- Videós, mozgóképes topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
Aktív témák
-
Ariadne
őstag
válasz tekeyagd #29445 üzenetére
Köszi, de ez nem lesz jó. Egyrészt most is Reconom van, csak nem levegős, szóval ha veszek, akkor már annál jobbat vennék, másrészt ennek a válla fekete. Mivel alapvetően jól megvagyok a mostani Reconnal, ezért nem hajt a tatár, csak akkor cserélek, ha tökéletesen olyan telót találok bele, amilyet szeretnék és jó áron is (plusz van pénz is rá az adott pillanatban ). 100-120 körül lehet teljesen fehér Sid Team-eket találni, használt Fox is előbukkan néha ennyiért, szóval egyelőre várok.
Ejj, milyen sokan vagyunk zenészek erre, már együttest is alapíthatnánk simán. Jó lenne, ha egy nap 24-nél több órából állna, akkor talán el tudnék jutni rendszeresen konditerembe megint, egyelőre örülök, ha egyáltalán eleget tudok aludni...
[ Szerkesztve ]
"In mountain biking, there is no destination - just a bike, a rider, and a place to ride" (The Collective:Roam)
-
dunc
nagyúr
Lehet ma meglesz a járgány még megnézek többet is 125K s kategoria fér bele !! Már tűkőn ülök....sajna nem nyergen !!!
-
Ariadne
őstag
válasz venember83 #29458 üzenetére
Csak full fehérben utazom, és mondom, elvagyok tökéletesen a Reconnal is, ráérek, amíg nem tudok pont tökéletes villát szerezni. Amennyit tavaly tudtam menni, ahhoz egy Recon is sok.
mod: Ja, és ki vagy zárva a zenekarból. Jó neked...
dunc: Ez azért elég drága rendszer így, nem? Újonnan megveszed, onnantól kapásból tízezrekkel kevesebbet ér, és eladod. Igaz úgy is vehetjük, hogy néhány tízezerért használtál egy új bringát egy szezonig.
[ Szerkesztve ]
"In mountain biking, there is no destination - just a bike, a rider, and a place to ride" (The Collective:Roam)
-
dunc
nagyúr
válasz Ariadne #29460 üzenetére
Nem baj örömöt okoz az új vásárlása,de valóban nem éri meg ,lehet ezt lehasználom. Csak azt sajnálom,hogy a kelly's idén elszállt...Ez a Dema nem annyira szimpatikus..... Esteleg még egy leader fox van ami árba ,és felszereltségbe tetszik. A demávaba pl az nem szimpi,hogy fix a kormánybefogó ezáltal úgyan stabil de nem dönthető felefele,és így kényelmetlenebb,a másik a váltókarok !! Nagy bumszi,kilogó,hiába a végén a deore váltó...
-
Ariadne
őstag
válasz KaraDani #29462 üzenetére
Szuper ötlet, benne vagyok, futócipő előkészítve vár. No meg tudok még egy zenészt, aki szintén szívesen járna próbákra... Lévén körpálya, ráadásul nem gond, hogy kinek milyen az erőnléte.
dunc: Kelly's tényleg durva lett, Exquisite most 175k? Pfff, anno 130-ért vettem, annyit meg is ér, de 175-öt nem adnék érte... Dema hasonló egyébként a kelly's-hez márkában, csak egyik szlovák, másik cseh.
[ Szerkesztve ]
-
fidig
tag
válasz KaraDani #29462 üzenetére
Én is zenész
Mostanában űzök elliptikus trénert és szobabiciklit is. Esténként ezek most bőven megteszik, aztán majd ha jön a jobb idő, akkor ki a természetbe is. Csak hát ugye én is ülőmunkát űzök, és itt Bp-n csak erre van lehetőségem, és itt vagyok többet. Sajna...A remény hal meg utoljára...mert ő a gyilkos :)
-
venember83
nagyúr
válasz Ariadne #29463 üzenetére
Ha már durva gyártók... Láttam a kétezertízes Cube Aim és Attention modelleket, out of series Shimano hajtókar, Deore váltókarok de XT Shadow hátsó váltó, a gyengébbik modellen meg valami otromba Alivio vagy Acera vagy milyen váltókar, a többit inkább nem is néztem, megy a német kocka is a trenddel.
-
Ariadne
őstag
Bizony, a sima Ex 175.900, klikk, pedig a felszereltsége nem jobb, mint az enyém.
Ööö, hmm, nicsak, mit találtam a kelly's honlapon... Girls Calendar 2010 Részemről már az első oldalnál elvesztettem az érdeklődésemet, azt hiszem, nem én vagyok a célcsoportja, de nektek biztos tetszeni fog. Diszkriminációt kell kiáltsak, izmos pasasos változatról ugyanis nem tudok...
venember: Pfff, ők is jó fejek akkor... Ahhoz képest, hogy már egy ideje megvan ez a válság dolog, mostanra kezd érződni igazán durván a bicó piacon is.
[ Szerkesztve ]
-
Xantomas
őstag
válasz venember83 #29475 üzenetére
Jól feladtam magamnak a leckét :S kódolva van, így nem férek hozzá. "kinyomtattam" pdf-be, de így nem az igazi. Eredetileg A4-es méretű 150 DPI-s képek. Nem az igazi :S
"Megint eggyel hülyébb vagyok, mint tavaly"
-
Ariadne
őstag
válasz Xantomas #29478 üzenetére
De persze gondolom kizárólag a bicajok miatt ez a lelkesedés és a sok erőfeszítés...
Azt viszont szomorúan látom, hogy a potenciális női vásárlók nem piac ezek szerint. Igaz a NWD filmek alapján már megállapítottam, hogy az azokban szereplő top DH-s és ugrálós emberkék nem nyújtanak valami nagy esztétikai élményt sisak nélkül, és akkor még finoman fogalmaztam... Konkrétan egyik csúnyább mint a másik, viszont valóban látványosan bringáznak. Szóval egy hasonló sorozat fiúkkal gyanítom szintén hivatásos modellekre szorulna.[ Szerkesztve ]
-
KaraDani
addikt
válasz venember83 #29481 üzenetére
Nekem az URC 9.9 tetszik, le is teszek a montis tervekről. Azért ez az egyet fizet kettőt kap akció szimpatikus.
-
Xantomas
őstag
válasz venember83 #29481 üzenetére
Én meg nem tudok dönteni az URC 9.9, és a Sabotage között.
Már csak egy olcsó helyet kell találni, ahol használható méretben tudok nyomtatni olcsón, fényes papírra. Copycat kizárva, mert 4000 ft alatt nem úszható meg A4-es méretben, spirálozva.
"Megint eggyel hülyébb vagyok, mint tavaly"
-
Meme
aktív tag
és miért is nem rendelünk a gyártótól?
ráugorjak a feladatra elvtársak?Szevasztok bogyókák!
-
Ariadne
őstag
válasz Xantomas #29488 üzenetére
Nem kell hozzá hatalmas kapcsolat: fel kell hívni Branyiszlávot (alias Mama Kft., kelly's honlap kontakt része), ha még ő a "nagyker", ilyen egyszerű. Tkp bárki megteheti, és ha működik a dolog, ő meg is oldja. Érdekes egy figura egyébként...
mod: Íme a telefonszáma.
mod2: Ha épp nem válaszol, akkor nincs Mo.-on és vissza fog hívni, legalábbis régen így volt.
[ Szerkesztve ]
-
szatocs
őstag
-
tekeyagd
aktív tag
szombaton ki lesz az expon?
ha vásárolni akar vki akkor tőlem vegyen,mert másnál csak a száját táthatja! -
törölt tag
válasz ludsimon #29455 üzenetére
A favorittal ilyenkor 52-14-ben voltam.
De általában egy-két fokozattal könnyebben gyorsítok be, aztán váltok a legnehezebbre (ami most már csak 52-16 ennél a gépnél).
Hogy pörgetek-e? Hát elején hajlamos vagyok egy-egy lámpa után pár autót legyorsulni.
Szóval szerintem pörgetek. Izomból? Szerinted van itt izom? Engem csak a lélek hajt.
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest