- Apple notebookok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Videós, mozgóképes topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Aktív témák
-
Tamoo
MODERÁTOR
ma először tekertem az új speci nyergemmel, igaz csak 10km-t.
háát első körben kényelmetlen volt remélem csak össze kell neki szokni a seggemmel.
Ha nem lesz jó elég nagy baklövést követtem el. (11e Ft)
de még bizakodom -
Ariadne
őstag
Ha nem lesz jobb, betétes nacit tudom ajánlani, vagy hasonló megoldásokat. Nem kell feltélenül cicanacit, van nem cica változat is, sőt betétes boxer is létezik. De persze ez utóbbiról nincs személyes tapasztalatom.
"In mountain biking, there is no destination - just a bike, a rider, and a place to ride" (The Collective:Roam)
-
-
Muton
addikt
hello!
tudnátok nekem ajánlani 24 küllős agyat/komplett kereket ami úgy néz ki, mint a shimano xt és nem olyan drága? súly nem számítMuton#2316 - $z@r a drop >_<
-
Bikeman
aktív tag
Kettőt is.
Egyik Fulcrum Red Metal 10 (Vagy még a Red Metal 5)
A másik pedig a Mavic CrossRide
A CrossRide kb. 2 kg. a pár, a Fucrumok kicsit könnyebbek. ( a Red 5 1800g)
[ Szerkesztve ]
-
Oracle
senior tag
Van valakinek tapasztalata ezzel az órával? Leírás alapján egész jó, én nem ismerem a vdo-t de jókat írnak róla
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz venember83 #29408 üzenetére
Ne is mondd, mikor üllőin kajakra megtekerem az outit, és tartom 1-2 km-en keresztül (mint ma hazafelé), akkor jövök rá, nem is olyan egyszerű ez az országútizás sem. Persze kényelmes tempóban is el lehet lötyögni, de 45-50-55 km/h-t tartani sok km-en át, az megdolgoztatja a szívet.
-
Tamoo
MODERÁTOR
válasz Oracle #29414 üzenetére
Nekem pl ez van. 6600ért vettem. Tudásban hozza azt a VDO-t + köthető hozzá pedálfordulatszám és pulzusmérő is. De van már 4k-ért is [link]
Minőségben valszeg nincs olyan, de nekem nincs vele semmi gondom, kivéve a küllőmágnest.
Ami jobb vezetéknélküli az kódolt jeladós. Annak elvileg nem zavar be semmi, de erről nem tudok nyilatkozni. Amerre én járok ennek se zavart.[ Szerkesztve ]
-
ludsimon
veterán
válasz #56474624 #29413 üzenetére
Na, azt kizártnak tartom, hogy óra szerint 45 Km/h-t tartanád 2 km-en keresztül..
Már nem tudom szó nélkül olvasni, de sokan olyan irreális adatokat írnak, bár lehet csak nekem meglepő, mert még nem láttam hegyen kívül 2km hosszú leejtős szakaszt.
Nekem személy szerint 30 km/h (óra szerint) is megeröltető 2-3 km hosszú sík terepen.
undefined
-
Ariadne
őstag
válasz ludsimon #29417 üzenetére
Ha lesz kedved, és bírsz lassan is menni, mert én nem vagyok gyors , akkor mutatok egyszer tuti sebességrekord döntő aszfaltos utat, forgalom elől elzárt. Írtam már biztos többször, erdészeti út, Dobogókő alatt.
fpeter7: Sőt, bringával még rengeteg mást is lehet csinálni. Nagyon szeretem ezt a videót, eszméletlen a srác...
mod: Ez a triál egyébként, ha jól azonosítottam, mikor egyszer taglaltuk a "műfajokat".[ Szerkesztve ]
"In mountain biking, there is no destination - just a bike, a rider, and a place to ride" (The Collective:Roam)
-
Ariadne
őstag
válasz ludsimon #29421 üzenetére
Nem, nem, ez teljesen végig aszfalt, és hévvel még rövidíteni is lehet rajta Szentendréig és -tól. Egyébként egyáltalán nem vagyok erős, ne gondold. Bár idén remélem az leszek.
-
Noddy
senior tag
válasz #56474624 #29423 üzenetére
Ha a Tour de France-osok 44-es átlagot mennek szembe szélben 150 km után, akkor mindenki húzza a száját, hogy hogy lehet ilyen lassan menni
Én elhiszem, hogy outival lehet huzamosabb ideig nagy átlagsebességet menni.Jesus my savior, not my religion. - Jéghegy nem talál ibolyát.
-
ludsimon
veterán
válasz #56474624 #29423 üzenetére
Hiszem, ha látom.
Nem tudom, de ha valóban ennyire megy ahogy írod, hogy 45-50-55 egymagad (), akkor indulhatnál a Tour De France-on.Nekem pedig van hova fejlődnöm, úgy látszik nem eléggé kínozom magam, mert eddig a 28 km/h-ra gyúrtam, de ezek szerint kényelmes vagyok. Pacsi rétisün.
Akkor még jobban erőlködnöm kell, hogy ezek szerint bent legyek a gyorsak között..undefined
-
venember83
nagyúr
válasz fpeter07 #29426 üzenetére
Bárki? Rendkívüli módon kétlem. Egyeseknek az egyensúly megtartásával is gondjuk van, nem mindenkiben fejlődnek ki ugyanúgy a hajlamok.
Ariadne: Látva az ugrásokat meg backflipeket, ez már lassan street és trial, bár ez a két műfaj azért annyira nincs messze egymástól.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz ludsimon #29427 üzenetére
Jah, csak egy tour de france szakasz az nem 2 km, hanem ennek nagyon sokszorosa.
A favorittal tartottam a 45-46-os sebességet (gyakorlatilag végig azt,illetve afölött picivel, az óra pedig jól mért valószínűleg, ugyanúgy, mint egy haveromé, aki tőlem teljesen független állította be a sajátját, ebből feltételezem) a szabadkikötő úton 2 km-es szakaszon, márpedig annak a hátsó kereke már eléggé tropa volt. Ezzel akkor "simán".
Az 55-öt még nem próbáltam tartani, bár fogalmam sincs, hogy mostanában mennyivel száguldozom, érzésre gyorsabb vagyok, mint a favorittal voltam. De azért ilyen tempónál már nagyon nem mindegy, hogy a 45-öt, az 50-et, vagy az 55-öt tartom, sokkal nagyobb erőkifejtés kell 55 tartásához, mint 50-hez.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz venember83 #29430 üzenetére
Hát igen. Bár az igazi sebességrekorderek a dh-sok.
-
KaraDani
addikt
válasz ludsimon #29421 üzenetére
Voltam Dobogókőn aszfalton Ariadne párjával, emlékszel? Arról beszél visszafelé Ariadne. Ott emlékeim szerint kb. 15km-en keresztül egyszer nem kellett rátekernem, és végig 50-65 környékéb előzgettük egymást oda vissza. Ami jó móka, csak 3 fokban a végére arcomra fagyott a mosoly, úgy éreztem magam, mint aki egy botox kezelés után van.
Tempóra meg: amikor nightride-on voltunk együtt, a megyeri híd után amikor 4 en előrementünk (te neuzerrel voltál azért nem bírtad) az rémlik? A végén több mint 1km en keresztül mentünk 40 felett, akkor már csak hárman. Egy országútis, egy SS es, meg én a Crossal. Rövidtávon országútival 1-2 km ig biztos meg lehet tartani olyan tempót, ha nekem még a Crossal 700*35 ös gumival is ment.
Másik példának, egyik volt osztálytársam outizik hobbi versenyszerűen. Ő például ment haza Budapest-Nagybajomot (Kaposvár után) a 7 esen egyedül 30 feletti átlaggal. És azrét az a táv 200+km.venember83: miaz hogy Otthon 80as túrán 60km után van egy domb amit tavaly is kemény 6-7km/h val tudtam teljesíteni aszfalton. Mondjuk én gyenge vagyok, öcsém 10 körül tudott felmenni.
[ Szerkesztve ]
-
Pocee
senior tag
Sziasztok!
Nem olvastam vissza és pofátlannak sem akarok tűnni,de nincs köztetek olyan aki olcsóbban tud beszerezni bringás alkatrészeket?
Azért gondoltam kérdezni,mert hát egy lehetőség,hogy spóroljon az ember vásárláskor,hátha van vkinek ilyen kapcsolata.Üdv.ocee
Mr.Brightside
-
rétisün
veterán
de jó nektek, hogy így száguldoztok
nekem valahogy nem szokott sikerülni, bár nagyon nem is erőlködök, hogy 2 perccel hamarabb érjek akárhova is...
el is kéne cserélnem az outit valami ilyesmire...
[ Szerkesztve ]
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
ludsimon
veterán
-
törölt tag
válasz KaraDani #29440 üzenetére
No, hát ebből nem sok látszik így. Lehet ez volt, csak ennyit mondhatok.
(#29441) ludsimon:
Nem olyan nagy szám.
km-órám van, csak elem nincs bele. Meg egy régi (kb. 10-11 éves), alsó kategóriás sigmáról van szó, ami csak az aktuális sebességet, az "aznapi" (valahány óra után nullázódik) összkm-eket, meg az összkm-t mutatja. Ja és az időt. Szóval onnét tudom, hogy 2 km-en mennyi átlagot mentem kb-ra, hogy pl. 45 alá nem mentem azon a bizonyos szakaszon.
[ Szerkesztve ]
-
tekeyagd
aktív tag
válasz Ariadne #29424 üzenetére
nem fehér levegős telót keresel???
korrekt áron van,de már Dave is linkelte odaát! -
Meme
aktív tag
jók a mavic kerekek, de arra készülj fel, ha cserélni kell valamit kicsit drága.
pl 1db küllö is 4-500ft hozzá
a felni 10-15kha aktivan akarod terepen használni és nincs sok erre forditható pénzed, akkor gazdaságosabb normál alkatrészekből építeni kereket. gondolj csak bele, tönkrevágod a felnit egy sziklán, nem mindegy, hogy 6-8k-t adsz ki egy ujra, vagy pedig 13k-t.
feltéve ha éppen van a magyar forgalmazónál...Szevasztok bogyókák!
-
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest