- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Projektor topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Apple notebookok
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- AMD A10, A8, A6, A4 7xx0 "Kaveri" & "Godavari" APU
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sunavlys
senior tag
válasz Nemetpisti #1888 üzenetére
"3300 Ft"
Hát ez meg hogy lett ennyi???
ZTE v967s, Redmi 4A, Huawei_p9_lite_2017, Redmi Note 11 Pro
-
WaGGu0901
csendes tag
Nem tartott sokáig az öröm, kiverték a kezemből a szerelmemet, és betört a kijelző (úgy tűnik gorilla glass nem védett sokat rajta). Lehet valahol cseréltetni, vagy bukhatom és vehetek újat?
Egyébként Minidealre felkerült egy Jiayu G5 280 $-ért, az wtf?
-
kcsa
veterán
válasz WaGGu0901 #1907 üzenetére
Hardveresen nincs sok változás, kisebb a kijelző, és full acélváz.
egyébként kijelzőt pl. itt is vehetsz.
Focus MK2/2.5 Haynes könyv eladó.
-
kcsa
veterán
Mindenki write only...
Focus MK2/2.5 Haynes könyv eladó.
-
szpali
addikt
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro/Mi13 || MBP M1 Pro 14 || Philips 55OLED805 | Denon X2400 | Wharfedale Diamond 240+220C+220+10.GX || Signum Z28NEL & Bertone Cabrio Z18XE
-
dReFiX
senior tag
Nagyon esedékes lenne a vásárlás és ez az egyetlen készülék ami megfelel a követelményeimnek, de nagyon aggaszt ez az asztalra téve össze vissza működő kijelző, a mostanában érkezők is hasonlók ?
-
Nemetpisti
csendes tag
válasz sunavlys #1902 üzenetére
Megkértem Kínai barátaimat, hogy írjanak egy nyilatkozatot, hogy a telefont ajándékba küldték és az értéke 55 USD. Illetve azért egy számlát is kértem róla szintén 55 USD értékben. Végül a vám úgy döntött, hogy nem ajándék, hanem vettem és az 55 dolcsira 3300 Ft volt az áfa.
Jiayu G4 advanced 2/32/3000, fehér
-
tomy_cz
senior tag
válasz Nemetpisti #1920 üzenetére
És a csomagban lévő számla alapján ítélték meg az áfát? Nem kellett beküldened a paypal fizetési igazolást a vámkezelési nyilatkozattal együtt?
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=tomy_cz
-
flash pete
tag
Srácok,
Valaki találkozott már azzal, hogy a G4H 20130809-145043 romon miért nem jelzi a bejövő emaileket és az smseket a képernyőn a telefon? Azaz van 10 olvasatlan emailem és 3 smsem, de a boritékokon nincsen szám, pedig ez eddig midegyik droidos telefonon ment, müködött. Lehet a rom miatt van?
Javítani lehet rajta? nem találtam semmit a googleval erről...Minden PÜ-re hamar megy a válasz!
-
Easy.2K12
tag
G4T 1/4 20130515 ROM egy helyben elmegy a tér erő, erősjelet dobel es 15-20 percig esetenként nem is találja.
Ötlet, vki tapasztalt ilyet ?Eladó !! ZOPO ZP780,fehér 25e !! kitünő állapot.
-
Nemetpisti
csendes tag
Valakinek nincs egy fekete szilikon tokja 3000-es készülékhez, vagy esetleg nem áll rendelés előtt valaki, hogy hozzácsapna még egy fekete tokot?
A szorgos kicsi kínai kezek nekem egy zöldet csomagoltak és annyira nem növeli a fehér telefon amúgy is férfias imázsát.Jiayu G4 advanced 2/32/3000, fehér
-
Hoorus
őstag
Sziasztok!
Hogy lehet előcsalni a belső memória tartalmát? Csak a külső SD kártyát látom a fájlkezelőkben.. :S
Köszönöm
-
easy...rider
őstag
válasz flash pete #1923 üzenetére
Esetleg egy reboot? (vagy power off aksi kivétellel) Elképzelhető hogy beragadt valami
Easy.2K12
Régia a ROM. Kéne frissítened egyet. Visszakeresel akkor találsz ROM-okat belinkelve.Hoorus
Nekem kedvencem ES file explorer és azzal mászkálhatsz a root mappában. De a belső memória csak a programoknak van fenntartva
-
flash pete
tag
válasz easy...rider #1928 üzenetére
Nem, ezt már az első körben kilőttem. Ha G4-ed van, küldj egy emailt magadnak vagy smst, és nézd meg, hogy a borítékokon megjelenik-e a szám, vagy ha van olvasatlan sms/email, akkor jelzi-e az ikonon.
Amúgy már mindent átnéztem, lehet másik rommal menne... de azt meg félek feltenni, ezzel semmi baj sincs ezt az apróságot és a magyar nyelvet leszámítva.Minden PÜ-re hamar megy a válasz!
-
apaka1956
csendes tag
Sziasztok!! Kérnék egy kis oktatást segitséget tegnap délután telefonáláskor lefagyott a G4 újra inditottam volna ,de sehogy nem tudom azóta bekapcsolni.
-
szoporiz
tag
válasz Nemetpisti #1925 üzenetére
Ebayen van fenn: [link]
Ha írok légy oly kedves és válaszolj! Van egy negatívom igen: A vásárló szerint nem kellően csomagoltam:/ Tanultam belőle! Korrektség mindenek előtt! Ettől különbözik a sikeresség a nyerészkedéstől!
-
apaka1956
csendes tag
válasz easy...rider #1934 üzenetére
Nem csináltam semmit telefonálás közbe lefagyott és nem is tudtam bekapcsolni A ninidealnál lett vásárolva hogy tudom vissza küldeni?. A bekapcsolással már volt gondom néha nem tudtam bekapcsolni.
[ Szerkesztve ]
-
apaka1956
csendes tag
válasz easy...rider #1936 üzenetére
köszönöm
-
apaka1956
csendes tag
válasz easy...rider #1936 üzenetére
ha nem tudom be kapcsolni akkor,hogy tudok szoftvert frissíteni számitógéppen nem értek hozzá
-
Lacyka
aktív tag
No jelentem, aki utólag rendel 3000-es akksit és nagyobb hátlapot a g4-hez, mivel a kamerának van egy kis "válla", egy 8x2-es O gumigyűrű és egy kis kézügyesség szikével megoldja a hézaggondot.
Tökéletesen és pormentesen zár.^.^
-
flash pete
tag
Nekem 3000es akkuval van, akkor ez azt jelenti hogy a kisebb akkuval mas a hatlap? Nem is figyeltem, mert maga a telo eleg vastag es az akku pont sikban van a telefon hatoldalaval... ergo a hatlap is pont passzol ra, vagy akkor hogy is van ez?
[ Szerkesztve ]
Minden PÜ-re hamar megy a válasz!
-
Lacyka
aktív tag
válasz flash pete #1942 üzenetére
nekem gyárilag 1850-es akksis volt, rendeltem hozzá 3000-est, de ahhoz nagyobb hátlap kellett, viszont a kamera meg a hátlap között van kb. 1-1,5mm hézag. Erre találtam ki ezt a megoldást.
^.^
-
flash pete
tag
válasz flash pete #1923 üzenetére
Az olvasatlan emailek / smsek , nem fogadott hivasok fb uzenetek jelzesere valakinek valami otlet? Ahogy korabban irtam, nem jelzi az ikonon az olvasatlan uzenetek szamat, ahogy mas droidos telokon igen.
-
Hoorus
őstag
Jiayu G4 rom frissítésben és magyarításban tudna nekem segíteni valaki személyesen, Budapesten?
Egyáltalán nem értek sajnos az ilyesmihez.. Honorálás megegyezés szerint..
Köszönöm -
flash pete
tag
Ja ertem, nekem ez fel sem tunt, mivel azt gondoltam ugyanaz a ket akku meret. Viszont meg sem fordult a fejemben a kisebb akku, mert a hosszu uzemido nagyon fontos. Egesz nap megy a wifi, 3g, gps, szoval nem akartam hogy napkozben toltenem kelljen a telefont.
Ezzel a rommal ami rajta van 20130809 ( asszem, de a 08honap az tuti ) kifogastalanul megy minden, gps nem teveszt - csak akkor ha nagyon le van merulve a telo, olyan 15% ala esik a toltottseg. Kicsit 5-10 meterrel arrebb pozocional. Viszont nincs benne magyar nyelv es feltehetoleg ennek a romnak koszonhetem azt hogy nem jelzi az olvasatlan uzeneteket.
A marketrol kerestem progit ra, a teslaunread-et velemenyeztek sokan pozitival. Este majd feltolom ra.[ Szerkesztve ]
-
szpali
addikt
válasz flash pete #1944 üzenetére
alternatív megoldás:
nova launcheriPhone 13 Pro/Mi13 || MBP M1 Pro 14 || Philips 55OLED805 | Denon X2400 | Wharfedale Diamond 240+220C+220+10.GX || Signum Z28NEL & Bertone Cabrio Z18XE
-
flash pete
tag
válasz flash pete #1946 üzenetére
Szerintem nincs olyan magyar nyelvu rom, amiben a magyar nyelv benne van. mindegyiknek van valami baja, hol a GPS-el, hol a tererovel. Ezeket az infokat itt olvastam en is a forumban.
Milyen rom van a gepeden? Ha azzal jol mukodik szerintem nem erdemes mast ratenni, csak bosszankodni fogsz.
-
flash pete
tag
válasz flash pete #1948 üzenetére
igen igen, koszi, valami ilyesmi lesz a megoldas. Este megnezem melyik a megfelelo es mokodo app.
Neked is van ilyen jelenseg, vagy csak rakerestel?Minden PÜ-re hamar megy a válasz!
-
easy...rider
őstag
Akkor olvastad korábbi hozzászólásomat, vagy neked is eszedbe jutott?
Amúgy a hátlap passzol rendesen? Nem szorul az aksi benne?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest