- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Apple notebookok
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- AMD A10, A8, A6, A4 7xx0 "Kaveri" & "Godavari" APU
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen videókártyát?
- Nyomtató topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
doongoo
addikt
Ja, amúgy 24-én rendeltem, 28-án nálam volt DHL-lel minden egyéb plusz tehertől mentesülve
-
-
framling
tag
Hali! Továbbra is várom a lelkes (budapesti) jelentkezőket, akiknek a telójával a saját sim kártyáimmal egy próbát tudnék tenni (5 perc), hogy a nálam jelentkező térerő probléma a készülék hibája-e. Egy sört is szívesen felajánlok
-
-
-
Thrawn
félisten
-
törölt tag
Sziasztok!
Ti tapasztaltatok olyat, hogy a G4 kijelzője "megbolondul"?
Nekem azt csinálja, mostanában elég sűrűn, hogy fantom helyeken érzékel érintést, így gyakorlatilag használhatatlan a telefon amíg le nem zárom a kijelzőt.
Emellett a billentyűzeten a normál kijelző-irányban nem tudom használni a "q/1" gombot.
Ti is tapasztaltok ilyesmit? Vagy ez csak egy egyedi eset?
Gyári ROM-ot használok, képernyőfóliával és anélkül is jelentkezik a probléma. Egy ROM-frissítés/újratelepítés szerintetek megoldja a problémát?
-
szhunor
tag
válasz #11666432 #2469 üzenetére
Mai nap végre megérkezett az enyém is, Jiayu G4 Advanced 2/32 GB fekete.
ROM: G4HG 2013.08.16.-151656
Ez elég réginek számít gondolom ?
Superuser telepítve volt, de attól még nem biztos hogy ROOT-olt.
Thrawn-által feltöltött ROM jobb mint a jelenleg rajta levő és magyar is.
CWM-HUN-DEODEXED-G4HG-20131022-153302.zip
Jelenleg ezt érdemes feltenni ?
Nagyon jó a mérete a telefonnak, G3 azért sokkal könnyebb volt ennél.
Valamiért nem úgy megy kínai posta, mint régen, október 8-án kaptam a követési számot és csak ma jött meg.Köszönöm.
[ Szerkesztve ]
Jiayu G4 Advanced Black 2GB/32GB
-
szhunor
tag
Elfelejtettem a lényeget. Ha valakinek van eladó kijelzővédő fóliája, megvenném, fekete szilikon tok is érdekel vagy flipes tok.
Jiayu G4 Advanced Black 2GB/32GB
-
szhunor
tag
válasz CoolBoy323 #2472 üzenetére
Ok, megoldom, csak gondoltam házon belül kérdezem először.
Köszi.Jiayu G4 Advanced Black 2GB/32GB
-
Easy.2K12
tag
válasz CoolBoy323 #2477 üzenetére
Veletlen lemaradt a kep gondolom elotte valaszolt mielott szerkesztettem
Eladó !! ZOPO ZP780,fehér 25e !! kitünő állapot.
-
Thrawn
félisten
válasz CoolBoy323 #2477 üzenetére
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
Thrawn
félisten
válasz CoolBoy323 #2485 üzenetére
TeamViewer...
szerk: hálózateldobásra van még egy tippen (lehet vótmá') -> régi a SIM-kártya.
[ Szerkesztve ]
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
Huszti74
csendes tag
Sziasztok!
Nem tudom hogy másnál is előjön-e hasonló probléma, de a Google Sky Map és a Flightradar24 Augmented Reality opciójának használata közben "remeg" a kijelző képe. (Teljesen józanul is... ) Esetleg tud rá valaki megoldást?
Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
framling
tag
válasz CoolBoy323 #2487 üzenetére
vadi új a sim kártya, telenoros a micro sim foglaltban van gebasz vele, de a másik foglalatban nem tudom kipróbálni sajnos
-
Thrawn
félisten
válasz framling #2489 üzenetére
A Telenoros nálam is a micro SIM foglalatban van, de nincs vele gondom (kopp-kopp). Ha a modemcserélgetés nem hoz javulást akkor lehet hardveres a gond.
-
alfi1
csendes tag
Sziasztok éjjel töltés közben aktiválódott a telefonzár...soha nem használtam...valami megoldást tudtok rá?vagy verjem szét kalapáccsal?
Elöre is köszönöm
-
Thrawn
félisten
Ezt kifejtenéd kicsit bővebben? Már csak azért is, mert nem használok telefonzárat (bármi is legyen az) és így nehezen tudok segíteni (ha tudok). Ha kalapácsolásra adod a fejed akkor inkább adok egy postacímet
-
nagyúr
töltés közben aktiválódott a telefonzár
Ez egy elég furcsa jelenség.
Milyen telefonzár aktiválódott?Ha van CWM recovery-d:
1, Ments. Ez legyen az első.
2, CWM-be belépve egy factory reset után használható lesz a telefonHa a saját adataidat akarod menteni előtte, akkor adb-n keresztül lehet megtenni.
@(#2492) Thrawn
A kalapácsos-címes dologgal megelőztél...
Neked már különben is van egy, nekem meg nincs.[ Szerkesztve ]
B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
alfi1
csendes tag
hát egész egyszerüen amikor felkeltem kérte a telefonzár kodját...amiröl fogalmam sincs mert soha nem használtam és semmit nem tudok vele kezdeni...de szerintem rossz rom lett rárakva pár hete mert töltés közben gyakran összevissza magátol mászkált a menüben...nem tudom jobban leirni....van amikor kikapcsolta az ébresztöt..stb,most faszán beaktiválta a telefon zárat és kéri a jelszót...eléggé tele a tököm ezzel a szarral...
-
Easy.2K12
tag
Hangerő növelése .
Ezt ma találtam headset et modositottam csak es a minőség nem romlott a hangerő viszont nőt.
1. Engineer modba lépjunk be.(Én ezt a Mobileuncle tools nevű programmal tettem. Elindutod Engineer mode és itt az engineer mode (MTK) valasztod.)
2. Jobbra balra húzva valthatunk a főbb kategóriák között. Nekünk a Hardware Testing fog kelleni . azon belül pedig az Audio .
3. Itt van lehetőség több audio beállítas modositásán de óvatosan.
Aki a fülhalgatóba szeretne egy kis plussz hangerőt az válassza ki a Headset mode-ot.
4. Itt Annyit kell tenni hogy legallul a A "Max Vol." értékét magasabbra írjuk át a max érték 160. Én jelenleg 155-re állítottam .
5. Minőség nem romlott a hangérő érezhetően nőtt viszont.Eladó !! ZOPO ZP780,fehér 25e !! kitünő állapot.
-
nagyúr
Lehet, hogy a töltő vacak, azért ugrabugrál a menüben, és okoz galibát.
Nem tapasztaltál olyat, hogy töltőn idiótán viselkedik?
(köszi a tippet masztah!)De adb-n keresztük megoldható az adataid mentése, illetve factory reset CWM-ből szintén törli a beállításokat.
B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest