- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen videókártyát?
- Milyen monitort vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nyomtató topik
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
doongoo
addikt
válasz lolchief70 #2799 üzenetére
Telepítsd a playről a jiayu.-es alkalmazást és az segít, hogy a tuti cwm-et válaszd
-
kotovics
tag
Másnak nincs olyan gondja a g4-nél hogy amikor az usb kábelt rádugom, miközben be van kapcsolva, jelentősen lecsökken a gsm térerő? Ha pl. töltőn lóg a teló szinte nem lehet vele beszélni úgy szakadoozik,, de ha lehúzom a kábelt rögtön megjavul. Ez lehet hogy valami hardveres hiba?
-
doongoo
addikt
válasz lolchief70 #2803 üzenetére
Nem tudom mi a pontos különbség, de a jiayu.-es félét próbáltam és ott eleve a telefonodnak megfelelő típust ajánlja fel a program, azaz nem tudsz hibázni
-
DBandi_
csendes tag
Boldog Karácsonyt!
Szeretnék kérdezni valamit a telefonnal kapcsolatban. 3 hete használom, G4T modell. A CWM-HUN-DEODEXED-G4H-20131021-172551_v1.zip ROM-mal magyarítottam. Tökéletes, amiket problémának írtatok, GPS (30 sec alatt fog műholdat internetkapcsolat nélkül), térerő (sem a Nokia E52-nél, sem a HTC Desire S-nél nem tapasztaltam ilyen jót). Ami érdekelne az az akkumulátor merülésnél egy érdekes jelenség. Az én e heti használatom mellett nagyon bírja (most épp az 5. napja megy egy feltöltéssel) Viszont amint elér az 50% töltöttségi szintre, 3 perc alatt 10 %-ot csökken. ezután már viszonylag hamar lemerül. Ez sajátossága a készüléknek, vagy egyedi?
Üdv!
-
Thrawn
félisten
válasz DBandi_ #2806 üzenetére
Az akksimegzuhanás ismert jelenség. Hagyd lemerülni a telefont teljesen amíg kikapcsol, aztán töltsd fel 100%-ra és megszűnik egy időre. Elvileg az Android rendszer igyekszik kitanulni az akkumulátor kapacitását terheléstől függően, de ezt nem mindig sikerül neki megsaccolni és ezért megzuhan.
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
szhunor
tag
válasz DBandi_ #2806 üzenetére
5 nap ? Akkor te nem rendeltetésszerűen használod a készüléket azt hiszem.
Ha használod a netet, (wifi, mobilnet), fényképezel (mivel karácsony van), zenét hallgatsz, telefonálsz, és játszol, akkor nekem 3 napot bír max, de az már jónak mondható (inkább 48 óra amit bír így)Jiayu G4 Advanced Black 2GB/32GB
-
Thrawn
félisten
válasz szhunor #2808 üzenetére
Mi számít rendeltetésszerű használatnak? Nyilván mindenkinél mást
Ha kevesebbet nyúzom nálam 2 napot megy el, ha sokat akkor este töltőre kell tennem.Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
Goose-T
veterán
Nekem eddig 8 nap volt a maximum, de általában egy hetet mindig kibír. Mondjuk eleve GSM módba van kapcsolva a telefon (mivel dolgoztam a telefonközpont-iparban, így tudom, hogy még mindig az a legmegbízhatóbb, és a 2G<->3G handovert a mai napig nem sikerült rendesen megvalósítaniuk), a mobilnetet nagyon ritkán kapcsolom be, csak néha wifizek otthon, és keveset is telefonálok.
Eladó gitárok: https://tinyurl.com/yc7pawkr *** Rockbandám: https://fb.me/scharlotterhodes *** Gitárelektronikai műhelyem: https://www.fb.me/goosetgitar
-
lolchief70
aktív tag
Sziasztok!
Mi a Jiayu gyár hivatalos oldala?
Support vagy elérhetőség van hozzájuk?
Kutattam a Google segítségével, de csak a különböző webshopokat találtam.Ez például azt írja, hogy Indiában van a központjuk:
http://www.jiayumobiles.com/about.html#
Szerintem ez csak valami kamu lehet...[ Szerkesztve ]
-
Thrawn
félisten
válasz lolchief70 #2812 üzenetére
Benne van a topikösszefoglalóban...
http://www.ejiayu.com/en/Minden más oldal kamu, a jiayuofficial, jiayustore, stb.
szerk: hivatalos fórum is van (kínai persze): bbs.ejiayu.com/forum.php
[ Szerkesztve ]
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
Atomgeszi
veterán
http://www.jiayu-store.com/-ról nem is ajánlatos rendelni? Ahogy láttam eléggé normálisak, az összes emailre válaszolnak stb.
A hivatalos jiayu oldal mindig ilyen lassú?
[ Szerkesztve ]
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
-
Thrawn
félisten
-
Atomgeszi
veterán
-
hevizms
addikt
Üdv mindenkinek!
Van olyan aki esetleg G3-ról váltott G4-re?
Azt szeretném kideriteni hogy vajon a G3 akksija jó a G4-be? -
gyetiii
újonc
Sziasztok!
Jelenleg egy 2013 októberi ROM van a G4-emen.
Melyik a legstabilabb ROM? Melyikre frissítsek ha egyáltalán kell-e?
Needrom.com-on rengeteg rom van hozzá. Kicsit bőség zavara is
Eddig elvoltam vele nem is csináltam még ilyet, azon gondolkozok megéri-e küzdenem vele...[ Szerkesztve ]
-
M1Bali
tag
válasz gyetiii #2825 üzenetére
Szia!
Én a hivatalos: oldalról leszedett eredeti ROM-t használom.
Próbálkoztam már több féle ROM variációval is, de a jelenlegi meggyőződésem, hogy ez a legjobb, legstabilabb. Ezen nincs térerő gond, mint volt a MIUI esetében, mindig panaszkodtak hogy nem hallanak, darabos a hangom. A spanyol jiayu ROM későn adja vissza a képet hívás után, és sorolhatnám minden ROM apróbb hibáját, de ez mindenkinek magának kell eldöntenie mire van szüksége, ki melyiket szereti.
Az ünnepek alatt volt időm és kísérleteztem, próbálkoztam az új ROM-ok megismerésével, de az eredmény hogy visszakerült az eredeti. Gondolom mindegyik ROM-nak ez az alapja és ezt próbálja mindenki saját maga igényei szerint variálni. Mint ahogy én is tettem.
Most végre sikerült a névjegyzék fehér alapszínét lecserélnem a sötét háterű verzióra. GravityBoxal pedig saját igényeimnek megfelelően állítottam be a rezgéseket, akksi kijelzést, értesítési terület kapcsolóit, stb.
Nekem most remekül testre szabott és ami a legfontosabb stabil, és jól lehet vele telefonálni.
:[ Szerkesztve ]
-
M1Bali
tag
A képet nem tudom ide varázsolni
[ Szerkesztve ]
-
M1Bali
tag
Talán most itt a :
[ Szerkesztve ]
-
M1Bali
tag
A needromról letöltöttem ezt a ROM-t.
és abban volt ez a névjegyzék, én csak bele építettem abba amit használok.
Az aroma nevezetű kis progi segítségével csináltam. Majd keresek róla egy leírást, ha gondolod.
Az üzeneteket nem is néztem milyen volt abban, mert az nem zavar, az nem annyira világos.[ Szerkesztve ]
-
Thrawn
félisten
Milyen tapasztalataid vannak ezzel a ROM-mal? Nagyjából végigkövettem a 4pda.ru fórumán a születését, de még nem vettem rá magam, hogy kipróbáljam.
-
M1Bali
tag
Melyikre gondolsz, erre a JiaYu G4L/H/HG needromosra?
Arról csak annyit tudok mondani hogy a kinézete jó, de a kezemben tartva a térerő időnként elment, aztán megint fullon volt, aztán megint el és így tovább. Ezért sokat nem volt fent, de a jó dolgokat megpróbáltam kiszedni belőle. Használtam már elég sok ROM-ot de eddig az eredeti, hivatalos jiayu oldalról letöltött a nyerő nálam amit Te is linkeltél. Én az advanced 2013.08.26 verziót használom 2/32. Persze magyarítottam, és úgy használom.[ Szerkesztve ]
-
Thrawn
félisten
Igen arra
A kinézet nálam másodlagos egy ROM-nál, szeretem az alap(hoz közeli) Androidot, de ez a térerő gond már bajos. Ha jól emlékszem akkor az Xperia C modeme van belepakolva a ROM-ba, ez okozhat ilyen anomáliákat.Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
M1Bali
tag
Persze, hisz mindegyik kinézetét szépen lehet alakítani. Amit beletettek és jól tesztre szabták az a Holo HD Launcher. Ugyebár ezt másik ROM mellett is lehet telepíteni, és így bármelyik jól nézhet ki
Természetesen egy telefonnál a legfontosabb szempont, hogy telefonálni lehessen vele.
Még idáig mindegyik általam kipróbált ROM pont erre volt alkalmatlan. Mondjuk azt be kell vallanom hogy a LeWa féle ROM nem volt igazán tesztelve nálam, mert magyarítva tettem fel, de akkor mindig leállt valami benne. Erről nem tudok így nyilatkozni. Ami tetszett benne az a feloldó kép, azt szívesen átpakolnám ha tudnám az eredeti ROM-ba. -
almos94
aktív tag
Sziasztok. Beallitottam, hogy harom tap utan nagyitson, de most mar nagyon zavaro lett. Nem talalom, hogy hol tudom visszaallitani. Milyen ful alatt talalhato a beallitasoknal?
Miért érdemes tanulni??? A tanulás meghozza gyümölcsét, a gyümölcsből meg ugyebár pálinkát lehet főzni...
-
Thrawn
félisten
A legfrissebb gyári ROM-mal csak egy kisebb nyűgöm van, telefonálás után lassan éled fel a kijelző, hogy le tudjam tenni a hívást. A gyári transzparenssé tett launcher nem sikerült szerintem túl jóra, nekem legalábbis zavaró az átlátszósága, ezért lecseréltem az alap androidosra. Egyébként kellőképpen gyors, nem találkoztam semmiféle anomáliával vagy fagyással. Remélem Jiayuék tartják magukat az eddigi jó szokásukhoz és 1-2-3 havonta kapunk új ROM-ot. Sajna 4.3 vagy 4.4 a MediaTek miatt nem várható
almos94: A gyári szoftverben állítgattál valamit, vagy pl GravityBox-ban? Én nem emlékszek sehol ilyen 3-tapicskolós nagyításra
-
almos94
aktív tag
Full alap minden a telón, csak amikor elkezdtem beállitásoknál szétnézni találtam egy ilyet, hogy 3 érintés után kinagyit. Most meg nem találom hol kell visszaállitani, lehet nyomok egy factory resetet...
Miért érdemes tanulni??? A tanulás meghozza gyümölcsét, a gyümölcsből meg ugyebár pálinkát lehet főzni...
-
M1Bali
tag
Melyik gyári ROM-ra gondolsz a legfrissebb alatt? Mert jelenleg ami megtalálható az általad is hivatalosnak nevezett oldalon az 2012.08.26. Annak nincs baja, az időben vissza adja a képet hívás után, csak a spanyol ROM az ami késve ébreszti fel a kijelzőt. Legalább is én ezt tapasztaltam.
-
Vegyedvigyed
csendes tag
Sziasztok!
Vettem egy Jiayu G4 es telefont 2GB/32GB-os minden szuper csak a mobil adatforgalmat kivéve nem kapcsolódik rá, vagy nem veszi észre mi lehet a probléma ?
Köszi előre is a válaszokat!Én csak, csinálok dolgokat. ~<•*>~
-
bigrock
addikt
válasz Vegyedvigyed #2841 üzenetére
Az a probléma, hogy nem érthető a hozzászólásod.
-
M1Bali
tag
válasz Vegyedvigyed #2841 üzenetére
Milyen hálózatot használsz?
Mert ha voda akkor át kell írni az elérési útvonalat
- Beállítások
- Adathalászat Továbbiak
- Mobilhálózatok
- Hozzáférési pontok nevei
nálam ezzel működik: internet.vodafone.netA többi szolgáltató beállítását nem ismerem.
-
Vegyedvigyed
csendes tag
bigrock : Mobil adatforgalmat nem tudok létrehozni, bekapcsolom az adatforgalmat megjelenik a kis limit csúszka a táblázaton de nem mutatja ,hogy van adatforgalom, a keresőnek is internetkapcsolatra van szüksége továbbra is.
M1Bali: Telenor hálozatot használok, de utána keresek ,hogy telenornál van-e ilyen.
Köszi a gyors válaszokat! Még azon gondolkodtam ,hogy azzal lehet összefüggésben ,hogy a sim kártyám átalakítható micro Sim és sima Sim kártyára és én a microSim et használom, lehetséges ,hogy a normálSim kártya foglalat élvez valami prioritást? Mert egyfolytában jön a figyelmeztető jelzés ,hogy nem észlelt másik sim kártyát.
Én csak, csinálok dolgokat. ~<•*>~
-
bigrock
addikt
válasz Vegyedvigyed #2844 üzenetére
http://www.telenor.hu/beallitasok/android
Tudtommal nincs különbség a preferált SIM foglalatok között, szoftverből lehet választani, melyiket használod 2 ill. 3G-n.[ Szerkesztve ]
-
M1Bali
tag
válasz Vegyedvigyed #2844 üzenetére
Telenor ezt írja a beálításorka:
(Menü) > Beállítások > Vezeték nélküli és hálózati > Egyéb beállítások > Mobilhálózatok > Hozzáférési pontok neve > (Menü) Új hozzáférési pont
Név: Telenor Online APN: online APN típusa: Írd be a 'default' szót (vagy hagyd üresen).
Látom már megoldodott
[ Szerkesztve ]
-
bigrock
addikt
válasz Vegyedvigyed #2846 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Építő/felújító topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs