Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Sk8erPeter

    nagyúr

    válasz hallari #9353 üzenetére

    Hát igen.
    A személyre szabott e-mailes értesítés sem lenne rossz, amit írsz - de lehet, hogy ez jelentősen megnövelné a levélforgalmat (azon felül, ami most van), ezért nem vezetik be; mondjuk gondolj bele, vannak olyan gőzkieresztős topicok, ahol ilyen egy-egymondatos válaszok születnek, sokszemélyes oda-vissza társalgás jelleggel (tehát nem mondjuk szakmai téma, hosszabban kifejtve), ha itt minden saját névre szóló válaszról születne e-mail a most is létező topicra való feliratkozáshoz tartozó maileken felül (ebben az esetben minden egyes új hozzászólásról kapsz levelet), az pluszban terhelné a szervert.
    Persze lehetne folytatni a gondolatmenetet úgy, hogy akkor lehessen feliratkozni topicok szerint, hogy épp abban a topicban akarsz-e a kifejezetten neked szóló válaszokról értesítést kapni, de az már sanszos, hogy eléggé bonyolítaná a rendszert - igaz, ez sem lenne megoldhatatlan! Hasonlóan ahhoz, ahogy most is topicok szerint lehet feliratkozni, de most ömlesztve kapod az értesítéseket, nem csak a neked szólókról.
    Na de visszatérve az eredetire, ha már ilyen nincs is, legalább a keresőben lehetne egy lehetőség arra, hogy rákeress a csak neked szóló üzikre a témákban. Erre valaki megjegyezhetné: mi van, ha valaki egy válaszba sűríti sokak részére szóló üzenetét, csak bepötyögve az ember nevét: hát akkor ez nyilván nem fog megjelenni ezek között, de erre meg a most is létező módszerrel már rá lehet keresni.

    [ Szerkesztve ]

    Sk8erPeter

Új hozzászólás Aktív témák