Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • MasterMind

    tag

    Bár itt valaki megjegyezte, hogy egy 2009-ben regisztrált accounttal és nem túl sok hozzászólással mekkora gáz idekommentelni, azért engedtessék meg nekem is véleményt nyilvánítani az új designnal kapcsolatban, ami szerintem kábé olyan, mint amikor a gyerek kezéből kiveszed az ezer darabos makettező készletet és visszaadsz neki 20 darab fakockát, hogy nesze: Ezzel játsszál most! Ha az új "agyhalott trendi" generációnak készítettétek az oldalt, akkor természetesen értem a döntést, bár ettől ezt még nem lesz se szép, se igényes.

    Az "ezermilliószor" leírt régi kinézet nem funkcionális mivoltát abszolút nem tudom hova tenni, nem is értem, hogy a modern IT korszakban ez miért jár kéz a kézben. 2019-ben nem lehet megoldani, hogy egy bármilyen design jelenkori funkciókkal bővüljön, vagy másképpen egy modern alapokra helyezett új site bármilyen skint kapjon? Vagy az igénytelenség velejárója a funkciókban gazdagságnak? Őszintén érdekelne egy hangfelvétel arról a "brainstormingról", mikor azon tanakodtatok, hogy ez az update hogyan fog majd még félmillió felhasználót idevonzani, vagy, hogy miért gondoljátok, hogy le fogtok maradni a konkurenciától egy olyan oldallal, ami kimondottan piacvezetővé tett Titeket.

    A jobboldalra helyezett "Legfrissebb hírek" hasáb az egyik legrosszabb designeri agymenés amit valaha életemben láttam. Nem különben a megújult oldalak közötti totálisan eltérő elrendezés, a brutálisan nagy képek és a megnyitás utáni tartalom mennyiség, ami töredéke az előzőnek. Már az Aprónál is lehetett látni, hogy "ebbűbajlesz", bár az a ráncfelvarrás még mindig nem olyan mellbevágó, mint ez. Szerencsére a fórum úgyahogy megmenekült, ahova bár nem írok sokat, de rengeteget olvasom, mert én ilyen vagyok.

    Nem is szaporítom tovább a szót, ha másra nem is de egy 150. károgásnak elmegy a hozzászólásom, aminek nyilvánvalóan semmilyen haszna nem lesz, hisz akik nem írnak ide, azoknak úgy is mind tetszik. Nem kívánok Nektek rosszat, remélem bejön a számításotok, én meg majd megszokom...

Új hozzászólás Aktív témák