- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xero
nagyúr
válasz korpicschess #40851 üzenetére
Akarod mondani Infiniti. Az Infinity a harman csoport audio brandje.
Egyébként azokban speciel lomha automaták vannak. Jellemzően US marketre készülnek, szóval nem is csoda.
Mondjuk ha kellene egy síelős autó, akkor egy FX37/50-t simán bevállalnék. Igaz hátul alig van benne hely, de piszkosul tetszik és a hangja is rendben van.
[ Szerkesztve ]
-
Vyndree
őstag
Én kérek elnézést, újra kellett indítani a készüléket...
-
Vyndree
őstag
válasz Ragnar95 #40849 üzenetére
Van iTunes-em, megy a bejelentkezés, tudok szinkronizálni is, már csak a telefonkönyvet szeretném kitörölni, azt hogyan kell? (utána mára csendben maradok, ígérem! )
letörölni az egészet úgy tudod pl ha itunesban nem pipálod ki h sync contacts. és ak a köv szikronizálásnál letörli az összes telszámot
[ Szerkesztve ]
-
-
bigdady
nagyúr
Ez volt a tesztelő véleménye is, kicsit jobban ért hozza mint mi a hétköznapi sofőrök, hiszen ez a munkája. Több autóban ül mint ti vagy én, de hát hiába mondom...
Ma már egy komolyabb autó automatikaja elvált neked úgy hogy a maximális kigyorsitast ered el vele amint padlóra nyomsz, még mialatt te nyomogatod a kuplungot. Nem sumaherről beszélek hanem a normál autóvezetőkről, és persze nem rolatok akik jobban váltotok sebességet mint rájkönnen
[ Szerkesztve ]
-
Xero
nagyúr
válasz korpicschess #40854 üzenetére
Sok variáció nincsen. 37, 50 és 30d. Mondjuk ezek közül egyik sem 340LE. Rendre 320, 390 és 238.
(#40857) bigdady: Az volt a véleménye, hogy jobban tol mint egy M5? Ugyan kérlek.
[ Szerkesztve ]
-
Xero
nagyúr
válasz korpicschess #40861 üzenetére
Jó kis autó, egyben is van, csak hátul tényleg piszok szűk. De ha benzinest vesz, akkor a hang kárpótolja.
Menni nem fog, mert tohonya egy dög, de szép és jól szól. -
Xero
nagyúr
válasz korpicschess #40863 üzenetére
Akkor 240, az a 340. Céges autó is lehet benzines.
Így viszont csak jól fog kinézni, de sz*rul fog szólni.
-
Ragnar95
félisten
válasz korpicschess #40865 üzenetére
Egyszer ültem tényleg komolyabb autóban, chiptuningolt A8, 310LE, na az tényleg elég rendesen húzott előzésnél, belenyomódtam elég rendesen az anyósülésbe
Igazából nekem a 150LE már bőven elég lenne, sőt első kocsinak igazából ha nem eszi szét a rozsda, már megfelel 150LE városban bőven tökéletes, ott hagysz vele kb mindenkit, ha kell, de autópályán 100fölött már nem gyorsul úgy sajna egy 1400kilós önsúlyú kocsi velePrivátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Ragnar95
félisten
Gyorsulni gyorsul, az tény, de 100fölött már azért érezhetően lassabban gyorsul, ha lehúzodom a szélső sávba és kénytelen vagyok lelassítani az előttem lévő miatt 100-110-re, mert közben elengedek valakit, akkor azért kell idő az autónak,h visszaálljon 140-re...
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Ragnar95
félisten
Ha már kocsira költenék, nem apám céges autóját sufnituningolnám, hanem vennék inkább magamnak egy autót Bár az a gond,h valószínűleg 1 év múlva úgyis el kéne adnom, hacsak nem jobbkormányosat veszek, bár mondjuk ha Londonba megyek, oda nincs sok értelme autónak úgyse...
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
bigdady
nagyúr
nekem hangra egy turbós 335i kupé volt azt isten, gyönyörűen zsongott
[ Szerkesztve ]
-
Vyndree
őstag
válasz Ragnar95 #40856 üzenetére
Cydiával leszedtem a SIManager progit, ezzel bármikor vissza is írhatom a készülékről a kártyára.
A készüléken van iTunes szerint 2GB "egyéb" adat, alul sárgával jelöli, ez mi lehet és hogyan tudnám eltávolítani? Nem zene, nem videó, nem fotó. Valami program lenne?
-
Ragnar95
félisten
Belvárosba úgyse lehet kocsival bemenni vagy fizethetsz elég komoly összeget, de ez még nagyon a jövő zenéje...
Itthonra jól jönne kocsi, csak anyámék szerint fölösleges 3, részletkérdés,h hétköznapokon mindhárom ki lenne használva...
Vyndree: az összes JB-es adat oda számít, bár az nem foglal túl sok helyet, de az egyébbe tartoznak a letöltött emailek, névjegyek, smsek, böngészési adatok, stb, illetve a programok is tárolnak itt bizonyos adatokat, így teljesen eltüntetni nem lehet sosem, de lecsökkenteni is csak restore-al lehet a méretét...[ Szerkesztve ]
-
Bling95
őstag
nekem sajnos a legkomolyabb amiben ültem "csak " egy 730i vagy 740i bömös volt, de már azis elég élmény hogy konkrétan 200al mész az autópályán és egyáltalán nem érzed a sebességet annyira simán veszi az a nagy dög, na meg iszonyatosan kényelmes
[ Szerkesztve ]
-
-
vadászcsiga
félisten
válasz korpicschess #40877 üzenetére
Mi ez az arcoskodas itt? A két "rangidős" egymást licitalja
Ezeket valami szimulatorban eltetek át ugye?[ Szerkesztve ]
-
Blyan
félisten
válasz korpicschess #40877 üzenetére
A Wankel motor eléggé odarakja magát, ez tény.
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Bling95
őstag
válasz vadászcsiga #40878 üzenetére
nemér leszólni a rangidősöket egyébként egyáltalán nem hihetelen, manapság azért mászkál elég sok nagyteljesítményű kocsi az utakon
Bylan: tényleg a Wankellel most milesz? teljesen kidobják?
Ragnar: egyébként a szimulátorokkal sincs baj.. Ferrari museumban mentem F1 szimulátorral, az valami brutális élmény
[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
Ne merj ellent mondani a rangidős tiszteknek itt holmi szimulátorokkal!
Bling95: főleg, hogy a fönt felsoroltak mindegyike utcai autó, nem Lambokról, meg Ferrarikról beszélgetünk itt Ha valaki azt írná,h ő egy La Ferrariban ült, na az tuti,h szimulátoros sztori lenne Azt nem mondom,h látni nem láttam még élőben La Ferrarit, mert akkor hazudnék
Én valahogy nem éreztem rá késztetést,h kicsengessek azért 20€-t, asszem annyi volt, de lehet,h még több Mióta van jogsim, az autós játékok, meg szimulátorok egyszerűen nem vonzanak túlzottan[ Szerkesztve ]
-
Bling95
őstag
válasz Ragnar95 #40881 üzenetére
én úgy voltam vele hogy ha már Ferrarit nem vezethetek ( sajnos 21 év alatt esélytelen ) akkor ilyet nagyon máshol úgy se tudok kipróbálni szóval egyszer élünk érdekes volt hogy talán 7 perc alatt szószerint sikerült elfáradnom annyira nehéz volt megtartani a kormányt
-
korpicschess
veterán
Nem én vezettem, ilyet nem állítottam.
Sokat utaztam már...RX csapatvezetőmnek volt, de aztán eladta, mert sok volt vele a baj. Ahogy látni is a piacon, nincs is értéke, csomó a motorhibás... Az volt a leggyorsabb (210) amivel valaha mentem, leszámítva persze a repülőt.
Amúgy idősebb vagyok a 95-ösöknél.
[ Szerkesztve ]
Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
Bling95
őstag
válasz korpicschess #40883 üzenetére
94 ? szerk: jólvan akkor hozzámképest több mint 1 év ... elfogadjuk
Bylan: tudtommal Mazda tartotta eddig életben de már ő se nagyon akarja, soha nem vezettem még ( meg nem is ültem ilyen autóban ) de azt hallottam énis hogy nemsemmi ahogy ezek mennek
[ Szerkesztve ]
-
SÖ
addikt
válasz bigdady #40859 üzenetére
Csak akkor el kell dönteni, hogy nyomod neki 30km-t, vagy komótosan elmész 100-at, és itt bukott meg a dolog. A vezetési élményből indultunk ki, és szerintem rosszabb ha a sport oldalát nézzük, viszont kényelmesebb - lesz, ha majd nem kell az akkut töltögetni olyan sűrűn - ha csak utazásról van szó. Akkor fogom elfogadni, ha a forma 1 is ebben az irányba megy. Az pedig nem fog megtörténni, amíg nincs hozzá legalább akkora áramforrás, amivel egy teli tank autó meg tud tenni. A hibrid semmit sem spórol energiában, csak a villanyáram jóval olcsóbb, mint a benzin. Gondolj csak bele, hányszor alakítja át az energiát mire abból kinetikus energia lesz.
-
Ragnar95
félisten
válasz Bling95 #40882 üzenetére
Jaja, elég idióta szabály, főleg,h megvan a jogsim és nem vezethetek olyan autót, amilyet akarok csak azért, mert hülye az olasz kresz Végülis igaz, meg gondoltam inkább kiadtál 20€-t egy szimulátorért, mint 300-at 10percért egy valódi Ferrariban
-
vadászcsiga
félisten
válasz Ragnar95 #40888 üzenetére
Egyik ismerősöm 1 hónapja volt a Ferrari múzeumban, ő vezetett egy ilyen public járművet, a faluban mehetett vele nehány kört anyósülésen egy segitovel. Azt mondta semmilyen igazolványt nem kertek tőle, plusz lakott területen semmilyen sebesség határt nem kellett betartania, sőt a figura mutatta hogy nyomja nyomja. Nagy Ferrari fán úgyhogy szinte elelvezett.
-
SÖ
addikt
válasz Ragnar95 #40874 üzenetére
Na látod, ebben is jobb a droid, mert ott elég egy újraindítás, de az sem kell mert az AVG-el is ki tudom pucolni. Sőt az összes processt is le tudom állítani ami nem kell. Itt tied a felügyelet, ios-en nem bízzák a felhasználóra melyik rendszer processt löheti ki, csak egy teljes visszaállítással.
[ Szerkesztve ]
-
Bling95
őstag
válasz vadászcsiga #40889 üzenetére
persze de 21nek nem nézek ki alapvetően szóval ugyis kértek volna ( írtam nekik mail)
Ragnar: sziveseben kifizettem vna a 300-t igazándiból születésnapi ajándék lett volna
-
Ragnar95
félisten
válasz vadászcsiga #40889 üzenetére
Én pont 3 hete voltam, ennyi erővel akkor vezethettem volna simán én is, részletkérdés,h a jogsim is itthon hagytam, mondván,h minek vigyem ki + nem lett volna kedvem 300€-t fizetni ezért
Gondolom akkor 10 percet vezetett, de ki lehet bérelni 2 órára is, azalatt elmehetsz messzebb is, nem véletlenül szoktak annyi Ferrarit látni egész Maranello környékén Amúgy valóban így van, egy Ferraris csávó ül melletted, aki vezetési tippekkel lát el, de utast is vihetsz magaddal +pénzért, aki hátraül, ha nem 2 személyes Ferrarit választasz Amúgy ami a korrekt,h a felvétel arról, hogy vezetsz nincs benne az árban, az még +20€ Mondjuk kicsit jobban megéri a 400€-s 1napos kölcsönzés a sima autókölcsönzőben, mint 300€-t fizetni 10 percért Maranelloban a múzeumnál...
Bling95: az már úgy más, nekem is van haverom, aki simán kifizetne ennyit ezért, mert imádja az autókat, főleg a Ferrarikat, egyéni preferencia kérdése,h ki mire költ ennyit
SÖ: énis megmondhatom iCleanerrel,h mit állítok le és mit nem[ Szerkesztve ]
-
vadászcsiga
félisten
válasz Ragnar95 #40892 üzenetére
Kaució meg még plusz 1000€ a kölcsönzőben. Vagy több
Bling95
Akkor velem valami baj van mert meg sem fordulok utána. Abszolút hidegen hagy. Egy Maserati, na az már más kérdés az elott leborulok.
Van itt a városban egy egyszerűbb fajta, kisebb hétköznapi autó, kb 90-es évekből való de azon is mindig elamulok milyen elegáns. Fa kormány, bézs bőr ülés huzat. Nyami[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
válasz vadászcsiga #40894 üzenetére
Ez tény és való, de visszakapod
Bling95: akkor már csak 3 évet kell várnod és visszamehetsz ezért
Amúgy kíváncsiságból megnéztem, itthon is lehet Ferrarit bérelni, bár elég eszeveszett árakon, itt pl 150k 1 órára, itt már korrektebbek az árak, mert nettó 30000Ft-ért már vezethetsz 7-8km-t Mondjuk 1 napra 330k az autó, de nem is az a durva, hanem a 3milliós kaucióPrivátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
joey04
titán
-
Ragnar95
félisten
válasz joey04 #40898 üzenetére
Kíváncsi vagyok, ezen már fut-e minden gond nélkül Mondjuk a legfontosabb,h az MPlayerX és a Dropbox menjen tökéletesen, a Skype-ot túlélem, ha nem megy, más programról meg nem olvastam,h gond lenne vele, amit használok.
Az a gond,h nincs másik belső vinyóm, az SSD-t meg nem akarom partícionálni, így ha frissítenék, akkor ez lenne az elsődleges rendszerem, szóval elég stabilnak kell lennie ahhoz,h váltsak
vadászcsiga: nem szabad parkolni velePrivátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
joey04
titán
válasz Ragnar95 #40899 üzenetére
Na ez az amit nem vállalnék be, hogy a gépemen ilyen beta rendszer fusson. Sőt, ott igazából még az első véglegesre sem szoktam váltani, megvárok egy frissítést ott is. Igaz ez Windowshoz szokottság miatt is lehet, de azért ahogy látom OSX-nél is vannak gondok az első kiadásban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BMW topik
- Apple notebookok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- DIGI internet
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest