- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
SÖ
addikt
válasz Cyberpunk #40950 üzenetére
Nem hiszed el, de Nokia korszakom óta ez volt az álmom. Ha a mostani okos telefonokon elfut egy Modern Combat és társai szintű játék, teljesen reális amit állítanak. Idáig jutottunk, és még ez nem a vége. Elvileg atomi szintekig csökkenhet a csíkszélesség, ami kb. 4nm
[ Szerkesztve ]
-
korpicschess
veterán
máykölt lebuktatták [link]
Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
r3dsnake
nagyúr
Na, első hátránya a microatx háznak. Ki kellett vennem a vga-t, hogy bedugjak egy sata kábelt.
-
r3dsnake
nagyúr
Nézzétek ki csöppent be az udvarunkra
-
r3dsnake
nagyúr
Megöltem a topicot.
-
mondomén
őstag
Ma ingyenes a TeeVee2. Ráfér még pár frissítés, de most sem rossz, a dizájn meg nagyon szép.
-
Zjunior
veterán
válasz korpicschess #40963 üzenetére
Az lenne az innováció, ha új Op rendszert találnának ki, hardverileg nincs gond....
Jah meg Akksi, de azt az Apple megoldja![ Szerkesztve ]
Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
Ragnar95
félisten
válasz joey04 #40965 üzenetére
Szuper,h dualboot van rajta, de sajna az Ubuntu része nem tudom, mennyire lesz használható az ARM proci miatt, az Android meg kérdéses,h mennyire lesz támogatva idővel, illetve gyári felületet kap-e vagy elrontják valami custom UI-val...
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Blyan
félisten
Srácok, ez tök réteg cucc, a teljes okostelefon biznisz kb akkora, mint a teljes Linux market share az asztali oprendszerek terén és ennek kb a harmada az Ubuntu.
Most vagy kurvára eljön a Linux éve (idén 20-adjára ), vagy marad a kockák játékszere.
Én a magam részéről leszarom, egyelőre hidegen hagy.[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Ragnar95
félisten
Ez így van, ez teljes mértékben rétegtermék lesz, nem véletlenül csak 40000-t gyártanak le belőle elsőkörben, én kételkedem benne,h egyáltalán lesz-e ebből valaha sorozatgyártás...
Nem tartom valószínűnek,h az Ubuntu elterjedjen, mivel ahhoz sokkal, de sokkal felhasználóbarátabbnak kéne lennie jóval több programmal....Szerintem a Linux és így az Ubuntu is maradni fog a "kockák" oprendszere, de azok közül is csak egy nagyon kis rétegé, mivel attól még, hogy valaki ért a gépekhez, nem biztos, hogy van rá ideje és kedve, hogy programozói szinten kelljen a saját oprendszerét üzemeltetnie...Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
manchester85
veterán
Na, megvolt a második budapesti pizzarendelésem is. Eddigi elégedettségi arany 0/2. Netpincerrol szoktam rendelni, igazság szerint vaktában valogattam értékelés es ár alapján. Először pizza speedy aztán Don Corleone. Mindkettő az a tipikus semmilyen, ízetlen, gumis tesztájú tucatpizza volt. Utóbbi annyira vékony volt, hogy palacsintanak is elment volna. . Mit ajánlatok, honnan rendeljek? Igazság szerint inkább legyen picit vastagabb a tesztája, lehet kicsit ropogós is, ne legyen az a teljesen vizes műanyag gumipizza. Es legyen jól megpakolva. Nekem elég a kisebb pizza is (25cm) csak legyen fajsúlya, ne ez a palacsinta típus. Miskolcon is a két legjobb helyről rendeltem, ott 1100-1200 körül megúsztam ezt az átmérőt, jo lenne itt is. Az arat mar belőttem, mar csak a minőséget kéne. Ha azokat 10-es skálán 9-nek veszem, ez a kettő kap egy 4-5-öst.
Ha drágább, az se baj, ha tényleg faszán meg van pakolva, de legyen kicsi mindenképp. Mondjuk 1200-ért elvárnám hogy tartalmasan lakjak jól, amikor gyrost is lehet kapni fele ennyiért, szarrápakolva.
[ Szerkesztve ]
i6 Silver
-
DanielK
addikt
válasz Ragnar95 #40968 üzenetére
Ezt rosszul látjátok. Az ubuntu nem a kockák játékszere. A kockákegy sokkal megbízhatóbb rendszert használnak, pl.debian vagy arch linux
Épphogy az ubuntu lett a legfelhaszálóbarátabb linux.Ez az első posztom az "új" huawei telefonomon. Már most sirok
Nagyon nehézkes írni rajta, lassú... -
DanielK
addikt
válasz manchester85 #40970 üzenetére
Forte pizza.
Bocs, h nem.szerkesztek, de így is lassú irni
-
whitezo88
nagyúr
én többször voltam már a soroksári Joe Bácsiban, isteni kemencés pizzát adnak, de rendelésre nem tudom hova szállítanak. Legjobb amit ettem, tényleg. nem az az ízetlen, vastag, félig sült tészta, amire raknak fél deka konzervzöldséget meg 2 db szalámit... [link] 32 centi ami elég nagy 1 emberre, de olyan finom és jó füstös kemencés zamata van, hogy mikor kipukkanok már, még akkor is ízlik
[ Szerkesztve ]
-
máyköl
veterán
Don Pepe, vagy Pizza Forte.
-
Blyan
félisten
-
Ragnar95
félisten
válasz tDr1v3r #40969 üzenetére
Azért ott is van még mindig jópár program, aminek a telepítéséhez terminal kell, ami nem épp a legfelhasználóbarátabb megoldás
manchester85: 26centis pizzát Pesten nem igazán kapsz, egyedül a Pizza Hutról tudok, ahol van vastagtésztásból 26centis, az tényleg nagyon finom, bár elég kicsi, úgyhogy én pl ebédre nem lakom jól vele, max vacsira, raadásul ha nincs épp akció, akkor drága is sajna...Pizza Fortét tudom ajánlani, ott vannak a legjobb pizzák, nem olcsó, bár melyik az, de ha a hónap pizzáját rendeled, csak 1095Ft egy 32centis és általában jók szoktak lenni a hónap pizzái is Ha laktatót akarsz enni, akkor meg kérj egy húsimádót, az garantáltan meg van pakolva rendesen, bár sajna az ára is olyan (1550Ft...)Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
nord_
veterán
Süss magadnak. Én is azt teszem, nem nagy vasziszt. Ráadásul olcsóbban megvan, de sokkal-sokkal finomabb!
-
mondomén
őstag
válasz máyköl #40974 üzenetére
Don Pepe kapja be. Olyan pizzát hoztak, hogy a feltét ilyen bázisokban volt rajta, nem volt elterítve rajta. Csak lestem, hogy ez mi az isten. Nagyon kajás voltam, úgyhogy elfogyott, de másnap egész nap fostam. Azóta egyszer ettem tőlük, de annak meg konkrétan nem volt íze, plusz a fele mintha meg sem sült volna rendesen.
-
manchester85
veterán
válasz máyköl #40974 üzenetére
Köszi, a Fortet ki fogom próbálni mert sokan említitek. Csak itt megint ahogy elnézem, 1400-1500-rol indul, es 32 centis. Miskolcon 1100-1200-ért vettem a 25-öset, a 32-es két embernek is elég volt, 1600-ért. Szal lehet, hogy a Forte is van olyan jo, mint nálunk volt az 1600-as 32 centis, de en akkor is 1200-ért vettem a kicsit. Most meg rendelem itt sorozatban 1100-ért a szarabbnál szarabbakat.
Whitezo88, DanielK köszi nektek is.
Ragnar95!
Köszi. Persze laktatót akarok, de egyrészt nem vagyok annyira nagyétkű, másrészt pont a "fajsúly" miatt akarok kisebb, de relatíve drágább pizzát. Nem azzal van a gondom, hogy nem lakok jól, hanem, hogy a szar tészta íze telít meg. Mivel 32-es, igy valszeg ez se lesz annyira megrakva, mint nálunk a 25-ös. A 32-es meg hiába van megrakva, ha nekem elég a kisebb. Hat azt hittem, hogy itt majd válogathatok a jobbnál jobbak közül, erre kiderul, hogy a 2 milliós Pesten ugyanúgy 1-2 pizzéria a javasolt, mint a 150 ezres Miskolcon. Kiváncsi leszek a Fortera, mert nálunk pl a Don Pepe labdába se rúg a Pizza Tábor mellett.
Mondomen,
Szerintem is szar a Pepe, ízetlen műanyag vacak, Miskolcon legalább is szar volt. Ha arra jártok, probaljatok ki a pizza tábort, szerintem az ország egyik legjobb pizzaja.
[ Szerkesztve ]
i6 Silver
-
máyköl
veterán
válasz manchester85 #40979 üzenetére
Havi pizzát kérj, 1100 -ért van.
Én csak olyat veszek. Bár pont 1 órája rendeltem pizzát, és mivel a Forte havi pizzája a Hawaii, így nem onnan rendeltem. Az egyetlen pizza, amit nem tudok megenni. -
Blaise
veterán
Theo Papa
-
manchester85
veterán
válasz Blaise #40982 üzenetére
Ugy látom, szállítási költséggel 1500 alatt nem lehet megúszni+borravaló. Ezt en borzasztóan sokallom egy pizzaert. Marad akkor a Forte.
Nord!
Nagyanyám istenien főz, épp azert kell pizzát rendelnem, mert néha nem ér ra főzni. En emellett mar nem fozocskezek, amúgy se tudnék egy rántottan kívül mást összedobni.
i6 Silver
-
Ragnar95
félisten
válasz manchester85 #40979 üzenetére
Sorra nyílnak a pizzériák Pesten, csak az a probléma,h a kicsik csak a saját környékükre szállítanak ki, ráadásul jó magyar szokás szerint hogyha befutott a hely, elkezd drágulni és ezzel együtt a minőség romlani...
Az utcánk végén nyílt 2 éve egy szuper pizzéria, mindig 20perc alatt kihozták a pizzákat és tényleg nagyon finom volt az összes nagy adag feltéttel, jó áron, aztán kb 1 év után, mikorra itt a környéken már sokan rendeltek onnan, már csak 45perc alatt hozták ki úgy, h 3percre van gyalog a pizzéria, mindig konkrétan szénné volt égve a fele pizza és emelték is az árakat, így miután ezt 3x eljátszották, hogy szenes pizzát hoztak ki 45perc alatt úgy döntöttünk,h ebből a helyből elég volt...Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
manchester85
veterán
Most vettem észre, hogy látok egy kis szellemképet a telefonon. A betűk alatt halványan látszanak a betűk egy-egy részei. Tapasztal más is ilyet? Normális ez, vagy akkor megint csere lesz?
Blaise, mondjuk az jogos ja.
[ Szerkesztve ]
i6 Silver
-
Blaise
veterán
válasz manchester85 #40983 üzenetére
Nyilván nem olcsó, de rendesen megrakják cuccal, és finom is. Én egyre ritkábban rendelek pizzát, ilyenkor nem számít pár száz Ft.
Ha meg szállítási költséget számol fel egy étterem, akkor ott általában nem vagy nagyon minimális borravalót szoktam adni.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz manchester85 #40985 üzenetére
Nem hinném, hogy normális jelenség lenne, a kijelzőgondokat egyből ki szoktam szúrni, de én nem találkoztam ilyennel. Engem a W recés kinézete zavar.
-
Blyan
félisten
Fura egy-két lyuk rajta, nem? Hangerő gomb pl nuku? A sim tálcának is csak tű helye látszik?
[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
nagyúr
Azért régebben nem szivárgott ki ennyi minden nem? Talán az i4... De i5-ről már mindent tudtunk, meg iPad, meg mini, meg minden.... Amúgy az árazásra leszek kíváncsi nagyon, ha lesz ilyen műanyag iPhone, hogy megérje megvenni a konkurenciához képest...
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
snooze
veterán
ma hirtv 17.30-kor a lopott telokkal foglalkozik..elég érdekes volt a beharangozoja..
GO Gunners!!!
-
Cyberpunk
félisten
Kezdem úgy érezni rosszabb vagyok mint egy nő. Újból meggondoltam magam és dobom a HTC-t.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
SÖ
addikt
válasz Ragnar95 #40966 üzenetére
Honnan veszed, hogy ARM-el szerelik. Erre nagyon kíváncsi lennék, mert semmi ilyesmit nem mondtak, SÖt valószínű, hogy az év végére ígért új Intel lesz benne, ami a mostani procikat már veri, azonos fogyasztás mellett. Droid fut X86-on is tehát, mást el sem tudnék képzelni.
Nagyon is jó, hogy lesz rajta Android is, mert a mobil Ubuntu színte teljes egészében HTLM 5-re épül, magyarul net nélkül kuka. De nem is ezen van a hangsúly, hanem van egy telefonod a zsebedben, amit használhatsz számítógépként is. Ez a nagy dobás, és idáig senki nem állt elő használható megoldással, de ahogy a videón is látszik, elég dokkolni, és Józsi bácsi is facebookozhat Teri nénivel. Ezek után jöhetnek a kiegészítők. Dokkolóval egybeépített kiegészítők, különböző hordozható kijelzők, és lehet ez fog adni egy lökést a hajlékony megjelenítők terén, habár pont az az irány nem jön be. Ha akkora lenne a hype körülötte, mint az Apple cuccok körül, tolonganának a bankok. De előbb bizonyítani kell.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest