Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • plus44

    veterán

    válasz r4z #2214 üzenetére

    Jelenleg nem tudok (sajnos) jobb összehasonlító alapot szolgáltatni, mint az Android, mivel az Apple után ennek az os-nek van a legnagyobb Market-e. Ha megnézed, ott is vannak hasonló appok, hasonló minőséggel, és árral. Nyilván 200 féle hardverre és kijelző méretre nehéz elfogadható minőségű applikációt készíteni, ami minden készüléken ugyanolyan professzionális szinten fut, DE:

    Akkor is ott vannak azok az appok, aktuális csúcsmodelleken hibátlanul futnak, tehát akkor mi alapján választ az ember, ha mindkét tábornak megvan a maga online áruháza? Na mondjuk akkor jön az os különbsége. Sajnos tény, hogy mivel az Ios kevesebb eltérő készüléken fut sokkal jobban tudják optimalizálni, így pár elenyésző hibán kívül folyamatosan fut, nem akad, soha nem fagy (ami nem elszólás, komolyan!). Ha valaki ezen is túllép, akkor igen, ki tagadja, ki nem, akkor is van olyan, hogy Apple érzés. Amikor kibontod a dobozt, először kapcsolod be a telefont. Mikor szinkronizálsz, vagy mikor először érzed, milyen könnyen mozog a menü, hogyan nagyítasz, kicsinyítesz. Mikor először frissítesz és 10 perc alatt visszakapod teljesen ugyanazt a készüléket, mint előtte, csak már egy új szoft. fut rajta. Ott az izgalom, hogy vajon mivel rukkolnak elő a következő frissítésben, az izgalom, mikor számolod a napokat a frissítésig, mindenkit szétvet az ideg, amikor még mindig csak egy x. béta jön ki.

    Vagy mikor először fogod a kezedbe a telefont, hogy ha szétnyomorgatod sem ad ki semmilyen hangot, az apró rejtett kis feature-ök, amik még 2-3-4 év használat után is tudnak meglepetést okozni és tényleg elmosolyodok a házban, hogy basszus, ennyi év után is tud újat mutatni, pedig azt hinné az ember ennyi év elég, hogy csukott szemmel is menne bármi.

    Igen, lehet hogy van egyfajta hát hype, sőt biztos, látszik, hallod, olvasod, de ezeket az embereket el kell különíteni azoktól, akik csak egyszerűen várnak egy izgalomra. Nekem ezt jelenti az Apple. Mindig az izgalom, várakozás az újra, hogy vajon milyen lesz az új teló, mit tud meg ez az új szolgáltatás, az érzés mikor először próbálom ki azt, amit a youtube-on már 500x megnéztem...csak ma. Amikor először veszel saját pénzből egy Apple terméket és leülsz az ágyra és csak nézed, hogy itt van ez a készülék, mindent tudsz róla, mert annyi videót megnéztél az elmúlt 10 hónapban róla, hogy rekordot döntesz lassan. Tudod mit hogy kell csinálni, mi merre van és egyre másra fedezed fel azokat is, amiket nem tudsz és akkor önkéntelenül mosolyogsz, hogy igen, ezért vettem, ezt akartam. Nekem ezt jelenti az Apple.

    “This is where the road crashed into the ocean...”

Új hozzászólás Aktív témák