- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Csernobilba kalauzol az új GeForce driver
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Összefog az x86-ért az AMD és az Intel
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- AMD FX
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen széket vegyek?
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 - az, ami
-
PROHARDVER!
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
TechN7ne
nagyúr
válasz tothjozsi96 #184855 üzenetére
30k t dobtam rá kb.
Igazság szerint semmit nem érzek ,használt játékok ugyanúgy mennek mint 10400 al ,videót vágást meg final cut M1 en tolom.
Majd csak vlmikor megérzem a váltást jövőt tekintve -
smallmer
őstag
Sziasztok!
Kérlek segítsetek PowerBank választásban.
Egy iPhone 11 Pro max készüléket, illetve egy iPad Air 2020 készüléket szeretnék vele tölteni a nyaralásom során.
Ami fontos, hogy minimum 20.000 mAh kapacitással rendelkezzen. Ezen felül szeretném, ha „mindenféle” védelemmel el lenne látva és legyen jó minőségű (ne tudjon a készülékben kárt tenni)
Mit ajánlotok?
Néhányat már kiválogattam, de nem igazán tudom, hogy melyik lenne a jó választás:- Aukey
- Samsung
- Uniq HYDEAIR VIEW
- Xiaomi Mi Powerbank Pro 3
- BASEUS - 1
- BASEUS - 2
- BASEUS - 3
- Otterbox
Mit gondoltok, mi lehet a legjobb választás? A listától eltérő termék is érdekel természetesen.
Fontos, hogy csütörtök nap végén tudom legkésőbb átvenni. Utána utazom el.
Köszönöm -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz smallmer #184857 üzenetére
Fontos lenne tisztázni, hogy 20000 mAh tudjon leadni vagy 20000 mAh-es akku legyen benne?
Azt tudnod kell a powerbankokról, hogy kb 75% hatékonysággal üzemelnek.
Tehát egy 30000-es ki tud magából sajtolni 18000 mAh-t vagyis az iPad Air-t 2x simán feltölti csutkára.
Ha nem gond, hogy fehér ez egy elég jó deal most 2 év garival: [link]⭐ Stella
-
smallmer
őstag
válasz radi8tor #184859 üzenetére
Szia!
Köszönöm szépen a visszajelzést.
Most van egy 10.000 mAh-es és egy 5.000 mAh-es Power Bankom. Mindkettő Anker.
Szerettem volna most is Ankert (Anker – PowerCore Essential 20000 PD), de sajnos nem kapható itthon. Az amazonról meg nem jönne meg péntekig.
A cél igazából, hogy 10 napot kibírjon a telefonom (iPhone 11 pro max) power bankról.
Szerintem egy 20.000-es elég lenne pluszban.
Ezen felül sajnos nem vihetek fel 30.000 mAh-es power bankot a repülőre, úgyhogy 20.000 körül kellene maradnom.
A Powerbank színe, alakja igazából mindegy. A Baseus-t nem igazán ismerem, ezért óckodom kicsit.
Lehet, hogy túlgondolom, de nem szeretném, ha bármi kárt tenne a telefonomban/iPad-ben -
TechN7ne
nagyúr
Na skacok ,
Úgy néz ki ,most jött össze a pénz a tervezett 27 colos i7 es iMac re ,viszont olvastam pár külföldi cikkben ,hogy az Inteles gépeket szép lassan kezdik kivonni a forgalomból és a következő rendszerfrissítéssel sem kapnak már meg minden funkciót az ,inkább az M1 re optimalizálnak.
Ha ez igaz ,lehetséges hosszútávra már mégsem lenne jó megoldás egy Inetes Mac?
M1 es gépeket csak max. 16gb rammal tudom megtömni és csak 24 colosak amik ráadást kinézetre sem tetszene ,ez helyett akkor már egy 16gb os M1 Macmini t vennék és hozzá egy normális monitort.Abban az esetben ,ha nem tudnék várni és mostanság kéne lépnem ti mit tennétek a helyemben ,nagy érvágás lenne egy 27 colos i7 es iMac amibe manual még ramot is tudnék bővíteni?
Fontos ,hogy minimum 5 év kényelmes használatra terveznék vele .
[ Szerkesztve ]
-
TechN7ne
nagyúr
válasz Norbi. #184868 üzenetére
Igen ,de oda egy 27 vagy 32 es 144Hz es jó minőségű monitort is kéne vennem + Apple Magic Keyboard és Magic Trackpad 2 ,így árban elég közel kerülök a majdnem 1 milkához szintén.
És olyan gyönyörű 5k s kijelzőm sem lesz az tuti...
Ramot meg tudok bővíteni manual negyed áron az Inteles iMac be és nem csak 16gb ig.[ Szerkesztve ]
-
madgie
titán
válasz r3dsnake #184870 üzenetére
Én imádom az 5K iMac "képét", de bakker, zavaróan gőzgép az M1 Air mellett, szaggat, felszáll, mint egy repülő, ha bármi komolyabbat dolgozol rajta, már ott tartok, hogy egy Lightroom válogatást is inkább az M1-en tolok le, mert iMac-en meg-megakad, még Library nézetben is, az meg pont kizökkent a válogatás ritmusából... rádobom hát egy külső SSD-re az anyagot és az Air-en teljesen fluid módon leválogatom
-
Karcub
senior tag
Hali. Szerintetek egy i6s 90%-os akksival megér 30 ezret? Hibátlan állapotban van, több tok és minden tartozéka megvan hozzá, doboz is.
-
madgie
titán
válasz TechN7ne #184878 üzenetére
Ja, az M1-arm korában majd pont egy nyócmagos x86 kazánt fogok venni, ami befűti a házat is pluszban Kösz, nem.
Csak lábjegyzetben írom ide, hogy GPU intenzív, amit csinálok, csinálunk a gépeken, még az M1-nél is az pörög jobban, a CPU majdnem mindegy. Ezeket az i7 csodaprocis (i)Mac Pro akármiket annyira körberöhögi bármelyik M1 fotóban, videóban, hogy az már szinte fájdalmas. -
TechN7ne
nagyúr
válasz madgie #184879 üzenetére
Azon is gondolkodom ,hogy akkor mar egy M1 es Macbook ot veszek 16gb rammal ha már mini lenne ,drágább ,de legalább hordozható is és tudom használni otthon külső monitorral egy Macmini ként...
Szóval van a 16gb os M1 Macmini ,vagy van a 16gb os M1 Macbook ,és a legdrágábban meg az Inteles i7 27 colos iMac.
-
TechN7ne
nagyúr
válasz GreenGoblin #184882 üzenetére
Most átküldtem az összeget egy másik bánkártyára és azzal is beragadt...
Felhívtam az apple ingyenes számát és közölték velem ,hogy a banktól kérjek visszaigazoló sms t ,közben meg az apple nek kéne leadni ellenőrzés során a drótot ,hogy vásárolok és úgy kapnám meg az ellenőrző kódot ,elképesztő hogy nem sikerül ennyi összeget kifizetnem egyszerűen online. -
TechN7ne
nagyúr
Kész ,befejeztem ,nem sikerült ...
iCentre be elrakattam egy darabot most ,holnap délután 2 kor átvehetem személyesen. -
TechN7ne
nagyúr
válasz tothjozsi96 #184890 üzenetére
Holnap megyek az iCentre be 27 colos 10.gen i7 es iMac 512gb belső ssd vel és 8gb rammal amit majd itthon bővítek benne.
-
TechN7ne
nagyúr
válasz Rage47 #184892 üzenetére
Zene készítés ,stúdiózás Apollo hangkártyámmal ahol az Intel jobban preferálja az uad komponenseket ,a Logic Pro és Cubase programokat is.
Ez mellett tartalomfogyasztás ,böngészés ,de semmi komoly video vágás (arra van egy Macbook M1 em).
Remélem ezekkel a feltételekkel 3-4 évet kényelmesen tudnám használni az Intel t is. -
TechN7ne
nagyúr
Szerintetek EZT a modult belerakhatom az iMac be ezekkel a feltételekkel?:
-
TechN7ne
nagyúr
válasz szekra #184897 üzenetére
Na jah ,abból elég is egy
Holnap hozza a futár a 27 colos iMac et ,sajnos lakásfelújítás van nálunk és ma esélyem nem volt elmenni érte...
Pont azt néztem ,a i7 es iMac be 10700k van ami nem piti és 8gb os gddr6 os 5500xt ami szintén nem egy gyenge vga ,szóval egy ideig nem leszek hátrányban egy M1 konstrukcióhoz képest ,elég bika gépezet szakmai szemmel is.
Holnap dobok képeket a gépről ha átvettem. -
ittakary
nagyúr
válasz TechN7ne #184899 üzenetére
Őszinte leszek szerintem ez egy nagyon nagyon elkapkodott vásárlás volt
Én biztos vártam volna még pár hónapot hogy kijöjjenek az Apple M1X/M2 gepek 27”bank foleg hogy ezeket tobb evre veszed
de nyilvan te tudod, en csak fotelproli vagyok
Eks mindnekinek
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Macska topik
- Csernobilba kalauzol az új GeForce driver
- Napelem
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Autós topik
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Politika
- Horgász topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest