-
PROHARDVER!
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #135536 üzenetére
Pl. a házasság előtti megállapodásra is mindenki legyint, mert hogy olyan, mintha arra készülnének, hogy nem együtt halnak meg, és ugye senki sem úgy megy bele egy házasságba,hogy az lebeg a szeme előtt,hogy majd szétmennek. Hát persze, de most a szüleimnek milyen jól is jött volna, ha annak idején van egy ilyen, amit mindketten aláírnak...
Eleve, ha az én pénzem költené az asszony mindenféle csecsebecsére, asszem helyre is tenném (és most nem arról beszélek, amikor veszek neki virágost, elviszem étterembe, stb), hanem életvitel szinten "eltartaná magát" az én pénzemből. Nem is volnánk együtt lassan 18 éve az biztos. Jó ez így, örülök, hogy nem szórja a pénzt, hanem spórolgat, stb, de van, hogy én érzem cikinek, hogy nekem iPhone, stb. ő meg elvan egy hülyetelefonnal.
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
Új hozzászólás Aktív témák
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
- Gamer Pc eladó! I5-8500, 16GB RAM, MSI GTX 1080 8GB , 500GB+250GB SSD MAI NAP (11.14) ÁRENGEDMÉNY!
- AMD-RYZEN-9-5950x , ASUS TUF Gaming B550M-Plus , 32GB 3600MHz DDR4 RAM G.Skill Ripjaws Félgép!
- Gamer PC eladó! I5-10600K(3,5Ghz), 16GB RAM, RTX 2060 6GB, 500GB SSD+128GB, 1TB HDD MAI NAP OLCSÓBB!
- T14 Gen1 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest