- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- Androidos tablet topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
-
PROHARDVER!
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sukta 95
aktív tag
válasz Totheground #135450 üzenetére
kozelebbi kapcsolatba nem kerultem veluk soha, csak simogatasig, meg bevezetni istalloba kantarral. nem ulnek en se rajuk.
www.maon.hu Online marketing. Neked.
-
Mister_X
nagyúr
Én félek a lovakon: maguktól mennek, minimálisan tudok rá hatni, ha meg kantáron vezetik közben, tiszta rlmálom. Kis gyerekkori trauma first world problem De azért szép állatok, csak tartcsuk meg a tisztes távolságot.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
r3dsnake
nagyúr
Én megfogadtam, ha meglesz a jogsim és nem arra kell költsek már, akkor megtanulok lovagolni. Majd tavasszal, remélem.
-
Cyberpunk
félisten
Szeretem a lovakat, szép állatok, igaz lovagolni nem tudok, nem is akarok, mivel tartani nem tudok, hébe-hóba meg nem az igazi.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
madgie
titán
válasz Mister_X #135452 üzenetére
Volt egyszer egy látszerészbuli Budapesten (vagyis nem egyszer, csak erről az egyről szeretnék mesélni), fiatal voltam
és hülye, az ingyen sörtől negyven fokban természetesen rendesen becsápoltam. Abban az állapotban mentem oda a "rodeóra", a srác csak legyintett egyet, hogy megint egy részeg optikus bohóckodik, öt másodpercig, ha bírja. Adott is egy jótanácsot: egy kézzel kapaszkodjak ,a másikkal próbáljak meg egyensúlyozni (gondolta úgyse fog menni). Na én az opálosan értelmes tekintetemmel megpróbáltam visszanyögni valamit, de gyakorlatilag két kézzel belemarkoltam a nyeregbe, a térdeimmel beszorítottam magam a nyeregbe és megnyertem a versenytÉs ez hogy jön a lóhoz? Utána még söröztem kicsit, majd felültem egy lóra. Rendes, élő lóra, ide-oda sétáltatós fajtára. Na szegény pacit is reflexből beszorítottam a lábaimmal, az meg megindult a világba, alig bírták visszafogni.
Azóta nem merek lóra ülni. Műlovon, műbikán kemény vagyok, akkor és ott azért besz*rtam
-
Cyberpunk
félisten
Ha már lovak, ezt itt hagyom. [link]
-
Totheground
addikt
válasz radi8tor #135462 üzenetére
Azért ez sok mindentől függ, az a 8-10 km/h-s lötyögés, amit a legtöbb ember futás címén művel, alig éget valamit. Mindenesetre érdekes, főleg hogy most ittam egy nagy cuba libre-t, fél sok kólával és ma nem tervezek futni.
Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
Cyberpunk
félisten
válasz Totheground #135463 üzenetére
Ráadásul személyenként változó, anyagcsere, és alkat függő is.
Egyébként csak az nem hizlal, amit nem eszel meg. Eleinte számoltam a kalóriákat, de ma már nem foglalkozom ezzel ilyen szinten. Persze figyelek mit eszem, és mennyit. Sajnos hízásra hajlamos vagyok.
[ Szerkesztve ]
-
lacy86
addikt
Kalcium vagy a magnezium jobb a csonterositesre?
-
nitro16
senior tag
válasz lacy86 #135470 üzenetére
Kálcium, Magnézium, D,B6,K vitamin. De azt ne csináld egyből viszel be nagy/nagyobb mennyiséget mert pl ha túl sok kalciumot viszel be akkor az jelentősen rontja a magnézium felszívódásod.
Sokan ott cseszik el- egy-egy vitaminból bevisznek túlzott mennyiséget aztán csodálkoznak, hogy a homeosztázis felborul a szervezetbe.
-
Mister_X
nagyúr
válasz radi8tor #135475 üzenetére
De hagyjuk már ezt a táblázatot, bullshit. Megvan mennyi kalóriát kell bevinnie egy egészséges embernek MBI index alapján, ha azt túllépjük, még az se világvége és nem kell két repjegyet vennünk magunknak.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
-
-Ben-
veterán
Srácok, nem a kalóriákat kell számolni. Egy étel, ital esetében mindig azt kell megnézni, hogy mennyi hasznos tápanyag van benne, amit hasznosítani tud a szervezetünk. Pl. húst kókuszzsírban sütve/vízben főzve zöldséggel/salátával kvázi hányásig ehetünk, nem fogunk tőle drasztikusan elhízni. Ha heti néhány alkalommal elmegyünk edzeni, akkor meg nincs is miről beszélni.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz -Ben- #135481 üzenetére
Ez részben így van, viszont attól hogy nem annyira hizlal valami nem azt jelenti hogy hányásig ehetjük, mivel azt is fel kell dolgoznia a szervezetnek. A lényeg napi többször kell enni keveset, és normális kaját, éjszaka meg nem rájárni a hűtőre, na meg normális folyadékot bevinni és nem cukros szart.
[ Szerkesztve ]
-
-Ben-
veterán
válasz B-L-A-C-K #135482 üzenetére
Azt szerettem volna érzékeltetni, hogy húst, zöldséget stb egyéb hasznos tápanyagot sokkal többet vihetünk be és akkor se végzünk akkora rombolást, mint egy „szemét” kajával. Ja és igen, a szokásos napi 3 étkezés se okés, amit oly' sokszor hangoztatnak. Lehetőleg legalább 5-6 alkalommal kellene enni normális adagot, nem egyszerre fél tonnát... Ezeket az apró, de nagyon is jelentős dolgokat betartva igen látványos átalakulás érhető el relatíve rövid idő alatt...
[ Szerkesztve ]
-
nitro16
senior tag
Én nekem most ért véget a diéta. 104,5kg-ról kezdtem el és most vagyok 95-6kg 8 hét alatt.
Kajánál annyi változtatás volt kevesebb zabot meg rizst ettem illetve szoktam kb 2 kanál tejfölt dobni a kajába azt is elhagytam. Heti 5 intenzív/ nehéz súlyos kondizás.
Diétába is a kalória deficit ellenére folyamatosan erősödtem.Most megint tömegelés jön 12 hét majd utána 12 hét diéta.
Most 1-2 hét erejéig kevesebb kalóriát viszek be 3200 körül,utána meg 3900-4000 kalória lesz a bevitel.
Terv olyan 108 nagyon max 110kg-ig felmenni. Majd onnan vissza 95kg-ra kb 10% testzsír mellet.Kajából ezek mennek egy nap:
600g csirkemell
5 főtt tojás
4x20g fehérje
250g rízs
200g zabpehely
1 kanál hidegen sajtolt lenmagolaj
1 kanál mogyoróvaj
+ zöldség olyan 300g (brokkoli,paradicsom,jégsaláta,uborka)[ Módosította: radi8tor ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz lacy86 #135465 üzenetére
Én most kapcsoltam be a lépésszámlálót 10 napja, volt mikor majdnem 14 ezret léptem, meg is lepett. Amúgy ez szart sem ér, persze jobb mint ha 1000-et lépnél /nap, de ettől nem fogsz csinos lenni...
-
r3dsnake
nagyúr
Fhu nekem nagyon kimaradt az edzés mostanában, 5kiló le is ment... Végre kilábaltam az inflenzából egy hete, most meg visszaestem megint. Évek óta nem voltam 70kg, most pedig bekúsztam alá.
-
nitro16
senior tag
válasz szekra #135498 üzenetére
Ez pont optimális nem túl kicsi, se nagy.
Más: Annyira szeretem a Magyar mentalitást, amikor ész nélkül használnak minden sz.......t amivel esetlegesen a saját szervezetüket jól szét tudják rombolni és amikor oda írsz, hogy ezt nem kellene/ne legyél ilyen hülye. Hanem körültekintő legyél már a saját szervezeted felé akkor még te vagy a kö----g, mert oda mertél szólni, illetve elvárt, hogy azonnal írd oda a megoldást. Holott olyan témakör ami minden-mindennel összefügg és akkor a külső behatások megint megváltoztatnak jó pár dolgot/dolgon és azt hiszik ha oda írod egyből érteni fogják. És minél jobban benne vagy a témába annál jobban látod, hogy bár már sokat tudsz/tanultál még mindig oly csekély az a tudás ahhoz képest amit tanulni fogsz/tudsz még.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest