- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Milyen TV-t vegyek?
- Projektor topic
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
-
PROHARDVER!
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
nitro16
senior tag
válasz szekra #135500 üzenetére
Szervezet alapvető működés, edzés,tápanyag-vitamin bevitel, dopping hatása szervezetre, hormonháztartás csökkenés/leállás, helyreállítása stb... Mind egymásra épül.
Azt hiszik, jó van ezt beszedem meg az beszúrom oszt jó van. De minden elérhető amúgy, csak árat kell fizetni érte. Ki többet fizet, ki kevesebbet. Az illúzió ebben csak az, hogy nincs ára, nem az, hogy nem elérhető.
-
scabi78
senior tag
Sziasztok, találtam egy jó állapotú 5s telefont, meg szeretném venni. Egyik haverom fogja átvenni a készüléket ami viszonylag, gyanúsan olcsó (40k) a jó állapotához képest. Azt mondta az eladó tesztelhető, tökéletes minden funkciója, de nincs benne sim. A haverom sim nélkül is ki tud próbálni mindent? Mikrofont, hangszórót, wifit, stb-t? Itt a ph-n is újnak számít a srác aki árulja, egy adás-vétele van, tehát bizalmatlan vagyok vele szemben.
Tiszta Windows, rendes ház!
-
Cyberpunk
félisten
Jól kihaltunk, szmog van, de a net még megy.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
hdanit610
aktív tag
Nosztalgiát érzek a 6+ iránt, már nem is tudom miért cseréltem le. Ahogy nézem, a 6 és 6+ közti különbség a két év alatt elolvadt, így kb. ugyanannyiért tudnám eladni a 6-om, mint venni egy 6+-t. Félek belevágni, mert az asszony megöl. Van valaki hasonló helyzetben?
-
-Ben-
veterán
-
hdanit610
aktív tag
válasz Cyberpunk #135523 üzenetére
Tudom, de az s változatra rá kéne fizetnem nem keveset, és akkor már nem tudom azt mondani, hogy free volt a csere. Esetleg eladhatom a watch-ot és az abból bejövő összegből vígan meglenne a csere, de az óra hiányozna, eléggé megszerettem. Patthelyzet.
Feka: múltkor felvettem egy fehér atlétát és susogós nacit és hörögtem, hogy én vagyok a főnök, de rámnézett úúúúgy, így inkább elmosogattam.
-
nagyúr
válasz hdanit610 #135520 üzenetére
Asszony leszarja, mit-hogy bizniszelek, követni sem tudja Mikor váltottam egyszer droidra, akkor kérdezte meg úgy 2 hónap után, hogy akkor ez most "LG vagy Sony, vagy mi a sz*r?" Ugyanígy hardver, periféria, stb. Ehhez szokott hozzá, nem érdekli a dolog. Az is igaz, hogy előzőre visszatérve az okostelefonok sem, mondtam neki többször,hogy veszek neki iPhone-t, vagy amit akar,de nem kell neki, elvan egy dualsimes Nokia 220-assal. Sőt, nem is nagyon engedi,hogy bármit is vegyek neki, főleg,ha nagy érték, iPadot is úgy kellett erőltetni az elején, most meg le sem lehet rugdosni róla (ezért is vettem annó, tudtam,hogy szeretni fogja).
Más: Óráról mesélhetnél... mondjuk nekem edzés monitorozásra kellene leginkább, arra meg van más jobb alternatíva, ahogy olvastam. Viszont ott lenne a rezgéses ébresztő, ami fontos, zeneváltás óráról, látni, ki hív, stb.
[ Szerkesztve ]
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
nagyúr
válasz radi8tor #135527 üzenetére
Nálunk kicsit más a helyzet, nem vagyunk közös kasszán, minden közös jellegű költséget megosztunk, stb. Bevásárlás is úgy megy,hogy kétszer fizetünk, ami közös elosztjuk, ezt én fizetem, azt ő. Elég nagy rutinunk van már benne.
[ Szerkesztve ]
-
-
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #135530 üzenetére
Én meg azt nem értem, aki ezen csodálkozik Ha nekünk így jó, másoknak ez miért fáj (Nem rád értem, de ez kb. olyan, mint a nincs gyereked, miért nincs, van, miért van, 1 van, miért csak egy 2 van, jajj, nem sok annyi, stb...).
Ha nagyobb kiadás van, azt én veszem, TV tőle lehetne egy puttonyos 20 éves is, iPhone meg csak nekem van, neki mint írtam, ilyen régi fajta. Az meg alap, hogy a saját telefonom én fizetem. iPadot ha majd le kell cserélni, én fogom fizetni, ahogy az előzőt is én vettem és adtam el.
Albiba is minden bútort felesbe vettünk, de aztán trükköztem kicsit, mondtam, hogy kell mégegyszerkrény nekem azt megvettem én, közben közösen használjuk. Még sorolhatnám, de minek, trükközni kell itt-ott, aztán máris minden meg van oldva.
Ami vicc,hogy inkább én vagyok hajlamos a pénzköltésre, ő n létére 5ször megnézi mire költ, amire nincs szüksége, nem veszi meg. Egy kincs az ilyen nő, sosem fogom elhagyni
GALARDO: Dehogynem, több okosórám is volt, mindegyik tudta, rajtam volt éjszaka, simán felkeltem rá.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz madgie #135534 üzenetére
Nagyue
Ez még mindig jobb így, mert ha kell úgyis az nyúl zsebbe, akinek több van rá, ha a másik engedi (gondolok itt kocsi, vagy házvásárlásra).
Az mennyivel lenne jobb, mikor jönnének a viták közös kassza esetén, ha az egyik fél mondjuk háromszor annyit keres, mint a másik, aztán ez számos nézeteltérést generálhat egy idő után. Példát direkt nem mondok, aki hosszabb ideje él párkapcsolatban, nyilván van ötlete.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz icecave #135532 üzenetére
Nekem nem fáj, csak tényleg sokaknak van így, nekem ez olyan mintha tudatosan készülnének a szétválásra az emberek és az egyik nehogy többet vigyen a kapcsolatba mint a másik...
Mondjuk az más ha az embernek egy aranyásó xenon vadász a párja, de mint írtad te esetedben se erről van szó, szerencsére nálunk is hasonló a szitu, hülyeségeket nem nagyon veszünk.
-
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #135536 üzenetére
Pl. a házasság előtti megállapodásra is mindenki legyint, mert hogy olyan, mintha arra készülnének, hogy nem együtt halnak meg, és ugye senki sem úgy megy bele egy házasságba,hogy az lebeg a szeme előtt,hogy majd szétmennek. Hát persze, de most a szüleimnek milyen jól is jött volna, ha annak idején van egy ilyen, amit mindketten aláírnak...
Eleve, ha az én pénzem költené az asszony mindenféle csecsebecsére, asszem helyre is tenném (és most nem arról beszélek, amikor veszek neki virágost, elviszem étterembe, stb), hanem életvitel szinten "eltartaná magát" az én pénzemből. Nem is volnánk együtt lassan 18 éve az biztos. Jó ez így, örülök, hogy nem szórja a pénzt, hanem spórolgat, stb, de van, hogy én érzem cikinek, hogy nekem iPhone, stb. ő meg elvan egy hülyetelefonnal.
-
hdanit610
aktív tag
válasz icecave #135532 üzenetére
A gyerek előtt mi is ugyanígy voltunk, ami neki kellett, ő fizette, ami nekem, azt én. Nem volt soha belőle probléma, nagyobb kiadásokat feleztük.
A gyerek óta kissé megváltoztak a bevételi oldalak és a kiadásik is, így aztán már a régi rendszer repült a kukába és új rendszer van, de még az is működik, bár jóval nehezebb így bizniszelgetnem, mert úgyis jön a terror: a gyerek elöl veszed el és társai. Valahogy lehet kezelni, de jóval nehezebb már egy-egy tranzakciót kiviteleznem, mert vigyázó szemek követik minden lépésemet.
Black: imádom, és pont arra való, amit említesz. A telefonom azóta már csak némítva van, ugyanis nem kell csörögnie, az óra intéz mindent. Állati kényelmes, hogy hozzá sem kell nyúlnod a telóhoz, ha olyan hív, akit más is hallhat, mert az órán simán dumálhatsz 2-3 szobával arrébb is. Rezgeti a csuklód eseményekkor, de nem ugyanúgy, hanem jól megkülönböztethetően. Pl. egy e-mail és messenger üzenetet nem nagyon lehet összekeverni. Akár hetente lehet "új" órád, ha váltod a skint, folyamatosan nézi a pulzusodat is meg az aktivitásodat. Ha sokáig vagy 1 helyben, akkor csippan és szól, hogy ideje felállni. Méri a napi lépésedet, km-t, hány órát mozogtál, szóval mindent. Közben bármikor látod, hogy hány fok van, üzenetekre válaszolhatsz, hívást indíthatsz Sirivel és mindezt átalában 2 napig simán bírja. Egyik kedvenc funkcióm a telefon kamerájának irányítása, nagyokat tudtunk kisfiammal szórakozni vele, ahogy csináltuk a képeket. Régóta az egyik leginkább olyan Apple cucc, amit nagyon nem bántam meg, még az otthoni hisztiket is vállaltam miatta.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz icecave #135537 üzenetére
Igen ki hogy szokta meg, nekünk a lakás pl feles, de ott se agyaltunk ezen, felőlem lehetett volna az övé is, kocsi a nevemen van, de az is csak azért mert én intézem a dolgait. Kassza meg közös, ha kell valami mindig megbeszéljük, sose vettünk ki sunyiba erre meg arra úgy hogy a másikkal ne tisztáztuk volna. Több mint 10 év után meg be is baszna pl ha boltba megyünk majd utána elkezdjek osztani szorozni ki mennyit fizet...
[ Szerkesztve ]
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz icecave #135535 üzenetére
"az egyik fél mondjuk háromszor annyit keres, mint a másik, aztán ez számos nézeteltérést generálhat egy idő után"
Szerintem ez nem generál nézeteltérést, ha egyik fél sem szórja a pénzt.
B-L-A-C-K: igen, az egész abból indult, hogy eltitkolni a másik elől a vásárlást. Ami szerintem nagyobb probléma, mint hogy közös kassza van.
[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
radi8tor
MODERÁTOR
⭐ Stella
-
-
nagyúr
válasz -Ben- #135544 üzenetére
Mondjuk olvastam már ezt az iPhone topikban, csak régebben, ugyanez a sztori. Persze, több emberrel is megeshet, de pont ezért nem rakom a mobilt fel a futópadra, úgy,hogy a füles kanóccal meg a fülemben. Tuti lerántanám, pedig nem is futok a gépen, hanem emelkedőn sétálok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs