- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
Nagyon pörög az oldal gyerekek. Big Like.
-
-
mondomén
őstag
Ket het es megjon a jbl soundbar (sb250). Nagyon kivancsi vagyok mar ra. Regi creativ szettet valt le. Mar most boldogsaggal tolt el, hogy nem fog kilogni belole ezer kabel.
-
szekra
addikt
En is szoktam hallgatni zenet vasarlaskor ha egyedul vagyok, sot ha felhivnak akkor azon beszelek mert kenyelmesebb.. :S Nem tudtam, hogy paraszt dolog, de pont leszarom..
Mas: azert is kaptam mar leszolast mert telen neha napszemcsit is hordok. Konyorgom telen nem sut az a qrva nap? Ugyan ugy bantja a szemem.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz radi8tor #135124 üzenetére
Hát a "max október végéig" dologból most az lett, hogy majd talán februárban elviszi. Ha tavaszig nem talál neki rendes helyet Hollandiában, akkor az én kutyám lesz. Majd kiderül, kicsit rossz ez a bizonytalanság. Mármint tök jó, hogy itt van, de jó lenne tudnom mire számítsak.
[ Szerkesztve ]
-
r3dsnake
nagyúr
válasz Gsx-rr #135128 üzenetére
Az ő kutyája, nyilvánvaló, hogy szeretné vinni magával, meg nagyon hiányzik neki. Csak másképp alakultak a dolgok, miután meglett neki. Közbejött egy meló, oda nem vihette, aztán hazajött decemberre, addig maradt nálunk (nem tudta volna kihez vinni). Most megint kiutazott dolgozni, de továbbra se sikerült kertes házat intézni, lakásba meg nem szeretné. Úgyhogy majd kiderül hogy alakul. Én vállalnám állandóra, tudja is jól, de nem én fogom meghozni a döntést. Ahogy ő dönt, azt fogadom el.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz Gsx-rr #135131 üzenetére
Neem, két gazdája is van. Ha ki is költözik a kutyus, meg fogom látogatni néha, meg hozzánk is jönni fognak. Ha marad nálunk akkor meg a másik gazdija jön, vagy esetleg én viszem ki hozzá egy hétre. Majd kiderül, de valahogy biztos megoldjuk. De az tuti, hogy egyikőnknél marad.
[ Szerkesztve ]
-
Blaise
veterán
Ki nézi az új FX/HBO sorozatot? (Taboo)
-
madgie
titán
válasz leslieke #135143 üzenetére
Meghal a kettyósnak tartott apuka angliában, előkerül az évek óta halottnak hitt fia afrikából, így beleköp a levesbe, amit a húga (illetve annak a férje) és a kelet indiai társaság hoztak össze, és ami egy apró földdarabról szól ami az éppen egymással hadban álló anglia és amerika között stratégiai fontosságű helyen van. Na ezt a földet nem akarja odaadni Hardy, a fiú. Ez a sztori van nyakonöntve némi mocskosan realista ábrázolásmódú késő viktoriánus angliai környezettel, meg az afrikából hazaszabadult, különc, látomásoktól szenvedő Tom Hardy-val.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest