- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arcképgyáros
-
nagyúr
válasz radi8tor #120400 üzenetére
Dehát egyáltalán nem szemétkedtem, csak felhivtam a figyelmed, hogy ne higgy el mindent. Külön kiemeltem, hogy látszik, hogy sokat olvasol, ez becsülendő. Ezért is nézz utána annak is, amiről beszélgettünk. Nem mintha én mindent tudnék, de én is nagyon sokat és szerteágazóan olvasok.
A mai világban az,hogy valakinek nincs olyan végzettsége, sokat nem jelent, az a lényeg, mennyit megy utána a dolgoknak.
Mondok egy példát: nem grafikusként végeztem, mégis AAA játékokba (is) dolgozok be. Az ország egyik legjobb játékfejlesztő grafikusának eredeti szakmája asztalos. A te állításod szerint mégsem ért hozzá, hisz asztalos a végzettsége.
Az természetesen tuti,hogy aki "direkt olyat" végzett, több tudással rendelkezik, mint az átlag, de annak nem szükséges és elégséges feltétele az olyan irányú diploma, hogy valaki jobban értsen valamihez.
Azt viszont hidd el, hogy egy profi testépítő sokkal jobban ért az inzulinnal kapcsolatos szervezeti és egyéb változásokhoz, mint egy dietetikus. Illetve, bocsánat, döntsd el, kinek hiszel. Én előbbinek. Ez van. Ettől még lehetünk barátok. Ha mindig csak egyetértés lenne, baromi unalmas lenne a világ.
[ Szerkesztve ]
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz icecave #120402 üzenetére
Egy dietetikus soha nem javasolná ilyen vagy olyan porok/kiegészítők szedését. Testépítőknél ez totál elfogadott. Akkor ha a testépítő profi a témában, ezek a porok is egészségesnek mondhatók? Ugyan már.
Dietetikus csak akkor javasolt pl vitaminokat, amikor azok változatos étrenddel nem pótolhatók. Pl. D3 vitamin télen.
[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
nagyúr
válasz radi8tor #120403 üzenetére
Az, hogy "porok"-nak nevezed, el is mondd mindent arról, hogy mennyit tudsz a táplálék kiegészítőkről. Bocs, nem bunkózni akarok, csak érted... Viszont szerintem hagyjuk is, hisz ezek szerint neked tökmindegy, mi igaz, mi nem, csak a dietetikus mondja, az a lényeg.
Nekem meg pl. mondhatja, hogy a teljes kiőrlésű gabona mekkora király, akkor sem eszek, mert "másnak hiszek".
Na pont ezért nem lesz vége ennek a vitának sosem. Ne szórjuk az igét.
Ragnar95: újra +1.
[ Szerkesztve ]
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
Ragnar95
félisten
válasz radi8tor #120400 üzenetére
Azért, mert tisztában vagyok vele, hogy az orvosok sem tévedhetetlenek, bármennyire is elismertek
Ráadásul már bocs, de számomra miért legyen hiteles egy olyan ember, akinek a nevét sem tudom, hát még az érdemeit, ha az egyetlen információ, amit tudok róla egy olyan tanács, amit minden más szakirodalom megcáfol
És azon elég fontos tényezőt is megint figyelmen kívül hagytad, hogy eszméletlenül elmaradott még mindig az egész orvostudomány, de a táplálkozástudomány azon belül meg végképp, így sok mindenről az orvosoknak sincs fogalmuk sem, csak azt szajkózzák, amit annó valakitől hallottak az egyetemen 20-30 éve és azóta elég sok minden változott...
No offense, de tényleg gondold már végig, amit a dietetikusod mondott, mert egyszerűen semmi logika nincs benne. A napok és órák teljesen mesterségesen létrehozott dolgok, a szervezeted működése szempontjából semmi hatásuk nincs semmire. A szervezeted egyedül az befolyásolja, hogy mikor kelsz és mikor fekszel, hiszen az alvásod határozza meg a bioritmusod.[ Szerkesztve ]
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz Ragnar95 #120405 üzenetére
Hogyne lenne hatása a szervezetre? Ha nem lenne hatása akkor szerinted mi értelme az időzónáknak? Az hogy NAPPAL vagy fent, amikor süt a nap. Melatonin, kortizol mond valamit neked?
Másik témára 1 mondat erejéig: ha ilyet mondasz egy orvosról látatlanban (bár dietetikusról volt szó eddig aki nem orvos). Akkor szerintem kicsit sokat képzelsz magadról, mivel te még nála is jobban tudod, mi?
[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
Ragnar95
félisten
válasz radi8tor #120406 üzenetére
De pont ez az, hogy a dietetikusod nem nappalról beszélt,mivel az egy természetes dolog lenne, hanem konkrét időpontokat határozott meg... Bár alapvetően a nappalnak sincs akkora hatása az emésztésedre, mint ahogy azt leírod, más folyamatokra természetesen van, a napszaknak van, de a napszak a szervezeted szempontjából az ébredéstől eltelt órák számát jelenti, nem a Nap állását.
Nem mondtam egy szóval sem, hogy okosabb lennék a dietetikusnál, csupán próbáltam rávilágítani, hogy ő sem tévedhetetlen És pont ez az, hogy látatlanban annyi információ alapján ítéltem meg, amennyi rendelkezésemre állt. Simán lehet, hogy tényleg remek szakember, csak épp ezt benézte, de mivel ezen egyetlen meglátása alapján tudtam megítélni, így nem ez jött le számomra, de még egyszer mondom, nem lehet ennyi információ alapján senkit sem megítélni pontosan.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
r4z
nagyúr
válasz Gergőke88 #120412 üzenetére
Majd írd meg, mennyire melegszik terhelés alatt, lehet én is veszek egyet. Gigabites nettel kéne kiszolgálnia egy 24/7 szervert, szóval ha forrófejű, akkor felejtős. A tesztjei mindenesetre meggyőzőek, főleg a jelerőssége 5GHz-en.
[ Szerkesztve ]
Into the void, into the emptiness, into the place beyond form
-
lacy86
addikt
Szegeny kisgyerek
[link] -
gyuromoj
veterán
Valaki Telekom függő SE-met, nem akarná elcserélni S7E-re, max. egy hétre?!
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
gyuromoj
veterán
Nem tudom. 11 nap alatt nagyon megtetszett külsőre a telefon, de félek az Androidtól. Ezért elég lenne egy hét, hogy el tudjam dönteni.
Mondjuk több mint valószínű hogy nagy lenne és agyhúgykövet kapnék a rendszertől.madgie
Néha benézek, de mostanában csak az akksikról raknak be szkrínsotokat...[ Szerkesztve ]
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
legenda
válasz madgie #120422 üzenetére
nem mindenkinél, de hol nincs ez, amikor új (fő)verzió kijön?
még az iphone téma is erről szól, a felének jobban merül, egy hányadának nem változik, mások meg jobbnak tartják.
most olvasom, hogy a g4 témába is beütött a villám, nem volt elég az alaplapos probléma.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
madgie
titán
válasz gyuromoj #120424 üzenetére
Nem olyan rossz amúgy ez a droid, legalábbis én tök jól elvagyok azzal is. Inkább az alkalmazások hiánya, vagy bugjai zavaróak.
Persze nem hozza az i6 üzemidejét sem az s6e, de hát ez van, az s7e sokkal combosabb akkut kapott, az kell a wqhd mellé, ha nem akarod napközben etetni.
-
Totheground
addikt
válasz ittakary #120303 üzenetére
Nem hogy szolgáltatónál, hivatalosan Mo-n sehol nem kapsz dual simest (ma becsattogtam a Samuhoz és megkérdeztem). Csak ilyen zuggsmnél, de az meg betli, mert világgari nincs, Japánból meg nem fogom ideküldözgetni a telefont ha bármi nyűg van. Szóval itt valami átmeneti megoldás kell amig kint nem tudom megvenni. Bár addig meg a sima sim is elég.
Ha az ember nem töri/karcolja össze, fél év alatt mennyit amortizálódik egy ilyen teló?
[ Szerkesztve ]
Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
Gsx-rr
veterán
Ha mar Droid. Kene nekem valami dualsimes csoda. Csak telefonalni,meg Viber hasonlok.
Van valami amit erdemes megvenni ,50-60.000 korul.
Kint kell sajnos a 2 sim ,2 telefontol meg mar kivagyok. -
agabe
addikt
válasz r3dsnake #120430 üzenetére
Mi a baja a telonak, hogy kicserelteted ?
Amugy rohely szerintem, hogy majdnem uj, vagy refurbished cserelt 16GB-os 5S-ert 90-100ezret adnak.
Jo telefon meg mindig, de amikor 2 generacioval ujabb SE-t lehet 120ezer alatt venni (igaz ezt ki kell fogni), vagy 6S-t 150-ert (fuggetlenekrol beszelek) akkor nagyon elgondolkodtato, hogy erdemes-e egyaltalan ennyit belefeccolni foleg egy refurb-ba 3 ho garival.[ Szerkesztve ]
-
agabe
addikt
válasz Tibee86 #120444 üzenetére
nem bontatlant irtam
par naposan 1-2 hetesen volt mar tobb is SE-bol csak itt a HA-n (van most is, de link hirdetesnek minosulne), 6S-bol is megfordult mar 150-ert 3-4 honapos (volt es van 64 gigas 180-ert ami szinten igen jo ar)...hat ezekhez kepest egy refurb 5S nem eri meg a mostani arakon semmikepp.[ Szerkesztve ]
-
agabe
addikt
válasz B-L-A-C-K #120447 üzenetére
az, hogy mennyi az ára és mennyit ér sokszor nincs pariban.
(#120448) r3dsnake:
ne légy rest megnézni a kínálatot.
elég csak rápillantani a hirdetésekre fogsz találni olyat amit írtam
6S-ből 150ezres 16-os épp szolgáltatós van csak elvitték elég hamar ami most volt, 180ezres 64Gb-os viszont még ott van még jegelve (volt egy 185-ért az a hirdetés már nem elérhető), sőt van egy aktuális is nem messze Pesttől.
SE-ből meg 115-ért van Osztrákoknál vásárolt.
Volt korábban már 110-ért több szolgáltatós is, de nem az a lényeg. Csak azt írtam le nekem mi a véleményem az árakról, és pl. 140-150-ért sosem vennék GSM bolti 16GB-os SE-t ha apr-ben 160ezer.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest