- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- 3D nyomtatás
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bling95
őstag
válasz Ragnar95 #120550 üzenetére
nekem aquaworld jutott eszembe hátha arra
szerk : na akkor megoldódott. az mondjuk annyira nem egy hosszú program, ha esetleg jó idő lesz várkert bazár, parlament és bazilika környéke elég szépen meg van csinálva, szerintem egészen hangulatos. Persze parkolás mint mindig szívás, de úgyse sétál az ember órákat.
[ Szerkesztve ]
-
agabe
addikt
válasz B-L-A-C-K #120558 üzenetére
Ezert csodalkozom miert nem probaltad...en meg ujnal is kiprobalom nem kimondottan a fuggetlenseg miatt, de legalabb tuti, hgy mukodik a telefonos resze is, meg s mikrofon, hagszoro stb.
Lehet olyan, hogy az elado johiszemu, es vissza is veszi mont ahogy most is, de azert az macera
Latom most hirdetesben mar telenoroskent adja, es 115-rol inditja az arat.
Van most hirdetett szinten silver fuggetlen 110-ert igaz nem irja a garit szoval valoszinuleg nem garis mar, es van space gray 115-ert (masfel eves).
Ezek sincsenek rossz arban, bar 110-ert garival fuggetlenul tenyleg jobb lett volna.[ Szerkesztve ]
-
GALARDO
addikt
Na, ez az civil háború nem is lett vészes, tetszett. Bár nem szeretem az ilyen hosszú filmeket.
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
hdanit610
aktív tag
válasz B-L-A-C-K #120560 üzenetére
Én elpasszoltam a 6+-t, mert tényleg túl nagy tepsi volt. Végül 100-ért vitték el, majd volt itt akciósan telenoros, 64-es minden tartozékkal 100-ért, úgyhogy megvettem azt és most boldog vagyok.
A két készülék megvétele között volt kb. 10p és 3km távolság, addig elérhetetlen voltam... mennyei érzés volt!
-
nagyúr
Újra jön a meleg, ismét valami megbízható dezodort keresek.
Tavaly, amiket ajánlottatok stiftek izzadás ellen jók, de a pólóim hónaljban úgy megkeményedtek, hogy törni lehet... mosógép se szedi ki semmi.
Ezeket használtam eddig: Rexona men xtracool fresh, Dove men +care clean confort, nivea men invisible for black and whiet, rexona inisble for black and white.
Most épp próbálkozom folyékonyakkal,ha azok nem jönne be, akkor még ott a gél. Addig persze lehet az összes pólóm szétcsesződik...
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
legiaap
félisten
válasz icecave #120567 üzenetére
Én most Aloe Vera Shield-et használok. Természetes alapanyagok, semmi káros cucc nincs benne. Nálam bevállt.
De ha kifogy a tubus akkor asszony majd kotyvaszt valami házi egészséges deot azt megtölti vele. Tele ilyenekkel a YouTube.[ Szerkesztve ]
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
nagyúr
válasz Tibee86 #120569 üzenetére
Az melyik? Én is olyanokat vadásztam, de egyik sem ért sz*rt sem sajnos, ami természetes (vagy legalábbis nincs benne alu, vagy parabén, vagy egyéb származék).
madgie: Úgy szoktam, de speciel a rexona meg a dove stift az elég "görény", rohadt nehezen szívódnak be, és még ha az ember azt hiszi, hogy ez megtörtént, akkor is csak a pólókon látja, hogy hoppá, mégsem. Esetleg kinyomja a bőröm,vagy nemtudom
legiaap: Van benne triclosan... szóval nem is értem, mitől nincs benne semmi "veszélyes". Néztem ezt régebben és pont emiatt az összetevő miatt nem használom. Mondjuk,ha belegondolok, hogy ami használ valamit izzadás ellen, abban vagy parabénszármazék, vagy alu, vagy trisclosan, vagy leaglább egy valami van, ami tuti "parás".
Olyat még nem találtam, ami totál természetes és használ is.
[ Szerkesztve ]
-
hdanit610
aktív tag
válasz B-L-A-C-K #120565 üzenetére
Igen, egy mérettel lejjebb jöttem, sokkal jobban kézreáll. A 6+ telenoros volt, valóban elég olcsón ment el, cseréltem is volna, de ez már történelem. Jól volt ez így, valamennyi kockázat meg kell, de 2014. decemberében lett véve a készülék, és az eredeti tulajdonosától vettem, saját magát meg csak nem szopatja le, hogy nem fizeti.
Van egy kis esztétikai karcolás rajta, így régi vágyam teljesülhetett: nem használok tokot, mert nem érdekel, sőt, abban is gondolkodom, hogy a fóliát is ledobom róla és úgy használom, ahogy a mérnökök megálmodták. Kicsi öröm, tudom, de frankó érzés, hogy nem a következő tulajnak vigyázok a telóra, hanem végre kicsit lazább lehetek (persze ettől még nem fogom dobálni, vagy mostohán bánni vele).
-
SÖ
addikt
válasz icecave #120575 üzenetére
Ezek mind a pólusokat húzzák össze vagyis kellenek bele a mérgek. Lehet létezik növényi kivonat is erre a célra de az azok a dél amerikai indiánok örök titka marad akik még nem láttak fehér embert
Amúgy ha lenne rá lehetőség a 40 fokos kánikulában akár félóránként Frissítően hat
[ Szerkesztve ]
-
Bling95
őstag
egyébként imádom hgoy amire az van ráirva hogy invisible ugyanugy csíkot hagy a polon nekem is jó lenne valami ami használ is.
-
legiaap
félisten
válasz icecave #120572 üzenetére
Na akkor egy kis olvasnivaló neked: [link]
Amúgy ezelőtt a No-germs deot használtam, abba még ez sincs amit kifogásolsz. De ezért kell kivereni magadnak a deot így minden mentes lesz.
De jó még ha szódabikarbónát kensz fel vagy hintőport. Nem leszel szagos de illatos sem. Hidd el otthon vagyok a témában. Eleget olvastunk utána asszonnyal.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz legiaap #120580 üzenetére
Köszi, pont jók az ilyenek, mert ugye mint mindennél ez is olyan, hogy van ellenérv és mellette érv tanulmány is. Ezért emelem ki olyan sokszor, hogy a mai világban az ember csak annyit tud csinálni,hogy a sok infó közül kiválogatja a saját igazát és aszerint él.
Ellenben akkor lehet zaklatlak pár kérdéssel majd ha nem baj
B-L-A-C-K: Nincsen hónalj kutya. Bekeményedni úgy tud, hogy még többet kellene várnom biztos, amiíg beszívódik, de nem mindig tehettem meg,hogy fél órát vergődök félmeztelen, hogy beszívódjon a cucc. Plusz ott van, amit mondtam, hogy én már azt hiszem, beszívódott, aztán mégsem.
[ Szerkesztve ]
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz legiaap #120580 üzenetére
Dehogy kell keverni magadnak. Vannak tiszta termékek a piacon: Farfalla, Dr. Hauschka. Én utóbbit használom kb 5 éve.
Alumínium tartalmú deo után sok hónap, akár 1-2 évnek is el kell telnie míg kiürül a szervezetből. (mellrákot okozhat férfiaknál is)
Ezek a tiszta deók hagyják izzadni a bőrt, mert a bőrnek izzadnia kell!
Akinek (egy bizonyos foknál) büdösebb az izzadtsága azt ki kell vizsgáltatni, mert valami gombásodás miatt van olyan szaga.
Egészséges szervezetnek nincs kellemetlen izzadtság szaga!Ti miért nem a tiszta kozmetikumok mellett döntöttetek?
icecave: Ha borotválod is, azzal aztán tényleg elősegíted a káros anyagok bőrbe jutását:
"A dezodorok pedig különböző tartósítószereket tartalmaznak, s ugyanezeket a szereket az emlődaganatokban is kimutatták. A vizsgálatok szerint ezek a káros anyagok elsősorban azokat a nőket veszélyeztetik, akik borotvával szőrtelenítik honaljukat. A rendszeres borotválkozás ugyanis károsítja a hámszövetet, és megbontja annak folytonosságát. Így ahol a penge miatt elvékonyodik a bőr, a káros anyagok könnyen bejutnak a véráramba."Mellrák nem csak nőkre veszélyes, de arra te is rá tudsz keresni.
[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
Bling95
őstag
válasz radi8tor #120582 üzenetére
Az oké hogy hivatalosan kell izzadni, de mi van ha nem fér bele? Azért elég hülyén érezném magam az utcán óriási tócsával a hónom alatt, és nem a szaga miatt hanem a megléte miatt
borotválkozás máskérdés, mégha jobban is beszóvódik valami káros anyag akkorsem vagyok hajlandó nem csinálni.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
DM sajátmárkás cuccain egész jók!
-
Tibee86
nagyúr
"Ti miért nem a tiszta kozmetikumok mellett döntöttetek?"
Mert nem használtak. Rosszul is vagyok ha belegondolok mit kenek nap mint nap magamra, de húzos napokon inkább, mint a testszag.
Most bízok az Ilcsisben, de ha nem válik be kipróbálom amit Te használsz. Tényleg Ilcsi kozmetikumokról mi a véleményed?[ Szerkesztve ]
-
legiaap
félisten
válasz madgie #120586 üzenetére
A lábam nekem is izzadós bár szag nélküli. Én meg nyáron is ha cipőben vagyok vastag pamut zoknit húzok. Sokkal jobban szívja be a nedvességet és tartja hidegebben a lábam mint bármely más vékony zokni. De ha tehetem akkor csak vászon cipő zokni nélkül.
-
SÖ
addikt
10nm-s lesz az A10 uhhhh
-
nagyúr
Tisztában vagyok vele, amikor tehetem, nem kenek minden sz*rt magamra,de ha van valami fontos dolog, ahol nem nézhetek ki úgy, mint egy "nem is tudom micsoda", akkor sajnos muszáj. Az a baj, hogy még nem találtam olyan izzadásgátlót, ami ha tele is van minden sz*rral, 100%-ban megfelelne 1-1 szituban. Vagy nem elég jó, vagy széjjeltossza a pólóim.
-
r3dsnake
nagyúr
Rácsavartam a kis milc Nikonomra a nagy fixötvenes obit. Videónál nagyon durva makróhoz. Itt egy test footage, nagyon jól áll a kézi fókusz neki: [link]
Persze nem ideális/életszerű, hogy bárki így használja videzósára, már önmagában a remegés miatt is, de elég jól néz ki.
-
B-L-A-C-K
titán
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz madgie #120586 üzenetére
Mérsékelten. Amúgy ez is genetika. Van aki egyáltalán nem izzadós fajta.
Tibee86: Ilcsi átlagosnak mondható. Jobbnak mondják szerintem, mint amilyen valójában. Blueberry-t ajánlom inkább magyarok közül. Bár nemtom nekik van-e ilyen cuccuk. Szappant szoktunk venni néha Blueberry-ből.
⭐ Stella
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Formula-1
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Hogwarts Legacy teszt
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Sweet.tv - internetes TV
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
- Raspberry Pi Zero W (v1.1) + 16Gb Sandisk UHC microSD
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv 4G LTE gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest