- Autós kamerák
- Home server / házi szerver építése
- Unigine Superposition Benchmark
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Amazon Kindle
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Aktív témák
-
zack
nagyúr
válasz Malachi #41299 üzenetére
Szerintem ebbe az Apple-nek nincs beleszólása, mivel a T megveszi tőlük teli áron, majd a T eladja neked jóval kevesebbért, és mivel a 2 év rabság mellet kifizetsz egy rakás pénzt a T-nek, nekik csak akkor éri meg ha 2 évig korrekten fizetik az előfizut.
Tehát ez T-s üzletpolitika, hogy miután megvették, mennyit akarnak keresni az előfizukon.[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
máyköl
veterán
Amióta megjelent az I4, csak a balhé van itt...
-
D@niel
addikt
válasz máyköl #41302 üzenetére
Mondasz valamit ;D Itt csak az i5 lesz a megoldás. Vagy iPhone 4 S? Ugye nem...?
horn3t: Frissítened kell az OS-t. iBooks-hoz legalább 4.0 kell. Kapásból nem tudok mondani neked pfd olvasót (pdf reader? - azért keress rá ), mivel nekem anno amikor kellett, egyszerűen csak átküldtem magamnak e-mailben a fájlokat, és megnyitottam. Ennyi volt.
[ Szerkesztve ]
𝕧𝕒𝕡𝕖 bemutatók, kedvezmények: facebook.com/Dan1el1031
-
zack
nagyúr
válasz máyköl #41302 üzenetére
Alapvetően jogos a felháborodás a többiek részéről, mert mindenki látja hogy a környező országokban "szaréé-hugyéé" szinte utánad hajítják a premium kategóriás telcsiket előfizuval. Szóval elég nehéz feldolgozni lelkileg, hogy egy olyan országban ahol 2 havi kereset egy független I4, miért kell ilyen árakat generálniuk a szolgáltatóknak. Főleg úgy hogy az előző iPhone generécióknál megszokott üzletpolitikánál jóval drasztikusabb árképzést alkalmaznak...
Vagy nem erre céloztál? Másról van szó?Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
manchester85
veterán
válasz Csapi007 #41300 üzenetére
Én azt nézem, hogy függetlenül 660$+tax az ára, vagyis kb. 150 ezer ft, és megvehetem majdnem 120k-ért. A logikád egyébként világos, és mivel elégedett vagyok a csomagommal, (ikon 200) így valszeg nagyon kis árkülönbségnek kellene lennie (15 ezernél kevesebb, mondjuk) a független és az ikon 200 között, hogy a függetlent válasszam. (vagy valami brutál jó csomag, amire szükségem lenne, ismerjük a flottásak aggályait) De vehetjük úgy, hogy a logikád jó, mert amúgy is ezt a csomagot szeretném használni. A két év hűségért (tarifa+előfizetés, amit fokozottan kedvel egy szolgáltató) a világ minden kapitalista tájékán jelentős árkedvezményt ad a szolgáltató. És nem akarom önmagam ismételni, de ha a 2008-ban a mostani iPhone 4-hez hasonló árú 3G-t bizonyos csomagban 1/3-ad annyiért adta a T, mint most, és gyakorlatilag az i4 a harmadik modell, amit folyamatosan drágábban ad az előző modellekhez képest, akkor azon hadd nyíljon már ki a bicska a zsebemben. Egyébként nagyon egyszerű a történet: a dominós ár nem emelkedett, és kb. minden modell hasonló áron mozgott (200k alatt egy kicsivel). Egyébként sztem nem lehet így nézni, hogy még 100-ért is féláron kapom a telót, (ami ugyebár inkább 120:160 arány) mert az Apple eleve a fő diktátora volt a szolgáltatófüggőségnek, így a független árat is részben emiatt tolták ilyen magasra. Eszük ágában nincs függetlenül adni, és megvenni se a többségnek. A legnagyobb piacukon (USA) nem is kapható, ez mindent elárul... Nálam a lélektani határ 70-80k a csomagomban, 2 év hűséggel, és csak annyit tudok, hogy eddig minden modell drágább volt az azt megelőzőnél ikon csomagokban. Függetlenül vagy dominósan pedig a 3G óta mind ugyanannyi... Ezt így kell nézni. Egyébként tartom a véleményem: mondjuk az elkövetkezendő 3 évben, i8-ig egyetlen egy iPhone se lesz több ugyanezekben a csomagokban, mint amennyi jelenleg, hacsak nem megy tönkre teljesen a forint. Ennél feljebb egyszerűen nem lehet.
[ Szerkesztve ]
i6 Silver
-
biker
nagyúr
válasz manchester85 #41298 üzenetére
Még mindig nem érted
A 3G ikon200-ban 2 éve volt 69900
Évi 5-6%infláció mellett a most 117900 Ft reálértéken 65-68%-al drágább, nem 3szoros áron van
Külfölddel majd akkor gyere, hogy ott se drágult, ha itthon is annyi lesz az inflàció mint ott, sajna nem annyi
ezért kapsz Egy rahedli fejlesztést. Ez neked nem éri meg? Akkor ne vedd meg
Minden, ami új, és jobb az elődnél, az drágábbElektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
manchester85
veterán
"65-68%-al drágább, nem 3szoros áron van"
Akkor nézd meg szépen az ikon 400-as árlistát... Sehol nem írtam, hogy ikon 200-ban a 3szorosa. A dominós ár miért nem inflálódik?
"Minden, ami új, és jobb az elődnél, az drágább"
Hát persze, és az elmúlt 20 évben minden telefon, ami jobb volt egy elődnél, az drágább is volt. Az első iPodok 400 dollárba kerültek, és 5 gigásak voltak, ha jól rémlik. A mostaniak 250 dollárba kerülnek, és 160 gigásak. Akkor most ezek szarabbak? De egyébként az i4 se kerül többe, mint az előzőek, ezt csak te képzeled oda.
i6 Silver
-
(ÉN)közPONT
őstag
Tegnap érdekesen alakult a 3G-m sorsa...úgy 2 óra szenvedés után sikerült félíg feléleszteni ...szét is szedtük (Rolcsibácsi )..és találtunk benne némi sufni tuningot a la kínai style XD ..az egyik vezeték nemes 1xrűséggel odavolt tixszóózva a panelra ahogy azt az ember fia tenné a Bankokban frissen bugázott utána kerti tóba ejtett és a végén manikűr ollóval szétszedett telefonnal ....Merthogy ez még akksi cserén is átesett ..valszeg.
Engem ez a nagybátyám (Külkeres) Bankoki útjára emlékeztet....ahol a jómunkásember vett a reptér közelében egy árustól egy gyanúsan olcsó videót a fiának amit otthon kibontva konstatálhatta ,hogy két szép fadarab volt betömve a kaszniba ..így nem volt meglepő ,hogy nem ,hogy kép nem volt ,de egy árva led sem világított a panelen
Most várom a fejleményeket..ha sikerül összedobni akkor Rolcsibá lekörmöli ,hogy milyen hibák voltak vele .
Rocker ... Gibson Les Paul Classic Custom 2008 Black
-
JamesHun
addikt
Iphone árakkal kapcoslatban
Apple szerintem félig meddig monopol helyzetben hiszi magát és tudja, hogy bármi áron megveszik az emberek a telefont, mert megy a hipe rendesen és állandóanAmint az andoriodok kicsit odacsapnak, mert oda fognak csapni egyből reálisabb áron jönnek majd a következő telefonok
Plusz a telefon még új és amíg a hipe megvan és viszik mint a cukrot addig árcsökkenésre alapból nem lesz remény
2 év múlva amikor jön az 5 (mert szerintem jövőre max a fehéret dobják ki, de újat nem) már nem lesz ekkora arca az apple nek és reálisabb árakat fog piacra dobni, mert fejére nő a konkurencia ami most pl alig van
kerestem én is androidos telefont ami azt tudja mint az I4, de ilyen szép kijelzővel, felbontással jelenleg nincs más, csak hasonló, de ilyen nincs
de ez kb még negyed év és túlszárnyalják és oda az előnyna akkor lesz majd árcsökkentés, ha ilyen belsővel olcsóbban jönnek majd tömegesen az android készülékek
mert tuti olcsóbbak lesznek ennélmondom ezt egy I4-el az oldalamon, de tény, hogy túl van árazva a készülék a monopolitása miatt és a mesterséges hipe al és a mesterséges nem viszünk eleget, mert amiből készlethiány van az jó és azt kell venni, mert tuti jó felfogás is rátesz egy lapáttal
SeriesX: JamesSHun
-
őstag
Na kérem morphy lecsapott, az i4et pénteken vettem, tegnapi a tok felrakása előtt 3 percel sikerült megkarcolni azt a fasza karcálló hátlapot...........fákkkk
PH PS5/XBOX discord link https://discord.gg/QUKTTkrrrA
-
JamesHun
addikt
-
(ÉN)közPONT
őstag
válasz JamesHun #41311 üzenetére
Mondok erre egy szépet XD
Más termékek ,de hasonló végeredmény...
Motorban Kapsz MV Agustát vagy Ducati-t laza 5-6M Hufért...és hasonló tudású Yamahát 3M ért
Kocsiban kapsz Lexus Hibrid RX -et nemistudom 15M környékén? míg más márkában kb a két harmada a kifizetni való összeg...Az Applenél is csak részben fizeted meg a tartalmat és egy jórésze az összegnek az alma logóra megy el ...
Az ilyen cégeknél az megy ha szalad a bolt akkor van mindenféle mobil és van az Apple..=fizesd meg !
Ha rosszul megy a biznisz akkor a nagy piaci versenyre való tekintettel engedünk az árainkon 25% ot (Külön tudomány a marketing XD )
Rocker ... Gibson Les Paul Classic Custom 2008 Black
-
Landon
őstag
válasz predakon #41312 üzenetére
Murphy. Egyébként szerintem no para ez legyen a legnagyobb gond. Meg gondolom nem egy árkot húztál bele csak egy hajszál karc. Btw a hátlap híresen karcolódik pláne a logonál... Vannak dolgok itt az iphone 4-el is mint mindennel... ez a karc legyen a legnagyobb gondod!
There are no traffic jams along the extra mile.//\\Never argue with stupid people. They will drag you down to their level and beat you with experience.//
-
a000
őstag
válasz (ÉN)közPONT #41310 üzenetére
Az szééép.
-
Landon
őstag
válasz (ÉN)közPONT #41314 üzenetére
Ja, jelenleg ez úgy fest, hogy van mindenféle mobil és van AZ Apple. Lehet akár milyen országban akár milyen krízis, az Apple szekere menni fog. Frankón kitalálták ezt, hogy a kisebb piacokon a termék "visszatartásával" és magasabb árakkal szépen kaszálnak. 2010-ben állítólag változott az elsődleges produktumok statisztikája, és ismét azokra költenek elsősorban... hát ezt a statisztikát lazán borogathatja az Apple a mindenféle termékével mert xy-nak ha x Ft-al többje lesz úgy is előbb fog Apple macbook-ot és iphone-t venni akár vmi elmebeteg törlesztés mellett mint bármilyen más elsődleges terméket... (kaja etc). És szerintem ez vhol félelmetes azért... (persze ez nem csak az Apple termékeire igaz, másik legjobb példa az autó)
Nagyon tetszik mostanába a Telenor "szenvedése". Most elkezték 1000 pumpálni az Android-ot ha "nincs iphone jó android is" címen...
Apple-nél természetesen sokat fizetünk a logoért de én mindíg abba gondolok bele hogy mennyi mindent helyettesít számomra a telefonom. (szifonon is volt egy hasonlo cikk). Teló, kézi konzol, fényképező/kamera, naptár, lámpa, hangfelvevő, etc etc. Ezek így simán kiteszik az iphone árát és nem arról van szó mint sok esetben az ilyen "sok az egyben" cuccokkal hogy sok gagyi vacak van belezsúfolva egy drágább cuccba. Hanem itt tényleg minden "eleme" minőségi. Épp ezért én részemről abszolút nem tudom csak egy telefonként tekinteni az iphone-t. Ha meg oldanák azt amiről szó volt (és ami lesz is elvileg) hogy iphoneról el tudnám érni az otthoni macbook-om és a telón folytathatnám a munkám bárhol bármikor na az lenne még igazán király! Nem mintha egy macbookot nehéz lenne magával cipelnie az embernek de azért egy iphonet könnyebb. Nyilván nem a x sheet-ből és millió cellából álló éves kimutatást lehet kényelmesen telefonon megcsinálni de apróbb munkákra jó szerintem.
Aminek én nem látom abszolút értelmét, és ez nem azt jelenti, hogy nincs értelme csak azt, hogy én nem látom, az az iPad. Szerintem ha vkinek van iphone-ja és macbook-ja/laptopja ezek mellé totál felesleges egy iPad mert kevesebbet tud adott esetben mint egy iphone, kényelmetlenebb hurcolni (szerintem).
Nem akarom az egekbe sztárolni de véleményem szerint az iphone egy magyon jól eltalált konstrukció lett és szerintem nem igaz az ami minden teszt végén ott van miszerint "nem több nem kevesebb mint a mai csúcstelefonok (WM7 pl.). Véleményem szerint egy iPhone sokkal kényelmesebb, reszponzívabb és legfőképp felhasználóbarátabb (és ezálltal gyorsabb) mint bármelyik android/wm7. Persze itt már egyéni izlést is meg kell említeni mert ha vkinek az a vágya h korlátlan mélységekig belenyúljon a telóba (itt gondolok pl a CPU túlhúzására [egyes android telók]) akkor azok talán mást fognak választani.There are no traffic jams along the extra mile.//\\Never argue with stupid people. They will drag you down to their level and beat you with experience.//
-
D@niel
addikt
Epp egy iPhone 4-rol irok. Meg mindig nem erzem jobbbak a 3gs-emtol
Tok jo a retina display, de baromi kenyelmetlen ez a design, vagja az egesz kezem, mindjart le is rakom...
Kb semmivel nem erzem gyorsabbnak mint egy 3gs-t-Tererot 4palcikarol levittem 1-re.
[ Szerkesztve ]
-
StLui
veterán
Azért csendben megkérdezném a túlárazott Apple cuccokkal kapcsolatban, Galaxi tab annyi mint iPad, Google telefon Amerikában kb 110eFt lesz, van, míg nálunk 220eFt-ra saccolják a bruttó árat!!!! akkor most, hogy is van ez?
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
StLui
veterán
Nekem lazán sikerül előidéznem a hálózat eldobást, rájöttem, hogy bal kézzel telefonálok, akkor nincs azért gond, max gyengül, de amikor netezek vele, akkor bal kézzel marokra fogom és úgy pötyögök jobb kézzel, simán nullára megy és kiírja, hogy nincs kapcsolat, persze wifi megy tovább, de most próbálom az irodában, itt van 3G, TV-t használtam, jel csak 1 vonalig ment le, TV pedig ment simán, míg tegnap amíg a 3G-t nem tudtam, hogy külön be kell kapcsolni addig nem nagyon működött a TV ha nem fogtam marokra akkor sem (edge-en)
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
D@niel
addikt
válasz icecave #41321 üzenetére
Nálam nem is működik, én kézbe veszem és egyből tudom mennyive kell. iP4-nel meg most sem éreztem annyira. Elemekben most amikor egy iPad-rol írok, egyből érzek mindent
Vissza nézv, tok jó hogy automatice ékszerekkel ír :-) ez a must have kategória
-
<NewL>
addikt
jelenleg van olyan játék, app bármi ami megizzasztja a 3GS-t ?
mondjuk az Epic Citadelen kívülThere's an app for that
-
manchester85
veterán
-
<NewL>
addikt
válasz manchester85 #41324 üzenetére
hülye
vettél már valamit mester?
[ Szerkesztve ]
There's an app for that
-
manchester85
veterán
válasz <NewL> #41325 üzenetére
Ááá, most pangás van. Az előző két oldalon pont azt fejtettem ki, miért nem. Valahogy nem érzem szükségét, főleg a jelenlegi áron. Ha meg másra váltanék (esetleg WP7 jöhet szóba) az meg még korai lenne a szoftveres támogatottság hiánya miatt. Nehéz kérdés, mert iPhone után iPhone már csak nem lehet akkora varázs (az első varázsát nem überelheti), lehet majd veszek vmi low-end alcatelt iPhone vétel előtt. A tökély is lehet unalmas.
i6 Silver
-
máyköl
veterán
Nem céloztam semmire.
Csak egyszerűen mióta megjelent az I4, itt nincs nyugalom, mindig valamiért két tábor van, akik egymást nyúzzák.
Volt nekem kb. 1-1,5éve 2G-m, akkor is rendszeres látogatója voltam a topiknak, de nem voltak ekkora balhék.
Akkor még senkinek nem volt itt I4-e. -
<NewL>
addikt
válasz manchester85 #41326 üzenetére
én meg karácsony után veszek egy gs-t. (reménykedem benne, hogy akkro lesz az új használt roham ) majd az 5-ből meg egy függetlent nyár végén.
becsődölt a flottám, nem lehet telefont sem új élőfizetést bevinni, de a csomag továbbra is él. de ezt a jókis 16ft/perc másodperc alapú számlázást nem dobom oda egy 4-esért, és még akkor túl drága lenne, meg perc alapú stb stba gs-ek közül mindkét szín ugyanúgy reped? vagy a fehér jobban? mindegyik reped, vagy az újabbak már nem annyira?
ami biztos, maradok az iPhone-ál már örökre túl sok pénzem van benne már a kiegészítőkben
There's an app for that
-
Ceko
senior tag
Sziasztok!!
Felraktam 4.2.1-et régi BB-el (05.13.04) egy 3GS-re.Azóta viszont jobban merül a telefonom (eredeti kártyával lett aktiválva) Azt vettem észre, hogy a mobil hálózatot is használja a telefon annak ellenére,hogy van Wifi.Valaki tudja, hogy mi lehet ennek az oka?
Köszi
Légy első, amikor hallgatni, s utolsó, amikor beszélni kell.
-
manchester85
veterán
válasz <NewL> #41328 üzenetére
Hát a vodás smart csomagokért meg aztán végképp ne dobd oda. Na, az botrányos...21k-ért 26ft-os percdíj, 1000 perc után, ezek mit képzelnek? Van értelme nyárig a GS-nek? Isten ments, hogy elrontsam a karácsonyod, de sztem egyszerűbb akkor már kihúzni nyárig, de te tudod.
Én úgy tudom, hogy minden 3G/GS ugyanúgy reped. Egyébként az enyém azóta reped, mióta rávettem magam végre egy tokra. Azóta már le is szedtem...
i6 Silver
-
Landon
őstag
-
Landon
őstag
Srácok én nem értelek benneteket ezt hogy éritek el... vagy direkt kétmarokra fogjátok a telefont mint a fénykardot vagy mi?! Nekem balkézzel teljesen marokra fogva is tökéletes... szuper minőségbe telefonáltam tegnap is úgy.
Daniel: Ez most komoly h vágja a kezed?! Ne haragudj kérlek ne vedd rossz néven de nálam ez már a "vicc kategória", hogy egy ilyen cucc vágja a kezed... mert ha mittomén egy frissen reszelt fémlemezt fogsz (nem volt értelmesebb példám sry) az ok vágja a kezed meg kissé kellmetlen de még az is kibírható. Akkor egy ilyen cucc hogy az életbe tudja úgy vágni a kezed h lekell raknod?! De ha már igen... akor egy szó: szilikon tok. Ennyi. Gondolom azt amúgy is vennél rá.
There are no traffic jams along the extra mile.//\\Never argue with stupid people. They will drag you down to their level and beat you with experience.//
-
biker
nagyúr
válasz Landon #41333 üzenetére
nekem agyon markolászva max egy pálcáig sikerült levinni.
de csak ha amúgy is max 3 pálcás.bent a városban fullon markolászva 4 csík volt
Vágja a kezet? persze, ha markolod mint az őrült. egyébként nem
Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
<NewL>
addikt
válasz manchester85 #41330 üzenetére
pont erről beszélek. 6 körül szokott lenni a számlám, de kb 4x ennyit beszélek mint a legkisebb szörfsmarti csomagban van, plusz az egész családdal ingyen.
20-25 ezer pótlás kellene kb a Gs-re. de amilyen kivárós és malacos vagyok lehet, hogy kevesebből is megusznám
aztán lenne 8gb-al több helyem amivel nemtudnék mit kezdeni sokkal gyorsabb lenne, meg nem kellene várni az alap dolgokra. bukni meg szinte semmit nem buknék rajta nyárig.
akkor azért nemreped az enyém egyszer vettem tokot, felraktam és azóta nem költök ilyen baromságokra.mondjuk akkor lenne már megint rizikó, hogy valamilyen függet veszek és letiltják.
[ Szerkesztve ]
There's an app for that
-
máyköl
veterán
válasz manchester85 #41330 üzenetére
Az én 3G-men egy 1mm repedés sincs, pedig egyáltalán nem pólyababaként használom, Se fólia, se tok, se semmi, zsebbe hordom, de repedésnek nyoma sincs.
-
StLui
veterán
válasz Landon #41332 üzenetére
Na éppen ezért nem értem miért emelik ki sokan, nem csak itt, hanem főleg iphone fikázó oldalakon, hogy ez milyen drága, pedig lassan kiderül nem is annyira, főleg ha a konkurenciához viszonyítjuk.
Másik kérdésed: simán a bal tenyerembe fektetve tartom, két szélére ráfogva és wifis netezés közben látom, hogy nullára megy a térerő kijelzés. De szintén bal kézzel telefonálva, semmilyen beszédminőségbeli változást, romlást nem tapasztaltam de akkor ugye nem látom a kijelzést sem (fülemhez tarva persze ilyenkor )
-
máyköl
veterán
válasz manchester85 #41337 üzenetére
Ez hülyeség, ismerek pár ellenpéldát.
-
manchester85
veterán
válasz máyköl #41339 üzenetére
Nekem, amíg nem volt tokom, nem volt repedés se, majd érdekes mód, egyből megjelent a töltő csatlakozónál egy. Egyébként a csatlakozó se tudott olyan simán belepasszolni, hisz a tok némiképp akadályozta, mindig volt egy nem túl természetes kattanása a dolognak. Ráadásul én egy régi iPod töltővel használom, ami két oldalt összenyomható pöcökkel rendelkezik, sokkal finomabb a gyárinál, könnyebb be- és kihelyezni. A tok amúgy egy Incase slider.
Egyébként most hogy a hülyeség vagy nem hülyeség, ebbe ne menjünk bele, mindenki eldöntheti magának. Ettől függetlenül, amit írtál, az mindenképp hülyeség volt, mert nekem címezve írtál egy tök irreleváns dolgot, mintha én azt állítottam volna, hogy tok nélkül reped az iPhone. Holott én ilyen nem írtam, így semmi értelme nem volt a hozzászólásodnak, főleg, hogy nekem címezted, az az igazság.
Ha pedig az "ugyanúgy reped"re gondoltál, akkor azt értsd úgy, hogy egyéni felhasználástól függ. Az, hogy nálad nem jelentkezett, az nem azért van, mert a tied más anyagból készült volna. De semmilyen gyártástechnológia változás nem történt, vagyis de... kiadták az iPhone 4-et, hogy véget érjen ez a mizéria. Szerinted a te 3G-d olyan speciális anyagból készült, amit az újabb 3GS-nél nem tudott megoldani az Apple?
[ Szerkesztve ]
i6 Silver
-
FecoGee
őstag
Sziasztok,
az lenne a kérdésem, hogy ha letelik az iGO 1 éves előfizetés, akkor utána van kedvezményes lehetőség további egy évre, vagy ismét ki kell fizetni a teljes árat?
Köszi!
-
máyköl
veterán
válasz manchester85 #41340 üzenetére
"Nekem, amíg nem volt tokom, nem volt repedés se, majd érdekes mód, egyből megjelent a töltő csatlakozónál egy"
Az, hogy a te iphonoddal megtörtént valami, az nem jelenti azt, hogy az így van a többi x millió iphonnál is.
Mert te elég magabiztosan írtad, hogy a toktól jobban reped a hátlap, de azért ezt egy iphone-tól nem lehet megállapítani, sokkal több tulajdonos tapasztalata kéne.
Ráadásul te egy iPod töltővel használod, tehát nem olyan töltővel, amivel gyárilag kéne, így pláne nem értem a kijelentésed, hogy hogyan reped jobban.Na akkor:
manchester85: "Én úgy tudom, hogy minden 3G/GS ugyanúgy reped. Egyébként az enyém azóta reped, mióta rávettem magam végre egy tokra. Azóta már le is szedtem..."
máyköl: "Az én 3G-men egy 1mm repedés sincs, pedig egyáltalán nem pólyababaként használom, Se fólia, se tok, se semmi, zsebbe hordom, de repedésnek nyoma sincs."
manchester85: "Akkor olvasd el még egyszer, amit írtam. Pont, hogy a tok miatt hajlamosak repedni a készülékek."
máyköl: "Ez hülyeség, ismerek pár ellenpéldát"
manchester85: "nekem címezve írtál egy tök irreleváns dolgot, mintha én azt állítottam volna, hogy tok nélkül reped az iPhone"Hol írtam én olyat, hogy te azt állítod, hogy tok nélkül reped az iPhone? Én azt írtam, hogy ismerek pár ellenpéldát arra, hogy a tok miatt hajlamosak repedni az iPhonok, tehát ismerek olyat, hogy tok nélkül elkezdett repedni az iPhone.
Tökre nem összefüggő amit írsz. -
őstag
Sziasztok,
Van arról valami információtok hogy mikortól érhető el ingyen az igo a vodás iphone tulajoknak?
Ezt is bejelentették a launchkor és a többi app már a storeban van.PH PS5/XBOX discord link https://discord.gg/QUKTTkrrrA
-
Scoobyka
addikt
infinity blade nemsokára tesztelve (meglepő,hogy csak 320mb)
most megy az instalállás a 3gs-re....lássuk a medvét.
[ Szerkesztve ]
-
manchester85
veterán
válasz máyköl #41342 üzenetére
"Hol írtam én olyat, hogy te azt állítod, hogy tok nélkül reped az iPhone?"
Ott, hogy arra reagáltál, amiben én azt taglaltam, hogy nekem azóta reped, mióta tokban van. Mivel engem címeztél meg, így nekem szólt a kommented. Mivel én azt írtam, hogy a tok óta reped, így mi logika van abban, hogy te ezt megcáfolod azzal, hogy a tied nem reped, pedig nincs is tokban. Ez aztán baromi logikus.
Ha pedig arra reagáltál, amit NewL kérdésére válaszoltam (vagyis, hogy minden iPhone reped-e) akkor ugyancsak nincs igazad, mert NewL kérdése arra irányult, hogy esetleg kijavították-e már a repedési hibát a 3GS-eknél, tehát valamilyen konstrukciós, anyaghasználati változás történt-e. A válasz nem, amit igazol az is, hogy a repedés 3GS-eknél ugyanúgy tapasztalható, ami konstrukciós tekintetben teljesen megegyezik a 3G-vel, tehát a tiednél újabb modelleknél is ugyanúgy jelen van a repedés. Erről több tucat ember megkérdezhetsz itt a fórumon, akinek már cserélték a készülékét. Szerintem bizonyos használatból eredően reped a hátlap, a tippjeim a következők: feszes nadrágban hordás, tokban hordás, zsebben sokat némítva tartani, hirtelen kiráncigálás a csatlakozóból, erősebb rányomás különféle dokkolók, stb. Hisz közismert, hogy a töltőcsatinál és a némítógombnál jelennek meg a repedések. De az, hogy nálad nem jelentkezett, az egyéni felhasználás eredménye, és nem a fólia fogja megakadályozni a repedést, mert semmi köze hozzá, szerintem a toknak se (inkább növeli az esélyét). De pl. egy puha szilikontoktól nyilván nem fog repedni...
[ Szerkesztve ]
i6 Silver
-
Scoobyka
addikt
válasz Scoobyka #41344 üzenetére
WOOOOOOOW faktor....
Grafika büntett...ilyet én psp-n sosem láttam. 5/5
Hang nagyon jó 5/5
Kezelhetőség 4,5/5
Játékélmény? Majd ha kitoltam meglátjuk egyenlőre tetszik.
Szavatoság? Majd ha kitoltam szintén kiderül.5perc alatt lebilincselt,hogy ilyet tud a 3gs...még sok ilyen gémet!!!!
ha lehet igy fogalmazni ez egy kicseszet high-tech fruit ninja
Mivel kardozásról van szó benne és az esemény folyik.Valaki elöbb kapja meg
sztem megéri majd az árát....és ha lehet majd game centerbe tolni akkor még nagyobb lesz
[ Szerkesztve ]
-
zack
nagyúr
válasz (ÉN)közPONT #41310 üzenetére
Thai bokszoló lévén engedd meg hogy kijavítsalak mert többször is elírtad: Nem "Bankok" hanem "Bangkok". Már amennyibben Thaiföld fővárosára gondoltál.
(#41311) JamesHun
Desire HD-t láttál már élőben? Én egymás mellett nyomkodtam az I4-et és a HD-t. Mit mondjak. A Desire HD kijelzője jóval szebb. Lehet hogy a 4,3 col is közrejátszik, de ami már ekkora méretben is odavág minőségben az nem lehet túl rossz. Más tipus tényleg nincs a jelenlegi mezőnyben ami megközelítené az iPhone-t.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
zack
nagyúr
Ezt én is másképp tapasztaltam. Első benyomás kézbevéve az volt hogy bejön a mérete, se nem túl kicsi, se nem túl nagy, de a fogása....baromi kényelmetlen. Nem vágja a kezem, mert ez túlzás, de ferdítés nélkül állítom, hogy kézben tartva, fogásra, a legkényelmetlenebb okosteló ami a kezeim közt járt 10 évre visszamenőleg.
Persze megveszem, mert bízom benne hogy meg fogom szokni, csak az ember ha már megveszi a legdrágább telefon a piacon, elvárja, hogy kényelmes fogása legyen.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
nagyúr
Meg fogod szokni, hidd el. Mivel volt minden iPhone-ból nekem, az tény, hogy a 3G/3GS fogása jobb, ami ugye a hátlapból ered, viszont az iPhone 4 előző szériájához képest baltával vágott vonalait is hamar meg fogod szokni. Nekem legalábbis így volt. Jobb, hogy kisebb a káva és nincs ott az a b*zi vastag krómkeret körben.
Aktív témák
- Black Friday - 2023.11.24. / Cyber Monday 2023.11.27.
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Autós kamerák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- Home server / házi szerver építése
- Unigine Superposition Benchmark
- Futás, futópályák
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.