- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Apple notebookok
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- AMD A10, A8, A6, A4 7xx0 "Kaveri" & "Godavari" APU
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen videókártyát?
- Nyomtató topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Aktív témák
-
Scoobyka
addikt
[link] na ez a nem semmi....Ez iphonon tervben van...
[ Szerkesztve ]
-
xxman
senior tag
Üdv!
iPhone 2G re (3.1.3) ráraktam a szifonrol a 4.0 hardmodot. Kikapcsoltam , aztán be de lassan töltőtt (nagyon) ezért 10sec. Power+Home Gomb - kikapcsolt- . Azóta (mert bekapcsoltam megint és hagytam) Apple logo majd Apple Logo+ Töltésí(az a kör alakban elrendezett vonalkák mint respringnél) jel majd villan , és ismétli magát... iTunes nem ismeri fel. DFU-ba h tudom tenni?[ Szerkesztve ]
I just wanna have some fun.
-
spedyboy
senior tag
szisztok!
segitsetek pls!délután baszkodtam az iphone al illetve a mobileinst cracket akrtam felrakni...
( iOS 4 GM volt a telon )
cydiábo ltelepitettem majd telefon ujraindult és az alma jelnél megált és pörgöttpörgö a karika majd befagyott...
mondom szép akkor restore
és nem tudom restoreolni se régi se új itunesal 22es hibát dob ki nem tudom mia fene lehet vele!
és most recovery modeban van
mi a fenét csináljak vele?-::- iPhone 6 16GB -::- iPad 4 16GB -::- //Lenovo G505S// iPhone/iPad/iPod touch szoftveres javítás Budapesten!!
-
xxman
senior tag
Megoldva...
I just wanna have some fun.
-
Scoobyka
addikt
válasz balazs0102 #29455 üzenetére
nincs....de csinálhatod azt,hogy a beállításokat berakod multitaskbe és a home gomb kétszeri megnyomására odaugrasz.....ugyanaz mint a sb settings gyorsaságban is.
-
Kartács
aktív tag
Mitől lehet hogy az iTunesben az iPhoneomra jobb klikkelve nincs ott a "New Playlist"?
Eddig ott volt vmit babráltam az itunes beállításainál és most már nem tudok létrehozni saját listát?i7 13700K | ASUS ROG STRIX 4070 Ti OC | 32GB DDR4 | Corsair iCUE H150i Elite LCD WH | Corsair HX1000i | Corsair 5000D Airflow WH
-
szrxx
tag
Ötlet?
"Igo my Way térképeit a telón melyik mappában találom, mert szeretnék frissebbet felrakni?"Hol alszanak az álmos bitek????? - A Hálókártyán
-
tikshow
addikt
-
a000
őstag
apple.com már le van halva vagy csak nálam ilyen lassú, de percek alatt semmi nem jött be
-
FecoGee
őstag
Sziasztok,
azon gondolkozom, van-e értelme a syncnek, ha nem akarom outlook-ban nézegetni a naptárakat és kontaktokat? Backupba úgyis bekerül a contacts, messages, settings, nem?
Tényleg: pontosan mi is kerül bele a backup file-ba? -
madgie
titán
válasz madgie #29354 üzenetére
Na, mondom, nyomok egy restore-t, hátha jó lesz a cucc. Erre szépen lenullázta a 4.0-t, de valszeg a szinkronizációs problémám miatt eltűnt az összes backup fájlom, van egy szűz iPhone-om, az összes telószámnak annyi. Persze nem volt külön lementve máshová a backup... user error is, ha már lúd.... Örülök.
Majd még meló után megpróbálo ma régi Win-em mappájából kiszedni a Contacts- mappát, abban elvileg benne majdnem minden telefonszám, de a szinkronizációs sz*rság miatt továbbra sem tudom feltenni majd a telóra. Jó lesz ez... -
FecoGee
őstag
Én jb nélküli telóra frissítek este, remélem nem lesz semmi gond
-
Kommy
veterán
Megjelent a Windows Live Messenger as US Store-ból tölthetô ingyen.
-
FecoGee
őstag
válasz FecoGee #29467 üzenetére
Ha valakit érdekelne még, ezek kerülnek a mentési fájlba:
"It backs up the following:
SMS Messages
Contacts
All Application Settings
Home Screen icon order
Photos taken with the Camera
Wallpaper image
Bookmarks
Calendar Events
Phone Favorites
Voicemail Messages
NotesIt doesn't backup:
Music
Sync'd photos
Applications
Videos" -
Játékos
addikt
Urak!
Hogy áll jelenleg az "iPhone világgarancia"? Angliában vásárolt független gépet csak a vásárlás helyén lehet gariztatni?
Köszi!Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, sose lesz elég...
-
nagyúr
-
Bodsa
csendes tag
helló
Tesóm nemrég vett egy 3gs-t és XP-s laptopjával szeretné használni az iphone-t 3g-s modemként.
Tudtok valamit erről hogyan kell? Esetleg egy cikk v leírás?
ez firmware függő is? a 4.0-ban már lesz v már nincs ilyesmi támogatás?
Tom már én is beírtam google-ba, de csak angol nyelvű és Mac-es leírások vannak. Az angol amúgy nem akadály.
A fórumban is keresgéltem,de ti is tudjátok h a mobilarénás kereső elég pontatlan, ill ......
köszi a segítséget
üdv -
manchester85
veterán
Nem tudtok valami oldalt, ahol pontról-pontra le van írva, hogy az iOS4 mely funkciói lesznek vagy nem lesznek használhatók 3G-n? Ez még top secretnek minősül az apple részéről, vagy mi? Egyszerűen nem értem, hogy miért nincs valahol egy részletes összehasonlítás, elvégre hadd dönthesse már el az ember, érdemes-e frissíteni. Köszi.
i6 Silver
-
kispéé
senior tag
Na engem is utólért az iphone betegség.
Fehér 3GS-emen a némítógomb és a krómkeret közt elkezdett repedni
Pedig vigyáztam rá nagyon, soha egy ütést még nem élt meg. Valszeg a melegedés miatt repedhet. Kicserélni a hátlapot az mennyire macera? Ez most gariba cserélhető a T-nél vagy nem? Nekem nem kell új teló, elég ha a hátlapot cserélnék, de ahogy ismerem az apple nem csereberél. -
CoDWaW07
őstag
hello megint
Magyarosítás esetén elvész a gari?●ASUS M5A97 EVO R2.0 ● AMD FX8320 ● 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz ● MSI R9 280X 3GB ● Samsung 850 EVO 120 GB ● 1.5 TB ● Cooler Master Silent PRO 600W ● iPhone 6 Space Gray ● iPhone Xs 64GB Silver Galaxy Z Fold 4
Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest