- DUNE médialejátszók topicja
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen SSD-t vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Aktív témák
-
tikshow
addikt
válasz FecoGee #28744 üzenetére
sztem nem lesz tapasztalható különbség, sőt meg merném kockáztatni, hogy néha még az ip4 lassabb is lesz, mivel sokkal nagyobb felbontást kell feldolgoznia, mint a 3gs-nek, és hardwareben azért annyival nem erősebb(600mhz helyett 1024, a memóriáról meg senki nem tud még semmit, mert nem esett róla szó)
[ Szerkesztve ]
-
FecoGee
őstag
Valahol olvastam hogy a 3GS CPU-ja valójában 833 MHz-et tud, csak 600-ra van korlátozva. Ha nem lenne downclock akkor eszméletlen gyors lehetne az iOS4
-
bmwk1200s
őstag
válasz FecoGee #28754 üzenetére
Én úgy hallottam, hogy a tesztelők a 3GS-en futtatott 4.0-nál is gyorsulást tapasztaltak.
Egyébként annak semmi esélye nincs, hogy az új OS-el, az új OS miatt, emeljenek saz órajelen? Nem sokat...csak annyit, hogy biztosan ne vesszen el a megszokott sebesség...
Már ha a tesztelők tévednének a sebességet illetően...Semmit sem írok alá!
-
Immy
őstag
Üdv
Van különbség videó lejátszási sebességben, hogyha discoverrel felmásolok egy filmet vagy itunes-al szinkronizálom és úgy rakom fel a filmet iphone-ra?
Immy
Apró: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/immy/index.html
-
konzol01
csendes tag
Hello!
Korábban volt egy olyan problémám ( iPhone 2G, Vodafonos sim ), hogy mivel más a szolgáltatóm, ha a Notifications opció be volt kapcsolva az üzenetek nem vagy késve jöttek meg és a telefon kívülről elérhetetlen volt (ezen a számon előfizető ... ) szóval a kérdésem az lenne, hogy ez még mindig fenn áll vagy a 3.1.3 verzióban már megoldható?
Előre is köszi!
-
tikshow
addikt
válasz BloodyEddie #28759 üzenetére
"Ha az sms-eket nem csak Téseknek küldhetném el"
ezért lettem media maniaba, mert ott az 50 vagy mennyi mindenhová[ Szerkesztve ]
-
spyduck
nagyúr
Sziasztok!
Most az új Iphone 3GS- emről írok. -
Markusz King
tag
Sziasztok!
Valami miatt kb 10 nap alatt elértem 80MB adatforgalmat, ami eddig soha nem történt. Lekértem a részletes számlát és láttam, hogy olyan időpontokban volt GPRS adatkapcsolat, amikor a telefont nem is használtam. Sokszor van, hogy vmi óránként fut. Pl 03:12; 04:12; 05:12 és rengeteg hasonló eset.:-(((
Valaki meg tudná mondani, hogy ez mitől lehet? Mi képes magát frissíteni? Elvileg a levelekkel nem lehet gond, mert az eddig is be volt állítva, és akkor nem volt ekkora forgalom.
HELP PLS!
-
Jhonny06
veterán
válasz Markusz King #28768 üzenetére
Valószínűleg be van kapcsolva a push notification.
Kikapcsolás: Settings->Mail, Contacts, Calendars->Fetch New Data (Push)
Itt ki/be kapcsolgathatod, ha be van kapcsolva és manual-on van, akkor elvileg nem frissíti, csak ha be van jelölve valamelyik azok közül, hogy mennyi időnként frissítse.
(Mivel írtad, hogy óránként fut valami, gondolom az óránkénti frissítés be van kapcsolva ott, ahol írtam.)
[ Szerkesztve ]
-
Csapi007
veterán
válasz Markusz King #28770 üzenetére
Hy
A push az egy dolog, fetch-el is ellenőrizheti magától a mail-t. Ugyanott állítsd manualra a fetch-t. Esetleg lehet még a weather app vagy az apple psuh szolgáltatás."Csak úgy mondom"
-
Markusz King
tag
-
Csapi007
veterán
válasz Markusz King #28773 üzenetére
Az nem, app store csak respring, bekapcsolás meg akkor ellenőriz ha elindítod.
Ez a push a többi alkalmazás használja, pl twitter DM-nél vagy IM. Ezt a settings/notificationsban tudod kikapcsolni.Hiába van wifi, éjszaka (lock után egy idővel) energiatakarékosság szempontjából kikapcsolja, és azért használja a mobilnetet.
"Csak úgy mondom"
-
chubii
senior tag
Lehet,hogy oltári baromságot kérdezek,de biztos ami biztos. Ha veszek egy T-s, garanciális 3GS-t, amin már nincs hűségnyilatkozat, és esetleg vmi baja lenne,akkor a T-nél garanciában megcsinálják nekem a telót??
[ Szerkesztve ]
It's gonna be legen - wait for it - dary!
-
-
chubii
senior tag
Köszi srácok ! Ilyenkor jó,hogy sokan nézik a topicot, és ki tudják javítani a téves infókat....
It's gonna be legen - wait for it - dary!
-
BloodyEddie
őstag
válasz manchester85 #28781 üzenetére
Jhonny06: 2 év gari van az ájfonra.
Fórumozók: Nem, egy év van!
Jhonny06: Bocsi tévedtem, tényleg 1.
Így is el lehet intézni, személyeskedés meg felesleges flame nélkül. Nem kell szándékosan lejáratni másokat.
-
manchester85
veterán
válasz BloodyEddie #28783 üzenetére
Ok, bocs, nem akarok senkivel se haragot tartani, de sokadjára ír olyat, ami egyszerűen nem igaz. Miért kell olyanban tanácsot adni, amit nem tud az ember? És ez nem vélemény kérdése, határozottan félrevezető infó.
i6 Silver
-
-
samgar
őstag
Üdvök!
Aki winscp-t használ segíthetne. Windows XP alatt semmi problémám nem volt, most viszont gép és OPrendszer csere volt. Windows 7 alatt nem csatlakozik, állandóan ezt írja ki:
"Hálózati hiba. Csatlakozás visszautasítva."
Tudja valaki a megoldást?
Oppo Find X5 PRO
-
Scoobyka
addikt
válasz balazs0102 #28785 üzenetére
na ki lesz az elso aki meri? aki netalantan most akarja leadni a 3gjet az megprobalhatja es mar 3gst fog kapni...
-
a000
őstag
válasz Markusz King #28773 üzenetére
FakeAPN és nem fog a netre menni.
-
Scoobyka
addikt
esetleg vki nem tud megoldast hogy win7elnis fel lehessen tolni a 4.0 gm at 3gsre?
-
Vapor
aktív tag
Tudnátok mondani egy jó excel kezelő programot?
Előre is köszi.PSN ID: SaLa17
-
Játékos
addikt
Jó estét urak!
Megnéztem vágatlanul Steve bácsi előadását...nem kérdés, mi a következő telefonom. Igen összerakták azt a gépet.
Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, sose lesz elég...
-
Gicz
addikt
válasz balazs0102 #28785 üzenetére
kipróbáltam, az h ird át a fájlt az hülyeség, csak profilokat tartalmaz nem órajeleket, annyit érsz el vele hogy amikor a proci levenné a 600 mhz es órajelet akkor nemfogja levenni, a fogyasztásod több lesz, kevesebbet bir az akksid. enyi.
a 2. a terminalos írás az 1.x firmware és csak iphone 2g nél műkszik.
ujabb firmware és telónál beirod és kiirjah nincs jogod állítani. ezzel maga Chronicdev is foglalkozott, de nem talált rá megoldást, az apple valahova a kernel mélyére tette a lockot.
ugyhogy ez a 2 nem műkszik az tuti.
az elsővel megnéztem ph adott fórumoldalát a fájl átnevezése előtt és után pontosan ugyanannyi másodperc alatt töltötte be a 3gs
[ Szerkesztve ]
-
v2izzy
tag
válasz Játékos #28794 üzenetére
Én is most fejeztem be épp és már hétfőn is nagyon bejött, de ez csak fokozódott mostanra.
Nagyon tetszik a telefon, egyértelműen megveszem, amint lehet! Viszont az érdekelne, hogy mikor ér Mo.-ra, mert a júliusiba nem vagyunk benne, de vajon az augusztusi 24-ben már benne van Magyarország? Ezt nem tudja valaki? Esetleg a 3GS-hez viszonyítva nem tudja valaki megmondani?
Előre is köszönöm!Vapor: A közlegő iWork.
[ Szerkesztve ]
http://flic.kr/ps/MuuJU | @gerhard_berger | https://github.com/gerhardberger
-
Jhonny06
veterán
válasz manchester85 #28781 üzenetére
Mondja ezt az, akit 20 topicban szidnak párhuzamosan. Semmi gond. Emberségből levizsgáztál, barátom.
-
manchester85
veterán
válasz Jhonny06 #28797 üzenetére
Igen, ez már szimpátia kérdése. Az meg tény, hogy tegnap óta amilyen hozzászólásodat elolvastam, az mind félrevezető volt. Kezdve ott, hogy megkérdezték, mennyi volt a 3gs ára bevezetéskor. Nem, hogy rosszat mondasz, kijavítod a jót, amit leírok, rosszra. Aztán, hogy csak ikonnal lehet venni az iPhone-t, most meg, hogy 2 év gari van rá. Mocskolódni mindig lehet, de minek "segítesz", ha valamit nem tudsz? Ez számomra érthetetlen. Hasadra ütsz, és leírsz valamit...ennek aztán sok értelme van.
[ Szerkesztve ]
i6 Silver
-
Jhonny06
veterán
válasz manchester85 #28798 üzenetére
A 3GS árát mindenki csak hasra ütés szerűen írta, ahogy én is, aztán belinkeltem a valós árakat. Mi a gond?
Az IKON jogos, bár ott is írtam rögtön (ugyanabban a hsz-ben) utána, hogy "na jó, nem". Odáig már gondolom nem jutottatok el.
Két év garancia van az iPhone-omra, ezt egyéni okok miatt módosították anno, ezért volt bennem a 2 év. Elnézést, rosszul írtam, ez van.
Te is szoktál hibázni (az utóbbi napokban hasonló topicban is - visszanyal a fagyi), legalább ennyiszer, ezek szerint van másokban annyi, hogy nem alpári módon szólnak, vagy egyáltalán nem hozzák fel, csak kijavítják. Benned nem volt. Részemről befejezve.
[ Szerkesztve ]
-
Doresz
tag
válasz Jhonny06 #28799 üzenetére
magamat hagy védjem meg, nem hasraütésszerűen írtam tegnap a telefon árát ikon 200ban. akkor vettem a telefont, tisztában voltam az árakkal. és pontosan írtam, külön-külön a két modellnek. nem össze-vissza. igaz linkelni nem tudtam screenshotot.
Go Karting nevű játékról nem tudom volt-e szó, de most az ingyenes verziója benne van a top20-ban. tegnap szedtem le, azóta döntögetem a körrekordjaimat. érdemes kipróbálni aztán leszedni a teljes verziót is, ha bejön.
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest