- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Dell notebook topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen notebookot vegyek?
- Objektívek topikja
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- OLED TV topic
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- iPad topik
Aktív témák
-
DroneZ^
őstag
válasz DeepDish #2682 üzenetére
asszem ugy lehet a legtöbb készenléti idöt kivasalni hogy kikapcsolod: 3G, location services, wifi, bluetooth, fényerő le, data roaming...
[ Szerkesztve ]
“Audiophiles don’t use their equipment to listen to your music - they use your music to listen to their equipment.”
-
bepe79
addikt
Gozerovel keszul az iPhone Firmware 2.2, amibol jelenleg meg csak fejlesztoi valtozat letezik, 2.2 Beta 2-es alverzioval. Par kulfoldi oldalrol gyujtottem egy-ket infot rola, tamogatni fogja tobbek kozott a GPS hasznalata kozben az utca-szint nezetet:
Fejlesztik a Location Sharing ficcsort is, ezekutan a ``Share Location`` segitsegevel megoszthatjuk massal helyzetunk informacioit oly modon, hogyha a Maps alkalmazas alatt ezt kivalasztjuk, akkor automatikusan beszur egy linket egy uj e-mail-be, melyre kattintva a masik fel is kapasbol latni fogja azt.
A Maps alkalmazas fejlodott a tomegkozlekedes opcioval, innentol kezdve valaszthatunk Car (auto), Public Transit (tomegkozlekedes) es Walking (seta) opciok kozul.
Az mas kerdes, hogy minek nezzek GPS-t a metron (na meg jelet sem fogna szvsz) vagy a buszon, ahol az esetek tobbsegeben altalam jol ismert fix A pontbol, fix B pontba visz a tomegkozlekedo jargany.
Auto-Correction Disable: lehetosegunk lesz valami ``virtualis-billentyuzet`` auto-korrekciojanak a kikapcsolasara: megmondom oszinten, hogy ez nem tudom, hogy mi, ilyen behatoan meg nem tanulmanyoztam az en szifonomat.
``iPhone Firmware 2.2: Users Will be Prompted to Rate iPhone App Before Deleting``
Innentol kezdve minden egyes alkalmazas! uninstalljanal / torlesenel az Apple megkerdez minket (ha jol vettem ki az angol szovegbol, ha akarjuk, ha nem), hogy szeretnenk-e ertekelni / minositeni az adott alkalmazast, programot:
Egyelore ennyi infom van, amint megtudok meg tobbet, akkor forditom es hozom az infokat.
Xiaomi Poco F5 12/256 5G Black | Must have games for Android:CSR2,Oddworld:Stranger's Wrath,Dark Meadow:The Pact,Hearthstone,Fallout:Shelter,Starfront:Collision,Life is Strange,Six-Guns,Horn
-
Gergőke88
addikt
sziasztok!
ugy néz ki holnap megveszem a T-mobilnál az Iphone 3G-t.
kérdésem, hogy van valami amire külön oda kell figyelni vásárláskor
(pixelhiba)? -
RenegadeC2
aktív tag
Apám, terád most nagyon rákaptak valamiért... tisztára mint az oviban Nem baj, fogd fel úgy, hogy sztár vagy, a többit meg sz*rd le
Gratulálok a telefonodhoz, üdv itt!
Ui.: a "virtuális billentyűzet" az, amin bepötyögöd pl. az sms-t. Azért virtuális, mert ugye itt nincsenek fizikai gombok, mint egy hagyományos telónál.
Tipp: Nézz utána az alapfogalmaknak érintőkijelzős, meg okostelefonok terén.[ Szerkesztve ]
https://copy.com?r=wQUd20
-
RenegadeC2
aktív tag
Wifitoggle. Elég puritán, rátapicskolsz, visszaszámol háromtól, és bekapcsolja a wifit. Ennyi. Cydia-n fent van.
Call forwarding fix-et én nem raktam fel, nálam nem ugrik fel semmilyen ablak. Lehet hogy összakad valamiért a két csomag, nincs tapasztalatom róluk.
Magyarítást én is feltettem, de a legutóbbi frissítés óta nálam (is) hektikusan működik.
Aztán belegondoltam, hogy mekkora baromság az egész: az alapfunkciókon kívül minden angol marad, mert ugye magyar nyelvű alkalmazások nem nagyon jönnek, akkor meg minek az egész? Vissza is állítottam angolra...https://copy.com?r=wQUd20
-
Ceko
senior tag
válasz RenegadeC2 #2706 üzenetére
Én nem ki-be szeretném kapcsolgatni a Wifi-t hanem a progi által talált hálózatokra fellépni.Olyan kéne,mint a Wififofum vagy a Wifinder,csak + connect opcióval!
Szerk: Vagy ez arra is képes?? Mert erről olvastam,de csak azt írja, hogy OFF és ON
[ Szerkesztve ]
Légy első, amikor hallgatni, s utolsó, amikor beszélni kell.
-
bepe79
addikt
Kerdes: akkor most ha a fene fenet eszik sem fogok tudni a dombornyomott VISA Delta DEBIT kartyammal fizetni (Lloyds TSB-s) az iTunes Store / Apple Store-ban? Tehat csak es kizarolag hitelkartyaval lehet fizetni? Ez kinek es miert jo? Na nekem ezzel van inkabb gondom, nem azzal, hogy nem lesz Opera Mini, ami felmegy ra, vagy nincs MMS kuldesi lehetoseg. Ezzel olyan szinten leszukitik az user-ek koret (akik amugy mar a fizetesre adnak a fejuket talan), hogy szerintem ez az Apple-nek sem kis ervagas. En nem ertem az ilyen huzasokat...
Xiaomi Poco F5 12/256 5G Black | Must have games for Android:CSR2,Oddworld:Stranger's Wrath,Dark Meadow:The Pact,Hearthstone,Fallout:Shelter,Starfront:Collision,Life is Strange,Six-Guns,Horn
-
fodorp
csendes tag
Szia!
Én is kint élek és nekem is a LLoyds-nál van a számlán. Egy 3G-s IPhone van a tulajdonomban július óta, az apple store-t is azóta használom. Nekem soha semmi gondom nem volt a kártyával. Ha neked mégis van akkor feltétlenül menj be a bankodba és nézesd meg a számla beállításodat. Lehetséges, hogy ott van a gond. Fehér színű a kártyád vagy világoskék??
Bárki aki a fizetésének megfelelő módon él, a képzelőerő teljes hiányában szenved.
-
bepe79
addikt
Feher alapu kartya, es kozepen egy kek es egy zold csik fut vegig, es egy fekete lo van rajta. Itt azt irtak, hogy azert nem fogadja el az account letrehozasnal nekem az iTunes, mert ez nem hitelkartya, csak egy sima mezei dombornyomott VISA.
-
macikos
addikt
-
fodorp
csendes tag
Akkor pedig csak a bank marad, mert a fehér kártya minden vásárlásra jó. Nekem egy ideig világoskék volt az nem engedte az internetes és nemzetközi vásárlásokat. A fehérrel elvileg nem lehet gond. Holnap irány a bank.
Bárki aki a fizetésének megfelelő módon él, a képzelőerő teljes hiányában szenved.
-
tibz03
őstag
(#2698) Ulkesh
Konkrétan nem jailbrake-ltem még soha (és nem is tervezem), de másik fórumon láttam a progiról képet, ahol be lehet pipálni több mindent, köztük van a függetlenítés opció is. Ebből számomra logikusan következett, hogy lehet vele függetleníteni.
(#2709) bepe79
Én tudok fizetni a VISA-s Barclays kártyámmal. Valamit félreértettél, sehol sincs olyan, hogy csak hitelkártyával lehet fizetni. A "dombornyomott" témáról meg annyit, hogy egy bankot mutass Angliában (de talán már Mo.-n sincs), ahol nem dombornyomott kártyát adnak. Jelentősége gyakorlatilag nulla, én otthon anno az OTP Junior kártyámmal is tudtam neten fizetni gond nélkül. A "dombornyomott" kártyák mai értelemben nem azok, mint régen, anno lehetett velük fizetni olyan helyen is, ahol nem volt online bankkártyaolvasó (ma már szinte mindenhol van). Ma már talán nem is létezik ilyen értelemben vett "dombornyomott" kártya... de ha mégis, már nincs értelme.
(#2713) fodorp
Olyan kártyát, amiről te beszélsz, tudtommal csak azoknak adnak, akik nem tudják igazolni, hogy itt élnek. Az egy teljesen alap kártya, semmire nem használható, csak kézpénzfelvételre. De ha van egy lakcímigazolód, vagy az ügyintézőnek tetszik a két szép szemed (ez komoly, valahol "pofára" döntenek) simán kapsz normális bankkártyát.
-
Ulkesh
őstag
"másik fórumon láttam a progiról képet, ahol be lehet pipálni több mindent, köztük van a függetlenítés opció is. Ebből számomra logikusan következett, hogy lehet vele függetleníteni."
Ugyanaz az alkalmazás használható mindegyik iPhone-hoz, az Unlock funkció csak az első generációs készüléknél választható.
"a mobil hardverek mióta is rendelkeznek olyan erőforrással, hogy egyáltalán szóba jöhessen a Flash?" moonman
-
RenegadeC2
aktív tag
Néha nemcsak a képet kell nézni, van alatta szöveg is. Még a képregénynél is
Nagyon nem vagy tisztában a bankkártya fogalmával... Nagyon sok bank ad ki olyan kártyát, ami készpénzfelvételen kívül semmire nem jó. Esetleg net-es vásárláshoz, ha a kereskedőnek épp van szerződése a bankkal. Én is tudok nem egy helyen vásárolni a mezei Visa Electron kártyámmal neten, de nem mindenhol, mert nem "klasszikus bankkártya". Az AMEX kártyám viszont mindenhol elfogadják.
Azért megnézném, ha egy OTP Junior-ral megpróbálnál vásárolni AppStore-ban![ Szerkesztve ]
https://copy.com?r=wQUd20
-
Kerio
őstag
Sikerület már valakinek freemail mailt beállítani a kéjszülékben?
A pop3 adott szerintem. Az smtp tmobil esetén mail.t-email.hu ?
Mit hogy állítsak be?ASUS ROG STRIX G15 G513 (G513RS-HQ037) (AMD® Ryzen™ 7 6800H, NVIDIA® GeForce™ RTX 3080 8GB GDDR6, 32GB 4800MHz DDR5, Kingston Fury Impact CL38 (2x16GB) (KF548S38IBK2-32) /// ASUS ZENBOOK 14X OLED UM5401 (UM5401QA-L7208W)
-
RenegadeC2
aktív tag
Tényleg ilyen nehéz megkeresni a szolgáltatók honlapján a választ? Tessék, megtettem helyetted
Freemail POP3 kiszolgáló - T-mail, SMTP is fent van.
Egyébként freemail-en sem IMAP, sem titkosítás. Én ilyen szolgáltatást nem használnék.https://copy.com?r=wQUd20
-
Kerio
őstag
válasz RenegadeC2 #2719 üzenetére
Tényleg sokat segítettél.
Eddig én is tudtam...
És mégsem működik. smtp-nek beírtam a t-emailt. De nem megyASUS ROG STRIX G15 G513 (G513RS-HQ037) (AMD® Ryzen™ 7 6800H, NVIDIA® GeForce™ RTX 3080 8GB GDDR6, 32GB 4800MHz DDR5, Kingston Fury Impact CL38 (2x16GB) (KF548S38IBK2-32) /// ASUS ZENBOOK 14X OLED UM5401 (UM5401QA-L7208W)
-
DroneZ^
őstag
A 2.1-es firmware-el működő turbo sim vajon működni fog a 2.2-es firmware-el is?
“Audiophiles don’t use their equipment to listen to your music - they use your music to listen to their equipment.”
-
Terrorista
senior tag
Üdv!
Kapcsold ki az ssl-t és menni fog. Ugye mikor próbálna csatlakozni és nem megy neki akkor felajánlja ssl nélkül is a kapcsolódást, de hiába fogadod el nem csatlakozik. Külön kapcsold ki a fiók beállításai alatt. Nekem működik így, igaz smtp-nek nem állítottam be semmit, fogadni tudok leveleket, de küldeni nem.
Arra figyelj, hogy smtp-hez majd be kell írnod legalább 1 karaktert mert anélkül nem tudod létrehozni a fiókot, ha meg van smtp-d akkor értelemszerűen azt állítod be. -
david79
csendes tag
Sziasztok! Valakinek sikerült már fring-el 3g-n hívást kezdeményezni vagy fogadni?
Mármint az okosított verzióra gondoltam!! -
verser233
senior tag
Sziasztok!
Ti az iphone-ba berakott kontaktokat, hova mentitek le? Milyen progival tudnám azt megcsinálni, hogy a bevitt kontaktokat a sim kártyámra rámásolja, vagy mondjuk pc-n valami manager programba el tudjam tárolni.........
Nagyon fontos lenne!
https://hogyantipp.com - Okoseszköz tippek, trükkök, mobilos háttérképek
-
DroneZ^
őstag
Az iphone 3g-hez valo jailbrake, amihez a cydia van, alapbol nincs benne a MobileChat nevü program... nemtud valaki adni egy repo-t amilyikröl letölthető a MobileChat?
-
bepe79
addikt
Engem egy valami nagyon erdekelne az iPhone-al kapcsolatban, es az a console. Ha ez csak jailbrake-el oldhato meg, akkor ha masert nem is, de ezert lehet, hogy fontolora vennem a dolgot. Szoval hogyan es mivel tudom a console-t elocsalogatni? Ahogy elneztem rendesen az osszes BSD es linux parancs kiadhato es ez nekem nagyon tetszik es bejon.
-
tibz03
őstag
válasz RenegadeC2 #2716 üzenetére
"Néha nemcsak a képet kell nézni, van alatta szöveg is."
Te meg egyértelműen írd már le, hogy miről beszélsz, ha már veszed a fáradságot, hogy beleszólsz.
"Nagyon sok bank ad ki olyan kártyát, ami készpénzfelvételen kívül semmire nem jó."
Nem erről pofáztam az előző hsz.-ban, vaze? "Olyan kártyát, amiről te beszélsz, tudtommal csak azoknak adnak, akik nem tudják igazolni, hogy itt élnek. Az egy teljesen alap kártya, semmire nem használható, csak kézpénzfelvételre." - Természetesen ha te ilyet kérsz, akár angliai állampolgárként is, nyilván kaphatsz ilyet is, de 1: ki a f...-nak kell? 2: Neked ezt külön le kell írni, vagy mi?
(#2695) Dexar007
Ez a hsz. csak most ragadta meg a figyelmem. Na már ne haragudj, te olyan okos vagy Mo.-ról, hogy ennyire tisztában vagy vele, hogy mi van Angliában? Nem hiszem, de ha egy kicsit gondolkoznál, rájöhettél volna, hogy itt olcsóbbak a telefonok (meg úgy általában az elektronikai termékek). Én a feltöltőkártyás iPhone-omat kb. 110 ezer Ft-nyi fontért vettem, Mo.-n hol/mikor lesz ilyen? Ugyan már... Tiszta röhej, amit otthon művelnek az emberrel, lehúzás van mindenhol. Attól, hogy te ezt szoktad meg, megnyugtatlak, hogy nem mindenhol megy így (legalábbis nem olyan mértékben). Itt az iPhone 3G-t bizonyos előfizetéses csomagokban ingyen el lehet vinni, ilyenről se tudok, hogy lenne otthon. Más: 300 fontért konkrétan tudok új, független iPhone-t, nyilván nem kicsi haszonnal adják, szóval simán elképzelhető, hogy a 200 fontos hirdetések sem kamuk, főleg hogy van belőlük egy csomó.
-
Ferko75HUN
senior tag
Holnap megyek venni egy ilyen autós készletet.
Kensington car charger deluxe. 11000 huf. Lényeges szempont, hogy a készlet tartalmaz egy autós kábelt is.Vagy esetleg ugyanebben az üzletben van egy FM transmitterrel ellátott hasonló szerkezet.
Rosszul gondolom akkor, hogy ha hívást kapok az autó hangszóróin keresztül hallom a beszédet?
Tud valaki tanácsot adni aki használ ilyet, vagy valami hasonlót?C3-Ironsight: HNT Ferko75HUN hnt.enjin.com
-
Ferko75HUN
senior tag
Sorry, lejárt a szerkesztési idő, közben rájöttem, hogy az Fm transmitter arra jó hogy átadja a jelet az autórádiónak, nekem nem kell,mert van 3.5 jack bemenetem a kesztyűtartóban.
C3-Ironsight: HNT Ferko75HUN hnt.enjin.com
-
-
Zoty4
őstag
Ha valaki már kitapasztalta hogyan kell div-x, x-vid, h264-es kodek vagy DVD ill. HD 720p filmeket iphonera alakítani, esetleg még értelmes feliratot is tudott a filmre aprikálni, az legyen kedves és dobja be a közösbe (milyen programmal, milyen beálításokkal és hogyan kell, részletes szájbarágós leírásra gondoltam) szerintem sokakat érdekelhet, köztük engem is.
thx
[ Szerkesztve ]
-
edipqe
senior tag
dr. Divx a te progid, én azzal tolom, youtube on meg találsz segítséget how to use.
I aint fightin! I would not give a f. if I would see a russian tank drivin flat bush on avenue. I aint shootin nobody, so call me a fagget! When the wars over Im gona be the fagget with two legs!
-
Terrorista
senior tag
Na ez jókor jött. Jelen pillanatban én is azon vagyok, h átkódoljak .avi-ról .olyan .mp4-be vagy abba amit megesznek a feltett lejátszóim. Az egyik lejátsza, de szaggat a kép (1-5 fps között lehet) a másik meg nem támogatja azt formátumot. Közben még a kodekekkel is szenvedek..
Itunes-t nem akarom erőltetni, mert per pillanat letörölne mindent a telefonomról az idióta szinkronizációival.
Már a 3 konvertáló progin vagyok túl, de egyik sem nyerő. MediaCoder-t használom, de valahogy nem sikerül belőni a dolgokat, hogy jól lejátszható legyen 1-1 film.
-
Ferko75HUN
senior tag
A Total Video Converter nekem nagyon bevált. Miután telepítve van, megnyitod.
1. Baloldalt alul new task-import media files.
2. Becsatolod amit szeretnél.
3. Választhatsz,h. mire szeretnél convertálni. Én az iPhone fényképére kattintanék
4. Megkérdezi,h. mp4, vagy h264. /én 2-at javaslom, egy kicsit nagyobb méret, de jobb minőség.
5. Középen a settings felirat mellett lenyíló fül-választhatsz még iphone, vagy new iphone.
6. Rögtön mellette settings menüben manuálisan beállitod a 480 x 320 pixelt a video resize almenüben, majd save&apply.
7.settings felirat alatt advanced egy katt után megnyílik az easy mode képernyő, ott baloldalon megtalálod a subtitle /felirat/ jelzést, vele egy sorban az üres mező után lesz egy gomb 3 ... -el megjelölve.
Itt kiválasztod feliratot amit szeretnél 2 kattintással, majd convert now gomb és megindul az átalakítás.
Miután ráhúzod a telcsidre gyönyörűen megy majd, felirattal együtt.
Ennél részletesebben e késői órán már nem megy, remélem sikerül.C3-Ironsight: HNT Ferko75HUN hnt.enjin.com
-
kingi
tag
válasz RenegadeC2 #2025 üzenetére
mi a vélemény erről a kunkurencia telcsiről: mobilinternet T*Omnia 3G wifi Window Mobile 6.1?????
[link]győzzön a jobbik, de nem lehet, hogy a jobb maga a rossz? (Seneca)
-
bepe79
addikt
Szolgaltatasokban / tudasban veri az Omnia az iPhone-t valoszinuleg, de kezelhetosegben es az erintokijelzo minosegeben az iPhone es az iPhone 3G az etalon. Az Omnia-nal nincsenek korlatozasok, mig az iPhone-nal van egy jo par. Nehez donteni a ket keszulek kozott, attol fugg, hogy kinek mi a fontos, ki mit reszesit elonyben.
-
Miv
tag
válasz Ferko75HUN #2731 üzenetére
Hmm... jól néz ki. De egy külföldi oldalon (itt) több kép is van róla. Jól látom, hogy a végén szivargyújtó van, és viszonylag rövid a "szára"? Csak azon morfondírozom, hogy ha végre normális navi lesz az iphone-ra, és ezt pedig lent kell tartanunk a szivargyújtó töltő környékén, az nem lesz túl szerencsés. Ha így van, kár, mert nagyon szimpatikus nekem ez a tartó.
-
RenegadeC2
aktív tag
Igen, ez csak jailbreak-elt telón oldható meg.
Ha az összes parancs nem is, de az alapparancsok mindenképp megvannak, ugyanúgy működnek a jogosultságok, bash script-ek, stb.
Jailbreak után jön a bőség: akár ruby, perl, python, SSH, wifi router, és a többi...
Cydia-n van fent a Terminal (sajnos TABulátor hatása még nem megy neki), onnan kell telepíteni az összes többivel együtt.https://copy.com?r=wQUd20
-
Csigger
őstag
sziasztok!
már jó régen nem írtam, és most felvetődött egy problémám!
2.1es jailbreakelt telóm van, de kicsit belassult már a rendszer gondoltam nyomok neki egy restoret aztán majd jailbreak!
most a restore már meg is volt egyszer már felállt, akkor bejött az iTunes hogy szeretném e ugye visszatölteni az adataimat mondom ok, de akkor ugye a tört progik nemtom hogy felmennek e, gondolom nem, szal most az iTunes végülis látja de bejön az Alma logo tölt tölt megy körbe a kis kör, de nem indul be!
vki csinált már jailbreak után restoret??? hogy kéne megoldanom az ügyet?válaszotok előre is köszi!
Apple and Android user
-
Kerio
őstag
válasz Terrorista #2722 üzenetére
köszi!
Végül megcsináltam gmailesenASUS ROG STRIX G15 G513 (G513RS-HQ037) (AMD® Ryzen™ 7 6800H, NVIDIA® GeForce™ RTX 3080 8GB GDDR6, 32GB 4800MHz DDR5, Kingston Fury Impact CL38 (2x16GB) (KF548S38IBK2-32) /// ASUS ZENBOOK 14X OLED UM5401 (UM5401QA-L7208W)
-
Cyber_Bird
senior tag
válasz Terrorista #2737 üzenetére
hát kapcsold ki a szinkronizációt (Manually manage Music & videos fül bepipa)
és ilyen egyszerű, utána kézzel pakolod rá a zenéket videókat, az alkalmazásokat pedig úgy hogy az applications fülön nyomsz egy pipát hogy only selected application.Csak akkor a szinkronizáláskor szakítsd meg a szinkronizálást első alkalommal.
-
Cyber_Bird
senior tag
válasz Csigger #2743 üzenetére
Tedd DFU módba, és restoreold
Step 1. Turn off your iPhone.
Step 2. Hold down the power and home button.
Step 3. When you see the Apple logo, release the power button but continue holding the home button down.
Step 4. Open iTunes and wait for it to tell you that its in restore mode.
ha nem menne angolul akkor szótár vagy lefordítom ha szépen megkérsz de nem olyan nehéz a szöveg
-
bepe79
addikt
Nektek nincs olyan, hogy megneztek valamit a telon, es mikozben rakjatok be a zsebetekbe, mar el is maszott minden, merthogy veletlenul hozzaert a kezetek valamelyik felulete az erintokepernyohoz? Mert velem mar volt ilyen. Tudom, hogy meg lehet ezt oldani ketfelekepp is:
1., megvarom, amig rakapcsol az automata billentyuzar
2., par masodpercre veszem le a bill zar bekapcsolasat, es akkor szinte automatikusan lezar (ha lehet egyaltalan nagyon kis kesleltetest beallitani neki)csak erdekessegkepp irtam le.
Aktív témák
Hirdetés
- Filmvilág
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Amatőr csillagászat
- BestBuy topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Milyen légkondit a lakásba?
- Dell notebook topic
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.