- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Dell notebook topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen notebookot vegyek?
- Objektívek topikja
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- OLED TV topic
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- iPad topik
Aktív témák
-
Cyber_Bird
senior tag
válasz Dexar007 #2450 üzenetére
ha nem kell 9900-es csomagban foglalt cuccok egyike sem, akkor jól mondod bár azthiszem 1690 a legolcsóbb havidíjas díjcsomag a T-nél, ez pedig az ECO így a havi 990 havi 1690-re módosul
c45: ha nem akarsz fizetni a játékokért,programokért amiket pénzért árulnak az appstore-ban, akkor nem elég, ha fizetni akarsz értük, akkor bőven elég.
[ Szerkesztve ]
-
c45
csendes tag
válasz Cyber_Bird #2451 üzenetére
Nem aszt akartam kérdezni : Ha frisstem az iphonet 2.01 fw van rajta . És ha valahonét leszedek egy játékot ( nem itunesről ) akkor aszt menni fog nem hackelt telon?
Siemesns C45 az én életem.............
-
c45
csendes tag
válasz Cyber_Bird #2453 üzenetére
Oks csak eszt akartam tudni
-
benny_ray
csendes tag
Sziasztok!
Iphone 3G vásárlás előtt állok. Az Invisible Shield megérkezése későbbre várható, mint a teló megvétele. T-mobilnál frissen vásárolt készüléken van védőfólia igaz? Nem akarnám megkarcolni addig, míg meg nem jön a fóliám.
[ Szerkesztve ]
-
bepe79
addikt
válasz benny_ray #2455 üzenetére
En ugy tudom, hogy karcallo a kijelzoje, es kulccsal vesegetve meg keszakarva sem lehet (vagy nagyon nehez) megkarcolni.
Xiaomi Poco F5 12/256 5G Black | Must have games for Android:CSR2,Oddworld:Stranger's Wrath,Dark Meadow:The Pact,Hearthstone,Fallout:Shelter,Starfront:Collision,Life is Strange,Six-Guns,Horn
-
bepe79
addikt
Koszi az alabbi valaszokat!
Kezdek kepben lenni, valoszinuleg 3G-bol amit latok fuggetlenkent arulva, az mindegyik Turbo SIM-es , es az ebay.co.uk-n is mindegyikhez irnak turbo sim-et. Az amazon.co.uk-n meg a legtobb iPhone-hoz (az elso gneracioshoz!!!) is azt irjak, hogy fuggetlenitett ugyan, de turbo sim-el. Egyetlen egy boltot / eladot talaltam, ami 479 fontert adja az elso generaciosat, es azt irjak, hogy nem turbo sim-el megoldott, hanem gyarilag, Apple-tol fuggetlenul erkezett iPhone. Ezek szerint meg az elso generacios fuggetlennek is 400-500-nal van az ara, a 3G-sek meg mind meregdragak es raadasul meg at is verik a vasarlot, mert mind turbo sim-es. En mostantol ezen a gyarilag fuggetlenen gondolkozom, csak megvarom, hogy az ev vegi bonus-omat a szamlamra utaljak.Xiaomi Poco F5 12/256 5G Black | Must have games for Android:CSR2,Oddworld:Stranger's Wrath,Dark Meadow:The Pact,Hearthstone,Fallout:Shelter,Starfront:Collision,Life is Strange,Six-Guns,Horn
-
c45
csendes tag
Üdv
Na még egy ,,láma" kérdést föltenék . Na 2008 január 25 én vettem a t-nél ku990 -est elöfizetésel 24 hónapost ( havi 2 ezret fizetek ) . Na és vennék egy csili-vili iphone lehetséges úgy hogy , megveszem 87 ért és a meglévö elöfizetés használom abból maradt még 12 hónap , lehetséges úgy.
A választ elöre is köszi kicsit értetlen vagyok............[ Szerkesztve ]
-
bepe79
addikt
válasz macikos #2458 üzenetére
Az amazon-on a phonedevil.com nevu seller igy hirdeti az iPhone-jat 479 fontert (raadasul rosszul is lattam, mert ez a 3G-s !!! origi gyari-fuggetlenul:
``3G 8GB iPhone OFFICIALLY unlocked by Apple, with full EU product warranty. Our stock does NOT use turbo sim, it is authentic unlocked stock. Do not be fooled by other sellers selling phones that are 'unlocked' using turbo-sim.``
Na ehhez mit szoltok? Apple-fuggetlen, origi, SIM-free, es 3G-s, szerintem akkor ez a nyero iphone. Mi a velemenyetek? Ha tenyleg 3G-s es tenyleg gyari fuggetlen, akkor ez baromi jo vetel szvsz. Ugyhogy ezen gondolkodom erosen.
MOD.: raadasul 100%-os feedback-je van a boltnak
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Poco F5 12/256 5G Black | Must have games for Android:CSR2,Oddworld:Stranger's Wrath,Dark Meadow:The Pact,Hearthstone,Fallout:Shelter,Starfront:Collision,Life is Strange,Six-Guns,Horn
-
bepe79
addikt
Ha erre nincs senkinek ellenvetese, akkor ezt ma, vagy holnap meg is rendelem , es egy uj iPhone 3G, gyarilag fuggetlen, UK-s boldog tulajdonosa leszek. Ha azt irjak, hogy nem turbo sim-es, es ki is emelik, hogy gyarilag, hivatalosan!, az Apple altal fuggetlen iPhone 3G, akkor annak ugy is kell lennie, mert ha nem, akkor eleg sokan reklamaltak volna mar, es moneyback-et koveteltek volna (tobbek kozt en is lehet, hogy azt tennem). Ellenvetes? Mert ha nincs, akkor meglepem magam egy ilyennel.
-
bepe79
addikt
Mar nem tudom sajna szerkeszteni, mert lejart az 5 perc. Egy gyors kerdes: ha 479-ert megveszem ezt az UK-s gyarilag sim free-t, akkor az ugye az osszes magyar kartyaval is fog majd mukodni, tehat ha hazamegyek januarban, akkor otthon is hasznalhato lesz majd?!
-
Ulkesh
őstag
Igen, itthon is tudod használni.
Egyébként 479 fonttért eléggé drága szerintem a cuccos, tekintve, hogy 499 euró az olasz független jószág. (Gyaníthatóan ez is az, csak ráteszik a saját kis hasznukat.)
"a mobil hardverek mióta is rendelkeznek olyan erőforrással, hogy egyáltalán szóba jöhessen a Flash?" moonman
-
bepe79
addikt
Mibol fog kiderulni, hogy az-e? Az olaszban is van gondolom angol nyelv, hamar itt az UK-ban ertekesitik (legalabbis ajanlom nekik )
Szerintem egyaltalan nem, mert itt a google.co.uk-val rakeresve a 3G-sbol arulnak fuggetleneket 800 meg 900! fontert is. Az a mai arfolyamon szamolva (330-as valtoval) 297000 Ft...Ehhez kepest en felaron hozzajutok, es ha ez tenyleg nem turbo sim-es, hanem Apple hivatalos gyari fuggetlen, akkor szvsz nagyon jo uzlet. Azt hiszem meg is kotom akkor ezt az uzletet. A rendelesrol es a vegeredmenyekrol itt majd beszamolok (lebeszeltem magam a 8800 Arte-rol es iPhone 3G lesz helyette, lehet, hogy nem fogom megbanni).Xiaomi Poco F5 12/256 5G Black | Must have games for Android:CSR2,Oddworld:Stranger's Wrath,Dark Meadow:The Pact,Hearthstone,Fallout:Shelter,Starfront:Collision,Life is Strange,Six-Guns,Horn
-
bepe79
addikt
Nah, meg is rendeltem a kicsiket!!!
Delivery Details: : PhoneDevil
Order #: 203-xxxxxxx-xxxxxxx
Delivery Method: Standard
Delivery Preference: Group my items into as few deliveries as possible
Subtotal of Items: £479.97
Postage & Packing: £0.99
------
Total: £480.96
Promotional Gift Certificates: -£0.00
------
Total for this order: £480.96Delivery estimate: 5 Nov 2008 - 8 Nov 2008
Dispatch estimate for these items: 31 Oct 2008 - 3 Nov 2008
1 "Brand New Apple iPhone 8GB-Unlocked Mobile Phone-Black"
Electronics; £479.97Sold by: PhoneDevil
Az amazon.co.uk sima iPhone-kent irja, de ez a 3G-s, mert az elso generacios ertekesiteset anno betiltottak itt az UK-ban, mert volt valami balhe, es azota sem lehet kapni ha jol tudom (vagy csak nagyon nehezen). Szoval ez a 3G-s, a seller is ezt irja kulon a kis leirasaban. Meg megeskudott ra hogy ez nem turbosim-es.
-
bepe79
addikt
Thx!
P.S.: senki nem mondta, hogy Anglia olcso(bb)
(foleg most, hogy az angol gazdasag zuhanorepulesben van, es a font 16 eves melyponton van)Xiaomi Poco F5 12/256 5G Black | Must have games for Android:CSR2,Oddworld:Stranger's Wrath,Dark Meadow:The Pact,Hearthstone,Fallout:Shelter,Starfront:Collision,Life is Strange,Six-Guns,Horn
-
Ulkesh
őstag
"Mibol fog kiderulni, hogy az-e?"
Ha jól tudom az egész világon két helyen lehet hozzájutni független iPhone3G-hez legálisan.
Az egyik Olaszország, itt alapból az összes ilyen és Franciaország, ahol 100 euróért függetlenítik, illetve fél év után ingyen."a mobil hardverek mióta is rendelkeznek olyan erőforrással, hogy egyáltalán szóba jöhessen a Flash?" moonman
-
bepe79
addikt
Lenne meg egy kerdesem: mennyire zsebmeret az iPhone 3G? Azt tudom, hogy nagyon nem kicsi, de bele lehet preselni egy nadragzsebbe? Vagy nagyon gaz? En az N95-omet is zsebben hordom, es a hosszal es szelesseggel meg nincs is gond, de a 17-18 mm-es vastagsag miatt igencsak `kiall`. Az iPhone 3G meg sokkal veknyabb lesz, viszont hosszban es szelessegben nagyobb.
Hoztam nektek ket iPhone 3G strapa-videot:
1., [link]
( http://uk.youtube.com/watch?v=TkXlriABfOo&feature=related )
(kulccsal gyilkolos / karcolgatos, vizben megmosos, 2 meter magasrol leejtos, motorral athajtos...)
Meglepett, hogy a ket fejmagassagbol valo esest gyakorlatilag kibirta !!!, ugy, hogy betonra !!! esett.
2., [link]
( http://uk.youtube.com/watch?v=bJH3xZ5ZDwE&feature=related )
( kulccsal kaszabolos)
-
aBONiE
csendes tag
Sziasztok!
Aug. 22-e ota vagyok iPhone tulaj, nemreg pedig jailbreakeltem a kicsiket.
Az lenne a kerdesem, hogy ha a 2.2es update megerkezik, az vajh lekapja-e rola a jailbreaket?
Csak mert restoreolnek, de nincs kedvem minden zenet, appot, etc ujra rapakolni, ezert gondoltam megvarom a 2.2-t. -
bepe79
addikt
Jonnek a tovabbi kerdeseim: ha megerkezik a telom, akkor erdemes ezt is 3x egymas utan hosszasabban tolteni meg lemeriteni (formazni), vagy elviekben nem kell, vagy nem is szabad? Milyen tokot erdemes majd hozza vennem? Az alabb altalam berakott videoban lathato invisible shield jo? Megy vele rendesen az erintes-vezerles? A 3G-sbe a SIM kartyat hol es hogyan kell majd beraknom?
-
bepe79
addikt
Koszi! Kozben mar irta a seller, hogy ma postaztak is a telomat, lenne meg lama kerdesem, amig ideer: hogyan tudok tarcsazni gyorsan egy szamot pl?
(marmint olyat, ami nincs a contact list-ben, hanem be kene potyogni)
[ Szerkesztve ]
-
konzol01
csendes tag
Hello! Nekem lenne egy olyan kérdésem hogy a Cycorder-ből a videokat hogy tudnám USB-n keresztül feltenni a gépre? (még egy darabig nincs wifi a közelemben)
-
bepe79
addikt
Ugy, hogy nekem meger(t) ennyit, hogy ne Turbo-SIM-es legyen, hanem hivatalosan Apple altal fuggetlenitett iPhone 3G. Szerintem nem is olyan rossz uzlet, a Turbo-SIM-eseket is ennyiert adjak, ahogy elneztem.
-
Ceko
senior tag
válasz Cyber_Bird #2480 üzenetére
110-120K körül már van gyárilag független is!
Légy első, amikor hallgatni, s utolsó, amikor beszélni kell.
-
david79
csendes tag
Sziasztok! Valaki tudna dobni egy linket ahonnan le tudom tölteni a swirly mms 1.2.6-os verzióját? Köszi!
-
Malory
tag
Invisible shieldet szerintem megéri venni, csak érdemes kintről rendelni, mert majd egy 1000-es olcsóbban jutsz hozzá. Más lesz a tapintása az egész telefonnak, (mert az egészet befedi) de mondjuk nem is sérül meg a burkolat, ha teszem azt autóból kiszálva leejted a betonra véletlenül... Egész addig, amíg az utóbbi meg nem történt velem, tanakodtam magamban, hogy jó döntés volt-e... azóta nem tanakodom
Ha pedig megveszed, nézd meg a felrakási videót ami az oldalukon is van és készülj fel, hogy nem 5 perc. Konkrétan fél-1 órát szenvedsz vele mind a két oldalon.
[ Szerkesztve ]
-
bepe79
addikt
Honnan kintrol? Nem tudom kintebbrol rendelni, mert jelenleg az UK-ban vagyok.
De latod, hogy a fuggetlen iPhone 3G-met is dragabban vettem itt, mint amennyiert otthon lehet. De nekem meger ennyit, hogy ne szedett-vetett GSM bolttol vegyem, es ne lopott cuccot vegyek, es ne turbo-sim-es cuccot vegyek, es ne hasznaltat vegyek.Xiaomi Poco F5 12/256 5G Black | Must have games for Android:CSR2,Oddworld:Stranger's Wrath,Dark Meadow:The Pact,Hearthstone,Fallout:Shelter,Starfront:Collision,Life is Strange,Six-Guns,Horn
-
konzol01
csendes tag
válasz JonnyFilpo #2478 üzenetére
Köszönöm a választ ... máris sikerült
-
tween
őstag
Most olvasom Aproneten,hogy egy srác 20 darab független bontatlan iPhone 3g 16gb-ot árul...féláron írja 60 ezrecske darabja,mi ebben a gyanús nekem?
[ Szerkesztve ]
-
Cyber_Bird
senior tag
OFF: hehe, biztos nem lopott, vagy clone
ON:
Más is tapasztalta már, hogy a Backgrounder elég erősen leszívja az aksit?
utána googliztam, és első indítás után az ipod,safari,és mail funkciókat betöltve hagyja a háttérben, annak ellenére hogy figyelmeztetne erre, úgyhogy érdemes vagy mindig force quittel kilépni (home hosszan nyomva) vagy szimplán letörölni a backgroundert. Szerintem nem ér annyit. -
bepe79
addikt
Akkor biztos, hogy nem invisible shieldet fogok venni az iPhone 3G-mhez, hogyha nalam ugyesebbeknek is egy oraig tart a felrakasa.. En meg az N95-omhoz a Brando-t sem tudtam felrakni (pedig nem csak egyet es nem csak egyszer probaltam), ugyhogy akkor ezzel meg sem probalkozom. Mindjart szetnezek, hogy milyenek vannak meg ezen kivul.
-
macikos
addikt
válasz Cyber_Bird #2487 üzenetére
Most hogy mondod, gondolkoztam ezen én is, csak nem igazán foglalkoztam vele, de szerintem is levesz az akksiból. Ezzel, hogy írtad meg is győztél, le is szedtem
A múltkor meg nem tudom mit csináltam, de a használatnál 48 óra használati idő szerepelt és 2 nap készenléti idő Tehát a háttérben valami szépen el volt magának.
[ Szerkesztve ]
-
gomez55
tag
Sziasztok, nemreg kerult hozzam egy iphone 3G, de lenne par kerdesem rola:
- mivel elottem haverom hasznalta ezert a nevjegyzekben ott maradtak a telefonszamok. ezeket hogy tudom kitorolni
- hogy tudom a sim kartyam tartalmat felmasolni a telefonraEgyenlore ennyi. Koszi
-
Cyber_Bird
senior tag
válasz gomez55 #2491 üzenetére
Törölni egyesével tudod őket, vagy összeszinkronizálod a windows címtárad tartalmával, itunesból, és akkor ha abban nincs semmi, akkor a telefonon se lesz semmi, ha van akkor az is felkerül a telóra
Sim kártya tartalmának felmásolása:
Settings - Mail,Contacts,Calendar- Import Sim Contacts[ Szerkesztve ]
-
gomez55
tag
válasz Cyber_Bird #2492 üzenetére
Ezt hogy a windows cimtarral szinkronizalom ezt le tudnad irni reszletesebben, mert itunes-ba nem talalom.
-
2T
tag
Most vettem észre hogyha fut a háttérben a zene akkor "a gomb" kétszeri megnyomásával egy ilyen kis vezérlőpanel jelenik meg, nagyon pazar
[ Szerkesztve ]
Csak a kontúr maradt, a szénatom alapú csontbőr falak egy keserédes savanyú sógömb alatt
-
Ulkesh
őstag
válasz Cyber_Bird #2487 üzenetére
"első indítás után az ipod,safari,és mail funkciókat betöltve hagyja a háttérben, annak ellenére hogy figyelmeztetne erre, úgyhogy érdemes vagy mindig force quittel kilépni (home hosszan nyomva) vagy szimplán letörölni a backgroundert. Szerintem nem ér annyit."
Ezért kár lenne letörölni
Az iPod, Safari és Mail programok, vagy egy részük alapból futnak a háttérben, ez nem a backgrounder érdeme. Szerinted, hogy kapnád meg a leveledet, SMS-eidet, hívásaidat, ha a hozzájuk tartozó alkalmazás nem futna a háttérben?
Az iPod és Safari pár processe (nem az egész program) meg azért marad bent, mert gyakran használt alkalmazásnak számítanak, így gyorsabb a következő indulásuk.A Backgrounder valóban használ némi erőforrást a háttérben, hisz folyamatosan fut, de minimálisat. Ha meg szándékosan küldesz valamit háttérbe, akkor azzal számolni kell, hogy az fogyasztani fogja az akksit.
"a mobil hardverek mióta is rendelkeznek olyan erőforrással, hogy egyáltalán szóba jöhessen a Flash?" moonman
-
Cyber_Bird
senior tag
az a baj hogy nekem a backgrounder nem hozott annyi hasznot amennyi erőforrást elhasznált, csak netrádióhoz használtam, és ha hívtak, az is befagyott vele, szóval nem érte meg nekem, de ízlések és pofonok. de úgy hogy semmit nem küldtem a háttérbe is sokkal jobban fogyott az aksi mint nélküle.
-
gomez55
tag
válasz Cyber_Bird #2496 üzenetére
Koszi, nem lattam felul a fuleket... bamba voltam.
Sikerult is.
Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Sweet.tv - internetes TV
- Lexus, Toyota topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Filmvilág
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Amatőr csillagászat
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest