Hirdetés

  • Broken Roads teszt

    gp Azt, hogy mi történt az atomháborút követően Amerikában, jól ismerjük a Falloutokból. A Broken Roads e történetet ausztrál szempontból meséli el – igencsak hasonló eszközökkel.

  • Ilyen lehet a Samsung Galaxy Watch7 Ultra

    ma Renderképek mutatják meg a Samsung júliusban megjelenő új felső kategóriás okosóráját.

  • AMD Radeon undervolt/overclock

    lo Minden egy hideg, téli estén kezdődött, mikor rájöttem, hogy már kicsit kevés az RTX2060...

Új hozzászólás Aktív témák

  • Smile8822

    senior tag

    válasz Chereiose #68258 üzenetére

    Figyelj megmondom őszintén hogy nem a pénz itt a dolog mert most vettem i5 öt 4 hónapja 190k ért az euronics be győrbe,az volt a baj hogy hülye voltam és feketét vettem és ugye kopik és nem is kicsit pedig aztán én vigyázok mindenemre,aztán eladtam még az előtt hogy jobban lekopott volna és hála isten elég jó áron adtam el.
    És mint írtam jobban szeretem ha a telefont én veszem meg zsír újan abszolút hajszálkarcmentesen és 1 év garival,és most ez az i4s jó áron lenne és tényleg semmi kép nem vennék használt telefon 100 ezrekért aztán ki tudja hogy meddig fogom használni és mi volt az előélete.
    És annyival nem tud többet az i5 hogy megint újat vegyek bár már 150k ért van új de annyit nem ér meg ezt saját magam tapasztaltam szóval i4s Megrendelve :C ( nem beszélve arról hogy sokkal jobban néz ki :DDD )

    •19Christian88• http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=smile8822  -_-  {" John Digweed - Heaven Scent "} ~ Apple iPhone 14 Pro ~

Új hozzászólás Aktív témák