- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Steam Deck
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- 3D nyomtatás
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
agabe
addikt
Egy 3G / 2G / adakapcsolat ki 3-as kapcsoló, vagy akár helymeghatározás ki/be kapcsolási lehetőség nem lenne rossz dolog a gyorsmenüben, mert ezekkel pl. lehetne spórolni az akksi időn .. adott esetben elég sokat.
Nem kell, hogy minden percben mindenről tudjak...de 2G-n is megjön az értesítés bármiről ugyanolyan gyorsan mint 3G-n, LTE-n.Mindenkinek mások az igényei, és ha már (végre! ... sok ios user örömére ) változtattak és van gyorsmenü, akkor tehették volna kicsit átfogóbban, és beállíthatóan (kinek milyen gyors elérésre van szüksége), mert pl. nekem számológép nem kellene oda, zenét nem hallgatok telefonról a zene vezérlő hatalmas helyfoglalása nekem fölösleges .. szóval hely van, a lehetőség a programban már megvan, csak nem az van ott ami nekem kellene (másnak meg más, de tuti nem mindenkinek ugyanaz ami most elérhető).
Következő lépés lehetne ennek a csiszolgatása, szabadabbá tétele is, és én ezt várom is az apple-től.
A fentiektől függetlenül eddig tetszik az új rendszer, igaz a színekkel még nem vagyok kibékülve részben mert kevéssé egyedi mint eddig volt, de az megszokható.
Kíváncsi leszek 5C támogatására (amivel együtt jár a sima I5 -é is), mert ha IOS 9 már nem lesz rajtuk teljes értékű, akkor az 5C egyetlen főverzió frissítésre elegendő életciklusa szomorú lenne.
-
legiaap
félisten
IOS 7-nél az App Store-ban a frissítések résznél van pár app open felirattal. Azok miért vannak ott, ha naprakészek?
Másnál is így van?[ Szerkesztve ]
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
vans?
őstag
Azt irja az i4, hogy 2,9 GB kell a rendszer letoltesehez. Ez eleg erzekenyen erint, tekintve hogy 8 gigaval gazdalkodok. Ha cisnalok annyi helyet, utana mennyit fog foglalni? Ugye alapbol 6,3-mal indulunk, en eddig azt hittem, hogy az a rendszer. Vagy annyi lesz ezutan is, csak ahhoz kell ennyi hely, hogy letoltse?
hábm bábm
-
Criton
veterán
még mindig le vannak halva a szerverek?
-
vans?
őstag
Illetve meg egy kerdes, ha lassunak bizonyul i4-en, ma meg vissza tudom rakni a 613-at, vagy mar nem?
hábm bábm
-
legiaap
félisten
válasz ThuG4LifE #51057 üzenetére
De ezek nekem már régen frissültek és nem is az összes frissített alkalmazás van ott, hanem annak csak a töredéke.
Úgy látnám értelmét, hogy a legutoljára frissített alkalmazások legyenek láthatók ott és így aki automata frissítést állított be így láthatná, mi frissült legutóbb, de így nem értem a dolgot.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
ZooLee
senior tag
válasz legiaap #51059 üzenetére
Úgy látnám értelmét, hogy a legutoljára frissített alkalmazások legyenek láthatók ott és így aki automata frissítést állított be így láthatná, mi frissült legutóbb, de így nem értem a dolgot.
Pedig pont így van elméletileg. Nekem van egy fejléc, ahol az van, hogy "Updated 2013. szeptember 19" (Na, ez a kétnyelvűség is érdekes) és ott vannak az alkalmazások, amik maguktól frissültek. Ha ráböksz egy alkalmazásra, akkor kinyitja azt, és megmutatja, hogy mikori a verzió dátuma. Ezeknél nálam mind 18-i, vagyis ezek tényleg csak ma frissülhettek.
-
Ragnar95
félisten
i4-re ha van mentett SHSH, akkor valószínűleg működik a dolog, nem írtak róla, hogy új védelmet vezetett volna be az Apple a downgrade ellen, de aláírni már nem írják alá a szerverek a 6.1.3-mat, csak az iOS7-et.
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Onderon
senior tag
akik panaszkodnak, hogy i4-en lassú az ios7 azoknak a 6.1.3 komolyan akadozásmentes volt? haverom i4-ét nézem épp most 6.1.3-mal és ez minden, csak nem folyamtos. a hajam égnek áll néha olyan várakozási idők vannak.
(#51066) Kicsirics77: értem, kösz. mindegy, felrakom neki ios7-et aztán marha kiváncsi vagyok milyen lesz, mert ez most így itt szörnyű.
[ Szerkesztve ]
-
ZooLee
senior tag
válasz Criton #51056 üzenetére
Mondjuk nem csoda, hogy le volt halva minden, azért ilyen frissítési rátával csoda, hogy így bírták (nekem tegnap este kb. 45 perc alatt jött le a frissítés)
-
vans?
őstag
válasz Ragnar95 #51063 üzenetére
ha jol emlekszem csinaltam meg regebben, milyen nevvel keressem a fajlt a gepen?
@Parasite: i5 utan persze, baratnom iPhone-ja utan kezbeveve a sajatomat sirni tamad kedvem, pedig amugy nem akadozik feltunoen. remelem iOS7-tel is nagyjabol igy marad, bar csodat nem varok.
[ Szerkesztve ]
hábm bábm
-
Ragnar95
félisten
TinyUmbrellában nézd meg, hiszen azzal kellett, hogy lementsd. Amúgy valahol létrehozott a TinyUmbrella egy .shsh mappát és oda mentette, de hogy hova, azt neked kellett beállítani, azt hiszem, alapértelmezetten az Asztalra rakja a mappát, de már elég rég használtam TU-t és Windowst, így nem emlékszem biztosra
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
nofi
addikt
Látom most már csak wifi esetén mutatja az iCloudban lévő zenéimet, különben csak a telefonon lévő számok látszanak. Mondjuk így útközben 3G-vel nem tudom hogy fogok letölteni...
Viszont nem működik az oldalra húzva albumtörlés a music appban. Rájött már valaki, hogy lehet törölni, mert számonként elég körülményes.[ Szerkesztve ]
Xbox GT: nozsolt
-
gabormgp
senior tag
iOS 7 alatt megy az iFruit app?Valaki nézze már meg légszíves!
-
chevyfan
tag
Üdv!
Nektek ios 7 alatt mennek a gyorstárcsázó programok? Se Facebuttons, se Quickbuttons nem működik
-
DieHard
senior tag
ios7. valamit nem értek. ha valami jó, és használható akkor azt szándékosan rontják el, vagy variálják át? Gondolva itt a theme, és egyéb használati dolgokra. Vagy csak mert uj os, akkor kell egy kis ujitás, ha szar lesz ha nem.
-
-
Bilux
veterán
Ha valaki cserélné a i5 telefonját keressen meg
Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
-
r3dsnake
nagyúr
válasz manchester85 #51086 üzenetére
Control center (és ennek elérése lockscreenről), noti center (szintén), flashlight egy mozdulattal, appokra bontott mobiladatforgalom és ezek korlátozása, eszközhöz+accounthoz rendelt find my iPhone, auto update, background app refresh. Én nem szeretnék iOS6-ot használni többé, mert ezek funkciók mind hiányoznának.
-
Criton
veterán
válasz buvartacsko #51061 üzenetére
Ok rendben köszi, akkor este megy iPadre
-
Aksomatic
senior tag
Valaki állított már vissza shsh mentés segítségével i4et 7ről 6.1.3ra?
-
Roland93
aktív tag
Ennél az új facebooknál nektek is eltűntek azok a kis chat "buborékok"? /":S
-
Ragnar95
félisten
Azért kell neki ennyi hely, hogy letöltse az iOS7 telepítőjét, majd ugye ki is kell csomagolnia, utána pedig feltelepíteni. Elvben hátramarad valamekkora darab az OTA telepítőkből, de nem hiszem,h 800megát foglalna, miután frissítetted, de 8gigás telón biztos ami biztos alapon lehet, jobban jársz, ha iTunesban frissítesz
-
ZooLee
senior tag
válasz r3dsnake #51090 üzenetére
Alapvetően én is egyetértek, a lock screen felturbózása a CC-vel és a NC-vel tényleg jó volt, de azért így hirtelenjében nem találom teljesen jó megoldásnak, hogy így bárki hozzáférhet mondjuk az időzítők beállításaihoz (tud törölni, újat felvenni), vagy látni lehet előző értesítésekhez (amelyeket már elolvastam) Ide azért szerintem kellene valami finomítás, mondjuk a módosításhoz kellene a feloldó kód.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Steam Deck
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- BestBuy topik
- Google Pixel topik
- Asztalos klub
- További aktív témák...
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest