Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ad4m1337

    aktív tag

    sziasztok,

    egy kis segítséget szeretnék kérni az iphone tulajoktól:
    mindig is tetszettek az iphone telefonok, talán a legjobb külsővel ezek a telefonok rendelkeznek de sajnos sosem volt rá pénzem. Most kb. 50-60 -ért ki akarom próbálni milyen is egy iphone aktív használat közben, ennyi pénzből kb. egy 4 -et fogok venni.

    És a kérdésem: anno windows mobil -os pda -kal nyomultam ami akkor kiszolgált rendesen, utána bejött az android őrület és vettem még amikor kijött egy Galaxy Ace -t. Ment rendesen amikor megvettem de utána megutáltam a rendszert mert belassult, furcsa mappák jöttek létre, olyan össze-visszaság az android, kicsit gagyinak tűnt. Ezért váltottam WP -ra, jelengleg egy Lumia 800 -am van amit ma vesznek meg tőlem. A WP -nál számítottam, hogy jó lesz a rendszer, így is lett, pörgős állandóan, mindig teszi a dolgát rendesen, nem zavart, hogy zárt a rendszer DE ami miatt váltani akarok az a programok hiánya. Még nem indult be teljesen a WP, ezért sokat kell várni mire kiadnak valamit erre a rendszerre is.

    Tehát szerintetek jól járnék egy iphone -al? Elvárásaim, hogy mindig pörgős, gyors rendszer legyen, ne legyen sose belassulva mint az android. A zártság nem érdekel, ha itunes -t kell a zenék másolásához. Ti minden programot megtaláltok rá? Meg vagytok az iOS -el elégedve? Milyen hátrányai vannak? Konkrétan az iPhone 4-re van pénzem, annak milyen hátrányai jött elő? OFFLINE navigáció elérhető rá?

    És egy fontos dolog: nem tudom, hogy van itt a szoftverfrissítés... a jelenleg legfrisebb iOS -t fel lehet tenni a telefonra? Ha igen, meddig lesz elérhető?

    Tehát összességében érdemes lenne WP -ről iOS -re váltanom? :)

    Remélem jól tettem fel a kérdést, előre is köszönöm!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák