- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- SSD kibeszélő
-
PROHARDVER!
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Ben-
veterán
válasz Totheground #42547 üzenetére
Mi történt?? Most rakom fel....
-
norbitális
tag
Felrakva, fordítás is javítva lett, kevésbé szakadozik szerintem.
Nem tudom idáig hogy volt de már az ikonok is mozognak a főképernyőn.[ Szerkesztve ]
-
Kashim
őstag
válasz norbitális #42552 üzenetére
Eddig is mozogtak.
Más:
Betűk nekem jobban tetszenek új bétában, de a gyári Notes app még mindig egy torzszülött. Remélem nem hagyják így, mert ránézni is bűn.[ Szerkesztve ]
-
kenny123
addikt
Az a gané sáv még mindig nem eltüntethető?
yo
-
Topikgazda
Hát, meg vissza a béta 2, kikapcsolom a pin kód kérést alatta, majd megy fel a 3-as frissítés. Ez azért elég ciki, hiába béta na
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
szekfizsolt
senior tag
Valaki megsúghatná, honnan szereztétek be (persze nem a dev. oldalról)... Az csak nem illegális...
Régebbi értékeléseim: http://phmegbizhatosag.atw.hu/
-
Kashim
őstag
válasz vadászcsiga #42556 üzenetére
Ikonok ugyanakkorák iPhone 5-ön. Pixelre pontosan. Szerintem máshol is, csak ahogy forgatod mozognak az ikonok a térhatás miatt és az csaphat be. (Lehet hogy ez a feature eddig 4S-en nem volt aktív?)
Nekem is volt passcode-om, simán elfogadta OTA frissítés után. Valószínű a pin kóddal lehet a baja csak.
Search mezők picit furák így középre igazítva.
[ Szerkesztve ]
-
kbadam83
senior tag
Nekem felment gond nélkül a beta 3. Amit én vettem észre, h a böngésző az sokkal gyorsabb lett! Az ékezetes betűket is gyorsabban hozza elő Sokkal simább a működése szerintem!
[ Szerkesztve ]
-
Blyan
félisten
A memória kezelés nagyon sokat javult, szerintem ez már nem fog annyit respringelni.
A Safari fektetett módban levő autó full screen viszont elég hektikus.
Ha lefelé megyek akkor úgy marad, ha felfelé scrollozok mar alul felül fehér sáv látszik.
És a szövegablakot meg mindig nem mozgatja dinamikusan írás közben. Utána kell görgetnem, hogy ha kiérek a látható részből.Egyébként egész jónak tűnik, már most a béta 2-t nézve ami pár perc alatt felbosszantott.
Gyorsabb nem nagyon lett, de nem is lassú.
[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
veterán
Sziasztok
Volt itt egyik barátom és olyan gondja támadt hogy akart letölteni egy free appot, erre ezt dobta ki az AppStore neki.
"Your payment method was declined. Please enter a valid payment method information"
Pedig már előtte is vásárolt appokat. Egy CIB-es bankkártyáról lenne szó. Minden adat jól le van írva. Mivel ha nem lenne akkor előtte sem engedett volna rendes vásárlást. Szóval kicsit érthetetlen a dolog. Bankkártya adatoknál rámentem arra hogy NONE, így ugye nincsen hozzáadva bankkártya az Apple ID-hez, így engedett letölteni free appot az i5-re.
A kártyán van elegendő pénz. A topicba már rákerestem erre a hibára, de mivel a kártyával, accounttal minden okés, így nem tudom mi lehet a gond. Esetleg valakinek más tipp?
Köszönöm
iPhone 13 Pro Max
-
Kashim
őstag
válasz jozsi252 #42568 üzenetére
Ellenőrizze le újra a kártya adatokat. Ilyet akkor csinál, ha az előző fizetős appot nem tudta kifizetni, ezért utána addig nem enged semmit letölteni azzal a fiókkal, amíg nincs kiegyenlítve a tartozás. Néha időnként biztonsági okok miatt rákérdez újra a kártyaszámra is stb...
Ha van pénz a számláján és megfelelők az adatok, akkor működnie kell. -
szekfizsolt
senior tag
Hahóóóóó... Itt mindenkinek van dev. acc.-ja?
-
nagyúr
Sziasztok!
Kérdeznék...
Az alany i4 16Gb.
Nem tudom miért nem megy a kamerája.
Ha rányomok akkor megnyitja,de minden inaktiv.
Aktuális képet nem látok amit mutatnia kellene a kamerának.Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
Topikgazda
válasz plus44 #42569 üzenetére
Egy pixelt sem változott Most raktam be pshop-ba. Mint azt írta is valaki, ahogy mozgatod a telót, úgy mozognak az ikonok is a térhatás elérése miatt, így nem ugyanabban a pozícióban lett a 2 screenshot készítve, így alapból egymásra rakva csak az alsó fix ikonok vannak full egymáson. Kicsit igazítva a felsők is.
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
szekfizsolt
senior tag
válasz vadászcsiga #42574 üzenetére
Köszi vadászcsiga, már nincs kedvem a beta 2-t feltenni és utána még a beta 3-ra is várni... Holnap kipróbálom én is.
-
plus44
veterán
válasz icecave #42576 üzenetére
Jah, az más. Megmondom őszintén ennyire nem akartam rámenni a dologra, csak ránéztem és ezt láttam. Egyébként ha itt tartunk, igazán összébb húzhatnák az ikonokat, az állapotjelzőt meg megnövelhetnék, mint a lock screen esetében.
“This is where the road crashed into the ocean...”
-
Kommy
veterán
válasz vadászcsiga #42574 üzenetére
kis helyreigazítás: imzdl.com a helyes cím
-
Kashim
őstag
válasz akoska07 #42582 üzenetére
Esetleg egy hard reset + restore-t próbálj még, próba cseresznye. Itt egy videó, ha nem tudnád hogy kell.
Ha új a készülék akkor vidd vissza ahol vetted, gariban cserélik szerintem még ott helyben. Elég durva amúgy, nem is hallottam még hasonlóról. Attól tartok magával a kamerával lehet valami, nem lett jól bekötve, vagy egyéb hardveres meghibásodás. Van ilyen sajnos, elég gáz, hogy ilyen drága készülékeknél sem tudják kiszűrni normálisan a selejtet.
-
Kashim
őstag
Bocs, kifutottam a szerkesztési időből.
Király az új app letöltés animáció. -
törölt tag
i4-en sokkal smoothabb a rendszer, nem laggol, az animációk is jók. szép lesz ez a végére.
-
Blyan
félisten
válasz vadászcsiga #42588 üzenetére
A béta 3-on? Mert ott ahol a Béta 2-ön volt, ott nem találom: Settings, Accesibility
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
sagesz93
addikt
Nekem most se frissíti fel béta 2rol 3ra telefonon keresztül. Nem tudom megint mi a gond. Ugyanaz a hibauzenet. Van 1.8 giga szabad helyem is pedig.
[ Szerkesztve ]
-
oceanrush
senior tag
-
Blyan
félisten
válasz oceanrush #42595 üzenetére
Amit megvettél egy Apple ID-vel az már a Tied (ingyenes, fizetős, tök mindegy milyen státuszban került hozzád). Bármely készüléken bejelentkezel azzal ID-val, akkor letöltheted majd oda.
-
bmwk1200s
őstag
Nekem már több mint egy órája azt irja ki, hogy hiba lépett fel a frissítés ellenőrzése közben.
Ez meg mi és miért és hogyan lehet megoldani?Amúgy ez lenne a teljes beta 3: iPhone5,2_7.0_11A4372q_Restore.ipsw ??
[ Szerkesztve ]
Semmit sem írok alá!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest