Hirdetés

  • Elindult a Valorant konzolos zárt tesztelése

    gp Bár a készítők bétáról beszélnek, a játékban aktívak a trófea és achievement rendszerek, lényegében a teljes kiadást kaptuk meg.

  • Olcsó USB WiFi AC adapter

    lo Egy olcsó WiFi AC USB adapter jó szolgálatot jelenthet, ha az új router csak elvileg támogatja a 2,4 GHz-es átvitelt.

  • OneSport OT05 - finomhangolás

    ma Mit hiányoltunk eddig a kedvező árfekvésű kínai bringákból a leginkább? A nyomatékszenzort. A OneSport újdonsága végre megkapta ezt a megoldást.

Új hozzászólás Aktív témák

  • B-L-A-C-K

    titán

    válasz Kommy #42713 üzenetére

    Tudtam valaki fog egy ilyennel jönni, én mióta megvettem az első iphone telefonomat rendeltem 2db töltőt 2 db 2 méteres kábellel, egyiket bent használom a munkahelyemen, egyiket meg itthon azaz már több hónapja és semmi baja. Plusz amit az összes telefonboltba árulnak 2-3 ezrekért mind ugyan ilyen...Ezzel arra akarok célozni hogy az utángyártott és kb ugyan olyan arányban romolhat el mint az eredeti, csak persze az jóval többe kerül. Illetve ugye ha kijelzőt cseréltetsz az is ilyen alapon utángyártott az összes, és nem lenne szabad belerakni... Az meg hogy neked sístereg és l@szarod te tudod, nekem már ilyen nem foglalkozok vele mert csak sístereg nincs semmi baja szitu tönkre vágott egy noti alaplapot, igaz vagy 1 évig ment vele sisteregve is...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák