- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Házimozi belépő szinten
- Samsung LCD és LED TV-k
- SSD kibeszélő
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Apple asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Intel GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
csacsi67
addikt
-
W1
senior tag
Mit ajanlotok akksi uzemido javitasra? Jb van.
-
DonMedve
addikt
Sziasztok!
Beléptem az Iphone tulajok táborába egy 4s készülékkel.Olyan kérdésem lenne,hogy jól látom,hogy nincs swype iOS-re?"...Nekem nincs semmim ezen a világon,csak a tököm meg a puszta szavam...,és ezt a kettőt nem játszom el senkiért,megértetted?!..." <Tony Montana>
-
bigdady
nagyúr
Ma vettem 30 pin to 8 pin átalakítot az i5-höz és máris használni tudom a régebbi iPhone kábelem
[ Szerkesztve ]
-
bigdady
nagyúr
válasz vadászcsiga #41907 üzenetére
Ja nagy ötlet volt
Dokkolóm rohad még a fiókban de azzal nem tudok mit csinálni[ Szerkesztve ]
-
-
whited
addikt
Sziasztok
A waze mennyit adatforgalmat general, es kepes pl egy igot valamilyen szinten kivaltani?Ha nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
kbadam83
senior tag
Aki iOS7-et használ az nem kapott emailt az Apple-től? Ha igen akkor ha jol értelmezem 7 nap múlva gond lesz?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
iOS7 béta 2ben akár fejjel és szájjal is lehet vezérelni a rendszert!!Ez igen!!!Szerintem hasznos funkciók!
-
whited
addikt
-
kbadam83
senior tag
Important:
Complete your Apple Developer Program purchase.Dear Kover Adam,
You have not yet purchased your iOS Developer Program. If you do not purchase your program within the next seven (7) days, we will assume you are no longer interested in continuing your enrollment and withdraw your request.
Should you wish to join the iOS Developer Program after your enrollment has been withdrawn, please contact us and reference your enrollment ID# LV43ZZXW94.
Best regards,Apple Developer Program Support
TM and copyright © 2013 Apple Inc. 1 Infinite Loop, MS 96-DM, Cupertino, CA 95014.
All Rights Reserved / Keep Informed / Privacy Policy / My Apple IDEzt kaptam
-
csacsi67
addikt
Kis akksi téma ami nem igazán igy van.[link]
-
Xmodule
őstag
-
TheMarci
addikt
válasz Xmodule #41937 üzenetére
Milyen meglepő, hogy a nagyobb telefonba nagyobb akksi fér. Az ipad meg mégtovább bírja!
"Here’s another area where, on paper, the Galaxy S4 looks like it would have a huge advantage. It packs a 2,600 mAh battery, while the iPhone 5’s battery holds a mere 1,440 mAh.
But my tests found the discrepancy in actual battery life to be much smaller than you'd expect. I looped a Netflix movie on each device, with the battery starting at 100 percent. Brightness was turned all the way up. Mobile data was turned off.
In this extreme conditions test, the Galaxy S4 completely drained in almost exactly five hours. The iPhone 5 lasted four hours and forty-six minutes."
[ Szerkesztve ]
Do You Dream?
-
legenda
válasz Xmodule #41937 üzenetére
kár erre kihegyezni, 3g telefonálásban tényleg verhetetlen most az s4, viszont minden iphone típus elég gyenge ebben, másban meg jobb, elfogulatlan és hozzáértők által készített teszteket is lehet nézni; i5, s4, 920, z10, xperia z, nexus 4, one
azért nem mellékes a hardver, a kijelző mérete...stb, iphone esetén engem tényleg csak az zavart, hogy a telefonálás ette az akkumulátort, pedig ott ugye nincs használva a kijelző...[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
törölt tag
válasz csacsi67 #41941 üzenetére
Nem szeretnék semmi rosszat írni, az S 4 is egy baromi jó telefon!Pont.
Picit még fura, hogy minden ott nyílik meg ahol bezártam Tehát h pl a Beállítások nem a főmenüben nyílik meg, hanem pont ott ahol kilépek (persze nem bezárom az X-szel)Gondolom pont ettől ilyen gördülékeny a rendszer[ Szerkesztve ]
-
Tikakukac
titán
Nos, haveromnak kéne vennem egy 4s-t. Miket érdemes kitesztelni, hogyan lehet összehasonlítani kódokat (hol mit kit) és minden létező vásárlási dolog érdekel.
'Sajnos' világok óta droidos vagyok, így nem tudnék egy wifit sem belőne szerintem.
Köszi
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
-
hoby36
senior tag
Üdv!Volt valakinek ,hogy Iphone 5 egyszer csak kikapcsolt és nem lehetett visszakapcsolni?Csak úgy sikerült,hogy a bekapcsoló és a középső gombot nyomtam folyamatosan.
Most vettem észre,hogy változott a T logója.Lehet azzal volt összefüggésben?
[ Szerkesztve ]
A logikában semmi sem véletlen!
-
Tikakukac
titán
válasz TheMarci #41947 üzenetére
Informálhatóak ezek a telók valahogy? Tehát ha T-s a teló akkor ők el tudnak mondani róla mindent? Mert tényleg az van, hogy a szifon az egy ilyen nagyon félős téma nálam, tiltják orrba-szájba, lopják, mint a huzat, hamisítanak, szerelnek, cserélnek. Ezért is fosok "csöppet".
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs