- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple asztali gépek
- Házimozi belépő szinten
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Martin107
tag
Iphone 4s 6.1.3-at lehet jailbreakelni?
-
Blyan
félisten
Nem tudja, mivel a gyári appon a 1/15 a leghosszabb záridő.
A FOC, WB, EXP-re mit jelent , ha ráteszem a kis lakatott ? Nightcap alatt?
FOC fókusz rögzítése (AF)
WB fehéregyensúly rögzítése
EXP Exposure rögzítése (AE)Ezek ugyebár alapvetően automatikusan kerülnek kiválasztásra, a gyári app csak a AE és a AF tudja rögzíteni.
camera+-szal is lehet ezekkel játszani, ha így állítgatod, csak sajnos az 1/15-ös záridőt nem tudod jobban elnyújtani.
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
-
vadászcsiga
félisten
Aki még nem mentette le a KitCam-et gépre az tegye meg gyorsan meg mert a Yahoo felvásárolta a GhostBird Software-t akiké a KitCam and PhotoForge2 volt.
Először úgy tünt Black buktad a felhőből való elérést de a cikk végén van egy update miszerint aki egyszer megvásárolta az továbbra is eléri onnan.
-
gilfoyle
őstag
A tabletem melle szeretnek valami jofajta okostelot es itt jottek ismet kepbe az iPhoneok. Regebben volt mar, de mindig visszatertem androidra.
Most melyik eri meg jobban a 4S vagy az 5?
Az elobbire nem kene rafizetnem, viszont nincs ra gari, kesobb sokkal kisebb a buko ha eladom es az alkatreszek se dragak. Raadasul meg tamogatott is, jon a 7-es iOS.
Az 5 dragabb, garis, sokaig tamogatott, de tud-e annyival tobbet, h megerje azt a 40-50 ezer Ft pluszt?
Foleg ugy, ha vmikor jon az 5S?
A kulonbozetbol a 4S-t teljesen felujithatom szukseg eseten.
Szerintetek? -
B-L-A-C-K
titán
válasz vadászcsiga #41509 üzenetére
Visszarakta...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz vadászcsiga #41566 üzenetére
Az szép, ennyire még nem néztem hogy így merül...
Másik eddig 3 db 4S-em volt eddig és az automatikus fényerő egyiknél se reagált semmire, a mostaninál se amúgy ful hibátlan az egész telefon, a lényeg ez szoftveres hiba lehet vagy hardveres?
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Tibee86 #41568 üzenetére
Lehet nekem is megy de nem látok semmi változást ha benyomom, i4-en ha bekapcsoltam egyből láttam egy kis elhalványulást.
A másik meg van egy idióta játék "jewel mania" csajom állandóan azzal játszott, kb 2 hónapon át, mondta nem adhatom el a telefont (még az i4) mert a mentései elvesznek. Én meg mondtam de meglesznek, mert elmentettem az egész rendszert, és ugyan ott tudja folytatni ahol abbahagyta. Erre most belépek a játékba és előröl kezdte az egészet... Na de hogy-hogy? Más játékba pl a Real Racing-be ott megvan a mentésem, meg még van vagy 2 játékom van és ott is, de abba az egybe nem...Erre ihatok hideg vizet? (érzem balhé lesz belőle... )
[ Szerkesztve ]
-
Tibee86
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #41569 üzenetére
I4-en elég bénán működött nekem. Egyszer volt hajlandó felfele emelni a fényerőt, és annyi, onnan semerre tovább, csak képernyő lezárás-feloldás után.
4S-en végre megy mindkét irányba, és a csúszka is mozog.
Úgy állítsd be, egyben ezzel tesztelni is tudod, hogy letakarod a fényérzékelőt, beállítod a minimum fényerőt a csuszkával, auto fényerő bekapcs., nap vagy lámpa felé tartod, fényérzékelőről leveszed az újjad, megvárod míg felmegy maxra, majd ismét letakarod a fényérzékelőt, és megvárod, míg szépen lassan visszakúszik a beállított minimumra. -
B-L-A-C-K
titán
válasz Tibee86 #41570 üzenetére
Ha automatikusra van állítva akkor a csuszkának mozognia kell? Mert nekem i4-nél nem mozgott...
Na mind1 kipróbálom ezt a mit mondtál, a fényérzékelő ugye ott van a felső hangszóró mellett, amúgy ha ugye ha telefonálok akkor elsötétül a kijelző, szóval tuti jó benne az érzékelő...
-
bigdady
nagyúr
Nekem sosem volt gond az auto se 3gs se 4 se 4s se 5 esetén..
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Tibee86 #41572 üzenetére
Úgy látom user error volt csak, az kavart be hogy úgy gondoltam nem mozog itt sem a csúszka mint i4-ben. De ennél mozog, levettem ahogy mondtad csontra, oda mentem az ablakhoz, és a csík úgy kúszott fel mint valami hőmérő, majd visszajöttem a sötétített szobába, és szépen visszavette...
Na akkor hibátlan a telefon, pedig már reklamálni akartam az eladónál... Amúgy pár hónapos folyamatos i4 használ után a 4S most így meglepően gyorsabb. Pedig mikor 4S-em volt ennyire nem tűnt fel, gondolom megszokás kérdése...
[ Szerkesztve ]
-
buvartacsko
addikt
Valakinek van tapasztalta ezzel? OtterBox 360° iPhone 5
-
legiaap
félisten
Létezik ehhez olyan app, ami ilyet tud és nem kell hozzá JB?
[link]How are U today? Just kidding...I don't care!
-
Martin107
tag
Nekem olyan problémám lenne a 4S-el, hogy amikor telefonálok, a másik fél kb 3 másodpercig nem hall semmit, utánna megjavul. Mi lehet a gond?
-
Jhonny06
veterán
Sziasztok!
Most akartam felrakni a beta 2-t, de sajnálattal tapasztaltam, hogy itt már ellenőrzi a developer regisztrációt. Az első beta pedig azonnal ment, érdekes.. na mindegy. A gáz az, hogy most már az előző beta-t sem engedi visszatenni, pedig elvileg júli 24-ig érvényes (beta 2-ről beta 1-re közvetlenül és egy 6.1.3 közbeiktatással se jó), így kénytelen voltam egy 6.1.3 downgrade-et csinálni, ami kőkörszakinak néz ki a 7.0 után; én azon kevesek közé tartozom, akiknek bejön az új OS és ki tudja mikor fog megjelenni a végleges (az 'ősz' az lehet október vége is, ami még 4 hónap..), így UDID regisztrációra adom a fejem, pár dollárt lazán megér a dolog. Ez az oldal szimpatikus, viszont nem igazán értem a 2 opciót. A sima regisztráció miben tér el a drágábbtól? Ír itt valami jailbreaket, de nem igazán értem, hogy miről van szó, pedig jó az angolom. Ilyen módszerekkel nem élek, tudom, hogy nem is téma itt, úgyhogy ha csak megvásárolt appjaim vannak, akkor elég a sima (olcsóbb) udid reget megvennem?
Igazából tartok is tőle kicsit, hogy ez most akkor vajon mennyire fog bekavarni a legitim e-mail címemnek, amin az összes megvásárolt progi van? Mármint ha egyszer bebukik esetleg ez az egész és elkezdik szépen letiltogatni a dolgokat.. ha csinálok erre egy külön e-mail címet és arról megy majd az aktiváció meg az ellenőrzés, az úgy oké? És a programok letöltésekor meg belépek a mostani mail címemmel az app store-ba, így elkülönül a kettő. Ez így mennyire mondható biztonságosnak? Megköszönném, ha valaki válaszolna, akinek van ezzel tapasztalata. Esetleg ha van olcsóbb vagy megbízhatóbb oldal erre, az is jöhet. Köszi.
[ Szerkesztve ]
-
Jhonny06
veterán
Shift + Restore-al csináltam végig. Azt írtam, hogy visszarakni nem tudtam a beta 1-et, miután kipróbáltam a beta 2-t (de ugye udid hiányában nem ment).
Szóval shift + update kombóval mennie kéne a beta 2-nek? Mert ha így se megy, max csak a beta 1-et tudom visszarakni, az már annyira nem izgat, elég lassú volt szegény, inkább kipróbálnám ezt az udid dolgot, ha nem macerás, erre várom leginkább a választ.
-
Blyan
félisten
válasz Jhonny06 #41587 üzenetére
Persze, hogy mennie kéne, de ha nem megy és vissza tudod tenni a béta 1-et akkor azt OTA frissítheted is.
Sima restore, aktiválod a 6.1.x-et, aztán Shift + Update, beollózod a beta 1 vagy 2 ipsw-t aztán hajrá.
[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Blyan
félisten
válasz Jhonny06 #41589 üzenetére
A UDID reg a sima frissítéshez kell, plusz még egy-két fejlesztői dologhoz.
Tégla? Hát 99.9% hogy nem lesz ettől tégla a készüléked, ha mégis a 0,1% üt be, az nem a béta szoftver miatt lesz.
De ha félsz, akkor persze regelhetsz egy UDID-rt és kész.[ Szerkesztve ]
-
DjBlero
őstag
üdv mkinek
kérdezném ma vettem egy használt iphone 4 32gb t-mobile, miért van az hogy nem müködik a vakuja,rossz lehet vagy valami más a gond?
válaszokat elöre is köszönömsᴧᴍsᴜɴɢ™ ɢᴀʟᴀxʏ Z Fold 6 & sᴧᴍsᴜɴɢ™ ɢᴀʟᴀxʏ Watch Ultra LTE 47mm & PlayStation® 5
-
DjBlero
őstag
válasz vadászcsiga #41594 üzenetére
csak kérdeztem,hogy hátha volt másnak is ilyen gondja
TheMarci köszi az infot az remek akor
[ Szerkesztve ]
sᴧᴍsᴜɴɢ™ ɢᴀʟᴀxʏ Z Fold 6 & sᴧᴍsᴜɴɢ™ ɢᴀʟᴀxʏ Watch Ultra LTE 47mm & PlayStation® 5
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Call of Duty: Black Ops 6
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Autós topik
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest