- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 20 Gbps-os ház érkezett M.2-es SSD-khez az ASUS TUF divíziójából
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Arrow Lake az asztalon: Core Ultra 9 285K
-
PROHARDVER!
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
snooze
veterán
-
arkades
senior tag
Bent a munkahelyemen nem találja a telefonom a wifit. A távolabb lévőket látja de abban az irodában, ahol a router van, azt nem. A távolabb levő az tényleg messzebb van, mert az iroda egy iskola légo pincéjében van (ezt nem látja) az iskoláét viszont igen. Mitől lehet ez? Tegnap még minden rendben ment.
Каждый дрочит как он хочет.
-
matyi19
őstag
Free My Apps!
Olyat lehet, hogy ha egyik barátom összegyűjtött 10$-t, és én is, valahogy összehozni, hogy legyen nekem 20$-om?
Tehát ő el tudja nekem valahogy küldeni, az összegyűjtött pénzét?
Köszönöm! -
samgar
őstag
Azt nem gondoltam volna, hogy a 6.1.3 szétjailbrekelve 20 tweakkel dupla annyi ideig mukodik mint az ios7 beta. Vagy ezen javitanak?
Oppo Find X5 PRO
-
Kashim
őstag
válasz bigdady #40116 üzenetére
Én nemrég váltottam telót, raktam fel kétszer iOS6-ot és 7-et, minden egyes alkalommal bekonfigoltam, de nekem nem csúszott, nem történt semmi hiba. Valami nálad lehet, vagy nem tudod hogy kell beállítani az új biztonsági lépésekkel, amit valószínűleg bekapcsoltál, vagy egy ideje kötelező.
Minden egyes alkalmazásnak generálni kell egy egyedi kódot a webes gmail account->security beállításoknál, amit jelszóként beírsz és elfogadja, többet utána nem kérdezi.samgar
Biztos hogy javítanak még az üzemidőn, telefon is abnormálisan melegszik tőle. Sebesség is tuti lesz még gyorsabb, iOS6-nál is ez volt. Ahogy a béta fázis vége közeledik egyre gyorsul majd és az optimalizálás miatt az üzemidő is javul.[ Szerkesztve ]
-
kenny123
addikt
Csak leírom ide is, újra ittvagyok..
Szerintetek ha most beviszek egy i5-öt t-be, mennyi esély van rá hogy 6.0-6.1.2-ig bezáróan kapom a cserekészüléket?
yo
-
bigdady
nagyúr
válasz Kashim #40120 üzenetére
Te egyáltalán exchange gmail beallitasrol beszélsz? Mert azt jan óta nem lehet Ujként beállítani csak sima gmailkent.
Tegnap még ment 4s-en es nincs bekapcsolva kétlépcsős azonosítás sem, megnéztem.Snooze: több fiókok van es szeretnem egy helyen látni. Ennyi
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
Még egy probléma eszembe jutott. Miért van az, hogyha pl képet küldök e-mailben (gmail) i4ről, és az illető megkapja, akkor kis kezdőgép normál alapállásban van ahogy elküldtem, de ahogy rákkantint és az eredeti kép megjelenik már elforgatja 90 fokban...
Valami magyarázat?
-
bigdady
nagyúr
Az is fura nekem hogy backup esetén újra kéri az összes emailes jelszót a teló, minden fiókra, icloudra stb-re. Ez normális?Eddig nem tünt fel.
-
-
Blyan
félisten
válasz snooze #40133 üzenetére
Igen, gagyi netem van...
Nem, az alkalmazás egy csomot piroskékzöldezik mire elindul rendesen. Ha már betöltött, akkor jól jönnek a levelek. Mindez i4S-en. Ergo egy fos ha ilyen jól van optimalizálva.
Persze lehet én vagyok a hibás, amiért nem i5-öm van.
A gyári apphoz képest egyszerűen lassú. Még a Mailboxhoz képest is lassabb.[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Blyan
félisten
válasz snooze #40136 üzenetére
Akkor letöltöm megint. De azt tudom, hogy anno azért nem kezdtem el használni a megjelenés után, mert egyszerűen lassú volt.
i4S-en a gyári mail appnál szerintem majdhogynem bármely más alkalmazás se nagyon nyílik meg gyorsabban, nem hogy levelező app. És az i5-nél is biztosan hasonló a dolog.
[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
matyi19
őstag
Továbbra is free my apps....
Ez mit is akar jelenteni pontosan?
The reasons you may not be receiving credits could be because you performed one of the following actions:
Clicking on the "Reset Advertising Identifier" button in Settings > About > Advertising > Reset.
Clicking on the "Erase All Content and Settings" button in Settings > General > Reset.
Restoring the device from a backup.
DO NOT DO ANY OF THESE ACTIONS IN THE FUTURE! If you do any of these actions you will lose your key! -
matyi19
őstag
Igen, de ezeket hol találom meg?
Clicking on the "Reset Advertising Identifier" button in Settings > About > Advertising > Reset.
Clicking on the "Erase All Content and Settings" button in Settings > General > Reset.
Restoring the device from a backup.Amúgy most nézem, nekem is válaszoltak, eddig nem láttam....
"Hello app freer,We apologize for the inconvenience. Can you please answer 2 questions for us to help continue to find a solution? Thank you!
Question 1: Did you get a new device in the past month?
Question 2: When you set up this device, did you restore the data from an old device onto your new device?
If you answered no to either question, please email us back and we will send you instructions to help you earn future credits!
If you answered yes to both questions, please delete your cookies in Safari and re-enroll your device. IMPORTANT: Deleting your cookies will delete your credits on the new device so make sure you spend them first! When you re-enroll you will be starting your account from 0 because each new device is a new account.
Once this is done, please send us the new share code of your new device! Thank you!
Hey App Freer! You may have noticed some changes to the email. We apologize in advance for any confusion as we are switching to a new support system! You can still email support@freemyapps.com! Our email has NOT changed, but you can no longer manage your requests in Zendesk as this system will be out of date and unavailable soon."
Azért írtam ezt is be, mert valaki mondta, hogy hasonló gondjai vannak, és írjak ha kapok választ!
[ Szerkesztve ]
-
Tomi13
senior tag
Sziasztok
Egy egyszerű dolgot szeretnék kérdezni. Szeretne a feleségem az iphone-jára nem gyári csengőhangot, hanem egy bizonyos zenéből részletet. Addig eljutottunk, hogy az itunes-ba bekerült a kreált 30mp-s zene, mind a könyvtár alatt lévő mind az eszközök alatt lévő hangok menübe, tehát szerintem már a telefonon fent kell hogy legyen. Viszont itt megakadtunk, mert a telefonon belül sehol nem találjuk a csengőhangokat, a beállítások /hangok/ csengőhangok alatt még mindig a gyáriak közül lehet választani. Ha belépünk a zene menübe akkor viszont azt írja nincs tartalom.
Hol keressük meg ezt a csengőhangot?
Köszi -
Tomi13
senior tag
Köszi, közben kiderült mi volt a baj, hiába mutatta az itunes a készüléken, hogy ott van a csengőhang, még külön ki kellett a zenék fül mellett a hangoknál a szinkronizálást választani. Így már valóban megjelent a telefonon.
-
bigdady
nagyúr
Hogy is lehet beállitani hogy ha zárolt képernyőn jön egy email akkor a feloldásra ne nyissa meg csak ha a szalaghirdetést húzom el? (gmail)
[ Szerkesztve ]
-
Blyan
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mobil Felvásárlás!! Samsung,Iphone!! NAPI LEGMAGASABB ÁRBAN! ORSZÁGSZERTE!
- Honor 200 Pro 12/512GB Extrákkal, valamint Zöld Honor 200 256 Gb
- iPhone 13 pro 128gb szürke/ kis hibás/87%akku
- APPLE iPhone 12 64 GB Black - 9 hónap garancia
- Samsung Galaxy S24 5G Onyx Black, 1 Hetes, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Független, 1 Év Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest