-
PROHARDVER!
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fr3eWar
őstag
iPad-on chrome-ban véletlenül letörölte párom a könyvjelzők nagy részét, illetve olyanokat is amik mappában vannak, ott teljes mappákat. (mikor szarakodott egyik frissítésnél a chrome, minden megnyitásnál megsokszorozta a könyvjelzőket (a mappákat és a mappákban levőket nem, csak a könyvjelzősávon levőket) és ez az "asztali" könyvjelzőkön belül. És a kitörléshez iPad-en csak nyomogatta az x-eket, de mikor elfogytak a duplázottak jöttek sorban a "normálok is" vitte a lendület őket. És azóta nem tudom visszatenni. Erre valami megoldás?
A gépeken megmaradtak, iphone-ban is megmaradtak. Ha a paden letörlöm és újra telepítem a chorme-ot bejelentkezek akkor sincsenek ott azok a mappák amik máshol jelen vannak. -
Mr.Pear
tag
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni az ügyben, hogy tegnap vettem rendkivül kedvező áron egy IPhone 2g-t aminek elvileg az a hibája, hogy az apple logo-nál lefagy. Na nekem nem ezt csinálja hanem ha töltöre vagy USB-re teszem, csak felvillan pár mp-re a kijelző ilyen fura szinnel (kissé olyan mintha be lenne törve?) Kép és utána elsötétül Kép . Se a számitógép nem ismeri fel, sem az ITunes. De legalább a hátlap karcmentes, ami ritka Kép Van esetleg valakinek ötlete?
Termékeimmel kapcsolatos kérdéseket, és esetleges ár ajánlatokat PÜ-ben kérem, mert azt hamarabb látom!!!
-
trickyy
senior tag
Aki ért a Jailbreakeléshezk, az legyen szíves írjon nekem egy privátot.
Előre is köszönöm!
-
amulet
senior tag
Megvettem az ifiles appot, tök jó, sok értelmét látom.
Meg lehet oldani, hogy a web böngészős másolás helyett ftp-kánt másoljunk rá adatokat wifin?
vagy csak a web böngésző marad?próbáltam total commanderben ftp-ként, de a felhasználói név és jelszó mező üresen nem müxik
-
-
bandigno
senior tag
válasz Mr.Pear #33608 üzenetére
igazából az első képen nem sok minden látszik, de ami igen, nekem az jön le, mintha inkább beázott lenne! a hátlap/előlap állapotából meg az, hogy cserélték, ebből meg az, hogy matat(hat)tak belül is, akksi csere ill. egyéb és rosszul van vmi összerakva illetve nem kompatibilis az alkatrész.
-
amulet
senior tag
válasz HarryPotter #33613 üzenetére
aha kiárly
-
Darkdeath102
csendes tag
Sziasztok! Valaki az én hibámra nem tudna megoldást mondani ? Leírom még egyszer, ha nem gond.
Adott egy 3Gs (fekete) [háttérvilágítás - alaplapi problémával], tegnap megérkezett a donor 3Gs (fehér)[kijelző hibával]. Kiszedtem a feketéből az alaplapot és beleraktam a fehér alaplapját. Nos, ez sikeres volt, minden nagyon jó, de az iTunes-om nem képes a szinkronizálást teljesen befejezni az új alaplapra. Az előző tulaj (fehér) iPhone-járól a zenéket nem tudom se eltávolítani, se lecserélni a saját zenéimre. Ezen kívül az alkalmazásokat és a videókat sem képes áttölteni a fekete immár működő iPhone-ra. Mind a kettőn iOS 6.1 van. iTunes visszatöltés és új iPhone beállítása nem játszik, mert a 6.1.2 -t nem tudom felrakni (3194-es hibakód), a Visszatöltés+ frissítés kombó 6.1.3 miatt nem lenne jó ötlet(ha véletlenül jailb. -ném).
Telefonon belül az Összes beállítás és adat törlésével próbálkoztam, de a kijelző közepén csak pörög a karika.
Kérlek ha tudtok segíteni, akár Privátba is, de nagyon megköszönném.[ Szerkesztve ]
-
kakuk100
őstag
Sziasztok!
Mind teljesen kezdőnek tudnátok segíteni, hogy a névjegyzékemet hogyan tudnám áttenni a telefonra másik telefonról vagy a Gmail-ról? A másik problémám hogy nem tudok regisztrálni az iTunes-re Elfogad és mikor le akarok tölteni nem fogadja el a jelszómat. Már reggel óta ezzel kínlódok.
Köszi! -
Mr.Pear
tag
válasz bandigno #33611 üzenetére
Hát nem is nagyon van mi látszódjon, mivel csak ilyen lila szerüen világit pár másod percig. Nekem is gyanus amit mondasz, mert a hátsó fekete fedlap alatt hiányzik 1-2 csavar is. Én nekem az a gyanum, hogy talán le ejthették. Úgyhogy akkor gondolom menthetetlen? (Max eladom alkatrésznek vagy kirakom a polcra disznek )
Termékeimmel kapcsolatos kérdéseket, és esetleges ár ajánlatokat PÜ-ben kérem, mert azt hamarabb látom!!!
-
Ragnar95
félisten
válasz kakuk100 #33617 üzenetére
Add hozzá a gmailt a mailben és pipáld ki a kontaktokat.
Valószínűleg akkor rossz jelszót adsz meg...[ Szerkesztve ]
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Onderon
senior tag
Nem tudom ki írta a múltkor, hogy a Google Play drágább, mint az AppStore, annak üzenem, hogy a Star Wars Pinball Androidra 471 Ft, igaz nincsen ingyenes verzió, iPhone-ra 1 pálya ingyen van, az összes többi pedig darabja $1.99
[ Szerkesztve ]
-
szekfizsolt
senior tag
Biztosan hülye kérdés, de mi történik, ha evasi0n-nal megpróbálom a 6.1.3-at jailbreak-elni? Hibával kidob? Vagy kifagy és tönkreteszem? Kiváncsi vagyok... (i4s)
Hiányoznak már az app-jaim...
...bár elképesztően gyorsabb lett jb nélkül...
[ Szerkesztve ]
Régebbi értékeléseim: http://phmegbizhatosag.atw.hu/
-
Ragnar95
félisten
válasz szekfizsolt #33621 üzenetére
Hibával kidob i4-nél újabb készüléken...
[ Szerkesztve ]
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Ragnar95
félisten
válasz Darkdeath102 #33623 üzenetére
JB-eli tethered módon, tehát minden újraindításhoz gép fog kelleni. Kivéve, ha új bootromos a 3GS
-
Xero
nagyúr
válasz szekfizsolt #33621 üzenetére
Az app-jaid? A tweakekre gondolsz remélem.
-
szekfizsolt
senior tag
Igen, elnézést a szakszerűtlenségemért, vettem egy pár tweak-et, amiket szerettem használni és hiányoznak, de mivel - szerintem - a 6.1.3-ra nem lesz jb, így gondoltam megpróbálnám az evasi0n-al, de nem megy. Így marad a várakozás...
-
Onderon
senior tag
válasz Darkdeath102 #33627 üzenetére
szerintem próbáld meg feltenni a 6.1.3-at. még mindig tudod utána jailbreakelni tethered módon, az is jobb, mint a semmi.
-
Ragnar95
félisten
válasz Darkdeath102 #33627 üzenetére
Ha van SHSH-d, akkor tudsz 6.1.2-re restore-olni, mondjuk nem tudom, 6.1-ről minek...De, tethered JB lesz rá, csak untethered nem, ha új bootromos
-
maathe
senior tag
PhotoStream-re hogy lehet legegyszerűbben képeket küldeni? Ugye újként állítottam be a telefonom, de viszont kellenének a képek és innen átlehet menteni a Camera roll-ba.
Azt hiszem meg is van, talán az iCloud Control Panel-lel. Remélem
[ Szerkesztve ]
-
walakii
tag
válasz Onderon #33602 üzenetére
Fotóval igazoltam nekik hogy tökéletes a telefon meg minden (nem sérült), és az alálevegősödés is középen jött tehát nem is a szélén. Ha erővel rányomtam nem tapadt rá mint amikor feltettem anno, vagy a szélén amikor már szedtem le (a tapadó réteggel lehetett vmi), erre ők azt mondták, hogy nem rendeltetésszerű használat ...
"Az interneten található idézetekkel az a baj, hogy nem tudhatjuk kitől származnak" - József Attila
-
zsoltix
tag
Sziasztok van egy 1A mico usb-s autóstöltőm. Ha veszek hozzá átalakítót jó lehet ez az iphone 4-hez?
Weboldalak, webshopok készítése: https://creativeclicks.hu
-
szmayer1
senior tag
Sziasztok.
Létezik ugyan olyan benchmark szerű alkalmazás, ami androidon és ios-n is elfut. Összehasonlítás képen kellene, mert egy kollégám nagyon kíváncsi lenne az iphone (nyers számítási) teljesítményére. Szerintem ezt inkább a felhasználói élménnyel, gördülékenységgel kellene összehasonlítani nem tesztekkel, de ha Ő így szeretné akkor legyen...
üdv
iPhone12, MBA2016, MBP2015, i7-13700K, Gigabyte Z790, RTX 4070Ti, 64GB DDR5 RAM stb, Sony A7iii, Tamron17-28 f2.8, 70-180 f2.8 Sony 85 f1,8 stb.
-
walakii
tag
válasz Onderon #33642 üzenetére
Igazából én is sokkal többet vártam tőlük, eddig nem hallottam még hogy a Glass.tR-ekkel baj lenne. Viszont még egyet nem veszek rá, felteszem a fóliát amit a tokhoz adtak, és bírja ameddig bírja
"Az interneten található idézetekkel az a baj, hogy nem tudhatjuk kitől származnak" - József Attila
-
szmayer1
senior tag
válasz bandigno #33639 üzenetére
Igen ezzel én is tisztában vagyok, hogy nem értik meg igazából mi a külömbség a két rendszer között, mivel még ios-t nem használtak. Azért írtam, hogy inkább a felhasználói élmenyre, gördülékenységre, stb-re kellene hivatkozni, nem pedig a sok magra illetve a sok RAM-ra. Mindegy megpróbáljuk, meglátjuk, hogy mi sül ki belőle, majd mosolygok egy jót az egészen, és mindenki verheti a mellét, hogy az én androidos telefonom több pontot csinált, csak kicsit akadozik a menüje, laggolgat, meg naponta újra kell indítanom, hogy fusson "rendesen" a rendszer...
iPhone12, MBA2016, MBP2015, i7-13700K, Gigabyte Z790, RTX 4070Ti, 64GB DDR5 RAM stb, Sony A7iii, Tamron17-28 f2.8, 70-180 f2.8 Sony 85 f1,8 stb.
-
gabormgp
senior tag
Sziasztok.Ez mi lehetett?!Fényképezni akartam Iphone 4-el és bekapcsolt a vaku,vagy nemtudom,ez mi lehetett?Előre is köszi
-
M@te
senior tag
lett egy sárga folt a kijelzőmön
kicsi, bal oldalt, halvány. nem ejtettem le. net megosztás ment egész nap, töltőn is volt 5 órát kb, de egyáltalán nem volt melegebb a szokásosnál. mitől lehet?így van berendezve a Világ..Minden energia a Nagy Mágnes szeszélyei szerint működik. | Regisztrált 2004-06-23 13:35 :)
-
szekfizsolt
senior tag
válasz Darkdeath102 #33649 üzenetére
Most nézem az evad3rs oldalán eléggé szoros a szavazás eddigi eredménye... Remélem kiadnak a 6.1.3-ra is...
Bár tisztában vagyok vele, hogy ha ellövik a maradék kártyájukat, akkor még nehezebb lesz majd az ios7-re megalkotni, de úgy látom nem csak én hiányolom...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest