-
PROHARDVER!
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Darkdeath102
csendes tag
válasz gabormgp #33699 üzenetére
Az én 3Gs -em mindig JB-zett volt, bátyám 3Gs -e soha. Bátran állíthatom, hogy a térerő semmivel sem gyengébb mint a JB nélküli telefonon. A térerő, wifi és minden mindig ugyanúgy állt, egyszerre változott, egyszerre írta ki, hogy nincs szolgáltatás. Szóval szerintem ez nem igaz.
Veszíteni pedig nem tudsz vele. Ha nem tetszik, egy Restore, Biztonsági mentés visszaállítása és használod újra JB nélkül.
[ Szerkesztve ]
-
gabormgp
senior tag
válasz Darkdeath102 #33703 üzenetére
köszi.
-
Darkdeath102
csendes tag
válasz gabormgp #33707 üzenetére
Most szívok én is a Redsn0w -val. Felraktam az Cydia -t, Just boot-ra kattintok és kiírja kis idő múlva, hogy Exploit failed. Valamikor pedig, hogy Type : 3GS ICCID : 111... stb.
6.0.1 -el is ezt csinálta amikor még nem volt evasi0n, de akkor iBooty segített, most is végig megy 6.1.3 -mal, kiírja hogy Done , de DFU módba hagyja a telefont és nem indul újra. -
gabormgp
senior tag
válasz Darkdeath102 #33708 üzenetére
Akkor inkább hagyjam ezt a redsnow-t?
-
gabormgp
senior tag
válasz Darkdeath102 #33710 üzenetére
De a telefonomat nem birja elrontani?
-
trickyy
senior tag
A Japán térkép is frissítve lett, ez gondolom itthon mindenkinek fontos.
-
M@te
senior tag
válasz Onderon #33683 üzenetére
igen az. az enyém most múlt kettő éves. most mintha egy kicsit halványult volna, de gondolom már sose fog eltűnni és ennék csak rosszabb lesz.
[ Szerkesztve ]
így van berendezve a Világ..Minden energia a Nagy Mágnes szeszélyei szerint működik. | Regisztrált 2004-06-23 13:35 :)
-
gabormgp
senior tag
Úgy döntöttem mégis kijailbreakelem,De csak játékokat szednék le,úgy biztos nem lenne semmi baja?
-
LordAxwell
senior tag
Az miért van, hogy a 0,89€-s alkalmazás 606ft-ot von le a kártyámról?
Amikor megszülettél, mindenki mosolygott, csak Te sírtál! Élj úgy, hogy ha meghalsz, mindenki sírjon, csak Te mosolyogjál.
-
vans?
őstag
válasz gabormgp #33715 üzenetére
A tort jatekok letoltese nem ide valo tema. A jailbreaket itt legtobben (remelhetoleg) nem lopasra hasznaljuk.
@LordAxwell: zarol a kartyadrol probakepp egy kis penzt, amit majd felold. ha regota nem vettel app-ot, vagy most eloszor, akkor van ez.
[ Szerkesztve ]
hábm bábm
-
Galant
tag
Sziasztok!
Lenne egy ilyen problémám,amire ezt a választ kaptamNem ismeri fel a gyári töltőt,usb-ről hibátlanul tölt).
Katt Cydia. Search (asszem jobb oldali alsó ikon, kis nagyító) és ott beírod, h RemoveLaunchDaemons. Megkeresi, kiválasztod, jobb felső sarokban Install. HA végez talán megjelenik a Reboot Springboard. Rányomsz, újraindul, boldog vagy, mert kész.
Mi lehet a probléma,miért nem találja a Cydia a keresendő programot?
Nagyon fontos lenne a segítség!Előre is köszönöm!!!
"Spórolj a vízzel,fürödj a szomszédnál!"
-
tom956ster
aktív tag
Azzal kapcsolatban tud még valaki segíteni, hogy ha megnézem az állapot infót, mit is kell nézzek igazán a 3GS-en, ami elméletileg gyári független? (sose néztem még ilyet...)
Köszi
3D civil engineer / Dell Precision M7720 /desktop workstation: Gigabyte GA-Z170XP SLI | i5 6600k | 2x16 GB Jigsaw|2 x ASUS GTX 1060 6GB | Server: HP Gen 8 Microserver
-
Ragnar95
félisten
válasz tom956ster #33719 üzenetére
Onnan nem tudsz meg semmit...Meg kell nézni a SIM tartót, hogy van-e alatta chip, ha igen, akkor nem gyári független, illetve ha van Cydia a telón, akkor se...
De a legegyszerűbb,ha megmondod az eladónak, hogy restore-olja és aktiválatlanul vigye és akkor te aktiválod ott a helyszínen wifivel vagy mobilnettel és utána ha elfogad többféle SIM-et is, akkor tutira gyári függetlenPrivátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
tom956ster
aktív tag
válasz Ragnar95 #33720 üzenetére
Az esetleg segít, hogy nincs JB, 6.1.3 az os verzió és Ő most telenorral használja, én pedig T-mobillal fogom tesztelni is? (ha jól tudom, bár hülye vagyok hozzá, de ha nem gyári független akkor lennie kell Cydiának is?)
3D civil engineer / Dell Precision M7720 /desktop workstation: Gigabyte GA-Z170XP SLI | i5 6600k | 2x16 GB Jigsaw|2 x ASUS GTX 1060 6GB | Server: HP Gen 8 Microserver
-
narancsnn
senior tag
Sziasztok!
Sehogy nem lehet kikapcsolni a 3G-t i5-n? Mert Nekem az edge elég lenne...aksi miatt.
-
Ragnar95
félisten
válasz tom956ster #33721 üzenetére
Kell lennie cydiának igen, kivéve, ha gevey SIM-es. Ezért mondtam, hogy te magad aktiváld, így mindenképp ki tudod szűrni,ha nem gyári független
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Barett 50cal
senior tag
Tegnap egy igen érdekes jelenséggel találkoztam. Épp egy kocsmában voltunk, a mobilom már merült rendesen, épp előkellett kapnom videózni és akkor irta ki hogy 20%on vagyok. Amint elinditottam a videót ment 3s-ot a vaku bevolt kapcsolva, egyszercsak kikapcsolt, és leállt a mobil. Amikor beakartam kapcsolni aztirta dugjam töltőre. 1 órával később ugyancsak azt irta ki. Mikor hazaértem, rádugtam és hihetetlen gyorsasággal felállt de még mindig 20%-on volt.
iPhone 4S 6.1.2, no jb
ötlet mi okozhatja?
Time you enjoy wasting, isn't wasted time
-
B-L-A-C-K
titán
A rezgés-t azt alap esetben lehet állítani vagy csak telefonszámoknál egyesével? Beállításoknál nem találom, bár tuti én vagyok a bamba...
-
tom956ster
aktív tag
Erre az egyértelműre valamilyen online megoldás a válasz? Megnézem ezeket az alapokat, a helyszínen csinálunk egy visszaállítást, mivel az adataim kellenek. Akkor gondolom úgyis kiborul a bili, ha simlis.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz tom956ster #33727 üzenetére
Ha iPad basebanddel fuggetlenitett, akkor siman megy a restore anelkul, hogy elszallna barmi,
szoval attol meg nem egyertelmu. Kerdezd meg mi a modem firmware verioszam, es ird le ide. -
LordAxwell
senior tag
Már nagyon sok mindent vettem, régebben is volt ilyen, ez előtt meg kb 1 hónapja vásároltam, de nem kaptam vissza eddig ezeket a pénzeket, vagy most akkor ez elveszett megint?
Amikor megszülettél, mindenki mosolygott, csak Te sírtál! Élj úgy, hogy ha meghalsz, mindenki sírjon, csak Te mosolyogjál.
-
vans?
őstag
válasz LordAxwell #33731 üzenetére
Nem jon rola sms (mar ha egyaltalan be van allitva), csendben feloldja a zarolt penzt. Mas lehetoseg nincs, nem fog lehuzni az Apple, efelol biztos lehetsz.
hábm bábm
-
samgar
őstag
-
Arcképgyáros
valaki nem tudja WEATHERICON-t le lehet szedni valamelyik repobol?
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Kicsirics77 #33728 üzenetére
Jó eddig eljutottam én is, de ott vagy kikapcsolom a rezgést vagy nem, azaz nem lehet állítani hogy hogy rezegjen (hosszan, röviden...stb). Viszont ugye a névjegyeknél ha rámegyek egy aktuálisra, és szerkesztem ott meg lehet ezt állítani.
-
Kicsirics77
veterán
válasz B-L-A-C-K #33739 üzenetére
beállítások-->hangok-->csengőhang-->és ha belépsz az aktuális csengőhangba görgesd fel és ott kell lennie hogy rezgésminták
vonatkozik az üzenet és jelzéshangokra is csak mindet külön tudod állítani...
remélem így már érthető.... .- --... -.- ..-. . -.- .-. .- ..-. - .-- . .-. -.- .-. .- -.. .. --- .- -.-. - .. ...- .. - -.--
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Kicsirics77 #33740 üzenetére
Na még isteni szerencse hogy nem legfelülről indul a kép ha oda belépek....
Köszi szépen a segítséget (neked is Ragner95)...
-
Galant
tag
Valakinek ötlet?
Sziasztok!
Lenne egy ilyen problémám,amire ezt a választ kaptamNem ismeri fel a gyári töltőt,usb-ről hibátlanul tölt).
Katt Cydia. Search (asszem jobb oldali alsó ikon, kis nagyító) és ott beírod, h RemoveLaunchDaemons. Megkeresi, kiválasztod, jobb felső sarokban Install. HA végez talán megjelenik a Reboot Springboard. Rányomsz, újraindul, boldog vagy, mert kész.
Mi lehet a probléma,miért nem találja a Cydia a keresendő programot?
Nagyon fontos lenne a segítség!Előre is köszönöm!!!
"Spórolj a vízzel,fürödj a szomszédnál!"
-
szmayer1
senior tag
Sziasztok
Mit is kell menteni windows újratelepítése esetén, hogy az itunes a friss rendszeren is mindent rendesen megtaláljon.
iPhone12, MBA2016, MBP2015, i7-13700K, Gigabyte Z790, RTX 4070Ti, 64GB DDR5 RAM stb, Sony A7iii, Tamron17-28 f2.8, 70-180 f2.8 Sony 85 f1,8 stb.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest