- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 - az, ami
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- Gaming notebook topik
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Még javulhat az Arrow Lake-S platform teljesítménye
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thewent12
aktív tag
Olyat amúgy nem tud a 15 pro széria, hogy a művelet gombhoz hozzá lehessen adni több parancsot is?
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz M1995 #300088 üzenetére
Annyit írtam, hogy elfogadom kompromisszumként a váltással, hogy nem lesz gyorstöltésem, de azért hiányozni fog, mert hasznos és ezen a ponton páros lábbal szálltál belém és azóta mindent elkövetsz, hogy a legváltozatosabb érvelési hibákkal, számba adott hazugságokkal bebizonyítsd mekkora ostoba faszság a gyorstöltés és senkinek sem hiányzik, csak én képzelgek.
Valamiért minden Apple topikra jut egy marék ilyen fórumozó... nem baj, a MacBook topikban már megtanultalak kikerülni titeket. Na csá!
-
addikt
-
Dwatti
addikt
Üdv mindenkinek ! Mobil -és rendszer váltás elött állok, iPhone 14 pro (új) a kiszemelt, részben a kamera miatt választanám .De az üzemidő is fontos lenne. Tudom a kérdésem közhelyes meg használat függő de tudja a 6 -8 órás kijelző időt átlagos* felhasználás közben ?
-
zsoltictrl
csendes tag
válasz Stauffenberg #299849 üzenetére
Én is váltottam Androidrol 12ev után 14pro max-ra es elsőnek nagy telefon de olyan könnyedén lehet kezelni pár nap után, akku idő is tökéletes GPS plusz mobilnettel 2napot is kibír ajánlani tudom csak megérte nagyon
-
Fritz Teufel
addikt
válasz Dwatti #300108 üzenetére
Google: iPhone 14 Pro average operating time?
Google: How many hours of screen on time for iPhone 14 Pro?Sajnos én annyit még a büdös életben nem használtam, még megközelítőleg sem a telefonjaimat. 24 órából 8 órán keresztül nyüstölni a telefont?? Bele sem férne az időmbe, mert naponta éppen annyit dolgozom alsó hangon plusz az utazási idő és még aludni is kell
[ Szerkesztve ]
Asus ROG Strix G513IH; Apple iPhone 14 Pro Max, Apple iPhone 13, Apple Watch Ultra, PocketBook Touch HD 2
-
Shyciii
veterán
Nah Rejoy korrekt volt. Szó nélkül cserélték az akksimat, miután 7 hónap alatt 99%-ról 89%-ra esett (ebben benne van az iOS 17-re váltás is).
-
kkp900
senior tag
válasz Dwatti #300108 üzenetére
Simán elmegy 8 -at a kijelző idő! Nekem is van még de 15 Pro lett helyette fehér 256-os ha esetleg érdekel.. Semmi baja a 14 Prok akksijának. Csak az utlsó 2 frissítésnél esett le 98-ról 94-re valami úton módon ugyan azon felhasználás mellett.. Szóval szerintem nem szabad figyelni ezt az akksi dolgot mert sokszor nem valóst mutat vagy manipulálják ,és szerintem figyelik egyes felhasználók készülék adatait ,hogy vegyék a frissebbet.. Mert érdekes ,hogy ilyenkor augusztus vége szeptember elején szokott esni . 12 pronál 98-ról egyből 92-re esett a 13 prom 96-ra 100-ról. Ez a 14 pro meg 98ról az is amúgy augusztus elején lett 98-as addig 100-as volt..
A 14 Pro szerintem ilyen felhasználás mellett amit te is akarsz simán elmegy 6,5-8 óra kijelző időt nyílván az is fontos ,hogy mit csinálsz rajta és mi fut a háttérben még.
A 15 pro is szerintem teljesen ugyan azt tudja mint az elődje max egy félórával szerintem kb többet de ez függ ,hogy mennyit van mobil neten és mennyit wifin.. -
p2pp
őstag
válasz M1995 #300058 üzenetére
Nem kell ide 230W töltés sem 24GB Ram.
Nagyobb akksi legyen ennyi.
Meg ne csak a Pro Max-ban legyen periszkópos kamera,
amit a többiek már évek óta használnak.
2 hónapja használok csak Iphone, de már nem mennék vissza Droidra.Iphone 16 Pro 18.0 Huawei Watch GT3 Giga B450 Amd 5600G 2x8 3000 Vengeance 3x1T M.2 Nvme
-
markknight
veterán
Nemrég jelentette be a Telekom, hogy az iPhone 15 Pro-kat már csak webshopról lehet megrendelni. Good luck guys.
-
veterán
válasz markknight #300115 üzenetére
Hát onnan csak készlet értesítőt jelenleg...
The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
Fritz Teufel
addikt
November vége felé tuti lesz, nem hiszem, hogy kihagynák a Black Friday-t és a karácsonyi vásárlási láz időszakát.
Asus ROG Strix G513IH; Apple iPhone 14 Pro Max, Apple iPhone 13, Apple Watch Ultra, PocketBook Touch HD 2
-
markknight
veterán
válasz Fritz Teufel #300117 üzenetére
Persze, hogy lesz. Bár Black Fridayhez sok köze nincs, karácsonyi vásárláshoz annál inkább
-
Fritz Teufel
addikt
válasz markknight #300119 üzenetére
Igaz. Még nem gondolkodom teljesen Apple-módon
-
Shyciii
veterán
válasz burgatshow #300118 üzenetére
Akkor jól sejtettem. Akkor inkább hazafelé bemegyek egy telekomba az esim qr kódjáért.
-
veterán
Alakul ez, legalábbis kint már csak másfél hónap se egy PM...
The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
Fritz Teufel
addikt
-
pzstm
titán
válasz Fritz Teufel #300124 üzenetére
kész szerencse hogy nem BMW-vel járok
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Fritz Teufel
addikt
válasz Bilux #300125 üzenetére
Például, hogy tűz volt az indiai üzemben... például, hogy nem sikerültek a próbagyártások a szilárdtest gombokkal (ezt lett végül csak az action gomb bevezetve) stb.
esbii22: gyári, csak nem úgy
[ Szerkesztve ]
-
Isti015
újonc
Üdv!
Google felhőben tárolt fotokat töröltem(Google Drive-ban) és a képek eltűntek az icloudból is!
Töröltem már régebben is képeket a Drive-ból, de az iPhone-on(icloudban) megmaradtak a képek.
Ez valami új xarság lehet? -
haddent
addikt
válasz esbii22 #300129 üzenetére
Nem gondolom, hogy itthon bármelyik zugbódé gyárival dolgozik, de egyébként lehetséges gyárit beszerezni
https://support.apple.com/self-service-repair
https://selfservicerepair.com/en-US/home -
alba-regia
aktív tag
Kis segítséget szeretnék kérni. Microsoft Store-ból szeretném letölteni az iCloud for Windows-t, ami ingyenes (Win 10). Két felhasználónevemmel is próbáltam bejelentkezni, de sehogy sem tudom letölteni. Egyébként tanári, állam által fizetett Win licenszem van. Más forrásból nem szeretném levadászni.
Ha valaki megtenné, hogy felrakja Drive linkben, privátban elküldi a linket, megköszönném.
[ Szerkesztve ]
-
KD6-3.7
őstag
Sziasztok
iPhone 8 zárolva Vodafone-ra EU-ban, Ausztráliában Vodafone-os SIM-et nem fogadja el. Miért nem müködik?
[ Szerkesztve ]
-
-
despitz
csendes tag
Ezt hol?
-
Razzul
őstag
-
sgeza
veterán
válasz Isti015 #300131 üzenetére
Valószínűleg mindkettőhöz szinkronizáltál. Így ha a Google fotókban törlöd, azt szinkronizálja a készülékre, így az azon immáron törölt képeket szinkronizálja az iCloudba. Ha semmi különöset nem csináltál azóta, akkor a törölt elemek között megtalálod mind a Google fotókon belül, mind a készüléken az apple fotók alkalmazáson belül. Én ez utóbbinál választanám a visszaállítást. Majd pedig döntsd el, hova akarsz szinkronizálni.
[ Szerkesztve ]
-
M1995
aktív tag
válasz alba-regia #300133 üzenetére
Más programot tudsz rendben telepíteni az áruházból? Ha nem, próbáld javítani. [link]
Konkrét telepítő úgy tűnik nincs, csak Store-ból lehet, winget sem ismeri. -
esbii22
őstag
válasz Razzul #300142 üzenetére
Utángyártott akksit használnak. Pont. Csűrhetjük-csavarhatjuk de a lényeg ugyanaz.
Előbb vennék hibátlan telefont 80%-os vagy az alatti akksival pl itt hardveraprón és cseréltetném ki magam hivatalos szervizbe az akksit (hisz így tudom mi kerül bele), minthogy megvegyek egy ugyanolyan telefont ahol a kedves cég kicseréli nekem az akksit +20ezerért és kitudja milyen utángyártott kerül bele.
iPhone 11 128 GB White, Apple Watch SE 44mm, Hyundai i30 II. gen.
-
Bilux
veterán
Tisztelt vásárlónk!
A xxxxxxxxxxxx számú megrendelésével kapcsolatban keressük Önt.
Minden próbálkozásunk ellenére sajnos nem kaptunk információt a beszállítónktól a megrendelt termék elérhetőségével kapcsolatban.Ettől függetlenül sürgetjük az információ átadását ahogy tudjunk annak érdekében hogy naprakész időponttal tudjunk szolgálni.
Informálni fogjuk Önt amint bármilyen információt kapunk a szállításról.
Az előzőleg elküldött értesítő e-mail sajnos helytelenül került kiküldésre, kérjük vegye figyelmen kívül.
Ha bármilyen további kérdése lenne, keresse fel ügyfélszolgálatunkat a 06-1-701-1111 telefonszámon, vagy a kapcsolatfelvételi űrlapon keresztül.Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
-
markknight
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest