- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Videós, mozgóképes topik
- Gaming notebook topik
- Androidos tablet topic
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
feddel
senior tag
Valami k. nagy technikai akadálya van, hogy a Fitness+ Magyarországon is menjen?
Van valami jó (jobb) alternatíva? -
(ex)Cat
senior tag
Hogy lehet törölni háttérképet? Mármint létrehoztam pár háttérkép párost, és a feleslegeseket törölném, de nem találok rá lehetőséget.
-
Malfroy
aktív tag
válasz mr.tamasbiro #275697 üzenetére
Ez teljesen elfogadható szerintem
Magas minőségű prémium gumiharangok / illesztékek eladó / → aprohirdetések → vezetékes fülhallgató
-
BloodV22
csendes tag
Sziasztok!
Adott egy airpods pro 2021. Most vettem. Azt olvastam, hogy nem vízálló. Mennyire merjek benne edzeni, futni?
-
Clemi
veterán
"Az otthoni központnak mit használsz?" Apple TV-t
-
Clemi
veterán
válasz burgatshow #275713 üzenetére
Köszi! Megnéztem és a rendszer szolgáltatásoknál volt lekapcsolva a HomeKit-nél, mivel nincs HomeKit-em, hanem Apple TV a központ.
[ Szerkesztve ]
-
Jaded
őstag
válasz 7Heads Drago #275694 üzenetére
Nem bírja egyébként rosszul, a nap simán megvan (mondjuk ez új korában is ment).
Csak MagSafe-fel volt töltve, gondolom ez tett be neki.Renault Megane IV Limited
-
akosxyz
senior tag
válasz anderledani #275691 üzenetére
Én igen céges telóm egy 6s
-
anderledani
őstag
válasz akosxyz #275718 üzenetére
13 Pro-n vagyok 15.7.1-el
jónak tűnik amúgy.iPhone 13 Pro 128GB << iPhone XS 64GB (2019.03-2021.10) << iPhone 6S 64GB (2016.02-2019.03) << Samsung Galaxy Alpha (2015.10-2016.02) << Xiaomi Mi3 64GB (2014.11-2015.10) << Sony Xperia SP (2013.11-2014.11) << LG Optimus Black (2011.12-2013.11) << Nokia 6303 << Sony Ericsson V630i << Alcatel OT757
-
gyenesmartin
őstag
Sziasztok!
Xiaomi mi 9 lite-ot váltottam le egy 13 pro-ra. De valahogy a xiaominak szebb kijelzője van. Iphone sokkal fakóbb. Ez beállítás kérdése lenne vagy mit kellene rajta állítani? -
Malfroy
aktív tag
válasz gyenesmartin #275720 üzenetére
Xiaomin gondolom valami erős túlszaturáción használtad vagy alapból olyan.
Magas minőségű prémium gumiharangok / illesztékek eladó / → aprohirdetések → vezetékes fülhallgató
-
veterán
Xiaomin biztos élénkre volt állítva a menüben a kijelző,az meg messze áll a valóságtól,erősen túlszaturált (akár csak a Samsung,főleg régebben),csak valamiért erre sokan buknak.
Az iphone oled kijelzője már az iPhone X óta inkább természetesebbre van kalibráltva,kb így kell kinéznie egy jól kalibrált Oled kijelzőnek.
Ha előtte kicsit/nagyon túltekert panelos telót használtál,akkor bizony rosszabbak tűnhet az új,de nagyon nem az,hozzászoksz idővel.
Ja és itt nem állítható!
Esetleg a True Tone-t kapcsold ki (ha be van),az szerintem amúgyis többet árt mint használ.
Az Apple által használt oled kijelzők mindig ott vannak a topon a kijelzőkkel foglalkozó oldalak pontozásainál,szóval nyugi,csak szoknod kell még.
Valamiért egy időben nagyon sok Amoled túl volt húzva,az emberek meg kajálták a túlzó,természetesnek nem nevezhető túlszaturált színeket.Látványos volt egy átlagos ips után azt meg kell hagyni.
Szerencsére egyre jobban szoknak le a gyártók erről. -
Imi1981
veterán
Szia! Én is xiaomiról váltottam (xiaomi mi note 10 lite) és nagyon hasonló a kijelző ! A true tone meg a night shift-et [kép] kapcsold ki mert az sárgássá teszi a kijelzőt szemkimélés miatt de a színek emiatt nem az igaziak. Ha ezeket kikapcsolod majdnem tök ugyan olyan lesz mint a xiaomi ! Egy picivel lesz fakóbb mert pontosabb a kalibráció de ez már nem lesz feltűnő. Nekem amúgy nagyon tetszik a iPhone pontos színei .
-
zoltanz
nagyúr
válasz lugosi #269004 üzenetére
"Ha nincs töltőn a telefon energiatakarékosságból lekapcsolja a hotspotot. Ezt nem tudod kikapcsolni."
Nálam ha töltőn van a telefon is dobája a kapcsolatot.
Miért nincs egy opció ahol ezt a energiatakarékossági baromságot kilhet kapcsolni? Működhetne normálisan mint rébbi Os-en[ Szerkesztve ]
-
kbela365
tag
Sziasztok!
Borzasztóan zavar, hogy a rezgést csak globálisan lehet ki, vagy bekapcsolni, ezért ha itthon vagyok, inkább kikapcsolnám. Van-e valakinek ötlete arra, hogy ezt hogyan lehetne megtenni automatizáltan? A Shortcuts-ot néztem, abban nem találtam ilyen lehetőséget. -
kakuk.tamas
addikt
válasz CharlieDrop #275729 üzenetére
Nem lehet, hogy álmodban beszéltél Siri-hez?
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
CharlieDrop
veterán
válasz kakuk.tamas #275730 üzenetére
🤣 jó kérdés. De az alvás fókusz be volt kapcsolva. Akkor is működik?
Nem használok AD-blockert a PH! oldalain!
-
markknight
veterán
válasz CharlieDrop #275729 üzenetére
Ja, lehet a Siri aktiválja magát. Ha angolul tartasz prezentációt (ok, függ a szövegtől is) akkor elég sokat aktiválja magát sajnos.
-
Injun
senior tag
Az miért lehet,hogy az E-sim-et a Telekomnál átcseréltettem nano sim-re és az iPhone nem ismeri fel.Más telefon meg igen.
-
7Heads Drago
veterán
Már válaszoltak.
[ Szerkesztve ]
Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
7Heads Drago
veterán
válasz lugosi #275726 üzenetére
Ez most komoly? Csak úgy eldobja a hot-spotot? Akkor majdhogynem tök felesleges ez a funkció. Pedig pont most terveztük hogy a notit hot-spottal használná az egyetemen. Valamiért nincs wifi az épületben... Neumann Kecskemét
Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz 7Heads Drago #275735 üzenetére
Nem. Lekapcsolja a telefon, ha nincs töltőn, energiatakarékosságból. Tegyétek rá kábellel az egyik laptopra, és nem kapcsolja le.
-
Noxy
veterán
Notira dugva soha nem dobja el a USB kábeles netkapcsolatot. [kép]
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Imi1981
veterán
válasz gyenesmartin #275738 üzenetére
Több válasz is volt olvasd el. True tone és night shift kikapcsolni és jó lesz! Szerintem nagyon pontosan van kalibrálva az iPhone kijelzője.
-
Malfroy
aktív tag
válasz Imi1981 #275739 üzenetére
True tone-al szerintem kicsit melegebb és természetesebb a szemnek én használom . Azért hozták létre , mert különböző fényviszonyok mellett mások a színek és úgy állítja hogy a szemnek a legjobb legyen.
-
tuzpenge
őstag
Sziasztok!
Lányomnak adtam egy iphone 5-öt. Én vagyok a családban a szervező (bár nem tudom ez számít e). A gondom hogy ő nekem (meg senkinek se) nem tud airdropon semmit se küldeni. A kép megosztásnál ott van az airdrop ikon de nem jelenik meg senki akinek tudná küldeni. Ha én akarok neki küldeni akkor is csak “más iphone” -ként jelenik meg és úgy tudok küldeni neki képet. Mi lehet a probléma? Mit kellene beállítani hogy működjön? A telefonon a legutolsó szoft van 10.3.4
Köszönöm![ Szerkesztve ]
ˣ
-
Mátésum
aktív tag
Sziasztok. 14 prora tervezek bőr tokot venni. Aki esetleg használ ilyet, mennyire véd egy sima merev műanyag tokhoz képest (Spigen cyrill van most)? Illetve a gyárit néztem, nagyon nem találok mást, ami ennyire jó minőségnek tűnik- esetleg van más markában szimpatikus?
Köszönöm -
Imi1981
veterán
válasz Malfroy #275741 üzenetére
Szemkimélő az tény de szerintem nem természetesebb. Sárgás vele kicsit a fehéregyensúly és kikapcsolva meg szinte tökéletes szóval kikapcsolva természetesek a színek. Ez végülis kékfényszűrő féleség . Nekem nem tetszik de attól függetlenül jó és pihentető a szemnek.
[ Szerkesztve ]
-
kchris78
veterán
én erre a célra vettem a jófogáson 7ezer Ftért egy vodás aksis mobil hotspotot... Nem egy mai darab de a célnak megfelel . És nem a telefont szívja, ha nem egy pro max a telefon akkor észrevehetően fogynak a százalékok... (független amúgy) Ennyiért kb ajándék . Egyetlen hibája hogy "csak 4G". Másik megoldás a notiba 4G modult venni ami elvileg szabványos (miniPCIe) csak az antennák kellenek...
[ Szerkesztve ]
-
kchris78
veterán
válasz 7Heads Drago #275748 üzenetére
Igaz, de a Telekomnál vannak kedvezményes adatmennyiség megosztásos sim konstrukciók nem kell külön adatkártya. Ha masszív felhasználó valaki (suliba járáshoz) akkor ennyit megérhet, hogy nem kell rátölteni a telefonra emiatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Xbox tulajok OFF topicja
- Automata kávégépek
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Call of Duty: Black Ops 6
- Hogy is néznek ki a gépeink?