- Videós, mozgóképes topik
- Gaming notebook topik
- Androidos tablet topic
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
-
PROHARDVER!
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz Oplex #275250 üzenetére
Órára bökj a bal felső sarokban.
A legtöbb helyen működik.
Ha másodszorra jön csak össze (pl böngészőben),akkor se aggódj, az nem bug.
Van olyan app ahol nem látszik az óra (Szifon appja mondjuk) ott is működik.Bal felső sarok,notchtól balra az egész felület.[ Szerkesztve ]
-
Šolaire
veterán
válasz Sys85 #275252 üzenetére
Én a notch-ra bökök és általában működik egyébként kedvenc funkcióm. Olvasgatom a fórumot droid tényleg funkció gazdag de soha nem bírtam megszokni pedig volt nem egy. Anno wp-n meg symbianon szocializálódtam mikor ezek megszűntek droidoztam majd jött az iOS, itt egész jól elvagyok. Én mindig azt mondom ízlésekről nem lehet vitatkozni valaki az iOS-tól kap hidegrázást nem vagyunk egyformák.
“Praise The Sun” \[T]/
-
Morgenstern
tag
válasz Šolaire #275253 üzenetére
Android után az első pár nap olyan volt, hogy csak kerestem mi merre, nagyon lassan ment bármi, mert mindent máshogy kellett csinálni. Egy hét után jutottam el arra a szintre, hogy ugyanannyi idő alatt sikerült abszolválni a műveleteket, mint előtte. Nem egyszerű a finommotoros berögződéseket felülírni, de ma ha a kezembe kerül az asszony Samsungja, akkor azon ugyanúgy megy a bénázás, hogy mi hogyan megy.
-
veterán
válasz Šolaire #275253 üzenetére
Általában két kézzel netezek,főleg amikor az ágyban döglök.
2 hüvelyujj alul a hangszórónál/mikrofonnál,2 középső meg a bekapcs gomb magassábában.A 2 mutatóujjaimmal pötyögök és görgetek,így a bal mutatóujjamnak az óra van közelebb,mindig arra bökök.Valóban működik notchon is,de egyrészt nincs kézre nekem ezért sosem próbáltam,másrészt nem szívesen tapicskolnám össze a szenzorok és a kamera előtti részt. -
Forgo74
tag
Sziasztok!
Segítenétek légyszi?
iPhone 13pro telefont tudja valaki, hogyan kell egy sima Chromecastra tükrözni?
Projektorban van a Chromecast és arra szeretném kivetíteni. -
Šolaire
veterán
válasz Sys85 #275256 üzenetére
Én balkezes vagyok szóval én összefogdosom a notch-ot. Kipróbáltam a wifi térerő ikonnál is működik.
Morgenstern : általában aki droidról vállt és azt keresi az iOS-ba is ott előfordul hogy több idő kell a megszokáshoz. Én másképp áltam hozzá nyitott voltam nekem pár nap elég volt hogy megszokjam a rendszert.“Praise The Sun” \[T]/
-
veterán
válasz Forgo74 #275257 üzenetére
A teljes telefont nem tudod csak úgy chromecastra kiküldeni,csak a videókat,azokat is csak azokból az appokból amik támogatják a Chromecastot és nem csak az Airplay-t.
A teljes képernyőtükrözés iphone esetén csak Airplay-jel megy.Androidos projektor/box esetén vannak appok amivel át lehet verni a szifont és Airplay eszköznek ismeri fel,de ezek stabilitása igencsak változó.Tibee86:
És megy is a teljes képernyőtükrözés?Csak mert nálam párosítva van az Amdroid TV-s box ami tudja a Chromecastot,de a szifon teljes képét nem tudom kiküldeni.
A tv-m airplayes,ott megy.[ Szerkesztve ]
-
addikt
Sziasztok!
Mostanában rendelt valaki nohon akkut? Tesóm i6s készülékében rendetlenkedik a gyári és meglepődtem, amikor 21K-s árajánlatot kaptam cserére, meg kb 5 munkanapot.
Anyumnak próbáltam 2x is rendelni aliról a nohontól, de mindig visszaküldték a pénzt, akku nem jött egyszer sem. Van ennek köze a vámmal kapcsolatos változásoknak
A kicsire nem adunk... a nagyot meg leszarjuk!
-
veterán
válasz vargalex #275264 üzenetére
Nekem az az első minden telefonnál,hogy kapcsolom ki az idegesítő billentyűhangokat,így ezzel kapcsolatban nem tudok nyilatkozni.
Engem már az is az őrületbe tud kergetni ha körülöttem úgy gépel valaki hogy hallom az egészet.
Az egyetlen visszajelzés amit használok a haptikus visszajelzés. -
markknight
veterán
Ennél a Microsoft Edgenél is jó a patch notes:
-Upgraded menu with simpler and cleaner layoutMegnyitom, fullra ugyanaz minden De kb két hónapja ez van a leírásban.
-
bbendre
őstag
válasz -Skylake- #275246 üzenetére
Fiam az oviból jött ki és ölelte 3 lány. Mire előrántottam a kamrát és nyomkodtam a gombokat észrevett és otthagyta a lányokat. Futott hozzám.
Hatalmas esések. Vicces pillanatok és sorolhanám. Mindegyik gyerek, család.
iPhone 16 Pro I̶p̶h̶o̶n̶e̶ ̶1̶3̶ ̶P̶r̶o̶ ̶M̶a̶x̶ ̶&̶ ̶G̶o̶o̶g̶l̶e̶ ̶P̶i̶x̶e̶l̶ ̶9̶ ̶P̶r̶o̶
-
Imi1981
veterán
16.1 frissítés ma lesz elérhető?
-
veterán
Sajna nincs új béta se...
-
Šolaire
veterán
-
veterán
válasz WhiteAngel89 #275277 üzenetére
dev vagy public?
-
-
veterán
válasz WhiteAngel89 #275281 üzenetére
Engem mindig szívatnak és később kapom meg a publicot....
-
veterán
-
Imi1981
veterán
Kösz mindkettőtöknek! Várom már mert azért úgy tudom sok mindent javítani fognak.
-
kchris78
veterán
válasz WhiteAngel89 #275277 üzenetére
nekem is, feldobott frissitest RCrol... meghozza 5.1GB.. nem teljesen ertem... RC 16.1 public 16.1 5GB-t kell frissiteni? (ipsw rc-t telepitettem)
-
jlaci74
aktív tag
válasz Laslow #275217 üzenetére
Segíts legyőzi, ezt hol állítom be: ( mármint, hogy emlékeztetőt küldjön )
" - iOS-en bejövő híváskor nincsen hívás elutasítása gomb a képernyőn, csak fogadni lehet a hívást, vagy elutasítani, de úgy, hogy x idő múlva emlékeztetni fog arra, hogy elutasítottál egy bejövő hívást."
Kezdő IOS-esként pont ma bosszankodtam, hogy üzenettel elutasított hívást elfelejtettem visszahívni mert nem volt emlékeztető róla. Androidon ez működött magától ... vagy tőlem, már nem emlékszem ... -
rkristof
tag
jó ez a 16.1, első ránézésre rögtön 2 hiba.
eltűnt a Részvények app (a widget full fekete), az ébesztés lockscreen widget meg azt írja ki van kapcsolva az ébresztő. nincs.
nice. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest