- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Videós, mozgóképes topik
- Gaming notebook topik
- Androidos tablet topic
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
-
PROHARDVER!
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
markknight
veterán
Ezt a shared libaryt kajak eszközönként kell beállítani? What?
Most iPadet is frissítettem, erre ömlesztve minden és kéri, hogy állítsam be nulláról az egészet..
-
Aaron14
őstag
Futárral küldeném iStuff-ba a telefonom. Szerintetek ha a saját dobozába belerakom és azt egy áttetsző pufi fóliás borítékba beleteszem az elég lesz vagy nem igazán oké, hogy látják a futárok mi van a csomagban?
Covidos vagyok és dobozért nem nagyon tudok elugrani a garancia meg jövőhéten lejár.Gránit bank ajánlókódért írj privát üzenetet. Most 50.000 Ft jóváírást kapsz új ügyfélként!
-
kbadam83
senior tag
Sziasztok, lehet béna vagyok, de ha bekapcsolom a billentyűzetnek a haptikus visszajelzést egyszerűen semmi sem történik, ugyan olyan mintha nem lenne bekapcsolva! Segítsetek mit kell még kapcsolni hozzá, hogy működjön?
Ja a haptikus rendszervisszajelzést is bekapcsolom és semmi
Előre is köszönöm -
takessz
senior tag
Végre Xr-re is megjött az akku százalék jelző gondolom akkor a többi elmaradt készülék is megkapta
Apple iPhone 14 256GB Midnight Black iOS 17.6.1 | Apple Watch Series 4 Nike Edition | PlayStation 5 825 GB "Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel."
-
veterán
Na 2 pozitívumot már észrevettem.Az alacsonyabb fényerős billenytűzet vibrálás megszűnt.
Plusz volt egy fura hullámzásféleség az animáció végén a háttérképnél amikor a főoldalra kiléptem egy appból.Ez is eltűnt. -
majestic
őstag
Az iPad zárolt képernyőjén nem lehet beállítani az óra betű vastagságát (az iPhone-on lehet)? Olyan kövér, hogy már már komikus!
Macbook Pro 15', iPhone 16 Pro Max 256GB, Apple Watch Ultra 2 Black, iPad Pro M4 LTE 256GB, G30
-
bbendre
őstag
Nálam szuper sok bug van már most. Adok neki pár restartot meg egy factory resetet ha más nem segit...
- Airpods Pro 2-t néha csak az egyik oldal szól az update után
- Nem tünik el automatikusan a jelzés amikor a fülembe rakom (korábban eltünt)
- Töltöttség ikonok a lock screen-en nem frissülnek
- Értesítéseknek van hangja és rezeg, de nem jelenik meg semmi az órán sem a telefonon...
3-5 perc nyomkodás után...Lock screen vállogatás szaggat... remélem csak frissít a háttérben...
Jó lesz ez, érzem[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro I̶p̶h̶o̶n̶e̶ ̶1̶3̶ ̶P̶r̶o̶ ̶M̶a̶x̶ ̶&̶ ̶G̶o̶o̶g̶l̶e̶ ̶P̶i̶x̶e̶l̶ ̶9̶ ̶P̶r̶o̶
-
kchris78
veterán
válasz markknight #275311 üzenetére
adj neki egy kis idot hogy ujraindexeljen mindent is amit kell neki a hatterben...
-
veterán
válasz bbendre #275310 üzenetére
Lekopogom nekem eddig semmi bajom nincs,nem találtam semmilyen bugot az elmúlt 1 órában,direkt próbálgatok mindent amit használni szoktam.
Mondjuk én szerencsésnek mondhatom magam,mert eddig 1-2 apróságot leszámítva soha sem volt komolyabb gondom egyetlen egy frissítés után sem.
Az előző verziónál is 1-1 youtube bug fordult elő nagyritkán,meg a kijelző vibrálása alacsony fényerőn,meg talán egy lehetnyivel rosszabb üzemidő,semmi más.
Ja meg egyszer bohóckodott a Safari,minden oldalbetöltésnél egy pillanatra látni lehetett homályosan a teló háttérképét.
Valami nálad rendesen összeakadhatott a rendszerben. -
Norbi887
aktív tag
válasz rkristof #275295 üzenetére
Nálam is 1-2 widget fekete volt elsőre, kitöröltem, aztán kipakoltam őket újra, azóta rendben minden.
Valószínüleg az lesz, amit a kolléga is írt, hogy nem sikerül időben frissülnie a jelenlegi terhelés miatt, vagy csak szimplán a frissítés miatt már nem elérhető az adott Widget abban az állapotában, mint ahgyan az update előtt volt// Apple iPhone 15 Pro Black Titanium // Apple MacBook Air M1 Space Grey // MacBook Air M2 Midnight // iPhone 7 Matte Black // Apple Watch Series 9 45mm Midnight // Apple Watch Series 5 44mm Space Grey // AirPods Pro 2. // Lenovo IdeaPad S340-15API // Razer DeathAdder Essential //
-
-
NemMo
őstag
Most vettem észre, hogy 16.1-en az akku ikonon fogy a töltöttség jelzése, pedig be van kapcsolva a százalékos kijelzés is. Wow
[ Szerkesztve ]
-
markknight
veterán
Ez a shared photo library sehogy nem akar működni normálisan. Meg kellett volna várni szépen az iOS 16.2–t vagy a 17-et.
-
MasterMark
titán
-
törölt tag
Apple Music, Apple TV+ and Apple One prices increasing from today
Apple Music nálunk az eddigi havi 1490 forintról 1790-re változik.
-
veterán
válasz MasterMark #275321 üzenetére
Addig meg váltsunk androidra,aztán majd visszanézünk mi a helyzet.
-
Sordoran
addikt
válasz #86564352 #275322 üzenetére
Pont reggel újult meg nekem, de még régi árat vonta le. Maximalizaltam véletlenül a "spórolást".
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
monster95
tag
Sziasztok!!
Haverom vásárolt egy Japán régiós iphone 12-őt.Az hogy lehet hogy a app store minden nyelven képes meg jelenni(Szlovák,Német,Angol)csak magyarul nem.Mit lehet tenni hogy Magyar legyen? -
markknight
veterán
válasz Sys85 #275323 üzenetére
Igazából persze, viccelődhetünk rajta, de ez nagyon szomorú. Nem ám egy olyan hatalmas fejlesztői bravúrról beszélünk. X ember lássa fixen azokat a képeket amiket feltolok a felhőbe. Butított módszerrel régebbi rendszereken is volt már hasonló shared album néven.
Halasztják, majd rosszul is működik. Feleségemnek nem mutatja a megosztott képeket, iPaden meg nem is látszik, hogy be van állítva.
Más: Az új lockscreent miért nem hozták át iPadre? Miért kell így elszeparálni a rendszereket? Az ikonokat már nem is említem, már idén jönniük kellett volna minden eszközre.
Na mindegy, nagyon elkényelmesedtek epölék, az biztos. De időjárás app.. na az aztán kellett
[ Szerkesztve ]
-
Thewent12
aktív tag
válasz markknight #275328 üzenetére
Mondjuk én speciel az időjárás appnak pont örülök végre.
-
veterán
Csak én érzem úgy,hogy az animációkkal is csináltak valamit?Eddig sem volt akadós vagy lassú (ebben ugye jó partner a 120Hz is),de most mintha még simább lenne minden.
-
istnag
addikt
válasz markknight #275335 üzenetére
Gmail appot használom, de nem tapasztalok hasonlót sehol.
-
Noxy
veterán
válasz markknight #275335 üzenetére
Miért kell bezárni ?
A navi app-k kívül, soha nem zárok be semmit.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Eddig én is pozitívan tudok nyilatkozni , főleg akku terén . Kis SE az alap tizenhattal estétől reggelig képes volt 8~13% esni . Most 93%-on állt este és most reggel is.
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
Ubi
tag
Nektek működik a megosztott mappa (13Pro Max, IOS 16.1)? Nekem csak úgy, hogy manuálisan bepakolok a megosztott albumba képeket. Kamera alkalmazásban nem dogja fel a kis piktogramot, hogy rögtön a megosztott mappába tudjam elkészíteni azt.
HTC Desire - HTC Sensation - HTC One S - HTC One (M7) - HTC One (M8) - HTC One M9 - OnePlus 3 - OnePlus 5 - Huawei P10 Plus - OnePlus 6T - OnePlus 8 Pro - iPhone 13 Pro Max + Apple Watch Series 7
-
ittakary
nagyúr
válasz markknight #275328 üzenetére
mar nem tudnak mit kitalalni ezert azt az 1-1 ujitast amit kisajtolnak magukbol kulon mutatjak be iphonra es ra egy evre ipadre
-
Fritz Teufel
addikt
Jony Ive egyik utódja az ipari tervezésért felelős alelnök Evans Hankey is elhagyja a hajót hat hónap múlva... az utóbbi időben mintha felgyorsult volna a Jobs-csapat kopása. Remélem a termékeken ez van fog nyomot hagyni. Ettől ezt még lehetne jó irányba menedzselni...
Asus ROG Strix G513IH; Apple iPhone 14 Pro Max, Apple iPhone 13, Apple Watch Ultra, PocketBook Touch HD 2
-
Ubi
tag
Értem. És az hol van? A kamera beállítások közt nincs, kamera appban szintén nem találom. Kerestem már a bejegyzésem előtt is, de nem találtam sehol semmit.
HTC Desire - HTC Sensation - HTC One S - HTC One (M7) - HTC One (M8) - HTC One M9 - OnePlus 3 - OnePlus 5 - Huawei P10 Plus - OnePlus 6T - OnePlus 8 Pro - iPhone 13 Pro Max + Apple Watch Series 7
-
Imi1981
veterán
Nekem is fluidabnak tűnik 16.1-el a teló de a Safariban az oldalak betöltése mintha kicsit lassabb lenne.
[ Szerkesztve ]
-
-
Ubi
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest