-
PROHARDVER!
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ubi
tag
Látom. Akkor nekem valami miatt hiányzik ez az opció a beállítások közül. Köszi!
HTC Desire - HTC Sensation - HTC One S - HTC One (M7) - HTC One (M8) - HTC One M9 - OnePlus 3 - OnePlus 5 - Huawei P10 Plus - OnePlus 6T - OnePlus 8 Pro - iPhone 13 Pro Max + Apple Watch Series 7
-
woros
őstag
Sziasztok,
16.1-et felrakva néha felvillan az 5G is, holott csak a 4G van engedve. 16.0.3-ig ilyen sosem volt. (i13 és 2 sim van benne, előtte is 2 volt)
-
Ubi
tag
válasz BeastMode #275352 üzenetére
Az ertelemszerű persze. Lehet elengedem ezt a dolgot. Nem tudom alővarázsolni akármit is csinálok, akárhogy is indítom újra.
HTC Desire - HTC Sensation - HTC One S - HTC One (M7) - HTC One (M8) - HTC One M9 - OnePlus 3 - OnePlus 5 - Huawei P10 Plus - OnePlus 6T - OnePlus 8 Pro - iPhone 13 Pro Max + Apple Watch Series 7
-
kchris78
veterán
Ahogy látom a visszajelzéseket nem volt hülyeség kihagyni a 16.0.x verziót...
-
Imi1981
veterán
válasz Imi1981 #275346 üzenetére
Adbloc-ot használok és most kikapcsoltam így már nem lassabb mint volt ! 16.1-en valamiért lassítja a böngészést az adbloc (nem vészesen de engem zavar) . Milyen reklámblokkoló van ami használható Safari böngészőhöz és nem lassítja a böngészést? Ja és nincs vele más probléma sem.
-
Ubi
tag
Megvan mi volt a "gond"! Az iCloud -fotók szinkronizálás ki volt kapcsolva. Akkor ezekszerint e-nélkül nem működik. Mondjuk logikus ez is.
-
Fritz Teufel
addikt
Tényleg. Nem is kicsit tölt be lassabban. Ez már zavaró. Akkor én is próbálok...
Asus ROG Strix G513IH; Apple iPhone 14 Pro Max, Apple iPhone 13, Apple Watch Ultra, PocketBook Touch HD 2
-
Noxy
veterán
-
Arcképgyáros
Tegnap lefrissitettem a telot es a watch is lefrissult. Ilyent miota csinal?
-
Imi1981
veterán
válasz Fritz Teufel #275363 üzenetére
Nekem egyből feltűnt csak először nem tudtam miért. Próbáltam Microsoft edge böngészővel ugyan azokat az oldalakat és gyorsabban töltötte be! Kikapcsolva az adbloc-ot jó lett. Ez az 1bolcer nem lassítja a böngészést viszont bizonyos oldalon nem olyan hatékony a reklámok blokkolása mint adbloc-al volt. Igazából csak 1 oldalon vettem észre ezt úgyhogy marad egyelőre.
-
Gsx-rr
veterán
16.1 problema ugyanaz
Sajat lockscreen, radugom a toltore es atvalt az alapra.
Masnal nincs ez? -
Lali-213
senior tag
16.1-en többször is kidobott már a PH és a HA Safarin. Privát átjátszó lehet a gondja? Találkoztatok ilyennel?
-
veterán
válasz markknight #275371 üzenetére
Az az érdekes,hogy engem meg nagyon ritkán dob ki,van hogy hetekig semmi ilyesmit nem csinál.Viszont ha kidob,akkor mindenhol nem csak Safariban.Windows alatt Chromenál is.
-
Noxy
veterán
válasz Sys85 #275374 üzenetére
Nálam szintén uan az mint nálad.
Nagyon ritkán dob ki. Pc, i12, iPadAir
Ha folyamatosan irtja, vagy tiltja valaki a cookie-kat annak ez is következménye.[ Szerkesztve ]
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
kislaci
senior tag
Hali, 2 éve vettem egy scanner mini nevű programot 2000ft-ért. Nagyon szeretem, ajánlottam kollégámnak, erre szól hogy 13000ft évente a progi használat. Wtf?
Van valami olcsóbb app ehelyett? Mit ajánljak neki? -
plejik
addikt
Nekem kezdett már egész jó lenni az akkuidő a 16.0.3 -on, de most a 16.1 el megint merül a teló rendesen...
[Apple Watch Series 7][iPhone 14 Pro][MacBook Pro M1 pro 14" 2021][PlayStation 5 Pro][LG CX3 OLED]
-
addikt
Sziasztok.!
Remélem jó topikba írok.Tesóm 1hónapja vett az emag-ról egy 13 pro-t.
Elfelejtette az apple id jelszavát.
2 lépcsős feloldás volt neki beállítva, a telefonszámos kódot ugye elküldte az oldal, de az id-set nem.
Azt írta az email-ba hogy 9 nap múlva tudjuk megváltoztatni a jelszót.
Csináltam egy teljes törlést itunes-el, de most már használni sem lehet a telefont.
Ha lejár a 9 nap, hogy fogom tudni megváltoztatni a jelszót, ha a telefont használni sem tudom most.?Előre is köszi.
[ Szerkesztve ]
Realme GT 6T Eladó..!!!
-
-
addikt
válasz Elit3Zotya #275385 üzenetére
Most vissza kerestem a chrome-ba a jelszót, hogy el van e menve és igen el van, de azt sem fogadja el..
Emag-nak ha írok, tudnak esetleg ebben segíteni..[ Szerkesztve ]
Realme GT 6T Eladó..!!!
-
-
KubanitoS
veterán
válasz Elit3Zotya #275389 üzenetére
Legnagyobb tisztelettel, de a problémádhoz mégis mi köze van az Emagnak? Az Apple-nek kellene írni segítségért.
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
Kbali
nagyúr
válasz kislaci #275376 üzenetére
Mire használná? A jegyzetek app már tud dokumentumot szkennelni. Ha többmindent akar összefűzni, akkor működik a CamScanner is, az ingyenes verziója.
A scanner mini egyébként szintén ingyenes, appon belül lehet upgrade-elni PRO verzióra, ami tud OCR-t, meg nem vízjeles. -
Noxy
veterán
Ha elfelejtette az Apple ID azonosítóhoz tartozó jelszót: [link]
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
addikt
-
félisten
-
Krethx
aktív tag
Web-es felületen is meg tudod változtatni "majd" a jelszót. Nem feltétlen kell hozzá telefon.
https://iforgot.apple.com/password/verify/appleidMac mini M2 Pro 32GB/1TB - macOS Sonoma | iPhone 12 / 14 Pro 256GB - iOS 17 | Apple TV 4K 128GB - tvOS 17 | Watch S9 45mm - watchOS 10 | PlayStation 5 / 3 / 2 Network Adaptor 80GB HDD-OSD | Amiga 4000D Cyberstorm Mk-II 060 50MHz 128MB RAM/120GB-HDD/32GB-CF - AmigaOS: Workbench 3.1
-
addikt
válasz Krethx #275396 üzenetére
Itt próbáltam, de nem sikerült, mert küldi a telefonszámos kódot, azt megkapom és be is írom. Majd tovább lép és küldi az emailos kódot, na azt nem kapom meg, és hiába nyomok a nem kapta meg lehetőségre akkor sem küld újat. De kaptam olyant, hogy 9 nap múlva tudom megváltoztatni a kódot. De a probléma most az, hogy itunes-ba retesteltem a telefont és így az email-ba sem tudok belépni már.
Most keresem a megfelelő emailt, ahova tudnék írni nekik.[ Szerkesztve ]
Realme GT 6T Eladó..!!!
-
Noxy
veterán
válasz Elit3Zotya #275398 üzenetére
retesteltem a telefont és így az email-ba sem tudok belépni már.
És azon a gépen ahol az iTunes futott?
De kattintok is helyetted:Az Apple ID-hez tartozó jelszó visszaállítása az Apple-támogatás alkalmazásban egy kölcsönkért készüléken
Ha nincs Apple-készüléke, kérjen kölcsön egyet egy barátjától vagy családtagjától, vagy menjen be egy Apple Store üzletbe. (Számlát vigyed)
Nyissa meg az Apple-támogatás alkalmazást a kölcsönkért Apple-készüléken. Ha szükséges, töltse le az Apple-támogatás alkalmazást az App Store-ból. Koppintson a Jelszavak és biztonság > Apple ID-jelszó alaphelyzetbe állítása > Kezdés lehetőségre. Koppintson a „Másik Apple ID” elemre. Adja meg az Apple ID azonosítóját, majd kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat a jelszó visszaállításához.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest