- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen processzort vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Autóhifi
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
-
PROHARDVER!
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
antocskin
tag
válasz antocskin #217045 üzenetére
A hívásfogadási hibával kapcsolatban:
Beszéltem tegnap az Apple Támogatással a tárgyban.
Azt tanácsolták, hogy csináljak egy teljes visszaállítást a iTuneson keresztül. És az talán megoldja a hibát, de mondta azt is, hogy elvileg tudnak róla és hogy a mérnökök „már dolgoznak rajta”.
Na most megcsináltam az egyik telefonon a visszaállítást iTunesal. Nem is tettem vissza biztonsági mentést, hátha…hanem újként állítottam be.
Na most ma délután már újra jelentkezett a hiba.
Visszahívtam őket és az esetszámra hivatkozva előkeresték. Szerencsére ugyanaz az ügyintéző volt, így emlékezett is rám.
Most már biztos, hogy szoftveres a hiba azt mondta és hogy a következő frissítések egyikében benne lesz a megoldás.
Nincs más dolog, mint „várni a frissítést”. Bár nálam már a probléma lassan egy éve megy, azóta már volt egy pár frissítés….
Ez a videó is már 4 hónapja készült.
https://www.youtube.com/watch?v=VlqXvOxS5iI
szóval annyira nem kapkodnak vele.
Lehet, hogy senki nem jelentette, bár ezt nem nagyon tudom elképzelni, mert a külföldi fórumok is tele vannak vele.
No mindegy a remény hal meg utoljára…. -
Sungoo
addikt
válasz MasterMark #242106 üzenetére
A zsebből kivéve fogad többször a bal oldali állapot. Szóval a face id kilőve.
-
antocskin
tag
válasz radi8tor #242109 üzenetére
Nem Face ID mert ujjlenyomatos telefon is csinálja. A régi SE, azon csináltam teljes visszaállítást iTuneson keresztül és állítottam be újként tegnap.
Ma már megint kezdte.Itt egy a példa kedvéért.
https://discussions.apple.com/thread/251836389
de több helyen írtak róla.
Így hogy az Apple elismerte legalább tudjuk hogy bug. Csak javítsák ki mielőbb!
Örüljön, akinél nincs vagy akit ez nem zavar… -
default.
őstag
Sziasztok!
Iphone 6 / 6s / 6 plus / 6s plus közül hozzá tudok jutni valahol új készülékhez? Hazai szolgáltatóknál és üzletekben nem találtam.
(Tudom, hogy régi sorozat, de biztos maradt még néhány új példány valahol.)Köszönöm szépen,
Üdv -
mazsiii92
aktív tag
Bárcsak lenne SE Plus is.. mit nem adnék érte ha azt kapnám cégesnek a sima SE helyett az i8 után.
iPhone 15 Plus , Watch Ultra 2 , Beats Studio Buds+, R7-5700x+4070+32G
-
mtomi95
senior tag
Kint az első iOS 14.6 béta!
Az élet túl rövid ahhoz, hogy mindig biztonságosan távolítsd el az USB pendrive-ot...
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz antocskin #242110 üzenetére
Ugyanezt csinálja nálam is, csak már nem tudom megmondani hogy pontosan mióta. Nem is ios 14-gyel jött, hanem úgy emlékszem már a 13-nál is megvolt. Teljesen random hogy melyik képernyőt adja fel, akár zsebből elővéve akár asztalon. Onnan is lehet látni hogy nem faceid miatt csinálja, mert a linkelt YouTube videón is látszik hogy nem oldott fel a telefon közben. Ha az az Apple válasza hogy elkezdték javítani akkor az ios 14.5-ben nem fűzök hozzá reményeket hogy javították volna.
-
Prowler
senior tag
válasz mazsiii92 #242115 üzenetére
Nem lenne rossz...8 Plus formavilág, wide+tele kamera, A13/14, nagy akku valami emberi áron.
A gesztusokat engedélyezhetnék rajta, nagyobb kijelzőn lenne értelme. Bármennyire is kényelmes a Touch ID azért annyira nem fain napi százszor a Home gombot nyomogatni.Veremivadék Undorkutya
-
SpongyaBob
veterán
Az utolsó töltés óta jelzett képernyőidőt meg lehet nézni valahogy? Nem találok ilyet csak napokra lebontva, de van egy tippem :) Majd összeadom a mait és a tegnapit akkor :D
i11 White 64GB, AirPods 2, Lumix GX7
-
Végzett az akku kapacitás kalibrálás, 98% volt a becsült, 96% lett kalibrált... 1 év után szerintem ez nem annyira vészes
[ Szerkesztve ]
Galaxy S23 5G 256GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
Kbali
nagyúr
válasz st3v3np3t3r #242123 üzenetére
Nekem a 8 mostmár 88%-on van 1 év után és érezhetően is csökkent az üzemidő, a napot is laig bírja végig.
-
Kicsirics77
veterán
2018 decemberi XR még mindíg 91%, pedig én aztán használom mert munkaeszköz,megy a net is folyamatosan mert ha kint vagyok terepen akkor ezzel kell megoldanom mindent.
.... .- --... -.- ..-. . -.- .-. .- ..-. - .-- . .-. -.- .-. .- -.. .. --- .- -.-. - .. ...- .. - -.--
-
HARDVERAPRÓD
válasz Kbali #242125 üzenetére
Szerintem ott lesz ms is ami picit szivhatja az akksit, mert egy 88%-os akksinak, azért kellen 1 napot bírni. (Nekem xs akksi 90%-os, júniusban lesz 2 éves a teló és azér 1,5-2 napot bír átlag használat mellett.
Nyilván nem azt mondom, hogy hatalmas eredményt fogsz elérni, de szerintem 1,5 reális lehet (használatfüggő persze) -
anderledani
őstag
válasz Pyttawrx #242127 üzenetére
Ez borzasztóan használat függő, én napi 5,5-6 órát (kijelzőidő) használom a telefont, szóval épp hogy bír 1 napot...
iPhone 13 Pro 128GB << iPhone XS 64GB (2019.03-2021.10) << iPhone 6S 64GB (2016.02-2019.03) << Samsung Galaxy Alpha (2015.10-2016.02) << Xiaomi Mi3 64GB (2014.11-2015.10) << Sony Xperia SP (2013.11-2014.11) << LG Optimus Black (2011.12-2013.11) << Nokia 6303 << Sony Ericsson V630i << Alcatel OT757
-
HARDVERAPRÓD
válasz anderledani #242128 üzenetére
Írtam is h használatfüggő! De azért én is használom rendesen.
wifi, bt, 4g mindig be van kapcsolva. A GPS csak ha kell. Az átlaghasználat kb amit te írsz. A képernyőidőt én kikapcsoltam.
NYilván fél nap alatt is le lehet meríteni egy telót. Annyit állítottam, hogy azért átlag használat mellett 1 napot kell bírnia egy 88%-os akksinak -
félisten
válasz Kicsirics77 #242126 üzenetére
2019 februári az enyém 97%- van bár csak 273 ciklust ar a 3u tools.
Első 1,5 évben nagyon jól bírta, megvolt a 2 nap, most már inkább 1,5 nap vagy alatta.
-
Kicsirics77
veterán
válasz szabonagyur #242130 üzenetére
de nem tervezem egyelőre cserélni,mert tökéletesen kiszolgál, az üzemidő is jó még nekem,plussz a kocsiban ott a kábel a fejegységen a carplay miatt is.
.... .- --... -.- ..-. . -.- .-. .- ..-. - .-- . .-. -.- .-. .- -.. .. --- .- -.-. - .. ...- .. - -.--
-
félisten
válasz Kicsirics77 #242131 üzenetére
Ja persze, nem is mondtam Nekem a cég cseréli remélem jövőre.
-
chipesz
őstag
Lehet hogy full hülye kérdés, de a biztonság kedvéért megkérdezem:
Van egy ilyen Ikeás USB-A/USB-C töltőfejem. Jelenleg az USB-C port foglalt, egy MagSafe töltő van rajta.
Adott egy Apple Watch Series 5 töltő. A szabad USB-A foglalatra rácsatlakoztathatom, és mehet így egyszerre a két eszköz töltése?
Köszi!Samsung Galaxy S22 Ultra 256 GB
-
antocskin
tag
válasz lugosi #242117 üzenetére
Szó szerint azt monda "hogy tudnak a hibáról és a mérnökök dolgoznak rajta".
És igen nálam is több mit egy éve csinálja.
Csak azt nem értem hogy eddig miért nem javították.
Végül is nem egy emoji hibáról van szó, hanem sokkal komolyabb szerintem. Bár aztán lehet én lihegem túl mert nagyon zavar.Vagy nem tudtak róla? Azt nem gondolnám hogy senki nem jelezte.
Végül mindegy is csak csinálják végre meg.
-
atees
őstag
Sziasztok!
Aki használ ios 14.5-öt. Szépen felold órával maszkba, de a kártyás fizetésnél kéri a kódot, direkt így van, vagy ez hiba benne ?Aláírás (nem kötelező megadni) :)
-
chipesz
őstag
válasz antocskin #242140 üzenetére
Értem a problémád egyébként, és én is észrevettem így hogy olvasom, bár én még csak 2 hónapja vagyok iPhone tulaj, így nem volt olyan feltűnő.
És amellett hogy értem hogy ez egy hiba, de használatban nem gátol semmit nem? Így is, úgy is fel tudod venni/el tudod utasítani a hívást nem? Vagy rosszul gondolom?
(Igazából számomra az is megkérdőjelezhető, hogy valóban szükség van-e két különböző UI-ra?)Samsung Galaxy S22 Ultra 256 GB
-
chipesz
őstag
válasz #40993792 #242146 üzenetére
Ahogy így mondod logikus is (bár androidon ez úgy volt megoldva - nyilván ez is telefon függő - hogy egy zöld felvétel gomb ugrált, amivel felfelé húzva felvetted, lefelé húzva pedig elutasítottad a hívást. És ez jelent meg minden esetben (kivéve ha épp használtad a telefont, mert akkor a most már itt is beállítható kis nézetben jelent meg.)
Tehát erre célzok, hogy itt is elég lenne egy megoldás minden esetben (a csúszkás) és akkor nem lenne vele probléma. Akár kicsit átdolgozva, hogy ne csak a fizikai gombbal tudd elutasítani.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S22 Ultra 256 GB
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Spórolós topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen alaplapot vegyek?
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 4
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Milyen légkondit a lakásba?
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest