Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Geresics

    addikt

    Halló srácok!
    Volt régen egy 5S-em, de mivel mindig is olvastam telefonon, ezért nagyon kicsi volt a kijelző, és egy éve lecseréltem egy 5,5"-os Androidosra. Most 1 év után kezd konkretizálódni bennem, hogy csak kellene egy ugyan ekkora (5,5"-os) iPhone.
    Gyorsan átgörgettem az összefoglalót, de első blikkre nem tűnik naprakésznek (persze, ha alaposabban átfutnám, lehet meglepődnék). Szóval gondoltam előbb kérdezek, mintsem már nem aktuális cikkek tömkelegét tenném magamévá.
    Hardveraprón rálestem gyorsan (megint csak felületesen), és a 7 Plus, és a 8 Plus között vacillálok. Gondoltam itt utánaolvasok, de sajnos nem találtam aktuális infókat, a fórumon meg - szégyenlem magam, de - lusta voltam visszaolvasni 10000 hozzászólást, és abból mazsolázni.
    Milyen áron mennek most amúgy a 7+ és 8+ iPhoneok?
    Melyik volna számomra jobb, ha alapvetően csak
    - telefonálásra,
    - ebook olvasásra,
    - levelezésre,
    - facebookozásra,
    - messengerezésre,
    - youtube videók nézésére,
    - családi fotók készítésére
    használnám?
    Igazából a mostani telefonomon imádom a 2 kamera által nyújtott porté módot, ez miatt a 8 Plus felé húz a szívem, viszont egyáltalán nem játszom telefonon, így hidegen hagy az erősebb hardver.
    Használtan fogok elkezdeni nézelődni, és szerintem 64GB tárhely mindenre bőségesen elegendő számomra, talán még a fele is!
    Jah, és mire kell figyelni iPhone vásárlásánál? (Az 5S anno újan került hozzám, ott nem volt mire figyelni...)
    Előre is köszi minden választ - akkor is, ha valaki már leírta ugyan azt, mert a több azonos válasz számomra megerősíti azt! :R

    Szerk.:
    Volna értelme egy telefon kameráját hasznosítani a youtube csatornámhoz? Nyilván nem motorozás közben, hanem amikor megállok (látványosságok, motorok, táj) kamerázására gondolok...

    [ Szerkesztve ]

    *MOTOROS CSATORNA* youtube.com/MotorosVandor

Új hozzászólás Aktív témák