- Házimozi belépő szinten
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- Gamepad
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
-
PROHARDVER!
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibee86
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #170651 üzenetére
Egyáltalán nem. Alapból a kijelzőn az ujjam, sokkal egyszerűbb a szélét megnyomnom, mint lenyúlni és kétszer a gombbot megnyomni. Ha meg pont az előző app kell akkor még inkább gyorsabb, mert egy gesztussal ott is vagyok. Persze nem létszükség, de már megszoktam és nagyon hiányozna.
Nálam eddig is minden be volt kapcsolva folyamatosan, így az a része se nagyon érint. CC-ben is 3 dolgot használok összesen, a repülő módot, a számológépet és a zseblámpát. -
Arcképgyáros
Még mindig nem értem ezt az új App Storet.
Ha ingyenes mellett letoltes van és leszedem akkor miért nem lesz felhő a helyén? (=megvásárolt)
-
tboldi
nagyúr
Ha valaki szeretne iPhone 8-at vásárolni azonnali átvétellel (nyilván ma már nem), akkor jöjjön Mosonmagyaróvárra. Elmentem mindhárom szolgáltató boltja mellett ma, qrva nagy pangás volt mindenfelé.
(#170654) -secret-: Nálam megjelenik a felhőcske, de nem mindig azonnal.
(#170656) Drp81: Nem muszáj megnyomni, nyomva is tarthatod rajta az ujjad és odahúzhatod a kívánt karakterre. Nekem is tetszene az iPades megoldás, de talán egy fokkal jobb így, mint nyomogatni.
[ Szerkesztve ]
-
Drp81
aktív tag
válasz -secret- #170654 üzenetére
Nekem a kedvencem a 11-ben az iPad virt. billentyűzete. Mennyivel gyorsabb így a számokat meg az írásjeleket leírni, nem kell megnyomni a “.?123” gombot. Nem is értem, eddig hogy nem így csinálták meg. A telefonokba is betehetnék, legalább a nagyobbikba
-secret-: bocs, nem válasz akart lenni
[ Szerkesztve ]
"Vajon Miyazaki platinázta már valamelyik játékát?"
-
majestic
őstag
Ha valakinek van már 8 Plus-a, írjon valamit a tapasztalatairó. Én ma rendeltem meg, jövő hétre igérték...
Macbook Pro 15', iPhone 16 Pro Max 256GB, Apple Watch Ultra 2 Black, iPad Pro M4 LTE 256GB, G30
-
Gáben81
senior tag
Frissült az iCloud program Windows-ra,újból .jpg a formátum és nem .heic a képeknél amiket automatikusan letőlt.
-
kbadam83
senior tag
A tegnapi facebook app frissítése óta eléggé melegszik a telefon ha használom az appot. Nálatok nem jelentkezett ez a probléma? Semmi más játéknál és appnál nem melegszik
-
tybsen
addikt
Na ma megvettem iPhone SE 32 GB. Sokat gondolkodtam hogy mi legyen de végül ez lett, és így elsőre azt gondolom, hogy jobban nem is dönthettem volna.
Vannak furcsa és szokatlan dolgok főleg a vissza gomb hiányzik android után nagyon, vagy legalábbis furcsán érzem magam mert nem találok semmit, de nagyon jól működik az egész, végre úgy működik minden ahogyan mindig is működnie kellett volna, kb. ez az érzésem… Sajnálom, hogy nem próbáltam ki korábban a rendszert. Persze nem akarok elhamarkodottn ítélkezni és nyitott vagyok mindkettő rendszer irányába, de eddig ez Úristen nagyon jó.
Mindenkinek köszönöm szépen még egyszer a tanácsokat és a segítséget a döntésben!
[ Szerkesztve ]
-
juuzer
addikt
Sziasztok!
Vissza szeretnék térni droidról iosre. De nálam kb egy telefon egy évet ha kibír mielőtt megunnám, az már jó. Ebből kifolyólag nem is akarok 7et vagy 8at venni (pedig a 7 plus nagyon tetszik) igy olyan 100k körüli összeget szánnék rá.
Amiket néztem:
5s használt/új (újonnan kb 78k)
6 használt/új (újonnan kb 110k)
6 plus használtan (bár nekem zsebben meghajlott, a mínuszokban meg kikapcsolgatott 65%-nál)
SE 15/32 GB, újonnan 100k alatt látt gyári garival.Szerintetek mindennapos használatra melyik éri meg? Ami fontos lenne, az az, hogy mjuk 2 év múlva is kapjon frissítést és ne legyen indokolatlanul lassú.
Előre is köszi a helpet
(mjuk bevallom kicsit félek az SE mérettől, volt 5s-em imádtam, de aztán jött a 6+ meg az S7/P9 )
[ Szerkesztve ]
Vamos a la playa.
-
30z.Samu
félisten
válasz Binglof #170675 üzenetére
Engem még unokanővérem győzködött anno, minden fajtát nézegettem, csak iPhone-t nem. Aztán megkérdezte, hogy "Miért nem veszel már egy iPhone-t?"
-iPhone-t?
-Aha.
-Olyat, ami neked van? (Akkor 4S-e volt)
-Hát ilyet már ne vegyél, mert nem mai gyerek, de egy újabbal tehetsz egy próbát.
-Ez tényleg annyira jó, vagy csak a hype nagy körülötte?
-Is is, meglátod, egyszer veszel egyet, utána nem kell más.Hát nagyjából így is lett, vettem akkor egy 5C-t, imádtam. Utána volt egy kis kitérőm megint a Droid felé utolsó esély gyanánt, de a szívem, visszahúzott az iOS.hez.
Sic Parvis Magna
-
Igazából én sem bántam meg. Nagy droidos voltam mindig, kollégám fényezte az IOS-t, belevágtam, nem bántam meg. Attól eltekintve, hogy a 11 kicsit szopat néha, amit majd javítanak, tényleg nagyon jó.
-
30z.Samu
félisten
válasz kovbandi82 #170677 üzenetére
Nekem eddig különösebb bajom nincs a 11-gyel. Az akkuidő meg merem kockáztatni, hogy már jobb is, mint 10 alatt volt.
Sic Parvis Magna
-
válasz 30z.Samu #170678 üzenetére
Nekem nem jobb egyelőre sajna, de ez van. Az üzenetek app is szívat, ha a képernyőzárról válaszolok, chatelek imessagen,az egyik üzenet ott marad mindig, mint ha új üzi lenne. Valamelyik nap meg elkezdett merülni, mint a Titanic.
De jóval kevesebb baj van vele, mint a droiddal, kevesebbet kell foglalkozni vele, ami jó. Valamelyik nap kezembe kerult kollegam S7-e, borzasztó lassú volt ehhez képest.
Már csak abban reménykedek, hogy a design vonal nem szűnik meg, maradjon előlapi ujjlenyomatszenzor, alul felul, oldalt káva. Ne erőltessék az X designét Maradi vagyok, meg kell emésztenem.[ Szerkesztve ]
-
col
addikt
Én ugyanígy jártam, sokáig megrögzött Androidos voltam, aztán egyre inkább elegem lett belőle. Szintén ismerős unszolására próbáltam ki, és azóta csak azt bánom, hogy nem hamarabb tettem
A mostani helyzettel kapcsolatban máshol már leírtam:
".. Lényegében rendben van a 11, jól használható, gyors is és nálam mostanra az aksi idők teljesen helyrejöttek. 2 nap feletti készenléti idők, 10-15 óra használattal. Olyan hibáját nem vettem észre, ami miatt nem lehetne használni, vagy bármi okom is lenne visszatérni a 10.x.x-re.
(Amúgy valszeg aki ezután frissít majd 11-re, annak az első napokban ugyanúgy kell majd számolnia az aksi idő csökkenésével, mivel a rendszer "dolgozik". Tehát a javítások nem fogják ezt kiküszöbölni, hanem amíg a frissítés után nem "rendeződik" minden a telefonon, addig számolni lehet az aksi nagyobb merülésével....)"[ Szerkesztve ]
Si Vis Pacem - > Parabellum. //// Iphone 6 Plus valamint egy Iphone SE (2022)
-
30z.Samu
félisten
-
col
addikt
válasz 30z.Samu #170681 üzenetére
Igen én is azt olvasom sok helyen, hogy merül és emiatt már másnap visszatérnek az előző verzióhoz. Pedig ha türelmesebbek lennének és megfogadnák azt, hogy 2-3 napot várjanak, akkor ez rendeződik. Ráadásul az ilyen frissítés, aztán downgrade, össze-vissza telepítgetés, stb óhatatlanul okozhatnak egyéb gondokat, ami miatt a már korábban jól működő telefonnál is előjönnek hibák, problémák. És ez nem az op rendszer hibája
-
col
addikt
válasz 30z.Samu #170683 üzenetére
Én is így vagyok vele. Elmondom a saját tapasztalataimat, aztán döntsön az "illetékes". Ugyanúgy nem szállok be a "melyik a jobb" vitába, az Android vs Ios. Mindenki döntse el neki melyik a jobb, szimpatikusabb. Viszont néha tényleg meglepő, hogy a "júzerek" mennyire türelmetlenek, intoleránsak és tájékozatlanok sokszor még a saját telefonjuk esetében is .
-
antutu
csendes tag
Sziasztok! Most próbáltam csengőhangot feltölteni az iTunes-al a telefonra, de nem sikerül, mert meg sem jelenik a legújabb iTunes-ban a csengőhang ikon, nem tudom betölteni a csengőhangokat. Ti is tapasztaltatok ilyet? Akkor most hogyan lehet csengőhangot rátölteni a telefonra? iPhone 8-ra próbáltam, de szerintem így egyiknél sem lehet majd feltölteni a telefonra.
-
natë
nagyúr
Feldobtam a 11.1 public beta-t, ami több, mint 1 Gb. Nem nagyon látom mi változott (ami indokolná ezt a méretet).
Az apró (iOS 11) lagtól eltekintve hozza amit a 10.3.3. -
djstavross
tag
Sziasztok!
Első 11-es frissítésem után visszatettem a 10.3.3-at. Ma reggel az fogadott, hogy a 11.0.1 letöltötte magát. Azt tudom, hogy a letöltött frissítést nem lehet törölni, DE!
A kérdésem az lenne, hogy mik a tapasztalatok a 11.0.1-el! Üzemidő terén, újabb, régebbi bugok terén???
Illetve, ha most csinálok még biztonsági mentést akkor a letöltött frissítés is benne lesz? Apropó ha vissza akarok még 10.3.3-ra állni akkor lehetséges?
Előre is köszönöm a válaszokat!
-
30z.Samu
félisten
válasz djstavross #170694 üzenetére
Nekem az SE-n már már jobb az üzemidő, mint amit a 10.3.3 alatt produkált. Az első indítás után néha előbukkanó mikrolaggok is teljesen megszűntek, teljesen smooth a rendszer és gyorsabb is, mint elődje volt.
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
col
addikt
válasz djstavross #170694 üzenetére
Ios 11.01
I 6 plus és i 7 plus tapasztalatai alapján[ Szerkesztve ]
-
col
addikt
válasz djstavross #170698 üzenetére
Én azt vettem észre, hogy "telefonfüggő" is az időjárás widget
Az i6 pluson frissít mindig, az i 7 pluson meg ahogy épp gondolja[ Szerkesztve ]
-
Aaron14
őstag
Sziasztok!
Feldobtam az iOS 11.1-et es a telefonom szinte megtáltosodott iOS 11.0.1-het képest, viszont néha még elkezd merülni, mint a Titanic. Szóval ez nem állandó. Én valami háttérben futó dologra gondolok. Már hetek óra iOS 11 van fent, úgyhogy a “még be kell állnia” dolog már nem életszerű.
[ Szerkesztve ]
Gránit bank ajánlókódért írj privát üzenetet. Most 50.000 Ft jóváírást kapsz új ügyfélként!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest