-
PROHARDVER!
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
JamesHun
addikt
IOS6 és I5 alatt írtam, hogy néha a 3G felirat feltűnik
mióta be és kikapcsoltam a 3G-t azóta 1x nem tűnt fel és mintha tovább is bírná a telefon azóta (Szerintem tuti sunyin 3G-t használt és torrentezet a telefon )SeriesX: JamesSHun
-
kilencven1
csendes tag
Sziasztok.
A probléma: 3g, power gomb halott, gyári független. Jb-ni szeretném. Udf ugye kilőve. A red előállt az utolsó b-verziós cuccukban erre a problémára kihegyezett megoldással. Ám az én kedves telefonom ahelyett hogy udf-be tenné magát wtf-be teszi. Jb off, az itune-ból meg tölthetem vissza az eredeti os-t. Rákerestem, nem én egyedül jártam így, viszont sokaknak ok. Magyar tapasztalatot nem találtam amúgy meg filmes angolom van szóval ha valaki tudná a megoldást, vagy esetleg egyébb ötletet a cydia felvarázsolására, annak nagyon örülnék. -
Kanczy
veterán
Sziasztok,
Nem találtam iPad topicot, úgyhogy itt kérdezném meg. Tegnapelőtt tulaja lettem egy ipad 3-nak, és keresem hozzá a megfelelő tokot. Szerkezetileg olyanra gondoltam, aminek kemény a háta és mágneses, felhajtható az eleje. Találtam is kettőt, de egyiknek sem túl jó az értékelése... az Odoyo Aircoat elvileg túl könnyen unlockolja a screent, a Speck Fitfolio gyenge minőségű, míg az Ozaki iCoat Slim-Y nekem kicsit túl drága (20k). Tudnátok ajánlani valamit?
köszi
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
kristee
tag
-
addikt
-
Topikgazda
válasz kristee #13761 üzenetére
Mi? hogy ennyit merült? számold ki, hogy hogy jön ki mire teljesen lemrül, és nagyon is jó üzemidőt kapsz. 9%-ot merült, szóval még 10-szer ennyit bírna, az 480+ a mostani 48 perced. Ez 8,8 óra használat lenne, ha nem nézzük a készenlétet. Az pedig igenis jó... Sőt, nem is lesz majd ennyi, megnyugodhatsz,hanem kevesebb
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
kristee
tag
válasz Tyler Durden #13762 üzenetére
Ha tokot teszünk rá, akkor miért jó, hogy könnyebb és vékonyabb lett? ...
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=kristee
-
-
b4zsi-
őstag
Szeretnék SHSH mentést csinálni Kommy írásából az iphoneclub-ról. A baj az, hogy leszedtem a win-es umbrellát, de már hibaüzenet ír ki egyből.
-
kisjimy
aktív tag
Sziasztok!
Ma bevittem a T-mobilba az I4-emet a sárga folots kijelző miatt.Az srác nagyon korrekt volt,azt mondta most nincs ugyan ilyen,csak jövöhéten lesz,menjek vissza és cseréli a telefont,vagy ha nem jó akkor hadjam ott és elküldi a szervizbe,ami kb 2hét.Én az elöbbit választottam,vissza viszem a jövöhéten a szifonom.Elkérte a számomat,felhív ha megérkezett ugyan ilyen telefon.
Szerintetek is korrekt volt,vagy csak lehet ámított?
-
b4zsi-
őstag
Igen. Sikerült valóban a 6-os jött csak le. Kristee tanácsolta hátha így sikerül , de mind1. Az üzemidő szerintem javult a 6-osban inkább a Jb miatt szerettem volna visszatenni az 5-ös OSt (kiprobálni a designváltásokat, SBS settingset stb...)
Más:
Barátnőmnek most fog lejárni a hűség és gondolkodik I4 vételén. Nekem is az van én már nagyon "megszerettem" csak érdekelne komolyabb szakemberek véleménye, hogy még az appok jó ideig fognak rajta futni ( nem a játékokra gondolok...).
-
Topikgazda
válasz kristee #13780 üzenetére
Lehet, most hogy hűvösebb van, jobban érzed, nyáron nem volt olyan feltűnő, mert amúgy is meleg volt. Szóval szerintem az utóbbi. Attól is függ, mitől melegszik, 3G net, hálózatról töltés, durvább játék azért adja neki a feladatot.
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
peugeotmate
őstag
válasz Tibee86 #13779 üzenetére
Én is így vagyok vele, nem látom semmi értelmét az iOS6 felrakásának az i4-emre. Egyedül az pinch to zoom hiba az, ami mostanában néha zavar. Ezt meg ugye javították (ha jól vettem ki egyes beszámolókból). De annyira kellemesen belaktam az iOS 5.1.1-et, hogy már macerás lenne újrarakni mindent.
meg
-
nord_
veterán
válasz peugeotmate #13783 üzenetére
De mit kéne újrarakni?
-
Arcképgyáros
amugy az ozaki tokokat hamisítják is?
-
Pitbull111
csendes tag
Sziasztok, egy kérdésem lenne, szeretnék venni egy Iphone 3Gs-t 05.16.07BB van rajta és 6-os OS. Telenoros a készülék, de szeretném ha JB-s lenne és független, mivel nekem vodásra kellene.
Meg lehet ezt oldani?
Köszi előre is. -
peugeotmate
őstag
-
kristee
tag
válasz Pitbull111 #13790 üzenetére
telenoros?
Maximum norvég telenor lehet, mert itthon nem árulták soha, tehát ha itthoni telenorral használja a tulaj, akkor független!Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=kristee
-
Keksz
senior tag
válasz JamesHun #13752 üzenetére
Mióta kikapcsoltam a 3G-t nagyon durván megugrott az akku idő és a netezés sem olyan egetrengetően lassú, max a képek töltödnek be kicsivel lassabban. Ahol van 3G ott az EDGE is elég jól jön.
Most vagyok 16%-on és
használat: 6,5 óra
készenlét: 1 nap és 6 óra(Sajnos melóban nincs wifi, ezért ott ha nyomkodom, akkor megy a mobilnet.)
-
kristee
tag
Nagyon kiemelt ügyfeleknek tényleg árult, de kizásólag iPhone 4 és 4S készüléket és a 4-es még csak nem is volt függővé téve, a 4S már függő volt, a jelenlegi mindenkinek 1,2-szeres apple store áron kaphatót nem tudom, azt még nem próbáltam...
Tehát 3GS-t nem tud venni a fórumtárs, ami telenor HU függő
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=kristee
-
Pitbull111
csendes tag
válasz Pitbull111 #13790 üzenetére
De még mindig nem lettem okosabb
-
legenda
válasz Pitbull111 #13799 üzenetére
a szolgáltató x összeg (15 vagy 25 e ft annak függvényében, hogy előfizetéses vagy domino konstrukcióban lett vásáolva) ellenében függetleníti, amennyiben a szükséges feltételek adottak!
a 15 e ft jóval több is lehet (+ az akció során igénybevett kedvezmény visszafizetése), ha még lenne rá például hűség![ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest