- Milyen notebookot vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen monitort vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OLED TV topic
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
nederlanden
senior tag
válasz Gsx-rr #106417 üzenetére
Mégis idehúz a többség,pedíg van sok más gyártó/tipus is....
Jogos egyébként de ezekkel bőven együtt lehet élni(persze nem egy elvált ragasztással amitől már a kijelző is porosodik/bepárásodik,vagy besárgúlt kijelzővel stb....
Ugyanis már nem egyszer mutattam igen komoly ezstétikai hibákat pl. egy 25mill. 7-es Bmw-n szalonban(kiállt a csomagtartó egyik éle/vonala végig kb 1mm-rel),vagy svájci óraszalonban sok 150-200ezres certina/tissotnak kb fél mm-rel eltolva a lünetta,pici micro sorja a számlapon,vonalkák felreragasztva tized mm-kel még 500e -1mill. longines/omegán is stb...szóval én is szeretem a minőséget és hamar megtalálom a hibákat,de így a 3-dik ipad es kb 10-dik iphone után csak jó tapasztalataim vannak az apple-ről többihez képest még úgy is,h mindkettő 5s-emnek beporosodott a kameralencséje(kijelzőért már szóltam volna),i5-nek első hetekben lekopott a kerete,stb...mert így is az egyik legmegbízhatóbb minőségi korrekt gyártó sztem...."nem alszik sem éjjel sem nappal,folyton gomolyog a füstje.Nemzedékeken át pusztán marad.SOHA SENKI NEM JÁR ARRA ""
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest