- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- 13 az 1-ben Thunderbolt 4 dokkolóval bővült a Kenginston kínálata
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung LCD és LED TV-k
- Autóhifi
- SSD kibeszélő
- Milyen notebookot vegyek?
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- OLED TV topic
- Milyen monitort vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
-
PROHARDVER!
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
samgar
őstag
Üdv!
8.2, a problémám, hogy pl. sem endomodo sem spotify-ból nem tudok posztolni. Nincs JB semmi, engedélyt kér az elején, amit megadok, de nem posztol ki semmit. Ez mitől lehet?
Oppo Find X5 PRO
-
joccadoki
senior tag
válasz samgar #105907 üzenetére
az egy dolog. próbáld meg letörölni, majd újrarakni az alkalmazást, hátha, de kevés az esély
Látom alább mennek a jb-s viták
Szerintem az, hogy valaki moddolja az ikonokat, vagy nem az a saját döntése.
Én amellett vagyok, hogy a gyári ikonok nekem túl színesek. ezért használnám a megszokott 0bscure7 ikonokat
a docknál a homályos rész nekem sem tetszett már az ios6 váltásakor sem. És meghatározhatom, hány ikon legyen és milyen formában az szenzációs.Srác: ha jb-zhető a teló (ios8.1.2 és alatta bármelyik) rakd fel, majd egy springtomize 3al le tudod szedni onnan azt a homályos részt
bigdady: Nem értem az összefüggést a facebook, és samgar által felsorolt programok között. Mert gondolom külön reg kell hozzá, bár nem használtam, meg ha nem is, egy bejelentkező képernyő fogadná. ez program/ios hiba ami valamelyik lehetőséggel meg lehet oldani (gondolom)
[ Szerkesztve ]
"A világ nincs tele seggfejekkel! Csak pontos stratégiát követve vannak elhelyezve, hogy legalább egy biztosan keresztezze az utad minden nap."
-
majestic
őstag
Látom, megjelent a 8.3 beta 4. Nekem a beta 1 volt fenn, most frissíteni szerettem beta 4-re de csak a beta 2-re lehet frissíteni. A frissítés után mégegyszer próbálkoztam de nem ajálja fel se a beta 3-at sem a 4-est... Mi lehet a gond?
Macbook Pro 15', iPhone 16 Pro Max 256GB, Apple Watch Ultra 2 Black, iPad Pro M4 LTE 256GB, G30
-
joccadoki
senior tag
-
Laca1212
őstag
Amatőr kérdés, de gyári üzenetek appban hogy lehet választani mms és sms küldés közt? A fényképező ikon inaktív... Miért?
-
drfirsty
tag
válasz joccadoki #105899 üzenetére
Ket apple ID-val is probaltam de nem jartam szerencsevel.
Restore-ra valoban nem gondoltam, meg nem kellett csinalnom egyik telommal sem.. Viszont kb miota megvan a telefon azota nem tudok rola update-elni es mivel a szamitogepen keresztuli update se mukodik rendesen igy egyre csak hizik az update-elni valo alkalmazasok listaja. Meg az elejen talan iOS 8-al jott, azota meg mar 8.2 van rajta, de tovabbra is fenn all a gond. Nem tudom igy restore az segithet-e rajta, hiszen az elejetol fogva ezt produkalja.A vicces az egeszben, hogy a legelso alkalmazasok amiket nem tudtam frissiteni az a Numbers, Keynote es a Pages volt...
-
heidrich
senior tag
-
Ragnar95
félisten
válasz acsati #105890 üzenetére
lighning to dock adapter kell neked.
Mondjuk ennek a felállásnak sok értelmét nem látom, nem lenne egyszerűbb aux-on kikötni, feltételezem aux bemenet is van a hifin.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Szecsy
aktív tag
Tudnatok segiteni mi a kulombseg a 8.1 es 8.2 kozott?
Csakmert most 8.1 van nincsenek hibak bug ok az akksi is 2-3 napot siman bir nem akarnek megint szenvedest hogy az uj szoftver miatt -
Sholom
tag
Vodanal miert nincs 6 Plus 64GB feketen kivul mas szinben? Vagy nem is volt soha ezustben?
[ Szerkesztve ]
-
jorden06
senior tag
Sziasztok!
Tud valaki megoldást arra, hogy miért ingadozik az elérhető tárhely mérete 0 bájt és 3GB között? Valami félelmetesen idegesítő...
A háttérben minden alkalmazás zárva, és eleinte nem tűnt fel a jelenség mert tényleg sok képet / zenét töltöttem rá, de ezeket most mind ürítettem. Tegnap este 3GB elérhető háttértár volt, reggelre jött a pop-up ablak, hogy a tárhely megtelt. WTF? Eddig azt hittem csak az 1.0-ás androidok csinálnak ilyet.
iPhone 5S 16GB, iOS 8.2.
szerk.: kikapcsolni is szoktam, sajnos az sem segít.
[ Szerkesztve ]
-
dever
csendes tag
Sziasztok.
8.1.3 al vettem egy minit, van rá jb lehetőség jelenleg?
köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs