- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Mini PC
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Csernobilba kalauzol az új GeForce driver
- AMD FX
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Összefog az x86-ért az AMD és az Intel
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
trobi28
addikt
Aki jártas az iPhone parancsokban, tud olyanról, amivel meg lehet oldani, hogy töltés közben ne kapcsoljon le a kijelző?
Boldogok a tudatlanok, akiket nem terhel gondolat súlya!
-
törölt tag
válasz _ocsisajt #36702 üzenetére
Ha a gyári bill-t nem tudod megszokni, akkor a Swiftkey újratelepítésén kívül nincs sajnos ötletem. A support oldalukon is írják a problémát:
Why does my Microsoft SwiftKey Keyboard sometimes disappear on iOS apps? – SwiftKey Support -
kalapacsolok
senior tag
Sziasztok! Wifi hotspotként használom a laptopomhoz az iphone-t. Csomószor magától munka közben kikapcsolja a hotspotot Androidon ilyen problémám soha nem volt. Teló nem jött, akksi 70%-on. Legfrissebb oprendszer. Mi lehet a baj, van vmi beállítás, amit nem láttam?
-
MasterMark
titán
válasz kalapacsolok #36706 üzenetére
Ha nincs adatforgalom akkor leválasztja a megosztást.
Dugd rá kábelen és úgy használd a mobilnet megosztást.
Switch Tax
-
kalapacsolok
senior tag
válasz MasterMark #36707 üzenetére
Rengetegszer használom olyan helyen, ahol nem tudom bedugni... Nincs más megoldás? Ez elképesztően gagyi androidhoz képest
-
Noxy
veterán
válasz kalapacsolok #36708 üzenetére
Az aksi kukkoló fórumtagok oldalakat tudnának írni arról, hogy ezzel mennyivel nő az aksi idő.
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
trobi28
addikt
válasz GreenGoblin #36704 üzenetére
Letöltöttem és azonnal töröltem is. Ennyi pálcika írást és reklámot nem láttam mostanába
Boldogok a tudatlanok, akiket nem terhel gondolat súlya!
-
oszy
veterán
-
oszy
veterán
válasz GreenGoblin #36714 üzenetére
Mindhárom ugyanolyan jó?
Szinte ÚJ Seagway Ninebot F2 PLUS eladó ! !
-
oszy
veterán
Az ingyenes rész is jó vagy melyikre érdemes előfizetni? Nekem az AdBlock van fent, de a 14.5 kinyírta az appon belüli reklámok blokkolását.
Szinte ÚJ Seagway Ninebot F2 PLUS eladó ! !
-
kezo0
addikt
Az utolsó frissítés óta a Google app időjárás widgetje (vagy kártyája vagy minek lehet ezt nevezni) ragaszkodik hozzá, hogy Fahrenheitben mutassa a hőmérsékleteket. Rákoppintva a weather.com-ra visz, ahol szépen Celsiusban jelenik meg minden érték. Nem találok beállítási lehetőséget külön a widgetre… Másnál is ez van?
[ Szerkesztve ]
Beam me up, Scotty! There’s no sign of intelligent life down here…
-
catroot
veterán
válasz GreenGoblin #36670 üzenetére
Nekem működik Safarin, egy parancsot kell hozzá írni.
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
-
kutga
nagyúr
Hölgyek /urak!
Használja valaki a simple alkalmazás bkk jegy funkcióját? Ma sorban a harmadik reggel vettem elő a telefont kód beolvasáshoz de ahelyett hogy érvényesítette volna a jegyet az alkalmazás lefotózta a képernyőt.
Persze nem lenne kötelező használni de eléggé bosszantó hogy állok ott mint valami idióta. Lehet ezt valahol jelenteni? I11, legfrisebb ios és alkalmazás.
MOD
Van úgy hogy a SwiftKey sem tölt be amikor írnék valamit a gyári billentyűzetet dobja fel. Ez is valami bug lesz?Let the Zone take me if I am.
-
-
zzola
titán
EESZT alkalmazás valakinek működik? Be tudok jelentkezni, de érdemi adattal nem tud szolgálni az app.
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest