Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Habugi

    addikt

    válasz AuraSync #10397 üzenetére

    Nem kell tudni, sőt, szerintem ez ráadásul még gyártó & lap típus, azon belül pedig egyes esetekben még BIOS függő is lehet.

    Egyszerűen fogod és ráterhelsz egy általad választott stressz tesztel, közben pl HWInfoval megnézed mennyi az annyi, hasamra ütök 1.2V.., majd fogod magad és a gyári Turbohoz nem nyúlva állítasz neki egy manual értéket mondjuk két századdal kevesebbet mint amit terhelésre Auton kapott a Turbo mellé, ugye a nevezett random érték esetével számolva 1.18V. Ráterhelsz megint.., stb.

    Ugyan az a metodika mint az OC esetében csak fordítva.

    Mindkét esetben érdemes még egy kis figyelmet szentelni az LLC-nek, azt semmiképpen sem hagynám Auton, mint ahogyan a minap is tárgyalt VCSA & VCCIO párost sem, mert Auton elég sok lap túlfeszeli őket.

    Amint van egy órajel/fesz páros ami elégedettséget vált ki, onnan pedig még lehet azzal szüttyögni kicsit, hogy adott lapban kézi érték esetében kinek milyen vezérléseket tud a BIOS, fixfesz, offset, adaptive stb.., és belőni arra amelyik a legmagasabb endorfin termelést váltja ki. :D

    Btw.., mindkettőtöknek mondom, hogy van a topic összefoglalóban egy egészen épkézláb/részletes útmutató a témához.

    ..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...

Új hozzászólás Aktív témák