Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • -FreaK-

    veterán

    válasz CsonkaImo #5132 üzenetére

    Már írtam korábban, ez egy Be Quiet! Pure Rock.

    (#5134) Old FatBoy: Ezzel a felfogatással totál bizonytalan hogy mennyire lesz egyenletes a hűtő felfekvése, egyszerűen nem lehet jól csinálni.

    A pasztázásra: korábban láttam egy videót YT.-on (tudom van pár) ahol a szétkenős módszernél kis légbuborékok keletkeztek a pasztában, a középre egy pötty módszer volt a legjobb, amikor a CPU tolja ki maga alól. Ezek szerint akkor mégsem?

    Overclocking: Egyszerűen nem megy. Ugyan az mint korábban, egy rakat variációt megpróbáltam, nem akar menni.
    Először, ahogy írtam minden jó volt 4320Mhz-en, korábban használtam így 1-2 napig, játszottam is vele, ezt tehát stabilnak mondanám. Elindultam felfele, és hiába növeltem a feszültséget, csökkentettem a ram órajelet, nem indult a gép. A legtöbbet 140-es BCLK-val (4480Mhz) próbálkoztam, de mivel még 1.37v-al sem indult el, így mentem lejjebb, majd ahogy a múltkor, most sem indult el a korábbi 135x32-n. Korábban, akkor 115-re raktam a BCLK-t és úgy használtam az elmúlt két napban gond nélkül, most viszont lefagyott a Windows indításánál, így vissza kellett tennem teljesen alapra. Próbáltam, hogy minden beállítás előtt vissza az optimized defaultsra, hátha beragad valami beállítás a biosban, de nem. Valami nagyon nem kerek itt..

    Most megyek, leszedem megint a hűtőt és felrakom a pasztát a spread módszerrel.

Új hozzászólás Aktív témák