-
PROHARDVER!
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vicze
félisten
Szerdán végigtolom, már csak kíváncsiságból. X1C 5gen 4sávval, T470 2sávval, és T480s ??? sáv(szerintem 4 ?), ez elég jó képet kéne adjon. Újabb Intel nincs nálam most, vagy 6000-es AMD, bár abból csak T14s támogatja a USB4-et a sima nem, "s"-t meg nem hiszem hogy veszünk.
De végig figyeltem a GPU utilization és a fogyasztást és megvolt a 100% és 340W.
És játszottam fogyasztás limitekkel, illetve pl. FHD-n ilyen 50-70% utilization 150W, 4K-n meg fixen 100% a GPU-n, mikor X százalékos fogyasztási limiteket raktam a benchmark aszerint skálázódott.Amúgy 3DMark azért nem releváns, mert ott van egy CPU score is összetevőnként, és ott egy mobil CPU eléggé elhúzza a számokat.
Amit játékokban látok, az az hogy a CPU miatt van mikro akadás néha, illetve amikor memből át kell tölteni textúrát pályarészt az egy nagyobb lagg, de ha be van töltve minden semmi nem érezhető még sok NPC-nél se.
Nem tudom mennyire számít, de az eGPU-mban van SATA storage opció, és oda van minden telepítve, passz hogy ezt értelmes formában lekezeli-e vagy ingázik ide oda az adat.Nekem 4K@60 a lényeg, így nem releváns túlságosan a PCIe limit, minimális a veszteség.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Path of Exile (ARPG)
- Marvel Snap
- Melyik tápegységet vegyem?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- ASUS ROG Strix G15 Gamer laptop , R7 4800H , RTX 3050 Ti , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 144Hz
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
- T14 Gen1 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs