Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • FoxiestFox

    félisten

    Olyan megbízhatatlanok a HDD-k, hogy az összes notiban ami valaha nálam járt használatra, egyet sikerült megölnöm, egy T4x-ben, amikor belebotlottam a töltőkábelbe, és a gép az asztalról a falnak, majd a kukának, majd a földre csapódott. :(
    És még arról is le tudtam szedni a dolgaimat, csak közben nyervogott a Sentinel, hogy heló, gázos a HDD. (A noti ki se kapcsolt a manőver közben, felkaptam és már dugtam is bele a pen drive-om hogy másoljam amiről nincs backup <3).

    Valszeg amúgy annyi, hogy a legtöbb ember nem használt SSD+HDD-t egy notiban, a többség nem is tudja, hogy lehetett valaha, aki igen, annak se nagyon van már igénye erre, hiszen a negyed-fél terás SSD-k olcsók lettek, ennyi tárhely pedig már elég szokott lenni.
    Ha lenne igény, simán ráállt volna az ipar a kb CF méretű nagy adatsűrűségű microdrive-ok gyártására, amikből akár több is beférne még ezekbe a pengevékony fosokba is.
    Szóval itt már én is azt mondom, hogy rétegigény, mondjuk a 7 soros bill 6sorosításával és szigetesítésével ellentétben, ami használhatóságot vagy jobb mobilitást nem, csak egyszerűbb gyárthatóságot, háttérvilágítást, és ratyibb használati élményt hozott, a HDD-k logikus volt, hogy menni fognak, mert némelyik noti alja már olyan vastag, mint maga egy 2.5 HDD.... :DDD

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák