- Pixelkeresés a hardverrengetegben
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mini PC
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Dell notebook topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flatline
csendes tag
Én is 1,5 hete vettem az U5-öt.
Nagyon meg vagyok vele elégedve. Egy egyszerű és gyors lejátszó kellett (az extrákat én úgysem használnám), amit zsebből is lehet kezelni - ezeknek maximálisan megfelel és nem utolsó sorban nagyon jól szól
Egy fagyás nekem is előfordult már, az alján lévő resetet megnyomva magához tért egyből.Azt nem tudja valaki, hogy szabványos micro USB csatlakozója van? Jó lenne ha a munkahelyemen is tudnám csatlakoztatni a géphez.
Mégegy kérdés: Hány mAh-ás egy iaudio gyári töltő? (gondolkozom egy autós töltőn, mert legtöbbször autóban hallgatom.)
-
need
addikt
tudna nekem valaki linkelni olyt amit le is tudok tölteni
iRiverter 0.16 D2 profilt...?D750+Tami 24-70..Nikon 70-200 f/2.8 vrII....Diablo3 Battletag: norennord#2734 Division 2 noren73
-
ponti_ak
addikt
Innen nem jön le? Ha nem sikerül, regisztrálj, vagy küldj privit, és átnyomom e-mail-en.
MOD: csak most olvasom, hogy a D2video vagy az iLove jobb, mert azokkal nincs kép/hang szinkronizációs probléma. Nekem nem eddig nem volt gondom az iRiverter-rel, de szvsz próbáld inkább azokat.
[ Szerkesztve ]
-
bwoay
nagyúr
-
őstag
Egy picit lemardtam a vizsgázgatások miatt, úgyh kezdem előröl:
1.Egy szóval sem mondtam, h az i7 nek gyenge hagja van (max gyengébb/másabb, mint más cowon modelleknek) - csak mert úgy érzem, h félreértettek...
2. mindjárt megyek haza és otthon már vár a friss, bontatlan tejcsokim, vmint az U3-mam
3. Lehet, h ezt a kérdést máshol kéne feltenni, de ezt a töltős dolgot én sem igazán értem. Van egy hama hálózati töltőm, aminek a másik vége egy anya USB (még annó szülinapomra kaptam, h tudja tölteni az mp3 lejátszómat, csak a szüleim nem tudták, h elemmel működik a lejátszó ). Most akkor azon nyugodtan töthetek mindent, ami USB-ről tölthető? A Volt az, tom, h fontos, de ez az áramerősség ez nem gáz, ha eltér két tötltőnél?"Csak a napórák fogaskerekei jártak rossz irányba"
-
Flatline
csendes tag
Köszi mindenkinek az infókat!
Azért kérdeztem az áramerősséget, mert ha töltés közben egy 500mAh-ás töltőből megpróbál 1,2A-t (i7es gyári töltő) felvenni, akkor ott valami hamar elhal - valószínüleg a töltő (tévedés jogát fenntartom ). Bár pont a i7-esnek elég durva az akksija, lehet hogy ezért az izmosabb töltő.
tierbatyo: van már tapasztalatod az U5 1.16-os firmware-ével?
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Perceken beéül 3 órája dugtam fel tölteni az U3-mat és nem is tudom, h tölt-e USB-ről megy és csak egy monitor van rajta meg a lejátszó és egy piros csík rohangál a kettő között a User's manual szerint ez normális. Hálózatról, pedig kijelezné az elemtöltést. Itt meg nem? Én nem akarok kapkodni, itt most nálunk vihar vette kezdetét és félek, h áramszünet lesz v vmi.
"Csak a napórák fogaskerekei jártak rossz irányba"
-
Rob_Taylor
tag
Sziasztok!
iAudio U5-ről szeretnék írni pár tapasztalatot. Firmware frissítéssel kapcsolatban találkoztam a következővel:
1.00-ás firmware-el kipróbálgattam a lejátszót. Másoltam rá könyvtárakat és file-okat. Mindent rendben lejátszott, kezelt. Letöltöttem az 1.16-os firmware-t. A manual szerint (amiben egyébként ott van, hogy ugyan nem okoz adatvesztést a firmware csere de a biztonság kedvéért mentsük le adatainkat) hajtottam végre a firmware frissítést. Az eredmény az lett, hogy boot-olás után nyelvválasztás és a lejátszás részben találtam magam, ahol semi nem volt. Mintha üres lenne a memória.
Csatlakoztattam a géphez, minden rajta volt még. Lejátszó újra bekapcs, menü gomb, könyvtárak. Kész, megfagyott az egész.
Reset után és újraindítás után mindíg lefagyott.Sokáig hülyéskedtem míg végül úgy oldottam meg, hogy a beállításokig elvergődtem és ott a rendszer vagy system menüben a memória formázását választottam. Megformázta kb. 3 sec alatt. Onnantól minden gördülékenyen ment.
Tehát jótanács U5 gazdáknak akik firmware-t szeretnének frissíteni, hogy előtte formázzák a memóriát és minden zökkenőmentes lesz.
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
őstag
Köszi, épp most próbáltam ki és valóban ki is írta, h kész
Végignéztem a menüjét és most rakok rá vmi normális zenét, de úgy érzem fogom szeretni.
Am. legalább 3x ekkorának képzeltem a lejátszót. Nagyon tuti kis kütyü (mondjuk asszem feliratos filmet nem fogok rajta nézni , de nem is arra kell... )"Csak a napórák fogaskerekei jártak rossz irányba"
-
Kókusz
csendes tag
Hy alll! iAudio g3 cseréjén gondolkozok. So egy kis segítséget szeretnék kérni. Az alternatíváim a következők lennének:
iAudio 7 2 gigás
iAudio U3 2giga
iAudio U5 2giga
és esetleg D2 vagy iRiver X20
kb. 40et szánnék rá azzzal tisztában vagyok hogy iAudio gyári fülessel elég .... viszont iRiverrel még nem volt dolgom. Nagyon megköszönném segítségeteket, leírnátok tapasztalataitokat, vagy linkelnétek be. Köszzzi! -
rumos14
nagyúr
én nem cserélném le
ha a csere indoka a nagyobb és színes kijelző, akkor már érdemes lenne a valóban nagyobb kijelzőset venni, pl. X20.
az iRiver-ekhez pár éve egy iRiver-esített Sennheiser MX300-at adtak, ami sztem szintén a felejtős kategória. használható fülest csak a jobb Sony-khoz adnak -
Tendd
tag
Úgy döntöttem , hogy kiprobálom ezt az U3-at .
Olyan kérdésem lenne, hogy az edigitálban ki lehet valahogy próbálni?
A másik, ha megveszem, akkor 3 napon belül vissza lehet vinni azzal hogy nem tetszik?( feltéve ha tenyleg nem jön be a hangja) Ja és ugye nem kell levásárolni az árát?
Ha 3 napon belül vissza lehetne vinni, akkor nyugodtabban venném meg -
ponti_ak
addikt
Kipróbálni szinte mindenhol ki lehet, de "csak úgy" nem cserélik vissza, max ha neten rendeled, ahogy vili is írta... Nekem mondjuk épp van 2 db vadiúj eladó (1 fehér, 1 fekete, 512MB-osak) ..hozzám visszahozhatod akár 2 hét után is, ha nem jött be (és ha vigyázol rá, persze...) Kukkants be ide: klikk
Küldj privit, ha érdekel.
üdv: ponti[ Szerkesztve ]
-
jeffo
tag
Most látom, az eddig főként online könyváruházként ismert Bookline bevette kínálatába az iAudio lejátszókat is. Eddig is volt néhány mp3 kütyü, olcsóbb márkák, de most már erősít ezzel is. Épp küldtek egy május 26-ig felhasználható vásárlási kupon kódot, amivel lehetne 10% kedvezménnyel venni náluk mp3 lejátszót is, azonban az eredeti ár pár ezerrel drágább az Infopatikától, és ha beváltanám a kupon kódot, akkor kb. ott lennék, mintha direktben az Infopatikától rendelném. Talán később olcsóbb lesz náluk, bevezető ár lehet ez, majd meglátjuk... - [link]
-
Kókusz
csendes tag
Hi all! Először is én sem szívesen válok meg g3mamtól, viszont húgom nagyon jó ajánlatot tett... Na mind1 végülés úgy döntöttem maradok az iAudionál és elképzelésem letisztult: U3 vs i7. A d2 nekem teljesen felesleges zenét hallgatok és csak néha lenne szükségem a további funkcióira, amit az u3 és i7 szerintem kielégít. Az u5 nekem valahogy nagyon nem jön be, lehet azért mert egyből valami gagyi iPod koppintás ugrik be róla. Nah 2 giga nekem elég lenne. Ami az u3 mellett szól véleményem szerint egyszerűbb kezelhetőség és talán kiforrotabb is mint a hetes, ja meg most kedvező csomagban van a patikánál a cx300assal. Viszont az i7 külsőre jobban bejön meg már egy újabb széria de leginkább a 60 órás lejátszási idő szól mellette (de az nagyon g3hoz szokva). Viszont mivel még egyikhez sem volt dolgom, kiváncsi lennék, melyik szól jobban. megköszönném ha vki segítene a választásban! (de az i7 felé hajlok)
-
-
Kókusz
csendes tag
Köszi a segítséget, viszont ezt már én is olvastam és valójában olyanok segítségét kérem akik kézben tartották ezeket a lejátszókat és hallgatták vagy ne talán tulajdonukban van is egy. De amúgy télleg kössz seraph a segítséget. De most már szinte biztos hogy az i7 lesz a kiválasztott.
-
need
addikt
sziasztok..
Nem igazán értem és tudok napirendre térni a D2 firmwareje ügyben..!
ahogy látom 2 féle is van kint a neten az egyik a 2.57 firmware a másik a 3.57 ez lenne a koreás változat ahogy nézem nem sok külömbség van a 2ő között melyiket érdemes felrani a 2 változatt közül..??
ill. ha felrakom pl. 3.57 akkor arra vissza tudom tenni a 2.57-st...??
gondolom ha a lejátszon 2.54 firmware van akkor nekem nem kell végig raknom a többit 2.55...2.56. elég az ucsó nem...???D750+Tami 24-70..Nikon 70-200 f/2.8 vrII....Diablo3 Battletag: norennord#2734 Division 2 noren73
-
őstag
Szia!
A cowonglobalon le van írva, hogyan kell eljárni, ha nem az előző verziód van fent, de az sem gáz: [link]
A 3.57 itt fel sincs tüntetve, nem lehet, h az a DAB-os változathoz van (nem tom melyiket rakd fel )?Más: U3
Na, most van egy kis időm foglalkozni az U3 -mal. Hát most őszinte leszek és megpróbálok objektív maradni. Elsőre engem nem nyűgözött le annyira a hangja. Nem rossz, csak nem sokkal jobb a nem tom hány éves Freecom Beatman-nemnél (még annó mx300- at csomgoltak mellé 64 MB belső mem + 128 MB SMART MEDIA kártya , ja és hangerőben kb. 4/30-on van ott, mint az erősnek titulált U3 14/40-en). kicsit melegebb hangzású az U3 és valamivel jobb is, csak az a baj, hogy az U3-mon FLAC-ban volt, ami a másikon 320k-s mp3-ban (minden flat beállításon). Lejátszási időben a régi viszont kb 7 óra az U3 meg volt, h éjszaka bekapcsolva maradt és még reggel is volt benne bőven.
Második benyomás: ez a mellékelt füles nagyon határeset. Az mx55-öm sokkal részletgazdagabban szól, csak sajnos nincs olyan lágy meleg hangja. (asszem szülinapomra kérek egy cx95-öt, az hátha segít). A csúcs, amit imádok az U3-ban és kövezettek meg, de előszertettel használom is, az a részletes hangbeállítás. Akár csak egy MP Enhance is nagyon feldobja sz*r minőségű mp3 -makat (általában flat v pop-ot szeretem szeretem BBE:2, Mach3bass: 3 MP: off, 3D: 0. )
Az fm rádió elviselhető (am nem igen használom)
Diktafonnal Line in-nel meg vok elégedve. A képnézegető nagyobb képeknél is gyorsabb, mint amit vártam tőle de nem jó képet nézegetni. A videót nem hittem vna, h fogom használni, meglehetősen kicsi a kijelző de a vonaton jóbarátokat nézni elég.
Összességében megvok vele elégedve, még ha nem is ez jött vna le. Kicsi, jópofa (bár sztemannyira nem szép, de nem nézni kell). Most sem rossz, de azért rem egy jobb füles sokat dob rajta.[ Szerkesztve ]
-
ponti_ak
addikt
512-es iAudio-k olcsón itt Érkezett egy G2 is.. A héten még vihető, aztán nyári szünet..
Bocs, és köszi..
Üdv: ponti (aki immár 3 napja boldog Nőstag ) -
ponti_ak
addikt
válasz Seraph 16 #1031 üzenetére
Bittedanke!
bwoay, Te meg ne kárörvendj itt ilyen látványosan, mert az asszony szemet vetett a G2-re... szóval jobb ha vigyázol... Jó ízlése van, az biztos (köhh...ugyebár... ), és szerinte is gyönyörű az a kis dög. Asszem szerzek még ha lehet (sőt!! Még Zsófi mondta, hogy vegyek már ilyet magamnak is..), és átoperáltatom a G3-mast... bár még az is meglehet, hogy a patikának is van G2-tokja..
-
Tendd
tag
Sziasztok! Vettem egy U3-at, azok alapjan amit Ti mondtatok. Legalább 3 hónapig olvastam a fórumot, hogy a legmegfelelőbbet vegyem meg ezért lett az iaudio.
Most pedig szeretném ha minél többen írnátok, és megmagyaráznátok azt amit tapasztaltam.
Le akartam cserélni a sony bean mp3 lejátszómat erre, és el akartam adni 10 000ft-ért (1Gb).Felraktam mindekettőre ugyanazokat a zenéket. Bekapcsoltam és .
Az U3, most figyelj, NEM , azaz NEM szólt jobban mint a sokat kritizált bean,amit csak a külseje miatt vásároltak/nak, mert olyan aranyos. Hogyan lehet ez????? (egyébként úgy terveztem,hogy jó sokáig használom majd, legalább 4,5 évig , mert nincs pénzem évente cserélni ). (ami még fontos lehet,hogy koss porta pro fejhallgatóm van.)Már csak azt nem értem, hogy aki összehasonlította más lejátszókkal, az mivel tette?
10 éves 128Mb-os 1000ft-os semilyennevüvel?Bocs a hangnemért de baromira ki vagyok akadva. Remélem lenyugszok majd.
De a magyarázatot mindenképpen elvárom tőletek!!!!!!!!!
Elöre is köszi.....
A "nem szolt jobban" alatt azt is ertem hogy a sonyban jobb volt a basszus
-
Tendd
tag
Még annyit hogy a fülemmel nincs semmi baj.simán hallom a különbséget 128kbs es 320kbs között fülhallgató nélkul is, pc hangszorokbol.
[ Szerkesztve ]
-
Tendd
tag
[OFF]Srácok, bocs kicsit elhamarkodott volt az amit irtam
Közép és a magas jobb, de a basszus nem
Szép lassan megbékélek, de még mindig mondom, hogy többre számítottam.A fentebb írt mondókámra nem kérek választ.
Én is utálom azt aki elöször ír aztán gondolkodik,de most beleestem ebbe a hibába
. Bocs az offokért.
Nézzétek el nekem, hétfön vizsgázom, és olyan ideges vagyok.....sry mégegyszer [/OFF] -
őstag
Érdekes, hogy ez az első benyomásod, és ha visszaolvasod nekem is ez volt, de egy ideje megváltozott. Még a saját fülese is sokat javult (na ez lehetett bejáratós). Nyugottan játszadozz az EQ-val én mineden fülesnél/hifinél más beállítást alkalmazok (ki kell tapasztalni). Csöndben 128 és 192kbps is 90%-ban meghallom a különbséget, de vannak sokkal nagyobb szakértők is és ennyi ember nem tévedhet Pl. [link] vagy [link] minig az iaudio(cowon) jön elő. Elvileg nem szabad, hogy hosszútávon gondod legyen vele.
Ja, basszus: a Mach3bass -szel csak óvatosan, mert néhány stílusnál/fülesnél sztem nem az igazi, inkább EQ-t nyomd fel, mellesleg lehet, h a sony kapásból kiemeli a mélyeket, az U3 magától nem."Csak a napórák fogaskerekei jártak rossz irányba"
-
pete_21
addikt
-
Tendd
tag
Direkt kiprobálram. A sony-n bass-t es trable-t lehet allitani. -3 tol +3 ig
a sonyn en +3 bassal hallgatom.
az iaudional az 50hz-et felvittem +12-re a 200Hz-et +7-re , a mach basst 10-re.Felhangositottam addig, amikor meg tisztan szol es nem torzit 25. (house zenevel probaltam)
és a sony bassusa erosebb volt.
Fentebb irtam, hogy koss porta pro-val hallgatom, ami egy nagyon kivalo hordozhato fejhallgato, kifejezetten eros basszussal. Leegyszerusitve, olyan mint egy px100,csak erosebb basszussal(sokak szamara tul eros).Még annyit hogy a sony bassusa olyasmi mint egy 30cm-es jbl sub, az iaudioé meg mint egy genius 16cm-es sub a szamitogephez ami maxon olyan hangot ad, mintha csukott szajjal probalnal basszust utanozni.
Termeszetesen ez egy durva,nagy tulzas volt, de igy el tudjatok kepzelni mi a kulonbseg[ Szerkesztve ]
-
Silent Bob
tag
Sziasztok!
Segítsetek, döntésképtelen vagyok.
U3-at vagy U5-öt vennék. Melyik a jobb, melyik mellett mi szól ill ellene?Köszi
SB -
őstag
Akkor sorban:
pete_21: Ezt így nem könnyű elmondani, de sokkal másabb. a sima eq normálisan erőteljesen kiemeli a mélyhangokat, a mach3bass pedig tényleg csak a ngyon mélyeket, amitől nem érzed sokkal erőteljesebbnek a basszust hanem inkább mintha csak mélyítené. Én pl. nem szeretem nagyon feltekerni, de ízlés kérdese.Tendd: Ezt a fejhallgatót nem ismertem, de Koss fülesek általában erőteljes mélyhanggal dolgoznak. Az U3 hangépe elvileg tökéletes, messze a legjobb a teszt szerint (mondjuk a clipre és a D2 -re még kíváncsi lennék, de nem hiszem, h jobbak): [link]. Én ált flat eq-val hallgatom 2 BBE és 3 M3B mellett, esetleg rock v. pop eq és nem hiányzik a basszus (sőt hifin még sok is), de ha neked 12-esen Koss-sal sem jó, akkor sajnos nem hiszem, hogy van segítség
Silent Bob: Az U5 szimplább: nem játszik annyi zenei formátutmot (flac,ogg...), videót, txt-t, nincs vonalbemenete. Egy picivel hangosabb (2x2mw ez nem tom mennyit jelent,de sztem jelentéktelen) és papíron 4 órával többet bír. És sztem szebb az U3-nál.
[ Szerkesztve ]
-
Tendd
tag
válasz Seraph 16 #1042 üzenetére
Értem, tulajdonképpen az is lehet a gond, hogy két éve hallgatom a sony-t és teljesen új a fülemnek az U3. Most épp hallgattam egy számot, ami sokak szerint, 50 es 500 hz közötti búgás lenne, egy kis halk énekkel megfüszerezne, és nagyon bejött az iaudion, kifejezetten eröteljes volt. Van egy olyan érzésem hogy egy hét múlva nagyon fog tetszeni
-
őstag
-
need
addikt
D2 szeretnék szótárat kiprobálni hogy is müxik!
felraktam a 3.57 firmware-t és a menüben már szerepel de gondolom kellene még hozzá más is...!tud nekem valaki segíteni...??
D750+Tami 24-70..Nikon 70-200 f/2.8 vrII....Diablo3 Battletag: norennord#2734 Division 2 noren73
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
- Bontatlan Lenovo ideapad 3 "Kis Gamer" Laptop -25% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest