- ASUS notebook topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- 3D nyomtatás
- Pixelkeresés a hardverrengetegben
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
bwoay
nagyúr
szerintem senki nem gondolja a swing touch-ról, hogy nehezebb lenne kezelni,
inkább az vele a gond, hogy (mint az összes érintésérzékeny felület)
ruhán keresztül használhatatlan.
én személy szerint még azt is elképzelhetelennek tartom,
hogy zsebben kitapogatja az ember, mint a dedikált gombokat,
mivel amikor tapogatnám, akkor valamit már állítgatok is.[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
riam
tag
Zsebben valóban nem tudék pl könytárat, vagy másik hangképet választani, de ezekhez a joy-os lejátszókat is elő kellet vennem. Az oldalán lévö gombokkal viszont a hold gomb lezársa mellet is tudok számot váltani, illetve beletekerni, vagy hangerőt változtatni. Ezek a gombok jól kitapinthatóak ruhán keresztül is.
-
rumos14
nagyúr
válasz ponti_ak #640 üzenetére
csak így lazán 16gb? van vmi más SD-t használó eszközöd, vagy exkluzíve a D2-be lesz?
csak egy tipp, sztem add el a D2-t, és vegyél majd D3-at ha kijön
szerk: a Transcend az jó márka? nekem az van a pda-mban, 5 év garis és elég olcsó volt, én totál noname-nek hittem.[ Szerkesztve ]
-
ponti_ak
addikt
Nincs más SDHC zabáló, de jól jön az még később..
Kösz a tippet, a D3 még esélyes a jövőben, de a D2-t 'pontmost' nem adom el, mert nem jó az árfolyama..MOD: nemtom hogy a Transcend jó márka-e, de sokaknak van D2-höz olyan a külföldi fórum szerint, és ahhoz volt ajándék kártyaolvasó is, meg a legtöbb user dicsérte a newegg-en is.
[ Szerkesztve ]
-
adnoctum18
senior tag
-
riam
tag
válasz ponti_ak #653 üzenetére
Kedves Ponti!
Elővettem az i7 magyar nyelvű leírását, olyan nagyon sok minden mégsem hiányzik belőle, de azért megpróbálom röviden összefoglalni a menüpontokat:
JetEffect: BBE, Mach3Bass,MP Enhance, 3D Surround, Pan, Play Speed,
Advanced EQ filtersetting - sávközépi frekvencia megadása sávonként
- sávszélesség megadása sávonként (Bandwidth)
JetEffect Prezet (10 elmenthető hangkép)
Play Mode: Boundary, Repeat, Shuffle
Display: nyelv, dalcím, lejátszási idő, albumnév-dalcím-szöveggörgetés sebessége,
háttérkép, dalszöveg kijelzése, kijelző kikapcsolása, fényerő
Timer: óra,ébresztő, elalvás, auto off
General: ugrás hossza, gyorstekerés sebessége, csendes tekerés, resume, auto play,
fade in, töltési mód beáll, beep, gyári beáll visszaállítása,
programozható gombok (a gombokhoz rendelhető funkciók beállítása)
Touch sensitivy (a kijelző érzékenysége állítható)
Recording: vonalbemenet, diktafonmód, Fm felvétel, mikrofon... minőségének, ill a felvétel
hangerejének beállításai, auto szinkron, rögzítési mód beállítása
FM rádió: sztereó-monó, automata hangolás..Általában csak zenét hallgatok, ezért a többi funkcióról nics sok tapasztalatom.
kipróbálásként azért felraktam néhány filmet, klippet az elején, rendesen lejátszotta azokat, de tényleg nem igazán erre való. Flac, ill ogg formátumú zene file-al még nem volt gondom, de nem túl sok ilyenem van. Nagyrészét a netről töltöttem le, (kevés eredeti cd-m van) nem én konvertáltam őket, de idáig mindegyiket lejátszotta,
Ha van kérdésed a fentiekkel kapcsolatban, igyekszem válaszolni, ha tudok.Üdv: riam
-
ponti_ak
addikt
Aha. Ezeket én is ismerem a lejátszóimból, igazából a leírásban nem szereplő funkciók (sejtettem hogy nincs sok belőle, mert kb mindent tud, a gapless-t kivéve), érdekeltek volna, de nagyon köszönöm hogy leírtad ezeket!
Az egyetlen dolog ami igazából érdekelne, hogy az U3-ban nem tudom lekapcsolni a kijelző fényerejét. ..vagy egyszerűen csak vegyem minimumra.. Kipróbálom.
-
Dolphine
addikt
Az i7-el kapcsolatban a legnagyobb problémám, az ára! Ha összevetjük a D2-vel, akkor az kerül ki győztesen. A swing touch is egy kicsit elrettent, bár az azért nem annyira. Leginkább az árát sokallom. Ennyit nem adnék ki olyan lejátszóra, amin csak zenét hallgathatok.
A másik fájó pont, hogy nem bővíthető!
Aztán a végén majd meglátjuk! : A vak is azt mondta, még sem látta meg soha!Nem egyenlőre, hanem egyelőre! Nem ez miatt, hanem emiatt, vagy ez által!
-
fercsi
csendes tag
Sziasztok!
Látom, szóba került a D2 -SDHC kártya kezelése. 2 hetes használat után mondhatom, hogy a 16 gigás A-data kártyát rendesen kezeli. Egyszer volt olyan, hogy a készüléken keresztül rámásolt 2 album bekapcsolás után nem volt ott, újra kellett másolni, második nekifutásra rendben volt. Nem igazán értettem miért, de ez nem jellemző hiba.
F
-
kardosorsi
csendes tag
-
Mop@
csendes tag
Sziasztok!
Sajna új gondok adódtak az i audio 7emmel, remélem valamelyikőtöknek ismerős a probléma. Pénteken hoztam vissza szervízből a lejátszót, mert nem mindig érzékelte az érintőgombot és kattogott a playlistablak újratöltésénél. Egy hónap alatt sikerült szoftvert frissíteniük rajta, amitől csodával határos módon tényleg megszűnt a probléma.
Azonban.. eltűnt az Equalizer beállítások mellől a név, tehát nemtudom Popra, Rockra, etc mire van beállítva, ugyanígy nem mutatja a számokat a basszus, fényerő, stb beállításoknál.Elvileg a legfrissbb szoftvernek kell rajta lennie, így egy frissítés sajne nem segít valószínüleg. Van valami tippetek, hogy hozzam teljes fényébe a lejátszót?
z gon
-
riam
tag
Az enyémen az 1.17-es verzió van, de nem hiányoznak az említett funkciók.
Régebben nekem is volt problémám vele, gyakran lefagyott, ekkor az üzletben azt ajánlották, hogy frissítsem újra, de előtte formázzam is meg. Szerintük előfordulhat, hogy vírusos valamelyik mp3-am rajta, és ez okozhatja a problémámat. Ezt nem nagyon hittem el, de azért megformáztam, frisstettem, és tényleg jó lett! -
Mop@
csendes tag
-
Dolphine
addikt
Az infopatikánál az edigital olcsóbb a D2-es lejátszót tekintve!
36.900
[link]
Nagyon érdekesen fognak itt alakulni hamarosan az árak, figyelembe véve a fejlődéset!Nem egyenlőre, hanem egyelőre! Nem ez miatt, hanem emiatt, vagy ez által!
-
Sziasztok!
Néhány napos kutatómunka után vettem a bátorságot, hogy segítséget kérjek tőletek. Sajnos néhány hónappal ezelőtt a Samsung yp-c1 lejátszóm garancia után fél évvel bekrepált (30K repült az ablakon...) Az oly gyakran hallott kérdés a következő lenne: melyik iAudio eszközt javasoljátok nekem? 1 gigás méretben gondolkodom, az nekem elég. 25K van, sajnos anyagi lehetőségeim ezt engedik csak meg, maximum 1-2K-t még rá tudok pakolni, de az a plafon.
f2, g3 vagy u3?
A g3 nagyon bejön, régi álmom válna valóra, ha sikerülne beszerezni, ha egyáltalán lehet még kapni a 'patikában. Ami miatt őt is bevettem a versenybe, az egyértelmű: az elemes működés. Kicsit félek a beépített akksis mp3 lejátszóktól. Az f2 formája nem is igazán tetszik, az u3 viszont nagyon bejön: gyönyörű Van valami különbség a 3 versenyző között a hangzás tekintetében? Mennyire kell félnem a beépített akksitól? Ha esetleg van más ötletetek, még milyen lejátszót érdemes számításba vennem, akkor várom az ötleteket Köszönöm a segítségeteket előre is! -
ponti_ak
addikt
Szia,
a G3-ra nem sok esélyed van, de azért hívd fel a 'patikát.
Ha kapható is, inkább az U3-mat javaslom. Erősebb, így egy picit szebb, "melegebb" hangzása van (telt mélyek), de lényegében nem sokkal jobb nála (a nagyon jót nehéz még tovább fokozni).
Én is sokáig paráztam a beépített akku-tól, de nem kell félni tőle, max annyi a hátránya hogy út közben lemerül. Napi szintű PC-kapcsolattal viszont ez nem lehet nagy gond, főleg ha a Samsung-nál már megszoktad. -
válasz ponti_ak #678 üzenetére
Köszönöm szépen a segítséged Még három kérdés eszembe jutott:
-Érdemes az u3-hoz megvennem a tokot? Mennyire sérülékeny a jószág?
-Ugye az u3-nál be lehet azt állítani, hogy ne csak az iAudio féle programmal, hanem akár Total Commanderrel is lehessen rá fájlokat másolni?
-Úgy tudom, hogy tud videót is lejátszani, de csak 15 képkocát tud másodpercenként. Mennyire élvezhetők a videók az u3-on? (természetesen nem videólejátszásra lesz szánva, csak érdekel, mert erről nem olvastam sehol).Köszi szépen a segítséget előre is!
-
khron
tag
Szia!Nekem egy éve ez van, és nagyon király, a d2-ről váltottam rá.
Nincs hibája, de tényleg.
A total commanderrel használható!
vegyél hozzá tokot sztem, mert az enyém könnyen karcolódik.
Videot nem is próbáltam, ahhoz kicsi a kijelző, nem sok értelme van.WANTED: minden ami - SEGA -
-
Ez valóban így van, de ahogy elnézem az iAudio palettát, muszáj lesz hozzászokni a pc-ről való töltéshez. Nem nagy tragédia, bár hogy mondjuk egy nyári 1 hetes nyaralás alkalmával mit fogok csinálni, az rejtély (néztem a hálózati töltőt, 2,5K-ért lehet kapni, majd összespórolom )
-
3nigma
csendes tag
Sziasztok.
Sikerült ma beszereznem egy iAudio 7-est. Eddig tetszik a hangja az elvárt minőséget hozza, azonban én is frissitettem az 1.14es fw-ről az 1.17-re éés nekem is hasolnó gondjaim vannak, mint Mop-nak. Eltűntek az Equalizer mellől a meghatározások (pop, rock, flat...) ill. a a számok a Mach3bass és a BBE mellől. ezzel sikerült valakinek valamit kezdeni, mert számomra nem derült ki egyértelműen.Megköszönöm én is a segítséget
Ja és a Patika egyik pécsi kirendeltségében a Fotoplusban vettem és hajlandóak voltak engedni az árból, így kerek 30k ért sikerült hozzájutnom.
És 'Clown a hálózati töltőt itt 1500 ért adják hozzá. Meizu töltő, de müködik. Ha hasonló üzlet van a közeledben, térj be...
Üdv...amit ma letölthetsz, ne halaszd holnapra...
-
Köszönöm a szépen a tippeket Gratula kolléga a 30K-ért beszerzett 7-eshez, irigy is vagyok Sajna Motorola telefonnal még nem volt dolgom, de majd körbeérdeklődöm a rokonságban, hátha valahol fellelhető egy elfekvőben.
-
-
Pxs
aktív tag
Cowon iAudio D2 sürgősen eladó !
Hátha innen érdekel valakit, úgy néz ki, máshol nem tudják, miről is van szó, inkább veszik az ájpod táccsot.
Ja, 220 V-os hálózati töltő is van hozzá gyárilag ! Nézzétek meg
[ Szerkesztve ]
'The key to success is just that - standing up one time more than falling.' Regisztrált: 2005-09-29 21:12 - fanatikus tag
-
ponti_ak
addikt
Kár érte. Fehér színű? Akkor végképp..
Ha nem lenne nekem magamnak is egy 4gigás fekete, most lehet hogy megvenném tőled (mint anno az X5-öst.. )Vegyétek népek, jó kis kütyü ez!
note: jó árban adod, viszont a bolti ára most épp "csak" 49k (..bár azt mondjuk nem tudom hogy meddig tart az akció - ha az egyáltalán..)
[ Szerkesztve ]
-
Alkyra
csendes tag
-Érdemes az u3-hoz megvennem a tokot? Mennyire sérülékeny a jószág?
-Ugye az u3-nál be lehet azt állítani, hogy ne csak az iAudio féle programmal, hanem akár Total Commanderrel is lehessen rá fájlokat másolni?Ez a kettő engem is érdekelne, mivel épp holnap megyek U3mat vásárolni ponti ajánlatára.
Az útóbbi dolog meg egy csöppet zavaróbb...Itunest is utáltam már anno...
(nem szeretek sok programot rakni a gépre. minnél kevesebb a cucc a gépen annál nagyobb az esélye h nem kötekedik a rendszer..)Vlk egyb. tudna adni hozzá linket, ahonnan rendes(!!) jelenleg is működő bugmentes firmwaret találok? (ez megint felvett egy kérdést, hogy melyik firmwaret használjam hozzá.
Előre is köszönöm a választ.
[ Szerkesztve ]
-
ponti_ak
addikt
Szia,
1. Tokot venni érdemes, megéri azt a 1,5k-t (exDigital-ban 1300huf). Nemsoká' én is veszek/rendelek, hasznos (sérülékeny, bár jó anyagból van, de karcolódhat. Volt akinek betört a kijelzője, mert ráült).
2. Mint _minden_ iAudio, az U3 is UMS ('= pendrive'), tehát igen, TC-vel másolhatsz rá.
3. Ha megveszed, szvsz a legújabb fw lesz rajta, de bug szinte nincs a korábbiakban sem.www.infopatika.hu, www.cowonglobal.com, www.iaudiophile.com
Ezek a site-ok ahol firmware-hegyek vannak, a frissítéshez csak egy kis technikai érzék, és némi odafigyelés szükséges (fenti linkek, manual, stb).
Én a helyedben mindjárt az Infopatikás cx300-as kombót venném, ha nem kell a füles, akkor is. (Írj privit, lehet hogy tudok rá vevőt, és így olcsóbban megúszod Te is..)
[ Szerkesztve ]
-
Alkyra
csendes tag
nem terveztem, hogy megveszem a packot. van már egy sony fülesem. 8kért vettem s idáig meg vok vele elégedve.
keresni máson meg nem akarok. sajnos én ilyen őszinte emberke vagyok.
-
-
Ponti, megelőztél, pont szólni akartam, hogy az edigitalban csak 1300Ft a tok az u3-hoz Bár nem azon a 200Ft-on fog múlni a dolog
-
bwoay
nagyúr
szeretek vigyázni a használati tárgyaimra (egyesek szerint betegesen),
de hogy tokot vegyek a lejátszóra... teljesen idegen dolog tőlem már a gondolat is.[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
Én is hasonló vagyok, a használati tárgyaim makulátlanok, egy karc nincs rajtuk. A tok gondolatát nekem is szoknom kell, dehát muszáj, mert az előző pléjeremre is hihetetlenül vigyáztam (nejlonzsacskóban tartottam, ha táskába tettem stb. ), mégis összeszedett egy-két (igaz, nem túl jelentős) karcot.
-
ponti_ak
addikt
Én is így vagyok vele, 99%-ban nagyon odafigyelve bánok a cuccaimmal. A G3-mat óvtam, mert az elemtartó miatt (és talán a színe miatt is) törékenynek tűnt, ezért állandóan tokban hordtam. Így néha azért táskába, kulcsok és más egyáb dolgok közé is "bevágtam" nem aggódtam. Az U3 kompaktabb, stabilabbnak tűnik, de 1300-mat megér, hogy teljesen nyugodt legyek...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
- Bontatlan Lenovo ideapad 3 "Kis Gamer" Laptop -25% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest